ζωδια σαββατοκυριακο 25-26/11 A

σεξουαλικοι-μυθοι-γυναικων-γυναικα-ζωδια

Κοινοποίηση:

ζωδια σαββατοκυριακο 25-26/11 A

ζωδια Κριός

Το Σάββατο, μια ζωηρή ευθυγράμμιση του επικοινωνιακού Ερμή και του απρόβλεπτου Ουρανού σας γεμίζει με πάθος και με επιθυμία για έκφραση. Έχετε κάποιες μεγάλες ιδέες, Κριοί και αξίζει να τις εκθέσετε στον κόσμο για να δείτε ποιος θα σας ακολουθήσει. Σε σχέση; Δείτε αν μπορείτε να ξεφύγετε από δεσμεύσεις και να το σκάσετε για ένα αυθόρμητο ταξιδάκι ή για μια ολονύχτια εκδρομή.

Το τέταρτο της Σελήνης της Κυριακής επιβάλλει μερικές περικοπές, αλλά δεν είναι όλα επί ματαίω. Μια όψη των φιλοδοξιών σας είναι ιδιαίτερα υψηλή για να μπορέσετε να την πραγματοποιήσετε, τουλάχιστον μέσα στο χρονοδιάγραμμα που έχετε θέσει. Αλλά μην τα ρίξετε όλα στην φωτιά, Κριοί. Σκεφτείτε και ρίξτε λίγο τα στάνταρ. Το σχέδιο Β θα είναι εξίσου καταπληκτικό και χωρίς όλες αυτές τις φιοριτούρες.

zodia-zvdia-22

 

ζωδια Ταύρος

Τι είπατε; Με τον αγγελιοφόρο Ερμή στον προσωπικό όγδοο Οίκο σας να συγχρονίζεται με τον απρόβλεπτο Ουρανό το Σάββατο, ακόμα και η πιο χαλαρή κουβεντούλα μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι εκπληκτικά βαθύ. Μην εκπλαγείτε αν κάποιος σας εκφράσει μια βαθιά του επιθυμία ή συναισθήματα που κρατούσε κρυφά έως τώρα. Οι αδέσμευτοι Ταύροι πρέπει να μπουν στις εφαρμογές γνωριμιών τους. Θα έχετε τρομερή επιτυχία αυτό το Σαββατοκύριακο! Σε σχέση; Αφήστε τις παρέες αυτό το Σάββατο και ξεκινήστε τις τετ α τετ περιπέτειες.

Το τέταρτο της Σελήνης της Κυριακής στον συνεργατικό ενδέκατο Οίκο σας καλεί για ισότητα και για δίκαιο παιχνίδι. Η αγανάκτηση θα φουντώσει μέσα σας αν κουβαλάτε το βάρος των άλλων. Αν βρεθείτε στην αντίθετη πλευρά του φάσματος, ανεβάστε το παιχνίδι σας. Αυτό το τέταρτο της Σελήνης σας βοηθά επίσης να κάνετε μια γρήγορη επανεξέταση στα γκάτζετ και στα τεχνολογικά αντικείμενά σας. Ήρθε η ώρα για αναβάθμιση, μην περιμένετε τον Άη Βασίλη. Η ζωή σας θα γίνει πολύ πιο εύκολη με τη βοήθεια μιας νέας συσκευής ή μιας νεότερης εγκατάστασης ενός προγράμματος.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Δίδυμοι

Θα απολαύσετε κινητήριες συζητήσεις σε κάθε στροφή αυτό το Σάββατο, όταν ο πλανήτης της επικοινωνίας ο Ερμής, ευθυγραμμιστεί με τον απρόβλεπτο Ουρανό στον κοινωνικό τομέα σας. Μόνοι; Μια ερωτική σύνδεση μπορεί να ξεκινήσει με ένα νέο πρόσωπο ή έναν φίλο. Το κόλπο είναι να μείνετε ανοιχτόμυαλοι και να μην περιορίζετε τις δυνατότητες σας. Η χημεία θα είναι κατά βάση διανοητική, αλλά αυτό είναι ιδιαίτερα ερεθιστικό για το ζώδιό σας. Οι Δίδυμοι σε σχέση: συνδυάστε αυτά τα παιχνίδια από το 50 αποχρώσεις του γκρι με πολιτισμικές εκδηλώσεις.

Το τέταρτο της Σελήνης της Κυριακής στον τομέα της καριέρας σας θα φέρει μια σημαντική στιγμή αξιολόγησης. Ίσως να πρέπει να ανανεώσετε το προφίλ σας λίγο. Ή ίσως να πρέπει να επενδύσετε στην δικτύωση, έτσι ώστε να βρεθείτε κοντά στους ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε. Ψάξτε για εκδηλώσεις, στις οποίες ξέρετε ότι θα παρευρίσκονται άτομα ανοιχτόμυαλα που ασκούν επιρροή, όπως ο εθελοντισμός σε ένα γιορτινό γκαλά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζωδια Καρκίνος

Το Σάββατο, το μυαλό σας θα είναι τρομερά κοφτερό, καθώς ο Ερμής κάνει ομάδα με τον Ουρανό που μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι. Χρησιμοποιήστε τις ικανότητες σας για να λύσετε προβλήματα σε θέματα που αφορούν τη δουλειά ή για να φτιάξετε ένα σχέδιο για να ανανεώσετε το σπίτι σας. Οι λέξεις θα ρέουν για όσους από εσάς ασχολείστε με το γράψιμο, γι’ αυτό στρωθείτε και συντάξτε μια ανάρτηση που θα προκαλέσει τη σκέψη του αναγνώστη σας για ό,τι έχετε στο μυαλό σας. Έπειτα χρησιμοποιήστε τα κοινωνικά δίκτυα για να την διαδώσετε.

Το τέταρτο της Σελήνης της Κυριακής θα συμβεί στον περιπατητικό ένατο Οίκο σας: Ξαφνικά δεν θα μπορείτε να σταματήσετε να σκέφτεστε τον επόμενο προορισμό σας. Αυτό το προσκύνημα στο Περού θα χρειαστεί κάποιον προγραμματισμό (και εξοικονόμηση), αλλά τι μπορείτε να κάνετε στο μεταξύ για να κινήσετε τους τροχούς σας; Για αρχή, θα μπορούσατε να ενεργοποιήσετε το Duolingo στο κινητό σας ή να βρείτε μια τάξη Ισπανικών. Και τι θα λέγατε για μια ημερήσια εκδρομή λίγο έξω από την πόλη;

taro-zodia-098

ζωδια Λέων

Το Σάββατο, ο ερωτικός Ερμής στον ρομαντικό πέμπτο Οίκο σας παίζει με τον σοκαριστικό Ουρανό. Ίσως η πισίνα με τα ραντεβού να μοιάζει κάπως άδεια ή απλώς να μην νιώθετε αυτή την σπίθα με το ταίρι σας. Σταματήστε την γκρίνια και κάντε κάτι για να ταρακουνήσετε την κατάσταση. Όσο πιο εξτρεμιστικό τόσο το καλύτερο, Λέοντες, έτσι ανεβάστε το παιχνίδι σας, πηγαίνετε στο μαγαζί με τα παιχνίδια ή διαβάστε αποσπάσματα από ένα ερωτικό διήγημα ο ένας στον άλλο (και μετά παίξτε τα). Μόνοι; Η πολυπολιτισμικότητα μπορεί να επαναφέρει τον βρυχηθμό σας. Μήπως οι τακτικές σας έγιναν λίγο ακραίες πάνω στον ζήλο σας να μεταμορφώσετε έναν τομέα της ζωής σας;

Το τέταρτο της Σελήνης της Κυριακής σας βοηθά να ρίξετε λίγο τους τόνους, έτσι ώστε να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τον μεγάλο σας στόχο. Η Ρώμη δεν χτίστηκε, διακοσμήθηκε ή ανακαινίστηκε σε μια μέρα, Λέοντες. Για την ακρίβεια, η αργή και σταθερή ανάπτυξη είναι αυτή που διαρκεί κιόλας. Επανεξετάστε το σχέδιο σας, έτσι ώστε να μην εξουθενωθείτε πριν προλάβετε να δείτε τα πρώτα βήματα προόδου. Αν σας πάρει λίγο παραπάνω για να φτάσετε τη γραμμή του τερματισμού, ας είναι. Τουλάχιστον ξέρετε ότι θα την φτάσετε!

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Παρθένος

Πάνω στην ώρα που ετοιμαζόσασταν να βάλετε τις πυτζάμες σας και να βολευτείτε στον καναπέ για ένα ωραίο Σαββατοκύριακο με ταινίες στην τηλεόραση – ντριν! Το τηλέφωνό σας δεν σταματάει να χτυπάει με τη μία διασκεδαστική πρόταση μετά την άλλη. Ακόμα κι αν ο Ερμής είναι στη ζώνη χαλάρωσής σας, ένα χτύπημα από τον Ουρανό ξυπνάει τη ζωηρή πλευρά σας. Συμβαίνουν τόσα πολλά για να μείνετε μέσα και να πέσετε σε χειμερία νάρκη. Μπορεί να σκίσετε τα κολάν σας και να αλλάξετε στολή πιο γρήγορα από ποτέ. Με τον Ουρανό στον ερωτικό όγδοο Οίκο σας, μπορεί να πετάξετε πάνω σας το κοντό μαύρο φόρεμά σας ή να πάρετε ένα ταξί για το σπίτι κάποιου φορώντας μόνο τα εσώρουχά σας και ένα παλτό!

Το τέταρτο της Σελήνης της Κυριακής στους Ιχθύες σας υπενθυμίζει να εκτιμάτε τις πιο διακριτικές, τις πιο σταθερές αξίες των άλλων. Μπορεί να είχατε παραβλέψει τον δυνατό, ήσυχο υποστηρικτή που ήταν από πάντα στη δική σας γωνία. Αναγνωρίστε αυτές τις καθημερινές συνεισφορές. Αυτές οι μικρές προσπάθειες εύκολα θεωρούνται δεδομένες, όμως κρατούν το στρατόπεδο Παρθένος να τρέχει σαν καλολαδωμένο μηχάνημα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot