ζώδια σαββατοκύριακο 21-22/07 B

αφροδιτη-στο-ζωδιο-του-κριου-γυναικα-κριος-zwdia-ωροσκοπιο

ζώδια σαββατοκύριακο 21-22/07 B

ζώδια Ζυγός

Όσο και να θέλετε να διατηρήσετε την ηρεμία, δεν μπορείτε να συμβιβάσετε την αλήθεια σας! Πείτε αυτό που θέλετε αυτό το Σάββατο, Ζυγοί. Παρόλο που οι φίλοι σας μπορεί να διστάζουν να συζητήσουν παγκόσμια θέματα την ώρα του καφέ, η άποψή σας πρέπει να ακουστεί. Ποιος ξέρει; Θα μπορούσατε να εμπνεύσετε μερικές αδρανείς ψυχές να επανασυνδεθούν με το ακτιβιστικό πνεύμα τους –ή ακόμα και να κάνετε κάτι το Σάββατο, κάτι που θα κάνει τη διαφορά για κάποιον στην παρέα σας.

Την Κυριακή, τα φτερά σας αρχίζουν να χτυπάνε σε ρυθμό πάρτι. Μετά από τέσσερις επίπονες εβδομάδες, ο διασκεδαστικός Ήλιος περνά στον Λέοντα και στον ενδέκατο Οίκο σας των ομαδικών δραστηριοτήτων. Μέχρι τις 23 Αυγούστου, θα είστε στη διεύθυνση της ψυχαγωγίας για τους φίλους σας. Κανονίστε συγκεντρώσεις και δραστηριότητες που προκαλούν σκέψη, όπως υπαίθρια φεστιβάλ κινηματογράφου και ηχητικά λουτρά. Ψάξτε διαφορετικά μέρη και συνδυάστε νέες γνωριμίες με την παρέα σας. Όσοι περισσότεροι, τόσο το καλύτερο!

zodia-zvdia-22

ζώδια Σκορπιός

Χρήματα, δύναμη, σεβασμός! Όλα τα θέλετε, Σκορπιοί, αλλά μήπως η φιλόδοξη προσπάθειά σας έχει καταπνίξει τη δημιουργικότητά σας; Αυτό το Σάββατο, μη χάσετε την αυτοέκφρασή σας καθώς προσπαθείτε να αποκτήσετε στάτους. Αντί να ακολουθείτε τους άλλους, καλύτερα να μείνετε λίγα βήματα μπροστά τους. Περάστε χρόνο αναπτύσσοντας μια καινοτόμο ιδέα. Δοκιμάστε ένα νέο στυλ ή μια νέα τεχνική. Μπορεί να πάρετε μερικές αχαλίνωτες ματιές και να κάνετε μερικά φρύδια να σηκωθούν –το σημάδι που δείχνει ότι είστε σίγουρα στον σωστό δρόμο!

Βάλτε το καλοκαιρινό καπέλο σας την Κυριακή! Ο Ήλιος εκτοξεύεται στον επαγγελματικό δέκατο Οίκο σας, δίνοντάς σας σταθερή ώθηση προς τα πάνω από τώρα μέχρι και τις 23 Αυγούστου. Το ερώτημα είναι αυτό: Πού θέλετε να φτάσετε; Μόλις το έχετε ξεκαθαρίσει αυτό, δεσμευθείτε να κάνετε τρία συγκεκριμένα βήματα για να προωθήσετε την ατζέντα σας. Χρειάζεστε βοήθεια; Ένας σύμβουλος καριέρας θα μπορούσε να σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε στους μεγάλους στόχους σας και να σας καθοδηγήσει κατά τις αρχικές φάσεις.

ζώδια σαββατοκύριακο 21-22/07 B

taro-zodia-76

ζώδια Τοξότης

Χαλαροί στην παραλία; Ναι, παρακαλώ. Η Σελήνη στον υπνωτικό δωδέκατο Οίκο σας το Σάββατο το κάνει δύσκολο για σας να ξεφύγετε από το κρεβάτι, πόσο μάλλον για να στολιστείτε και να βγείτε για καφέ έξω. Δημιουργήστε ένα άνετο και απλό περιβάλλον για τον εαυτό σας όπου κι αν πάτε. Κρατήστε το μπουκάλι του νερού γεμάτο αλλά το ημερολόγιό σας όσο το δυνατόν πιο άδειο. Μια ημέρα αποκατάστασης, κατά την οποία θα ακολουθήσετε τη ροή, είναι αυτό που σας χαρίζουν τα αστέρια. Εάν ξεκουραστείτε, ίσως να έχετε την ενέργεια να παρευρεθείτε σε ένα μπάρμπεκιου αργότερα το απόγευμα.

Η Κυριακή είναι μια τελείως διαφορετική ιστορία. Ο Ήλιος πάει σε ένα άλλο ζώδιο της φωτιάς, τον Λέοντα, και στον απέραντο ένατο Οίκο σας και σας καθοδηγεί σε μία πορεία προς την επέκταση. Τον προηγούμενο μήνα ίσως να εστιάζατε σθεναρά σε ένα στόχο, αλλά αυτή η ηλιακή στροφή σας βοηθά να βλέπετε τα πράγματα μέσα από ένα φακό αμβλείας γωνίας. Εκμεταλλευτείτε την έμπνευση που περνά από μέσα σας και ετοιμαστείτε να ακολουθήσετε ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά σας. Θυμηθείτε, Τοξότες: Κάθε αίσθηση περιορισμού που αισθάνεστε είναι δικής σας επινόησης και μπορεί να ξεπεραστεί.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια σαββατοκύριακο 21-22/07 B

ζώδια Αιγόκερως

Πετάτε κρυμμένοι, μακριά από τα ραντάρ, Αιγόκεροι; Η φευγαλέα ενέργειά σας μπορεί να σας εμποδίσει να κολλήσετε με μια χρήσιμη ομάδα φίλων. Το Σάββατο προσφέρει την εξαιρετική ευκαιρία να μπείτε στην παρέα και να ξεπεράσετε εκείνη την αδέξια φάση του σπασίματος του πάγου. Ενώ είναι αλήθεια ότι ο καλύτερος τρόπος να δείχνετε ενδιαφέροντες είναι να ενδιαφέρεστε, δώστε κάτι στους άλλους με το οποίο να μπορούν να δουλέψουν. Μοιραστείτε κομμάτια της δικής σας ζωή και αυτό θα σας επιτρέψει να βρείτε κοινό έδαφος. Αλλά επιλέξτε τους συντρόφους σας προσεκτικά.

Ξεκινώντας από την Κυριακή, θα προτιμήσετε την οικειότητα και όχι τη δημοτικότητα, καθώς ο Ήλιος βουτά στον Λέοντα και στον έντονο όγδοο Οίκο σας. Θα είστε σαν σειρήνες από τώρα μέχρι τις 23 Αυγούστου και οι υπάρχουσες σχέσεις θα μπορούσαν να γίνουν πολύ σοβαρές. Αυτή η ετήσια διέλευση μπορεί να φέρει μερικά βαριά συναισθήματα. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, τιμήστε τα συναισθήματά σας ξοδεύοντας χρόνο στην επεξεργασία τους. Μπορεί να προσελκύεστε από μεταφυσικές ή μυστικιστικές διδασκαλίες τώρα. Λοιπόν… πού βάλατε τα ταρώ;

αγαπη

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο 3 Εκλειψεων τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Υδροχόος

Με ποιου το μέρος είστε τέλος πάντων, Υδροχόοι; Το να παραμένετε η «Ελβετία» στα θέματα που προκύπτουν δεν είναι μια στρατηγική που κερδίζει αυτό το Σάββατο. Δείξτε την υποστήριξή σας στους ανθρώπους που έχουν σταθεί στο πλευρό σας στα κακά και στα καλά. Ενώ μπορεί να διαφωνείτε μαζί τους ιδιωτικά, μπροστά στο κοινό είναι σημαντικό να παρουσιάσετε ένα ενωμένο μέτωπο. Η προθυμία σας να λάβετε θέση στα θέματα μπορεί να μην σας κάνει το πιο δημοφιλές άτομο εκεί έξω, αλλά θα σας κερδίσει τον σεβασμό της ομάδας σας.

Οι σχέσεις φτάνουν στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων αυτή την Κυριακή, καθώς ο Ήλιος εκτοξεύεται στον Λέοντα και στον έβδομο Οίκο σας των συνεργασιών μέχρι τις 23 Αυγούστου. Μπορείτε να περιμένετε περισσότερο έρωτα, οικειότητα και αφοσίωση, αλλά μην ξεχνάτε το γεγονός ότι αυτά τα πράγματα χρειάζονται προσπάθεια. Το να είσαι σε σχέση είναι μια πνευματική δουλειά, καθώς οι άνθρωποι που βρίσκονται πιο κοντά σας είναι σαν καθρέφτες του αυθεντικού εαυτού σας. Και ο κανόνας για να το κάνετε να κρατήσει: Μην υποχωρείτε όταν αισθάνεστε ευάλωτοι!

ζώδια σαββατοκύριακο 21-22/07 B

zvdia-zwdia-tarw

ζώδια Ιχθύες

Αρκετά ακούσατε τα συνεχή παράπονα κάποιου, Ιχθύες, έτσι, το Σάββατο, σταματήστε να γνέφετε συμπονετικά όταν μέσα σας θέλετε να ουρλιάξετε. Δεν βοηθάτε αυτό το άτομο με το να διασκεδάζετε τον λίβελό του. Πείτε την αλήθεια και δείξτε μια διαφορετική οπτική. Και αν έχετε μερικές συστάσεις για το πώς μπορεί να διορθωθεί το πρόβλημά τους, δώστε τις συμβουλές σας. Μετά απ’ αυτό, η μπάλα είναι στο δικό τους γήπεδο. Αλλάξτε το θέμα! Αν έχετε σκοπό να βγείτε το βράδυ του Σαββάτου, προσπαθήστε να έχετε μέτρο στο ποτό και ενυδατωθείτε με πολύ νερό.

Θα ξυπνήσετε με τη σωστή διάθεση την Κυριακή, όταν ο Ήλιος αλλάξει ταχύτητα, περάσει στον Λέοντα και αναπτερώσει τον έκτο Οίκο σας της ευεξίας έως τις 23 Αυγούστου. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τρέξετε σε ημιμαραθώνιο μέσα στη ζέστη ή να γίνετε χορτοφάγοι, αλλά σας δίνει την ευκαιρία να επανεξετάσετε τις συνήθειες του τρόπου ζωής σας και να αποφασίσετε ποιες λειτουργούν καλά και ποιες όχι. Αν η μεγαλύτερη πρόκληση είναι να βρείτε χρόνο για μαγείρεμα ή για άσκηση, αλλάξτε τις προτεραιότητές σας. Μην το σκέφτεστε ως στέρηση, αλλά ως προσπάθεια να γίνετε ο καλύτερος και ο δυνατότερος εαυτός σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot