ζωδια σαββατοκυριακο 14-15/10 B

ζωδια-φωτια-zwdia-ωροσκοπιο

Κοινοποίηση:

ζωδια σαββατοκυριακο 14-15/10 B

ζωδια Ζυγός

Η ακτινοβόλα προσωπικότητά σας επιστρέφει ακόμα πιο φωτεινή αυτό το Σάββατο, καθώς ο προσωπικός σας πλανήτης, η χαρισματική Αφροδίτη, περνάει στον Ζυγό έως τις 7 Νοεμβρίου. Ξοδέψτε λίγο περισσότερο χρόνο στην εξωτερική σας εμφάνιση, είτε δοκιμάζοντας ένα νέο λουκ είτε κλείνοντας ραντεβού σε σπα και κομμωτήριο. Αυτός ο κύκλος τριών εβδομάδων διευρύνει την σφαίρα της επιρροής σας. Κάντε πρόβα τα λόγια σας, γιατί θα είστε ακαταμάχητοι. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί μπορεί να τραβήξουν ένα πλήθος κατακτήσεων, αλλά μην αποφασίσετε τώρα! Εξάλλου, θα είστε πιο χαρούμενοι αν περάσετε τις επόμενες εβδομάδες μόνοι.

Ήδη σε σχέση; Αφήστε λίγο πιο χαλαρά τα λουριά σας. Η απουσία κάνει την αγάπη δυνατότερη. Την Κυριακή, η Σελήνη κάνει μια επίσκεψη στον δωδέκατο Οίκο σας, της ξεκούρασης και της εσωτερίκευσης. Όχι, δεν θα νιώθετε η ψυχή του πάρτι, αλλά θα γεμίσετε με υπέροχες ιδέες. Αφήστε τα ραντεβού για δουλειά και τις ευθύνες για μια άλλη μέρα και δημιουργείστε χώρο για πιο δημιουργικά έργα. Η μούσα είναι δίπλα σας!

zodia-zvdia-22

ζωδια Σκορπιός

Καλωσορίσατε στον κόσμο του σουρεαλισμού, Σκορπιοί. Καθώς η ιδεαλιστική Αφροδίτη περνάει στον Ζυγό και στον ονειροπόλο δωδέκατο Οίκο σας το Σάββατο, το όριο ανάμεσα στην πραγματικότητα και την φαντασία γίνεται θολό, ειδικά σε ότι αφορά τον έρωτα. Από τώρα και μέχρι τις 7 Νοεμβρίου, προσπαθήστε να μην υπεραναλύετε τα πάντα, απλώς συντονιστείτε και αφήστε τα συναισθήματά σας να σας οδηγήσουν. Εξάλλου, το μεγαλύτερο πλεονέκτημά σας κατά τις επόμενες τρεις εβδομάδες είναι η φαντασία σας. Χαλαρώστε και ακολουθήστε όσο μπορείτε την ροή, αλλά μην αγνοείτε τα κόκκινα σημαιάκια αν τα δείτε.

Η Σελήνη της Κυριακής στην Παρθένο και στον ενδέκατο Οίκο σας, της επικοινωνίας, σας βοηθά να συνδεθείτε και να συνομιλήσετε με καινοτόμους στοχαστές. Μπορεί ακόμα και να πάρετε μια αποκλειστική πρόσκληση σε μια απογευματινή συνάντηση ή να οργανώσετε το δικό σας τραπέζι με φίλους σε θέσεις με δύναμη. Αν προκύψουν στιγμές ανασφάλειας, μην τους δώσετε σημασία. Απλώς να είστε ο συνηθισμένος, απίθανος εαυτό σας και θα μπορέσετε να κάνετε συγκυριακή επαφή με κάποιον που θα έχει σημαντική παρουσία στη ζωή σας.

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια ωραία συζήτηση που να συνδυάζεται με έντονη νοημοσύνη, σωστά, Τοξότες; Το Σάββατο, καθώς ο πλανήτης της αγάπης, Αφροδίτη, περνάει στον Ζυγό και στον ιδεαλιστικό ενδέκατο Οίκο σας μέχρι τις 7 Νοεμβρίου, θα ελκύεστε πολύ περισσότερο από την ουσία των άλλων, παρά από την επιφάνεια. Στην πραγματική ζωή; Να θυμάστε: Το ζευγάρι που παίζει μαζί, μένει μαζί. Η κοινωνικοποίηση με κοινούς φίλους βγάζει το καλύτερο και των δύο στην επιφάνεια. Κάντε ένα πάρτι ή γεμίστε το ημερολόγιο σας με κοινές διαδραστικές δραστηριότητες.

Με τη Σελήνη στην Παρθένο να φωτίζει τον δέκατο Οίκο σας, της φιλοδοξίας, την Κυριακή, έχετε αποστολή να κυνηγήσετε τους υψηλότερους στόχους σας, είτε είναι προσωπικοί, επαγγελματικοί είτε δημιουργικοί (ή πνευματικοί). Για να αποφύγετε να χάσετε το κίνητρό σας ή την ώθησή σας στην πορεία, θέστε κάποιους μικρότερους στόχους. Ακόμα κι όταν κοινωνικοποιήστε, μπορεί να συναντήσετε τους τέλειους συνεργάτες, οπότε κρατήστε τα μάτια σας και το κινητό σας ανοικτά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

ζωδια Αιγόκερως

Ου λα λα! Μπλέκετε την εργασία με την απόλαυση; Το Σάββατο, η αισθησιακή Αφροδίτη περνάει στον Ζυγό και στον δέκατο Οίκο σας, της καριέρας, μέχρι τις 7 Νοεμβρίου. Εάν υπήρχε ένα φλερτ στο γραφείο, ανεβάστε τη θερμοκρασία τις επόμενες εβδομάδες ή βγείτε φιλικά με κάποιον συνεργάτη σας. Μια μικρή προειδοποίηση: Φροντίστε να είστε ειλικρινείς στα πάρε δώθε σας και ξεκάθαροι. Μπορεί να είστε πρόθυμοι να πάρετε ένα ρίσκο στα θέματα καρδιάς, αλλά ποτέ στα θέματα της δουλειάς σας!

Την Κυριακή, μια αλλαγή περιβάλλοντος θα τονώσει την έμπνευσή σας.Καθώς η Σελήνη θα είναι στην Παρθένο και στον ένατο Οίκο σας, της επέκτασης, θα είστε σε θέση να συντονιστείτε με τα ταλέντα σας. Τι λέτε για μια επιφοίτηση στο δρόμο; Αυτός είναι ένας πολύ καλός λόγος για να κάνετε μια μεγάλη και περιπετειώδη βόλτα με το αυτοκίνητο. Ή να ψάξετε δραστηριότητες που να διευρύνουν το νου κοντά στο σπίτι σας. Ψάξτε οργανώσεις, εξερευνήστε την σκηνή της τέχνης στο κέντρο, βρείτε πνευματικές ομάδες ή δασκάλους στην περιοχή σας. Η αναζήτηση και μόνο μπορεί να ανανεώσει το πάθος σας για ζωή.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Υδροχόος

Η αγάπη δεν γνωρίζει από όρια από αυτό το Σάββατο, καθώς η ρομαντική Αφροδίτη περνάει στον Ζυγό και στον επεκτατικό ένατο Οίκο σας μέχρις τις 7 Νοεμβρίου. Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι πρέπει να κρατήσουν ανοικτό το μυαλό τους σε όλες τις διαπολιτισμικές συνδέσεις όλων των τύπων. Αν νιώσετε τη σπίθα, μην αφήσετε την απόσταση να χαλάσει τη συμφωνία. Η περίοδος της Αφροδίτης μπορεί να σας κάνει να τρώγεστε για ταξίδια. Όποιο κι αν είναι το στάτους της σχέσης σας, αφήστε χρόνο για τον εαυτό σας για να εξερευνήσετε νέους ορίζοντες και να ακολουθήσετε τα τερτίπια σας. Ως αποτέλεσμα, θα είστε καλύτεροι σύντροφοι.

Την Κυριακή, καθώς η Σελήνη είναι στην Παρθένο και στον διαισθητικό όγδοο Οίκο σας, θα πρέπει να νιώσετε τα δύσκολα συναισθήματα για να τα ξεπεράσετε, αντί να προσπαθείτε να τα λύσετε με τη λογική σας. Κλείστε όλες τις συσκευές σας και μείνετε σιωπηλοί για να μπορέσετε να συνδεθείτε με όσα κρύβονται πίσω από τις σκέψεις σας. Κάντε το σαν τελετουργικό, ανάψτε ένα κερί και κάντε διαλογισμό. Κρατήστε δίπλα σας ένα σημειωματάριο για να γράψετε ότι σας έρθει. Μια μέρα στο σπίτι, μόνοι σας, θα επαναφορτίσει τις μπαταρίες σας, οπότε μην νιώθετε ενοχές αν χάσετε τον καφέ με τους φίλους σας!

ζωδια-ταρο-99

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο για τον Δια στο ζωδιο του Σκορπιου αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Ιχθύες

Μάτια ερμητικά… κλειστά; Το Σάββατο, η ελκυστική Αφροδίτη περνάει στον Ζυγό και στον ερωτικό όγδοο Οίκο σας μέχρι τις 7 Νοεμβρίου. Αυτές οι επόμενες τρεις εβδομάδες θα σας βοηθήσουν να ξαναβρείτε τον ρυθμό σας, με κάθε μέσο και κόστος! Μια καλή αρχή είναι λίγες χαλαρές, ρέουσες κινήσεις, όπως η γιόγκα ή ο χορός. Κάποια Ψάρια μπορεί να ενδιαφέρονται περισσότερο να κάνουν κάποια μαθήματα χορού, για παράδειγμα χορό της κοιλιάς ή τζαζ, για να συνδεθούν με την πιο χυμώδη πλευρά τους. Απλώς, έχετε υπόψη σας, ότι κάτω από αυτόν τον προκλητικό ουρανό, το φλερτ μπορεί να μετατραπεί σε σπορ επαφής.

Η Σελήνη της Κυριακής στην προνοητική Παρθένο και στον τομέα της σχέσης σας, μπορεί να σας δείξει το δρόμο προς κάποιους άξιους υποψήφιους! Να είστε ξεκάθαροι για το τι θέλετε και μην συμβιβάζεστε με λιγότερα. Σκεφτείτε σαν κάποιος που είναι μεν χαλαρός, αλλά πολύ παραγωγικός. Δεν θέλετε έναν κλώνο σας, θέλετε κάποιον που, ας τολμήσουμε να πούμε, σας ολοκληρώνει. Ήδη σε σχέση; Μην αφήνετε τη σχέση σας στον αυτόματο πιλότο. Δημιουργήστε μια αίσθηση σύνδεσης κάνοντας μια εκδρομή ή δουλεύοντας σε ένα κοινό πρότζεκτ που απαιτεί τις δυνατότητες των δυο σας.