ζώδια σαββατοκύριακο 19-20/05 Α

allakse-filous-zvdia

ζώδια σαββατοκύριακο 19-20/05 Α

ζώδια Κριός

Όταν η ρομαντική Αφροδίτη περάσει στον τέταρτο Οίκο σας το Σάββατο, θα ανέβουν οι θερμοκρασίες στον προσωπικό σας χώρο. Τα αδέσμευτα Κριάρια θα πρέπει να ρίξουν μια δεύτερη ματιά σε όλους εκείνους τους ελκυστικούς τύπους που μπορεί να μένουν στην διπλανή πόρτα από τώρα μέχρι τις 13 Ιουνίου. Σε σχέση; Αφιερώστε τις επόμενες εβδομάδες στην ανανέωση της φωλιάς σας ή στις χαλαρές στιγμές μεταξύ σας που θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά. Αλλά μην εξαφανιστείτε μέσα στη φούσκα σας!

Την Κυριακή, ο Ήλιος περνά στους Διδύμους και στον τρίτο Οίκο σας των τοπικών εκδηλώσεων. Μέχρι την 21η Ιουνίου, θα υπάρχουν πολλές τοπικές ενέργειες και θα πρέπει να ανοίξετε τα κοινωνικά φτερά σας και να γεμίσετε το ημερολόγιό σας με δελεαστικές δραστηριότητες. Πόσο αφοσιωμένοι είστε στην κοινότητά σας; Τώρα είναι η ώρα να εγγραφείτε σε εργαστήρια και να ψωνίσετε από τοπικά μαγαζιά που θα σας δώσουν χαρακτήρα. Κάντε συζητήσεις που θα ξεπερνούν τις συνήθεις ψιλοκουβέντες. Αδελφικά πνεύματα θα εμφανίζονται όπου κι αν γυρίσετε το κεφάλι σας!

zodia-zvdia-22

 

ζώδια Ταύρος

Φλερτ alert! Το Σάββατο, η κοσμοπολίτικη κοκέτα Αφροδίτη περνά στη ζώνη της επικοινωνίας σας, βάζοντας σας δυναμικά στο παιχνίδι. Μόνοι; Θα είστε τόσο τυχεροί στην πραγματική ζωή όσο και στην εικονική. Ήδη σε σχέση; Κάντε προτεραιότητά σας το χρόνο για παιχνίδι. Γεμίστε το κοινό ημερολόγιο με πολιτιστικές δραστηριότητες, οδικά ταξίδια και πάρτι και γεμίστε τις επόμενες τρεις εβδομάδες με διασκέδαση. Αλλά αφήστε μερικά κενά στο ημερολόγιο.

Την Κυριακή, ο Ήλιος περνά στους Διδύμους και στον σταθεροποιητικό δεύτερο Οίκο σας μέχρι τις 21 Ιουνίου. Ξεκινήστε να χαρτογραφείτε ένα σχέδιο δράσης για τους μεγάλους στόχους που ονειρευτήκατε τον περασμένο μήνα και θέλετε να κάνετε πραγματικότητα την εποχή των γενεθλίων σας. Βάλτε λίγη πρακτική μαγεία στα οικονομικά σας. Αν πρέπει, κάντε κράτει, αλλά δώστε την ίδια προσοχή στην δημιουργία νέου εισοδήματος.

ζώδια σαββατοκύριακο

zwdia-fotia

ζώδια Δίδυμοι

Ο κλασικός ρομαντισμός θα είναι ο ρυθμός σας από το Σάββατο έως τις 13 Ιουνίου, καθώς η ερωτική Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο και στον λογικό (αλλά αισθησιακό) δεύτερο Οίκο σας. Απολαύστε τα τελετουργικά του φλερτ που χτίζουν αγωνία και ενθουσιασμό. Η επιβράδυνση αποκαλύπτει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το αντικείμενο του πόθου σας. Η φιλοξενία της Αφροδίτης, η οποία έχει πάντα γνώμονα την αξία, στον Οίκο αυτό μπορεί να φέρει μεγαλύτερο σεβασμό προς τα χρήματά σας. Εξοικονομήστε για να κάνετε ποιοτικές αγορές αντί για παρορμητικά έξοδα. Η επαγγελματική κοινωνικοποίηση μπορεί να μεταφραστεί σε κρύα, λαχταριστά μετρητά.

Οι προσωπικοί σας στόχοι θα επιταχύνουν την Κυριακή, καθώς ο Ήλιος περνά στο ζώδιό σας και αναγγέλλει την έναρξη της εποχής των Διδύμων. Αυτή η ετήσια αφύπνιση, η οποία διαρκεί μέχρι τις 21 Ιουνίου, είναι η ευκαιρία σας να έρθετε ξανά σε αρμονία με τους πιο αγαπημένους στόχους σας. Δώστε την προσοχή σας στο εγώ και επενδύστε στην ανάπτυξή σας. Εάν σκεφτόσασταν μια τολμηρή ανανέωση, κλείστε ραντεβού με κορυφαίους στυλίστες, ίσως ακόμη και με εκείνους που ακολουθείτε στο Instagram.

zodia-zvdia-75

ζώδια Καρκίνος

Η λαμπερή Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας, ενώ σας χαρίζει αυτό το κάτι μέχρι τις 13 Ιουνίου (και μετά). Ανανεώστε τις εικόνες του προφίλ σας και κανονίστε ίσως μια επαγγελματική φωτογράφηση για μερικές λαμπερές λήψεις που θα μπουν στις εφαρμογές σας για ραντεβού ή στο βιογραφικό σας. Εάν το πάθος λείπει από μια σχέση, μην αποστραγγίζετε τον εαυτό σας προσπαθώντας να επανασυνδεθείτε απελπισμένα. Αντ’ αυτού, βουτήξτε πίσω σε αυτά που σας παθιάζουν. Το να είστε ένα ενδιαφέρον άτομο είναι αυτό που σας κάνει να αισθάνεστε πιο ελκυστικούς στο τέλος της ημέρας.

Την Κυριακή, ο Ήλιος περνά στους Διδύμους και στον μεταβατικό δωδέκατο Οίκο σας. Ενώ προετοιμάζεστε για την εποχή των γενεθλίων σας, χρησιμοποιήστε αυτό το ηλιακό ξόρκι για να τελειώσετε τις μισοτελειωμένες δουλειές σας. Καθώς ο δωδέκατος Οίκος κυβερνά το υποσυνείδητο, θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από τον πρωινό διαλογισμό ή την καταγραφή ημερολογίου για να επεξεργαστείτε τυχόν ανεπεξέργαστα συναισθήματα. Αφεθείτε και δημιουργήστε χώρο για τις συναρπαστικές ευκαιρίες που θα φτάσουν όταν ξεκινήσει η σεζόν του Καρκίνου στις 21 Ιουνίου.

zodia-098

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Λέων

Τα ρόδινα γυαλιά γίνονται το αγαπημένο σας ανοιξιάτικο αξεσουάρ, καθώς η ρομαντική Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο και στον δωδέκατο Οίκο σας της φαντασίας από το Σάββατο μέχρι τις 13 Ιουνίου. Η αποδιοργάνωση είναι αναπόφευκτη, αλλά μην ξεχάσετε να κάνετε τους ζωτικής σημασίας ελέγχους ιστορικού σε όποιον περνά το πρώτο ραντεβού μέσω Tinder. Ήδη σε σχέση; Περάστε περισσότερο χρόνο στη φούσκα σας και εξαφανιστείτε σε μια σέξι απόδραση, ακόμα κι αν πρόκειται μόνο για μια δυο νύχτες. Αλλά μην εξαφανιστείτε τελείως!

Την Κυριακή, ο Ήλιος περνά στους Διδύμους και στον ενδέκατο συνεργατικό Οίκο σας. Θα έχετε μερικούς ομαδικούς στόχους να πετύχετε από τώρα έως τις 21 Ιουνίου –αλλά πρώτα, μήπως πρέπει να βρείτε νέα μέλη για την ομάδα των ονείρων σας; Τα ψηφιακά εγχειρήματα λαμβάνουν μια έκρηξη ορμής από αυτή την ηλιακή φωτοβολίδα. Καταγράψτε αυτό το podcast για το οποίο μιλούσατε ή δημιουργείστε τον δικό σας ιστότοπο.

ζώδια σαββατοκύριακο

zodia-astra-tarot

ζώδια Παρθένος

Ποιος είπε ότι οι σοβαρές σχέσεις πρέπει να είναι τόσο… σοβαρές; Η ρομαντική Αφροδίτη περνά στον απελευθερωτικό ενδέκατο Οίκο σας αυτό το Σάββατο, ελαφρύνοντας τη διάθεσή σας στο παιχνίδι της αγάπης. Οι αδέσμευτοι Παρθένοι μπορεί να προτιμήσουν να διατηρήσουν την κατάστασή τους μέχρι τις 13 Ιουνίου, να βγαίνουν ραντεβού και να απολαμβάνουν τα ελεύθερα φλερτ. Πείτε «ναι» σε προσκλήσεις από νέους φίλους: το μελλοντικό σας ταίρι μπορεί να βρίσκετε για ποτό μετά τη δουλειά ή σε μια μάζωξη το Σαββατοκύριακο. Σε σχέση; Ενσωματώστε το άλλο σας μισό στην κοινωνική σας ζωή και συγκεντρώστε μια κοινή ομάδα φίλων για καλοκαιρινή κοινωνικοποίηση.

Η σεζόν των Διδύμων ξεκινά την Κυριακή, καθώς ο Ήλιος ενεργοποιεί τον φιλόδοξο δέκατο Οίκο σας μέχρι τις 21 Ιουνίου. Ο ουρανός είναι το όριο σε αυτή τη ζωντανή φάση. Κυνηγήστε έναν υψηλό στόχο και βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα στρατηγικό σχέδιο για την επίτευξή του. Είστε ήδη το αφεντικό; Αφιερώστε χρόνο στην εκπαίδευση της ομάδας σας για να τους μάθετε πώς σας αρέσουν εσάς να γίνονται τα πράγματα. Μην απολογείστε για το ότι έχετε υψηλά στάνταρ!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76