ζώδια σαββατοκύριακο 21-22/04 Β

ζωδιο-του-ταυρου-zwdia-ζωδια

ζώδια σαββατοκύριακο 21-22/04 Β

ζώδια Ζυγός

Πάνω τους, Ζυγοί! Το Σάββατο η Σελήνη κλείνει την μηνιαία επίσκεψή της στον Καρκίνο και στον δέκατο Οίκο σας της επιτυχίας. Έχετε μεγάλα σχέδια και τίποτα δεν σας σταματά, κι ας είναι Σαββατοκύριακο! Πιάστε τον δεύτερο καφέ σας και κάντε την έρευνα και τις εκθέσεις που πρέπει να κάνετε για να κλείσετε τη συμφωνία. Ζητήστε βοήθεια και προσπαθήστε να έχετε τελειώσει ως την Κυριακή, όταν το τέταρτο της Σελήνης είναι στον Λέοντα, που αγαπά τη διασκέδαση, και στον συνεργατικό ενδέκατο Οίκο σας. Το μόνο που θα θέλετε να επεκτείνετε σήμερα θα είναι ο κύκλος των φίλων σας. Απλώς μην ξεχάσετε την πιστή παρέα σας στην πορεία.

Το σπίτι και η οικογένεια είναι επίσης στο επίκεντρο την Κυριακή, καθώς ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στον τέταρτο Οίκο σας του σπιτιού έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Οι σχέσεις θα είναι πιο δυνατές, αλλά προσέξτε την υπερβολική εξάρτηση. Δεν είναι κακό να στραφείτε στους αγαπημένους σας ή να είστε εκεί όταν σας χρειάζονται, αλλά αν δεν μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς τη βοήθειά σας, χαράξτε τα όρια. Σπρώξτε αυτά τα νεογνά πουλιά έξω από τη φωλιά ή ανοίξτε τα δικά σας φτερά, αν είστε εσείς αυτοί που φοβούνται να πετάξουν.

zodia-zvdia-22

 

ζώδια Σκορπιός

Βγάλτε τον Μαγγελάνο που κρύβεται μέσα σας αυτό το Σάββατο, καθώς η Σελήνη περνά από τον εξερευνητικό ένατο Οίκο σας. Πηγαίνετε να δείτε μια έκθεση που θα σας συνεπάρει ή οδηγήστε λίγα χιλιόμετρα μακριά για να βρεθείτε σε ένα δάσος. Εάν ονειρεύεστε τις επερχόμενες διακοπές σας, αναζητήστε ευκαιρίες ή ενεργοποιείστε τις ειδοποιήσεις για τα ναύλα. Μέχρι την Κυριακή, όταν το τέταρτο της Σελήνης στον Λέοντα ενεργοποιήσει τον φιλόδοξο δέκατο Οίκο σας, θα χρειαστείτε ισχυρό σήμα Wi-Fi. Αφιερώστε ένα μέρος της ημέρας σας σε επαγγελματική αναζήτηση, είτε σχεδιάζετε ένα νέο λογότυπο για την εταιρία σας είτε έχετε συνάντηση με έναν υποψήφιο πελάτη.

Αργότερα την Κυριακή, ο κυβερνήτης σας ο ισχυρός Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στη γωνιά της επικοινωνίας σας. Προειδοποίηση: Τα λόγια σας θα είναι σαν γροθιά (και ίσως σαν μαχαίρι) έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Όταν πείτε κάτι, δεν μπορείτε να το πάρετε πίσω, έτσι πριν κάνετε ανεπανόρθωτη ζημιά σε μια φιλία, εξετάστε τις επιπτώσεις αυτών που θα πείτε. Οι επόμενοι πέντε μήνες σας προσφέρουν την ευκαιρία να προβληματιστείτε για το πώς χρησιμοποιείτε τη γλώσσα για να αποκτήσετε δύναμη. Αν θέλετε να κάνετε μια αλλαγή, ο πλανήτης του μετασχηματισμού μπορεί να σας βοηθήσει.

ζώδια σαββατοκύριακο

taro-zodia-76

ζώδια Τοξότης

Τραπέζι για δύο! Με τη Σελήνη να βρίσκεται στον ιδιωτικό όγδοο Οίκο σας το Σάββατο, το αγαπημένο σας ταίρι είναι η μόνη παρέα που χρειάζεστε. Πιείτε έναν καφέ με τον καλύτερο φίλο σας και, στη συνέχεια, γλιστρήστε πίσω στο κρεβάτι με το ταίρι σας. Ή κάντε ταίρι σας τη μούσα και βυθιστείτε με εμμονή σε ένα δημιουργικό έργο. Το τέταρτο της Σελήνης της Κυριακής στον Λέοντα σας βοηθά να αξιολογήσετε την ανάπτυξή σας. Η επέκταση είναι το όνομά σας, Τοξότες, αλλά διευρύνετε τους σωστούς ορίζοντες; Ανακατευθύνετε τη διάσπαρτη ενέργεια προς αποστολές που έχουν πραγματικά σημασία, πράγμα που μπορεί επίσης να σημαίνει ότι θα πρέπει να βάλετε σε δεύτερη μοίρα μερικά καθήκοντα.

Τα οικονομικά σας θα έρθουν επίσης στο επίκεντρο την Κυριακή, καθώς ο δαιμόνιος Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στη ζώνη των χρημάτων σας. Αυτή η αναδρομή, η οποία διαρκεί μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, σας βοηθά να ξεπεράσετε τις αντανακλαστικές δαπάνες και να επαναπροσδιορίσετε τις αξίες και τις συνήθειές σας. Βάλτε μερικούς στόχους για το υπόλοιπο της χρονιάς, στη συνέχεια, αφήστε τους να σας εμπνεύσουν για να προσέχετε ακόμη περισσότερο την ταμειακή σας ροή.

zodia-zvdia-75

ζώδια σαββατοκύριακο

ζώδια Αιγόκερως

Δώστε στις βασικές σχέσεις σας λίγη επιπλέον φροντίδα αυτό το Σαββατοκύριακο. Με τη Σελήνη να περιστρέφεται στον έβδομο Οίκο σας το Σάββατο, δεν θα έχετε διάθεση να μείνετε μόνοι ή να κάνετε πολλά πράγματα μόνοι. Στείλτε μερικά σέξι μηνύματα στο ταίρι σας ή καλέστε το τωρινό φλερτ σας για ένα ποτό. Την Κυριακή, το τέταρτο της Σελήνης στον Λέοντα θα προσθέσει λάμψη στον σαγηνευτικό όγδοο Οίκο σας. Εάν δεν έχετε κάποιον να εντυπωσιάσετε, διευρύνετε τις παραμέτρους αναζήτησής σας και θα πέσετε πάνω σε μερικές ενδιαφέρουσες προοπτικές. Ενώ είστε σε τέτοια διάθεση, σκεφτείτε τα σήματα που στέλνετε. Κανείς δεν είναι πιο συγκροτημένος από εσάς, Αιγόκεροι –αλλά τι γίνεται με τα άλλα μέρη της προσωπικότητάς σας που δεν σας αρέσει να δείχνετε;

Μπορεί να αναδυθούν με δική τους πρωτοβουλία από την Κυριακή, όταν ο άφοβος Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στον Αιγόκερω και στον πρώτο Οίκο σας της αυτοεκδήλωσης μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου. Η δημιουργικότητα και ο ιδεαλισμός δεν είναι σφάλματα: είναι οι πραγματικοί σας θησαυροί! Μπορεί να μην είναι εύκολο να ρίξετε το επαγγελματικό προσωπείο σας, αλλά μέσα σε αυτούς τους επόμενους πέντε μήνες, πειραματιστείτε αφήνοντας περισσότερο τον μοναδικό σας εαυτό να λάμψει.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ζώδια Υδροχόος

Σιγάστε το τηλέφωνό σας. Κλείστε τις καρτέλες κοινωνικής δικτύωσης. Έχετε σημαντικές προθεσμίες που κρέμονται πάνω από το κεφάλι σας σαν Δαμόκλειος σπάθη, Υδροχόοι! Το Σάββατο, η Σελήνη περνά από τον Καρκίνο και τον ευσυνείδητο έκτο Οίκο σας. Φυσικά θα προτιμούσατε να απολαμβάνετε ποτά μαζί με την παρέα σας, αλλά θα είστε πολύ πιο ευτυχισμένοι στο τέλος της ημέρας αν τα καθήκοντά σας έχουν βγει από τη λίστα! Ψάξτε για το θετικό: Το τέταρτο της Σελήνης της Κυριακής στον Λέοντα φέρνει ισορροπία στις πιο στενές σχέσεις σας. Εάν δεν είστε συγχρονισμένοι με τον καλύτερο φίλο σας ή το ταίρι σας, η μετάβαση στο ίδιο μήκος κύματος θα είναι εκπληκτικά εύκολη.

Αργότερα την Κυριακή, ο καθαρτικός Πλούτωνας ξεκινά μια ανάδρομη πορεία πέντε μηνών στον δωδέκατο Οίκο σας της ενδοσκόπησης και των τελών. Αυτό το ταξίδι θεραπείας σας δίνει μερικές νέες οπτικές για τη ζωή. Από τώρα και μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, θα αρχίσετε να παρατηρείτε πώς όλα αυτά που συμβαίνουν στον εξωτερικό κόσμο είναι μια άμεση αντανάκλαση του εσωτερικού σας τοπίου. Ή ότι ο μόνος τρόπος για να κάνετε μια αλλαγή που θα κρατήσει είναι να στραφείτε προς τα μέσα. Αυτή είναι μια καταπληκτική ευκαιρία για να φτάσετε στη ρίζα των προβλημάτων σας –μαθαίνοντας να χορεύετε με τη δική σας σκιά!

zodia-098

ζώδια Ιχθύες

Αυτό το Σάββατο κάντε το ηδονιστικό διάλειμμα που έχετε κερδίσει, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον παιχνιδιάρη και παθιασμένο πέμπτο Οίκο σας. Μπορεί να χορέψετε μέχρι να βγάλετε φυσαλίδες, να φάτε τιραμισού μέχρι να σκάσετε και να φασωθείτε με έναν αμφίβολο χαρακτήρα, βέβαια. Μην μαλώνετε τον εαυτό σας για τις υπερβολές που έκανε. Αν μπορείτε να μαζέψετε όλη τη δύναμη της θέλησής σας, κατευθύνετε την ακτινοβόλα ενέργειά σας προς άτομα υποσχόμενα μια πραγματική φιλία (ή ερωτική σχέση). Το τέταρτο της Σελήνης της Κυριακής στη ζώνη της υγείας σας, σας βοηθά να μπείτε ξανά στον σωστό δρόμο χωρίς να παραιτηθείτε από όλες τις χαρές. Μην ξεχνάτε: Η άσκηση δεν χρειάζεται να είναι μαρτύριο και οι υγιείς σχέσεις δεν χρειάζεται να είναι βαρετές.

Αργότερα την Κυριακή, ο Πλούτωνας, που είναι εθισμένος στην αδρεναλίνη, γυρίζει ανάδρομος στον Οίκο της κοινωνικής σας δικτύωσης έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Δεν υπάρχει λόγος να σας πω να υψώσετε τείχος γύρω από την τεράστια, συμπονετική καρδιά σας. Αλλά τους επόμενους πέντε μήνες, μπορεί να μην έχετε την ίδια προστασία απέναντι στις ντίβες και τα συναισθηματικά βαμπίρ που περνούν από τις ρωγμές. Η καλύτερη άμυνά σας είναι να κάνετε ένα βήμα πίσω και να παρατηρείτε τη δράση από απόσταση ασφαλείας. Και αναθέστε σε έναν συνετό φίλο σας να γίνει η φωνή της λογικής, όταν βρίσκεστε σε διλλήματα!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw