ζώδια σαββατοκύριακο 26-27/05 B

krios-zvdia-astrology-ζωδια

ζώδια σαββατοκύριακο 26-27/05 B

ζώδια Ζυγός

Με την κυβερνήτη σας τη δημιουργική Αφροδίτη να περνά από τη ζώνη της σταδιοδρομίας σας, δεν κάνετε απλώς κάποια πράγματα, ανακαλύπτετε ξανά τον τροχό με έναν ευχάριστο και παραγωγικό τρόπο. Δεν θα χρειαστεί να αναζητήσετε την αναγνώριση. Το Σάββατο θα σας βρει εκείνη, αν κρατήσετε αυτόν το ρυθμό. Ένα πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι: Η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Κρόνο, ο οποίος έχει εμμονή με το στάτους, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να εμπλακείτε σε ανταγωνιστικές ενέργειες σε βάρος της δημιουργικότητάς σας. Δεν υπάρχει κανείς που πρέπει να φτάσετε, Ζυγοί, ούτε καν την ζωδιακή αδελφή σας Κιμ Καρντάσιαν. Απλώς κόψτε ταχύτητα και απολαύστε τη διαδικασία.

Αν υπήρχε ποτέ η μέρα για να αγοράσετε λαχείο, αυτή είναι η Κυριακή! Η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον τυχερό και γοητευτικό Δία στον δεύτερο Οίκο σας του κέρδους. Ένα μικρό στοίχημα μπορεί να έχει μεγάλες απολαβές –ή μπορεί με τα λόγια σας να ανοίξετε το δρόμο για μια κερδοφόρα ευκαιρία. (Αυτό από μόνο του είναι σαν να κερδίζετε το Λόττο!). Γενικά, να είστε λίγο πιο ανοιχτοί και πρόθυμοι να κυνηγήσετε κάτι αν το νιώθετε σωστό.

zodia-zvdia-22

 

ζώδια Σκορπιός

Τροφή για σκέψη: Οι άνθρωποι που μας εκνευρίζουν περισσότερο συχνά έχουν τα ίδια στοιχεία με αυτά που παλεύουμε να δεχθούμε στον εαυτό μας. Το Σάββατο κάποιος κοντινός σας μπορεί να παίξει κατ’ αυτόν τον τρόπο τον «δάσκαλο». Καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται σε αντίθεση με τον καρμικό Κρόνο, μπορεί να είναι αδύνατο να αγνοήσετε τα στοιχεία της δικής σας «σκιώδους πλευράς». Αντί να αντιδράσετε με κοροϊδία (ή άρνηση), παρατηρήστε τι θα συμβεί εάν αποδεχτείτε και αγκαλιάσετε την ανθρώπινη φύση όλων. Η όλη σχέση σας με αυτό το άτομο –ίσως και με τον εαυτό σας– θα μπορούσε να αλλάξει σε μια στιγμή.

Εάν περιμένατε ένα σημάδι για να κάνετε μια τολμηρή κίνηση, η Κυριακή θα είναι ιδανική. Η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον τυχερό Δία στο ζώδιό σας και σας βοηθά να καταστρέψετε οποιοδήποτε εμπόδιο σταθεί μπροστά σας. Έχετε μερικές πολύ δυνατές απόψεις και λαμπρές ιδέες, γι’ αυτό σταματήστε να είστε μυστικοπαθείς και βάλτε στο παιχνίδι τους άλλους. Χρειάζεστε μια ενθαρρυντική ομιλία; Ρωτήστε μερικούς κοντινούς σας ποια πιστεύουν ότι είναι τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας και πού θα μπορούσατε να βελτιωθείτε λίγο περισσότερο. Μείνετε ανοιχτοί στα σχόλιά τους. Μερικές τροποποιήσεις θα μπορούσαν να κάνουν τεράστια διαφορά.

zwdia - love

ζώδια σαββατοκύριακο 26-27/05 B

ζώδια Τοξότης

Τι σας κρατά πίσω, Τοξότες; Είστε πιο ευτυχισμένοι όταν ακολουθείτε τα ακατέργαστα ένστικτά σας, αλλά η αντίθεση του Σαββάτου ανάμεσα στη ρομαντική Αφροδίτη και τον προσεκτικό Κρόνο θα μπορούσε να σας κάνει να σταματήσετε. Ο Κρόνος απαιτεί δομή και τάξη και τελευταία σας έχει κάνει να προσέχετε πολύ περισσότερο τη διαδικασία, από τα χρήματα μέχρι την αγάπη. Αλλά με τον πλανήτη του ρομαντισμού στον τομέα της αποπλάνησής σας, ίσως να μην μπορέσετε να κρατηθείτε για πολύ ακόμα. Τα πράγματα δεν χρειάζεται να είναι έξω ακριβώς από την πόρτα σας για να τα κυνηγήσετε, ξέρετε. Κάντε ένα μικρό βήμα μπροστά σε μια επιθυμία που έχετε καταπνίξει και δείτε πώς αισθάνεστε.

Την Κυριακή, καθώς η συναισθηματική Σελήνη φτάνει δίπλα στον κυβερνήτη σας τον φιλοσοφικό Δία στην ζώνη ενδοσκόπησής σας, θα βλέπετε σε καθαρή εικόνα τι συμβαίνει βαθιά μέσα στην ψυχή σας. Όταν οι άλλοι σας ρωτούν πώς είστε, μην απαντάτε «μια χαρά». Δεν χρειάζεται να είστε ανοιχτό βιβλίο ούτε να ξεσπάτε σε κλάματα, αλλά αν νιώθετε εξουθενωμένοι ή κακοδιάθετοι, δεν πειράζει να το πείτε στους φίλους σας. Θα εκπλαγείτε από την τόση υποστήριξη που υπάρχει γύρω σας όταν ρίχνετε τις άμυνές σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια σαββατοκύριακο 26-27/05 B

ζώδια Αιγόκερως

Ο κυβερνήτης σας, Κρόνος, στο ζώδιό σας βρίσκεται σε αντίθεση με την δίκαιη Αφροδίτη στην ζώνη της σχέσης σας το Σάββατο, πράγμα που θα μπορούσε να σας κάνει να πιστεύετε ότι ο ισχυρότερος κυβερνά. Αλλά ακόμα κι αν προσπαθήσετε να πείσετε με γοητεία, δοκιμάζετε να κινείτε εσείς τα νήματα αντί να αφήνετε τα πράγματα να ρέουν φυσικά. Στο τέλος, αυτό που θα ενισχύσει τους δεσμούς σας με τους άλλους –ιδίως με το ταίρι σας ή έναν συνεργάτη– είναι η διατήρηση της ισορροπίας στην εξουσία μέσα στη σχέση σας. Μόνο και μόνο επειδή μπορείτε να τη γλυτώσετε αφού κάνετε κάτι, δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνετε.

Η κοινωνικά διεγερτική συνάντηση της Κυριακής της Σελήνης και του διαχυτικού Δία στον κοινοτικό ενδέκατο Οίκο σας μπορεί να σας βοηθήσει να σπάσετε τον πάγο σε μια νέα παρέα ή ομάδα. Απλώς παρουσιαστείτε με την ενέργειά σας και οι άλλοι θα έρθουν κοντά σας. Κρατήστε τυχόν επικριτικά σχόλια μέχρι να μάθετε ποιος είναι ο καθένας. Αυτή μπορεί να είναι η φυλή που ψάχνατε!

zodia-098

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Υδροχόος

Μυστικά και ψέματα; Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κρατήσετε μερικές σημαντικές πληροφορίες για τον εαυτό σας το Σάββατο, Υδροχόοι, αλλά αυτό μπορεί να μην λειτουργήσει προς όφελός σας μακροπρόθεσμα. Ο κυνηγός της ακεραιότητας, Κρόνος, στον εσωστρεφή δωδέκατο Οίκο σας βρίσκεται σε αντίθεση με την δίκαιη Αφροδίτη, και οτιδήποτε δεν γίνεται ανοιχτά μπορεί να γυρίσει για να σας στοιχειώσει. Ενώ μπορεί να σας ελκύσει μια μικρή διαμάχη για τη δύναμη υπό αυτή τη διέλευση, πάρτε τον ηθικό δρόμο και κάντε ό,τι πιστεύετε ότι είναι το σωστό. Ο μακρύτερος δρόμος είναι στην πραγματικότητα ο πιο γρήγορος δρόμος για τη δημιουργία αποτελεσμάτων που θα κρατήσουν.

Κάτω από την ευνοϊκή πλανητική σύνοδο της Σελήνης και του Δία της Κυριακής στον τομέα της καριέρας σας, θα έχετε τη δυνατότητα να διαγράψετε έναν μεγάλο στόχο από τη λίστα σας. Αφιερώστε λίγες ώρες στη δουλειά σας για να προχωρήσετε παρακάτω ή για να αναπτύξετε μια ανεξάρτητη επιχείρηση που θα μπορούσε τελικά να γίνει η κύρια δουλειά σας. Μπορεί να χρειαστεί να πάρετε μια σημαντική απόφαση –μη χάνετε χρόνο υπεραναλύοντας τη. Έχετε ήδη κάνει τη σκληρή δουλειά. Πάρτε την απόφαση και εμπιστευθείτε το ένστικτό σας!

ζώδια σαββατοκύριακο 26-27/05 B

zwdia-66

ζώδια Ιχθύες

Σκληρή απόφαση, Ιχθύες: μη μιλήσετε για ένα θέμα που είναι σημαντικό για εσάς, ώστε να προχωρήσει ένα συνεργατικό έργο ή πείτε αυτό που σκέφτεστε γνωρίζοντας ότι θα μπορούσατε να καθυστερήσετε την πρόοδο; Με τον Κρόνο, που αγαπά τους κανόνες, στη ζώνη της ομάδας σας, να βρίσκεται σε αντίθεση με την Αφροδίτη, που θέλει να ευχαριστεί τους άλλους, ίσως να χρειαστεί να ζυγίσετε τις αξίες σας απέναντι στους στόχους της ομάδας σας. Βεβαιωθείτε ότι δεν χαρίζετε υπερβολικά τη δύναμή σας. Στο τέλος, η δημοκρατία νικά, αλλά κάθε ψήφος (και γνώμη) έχει σημασία. Και μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι που νιώθουν το ίδιο με εσάς.

Ξεχάστε το ασφαλές παιχνίδι την Κυριακή! Όποιο κι αν είναι το κίνητρό σας, μια τολμηρή ευθυγράμμιση της Σελήνης και του ελεύθερου Δία πρακτικά θα σας σύρει έξω από τη ζώνη ασφαλείας σας. Και, για να είμαστε ειλικρινείς, δεν είναι πιθανό να αντισταθείτε. Εξάλλου, γι’ αυτό που φημίζεται το ζώδιό σας είναι η εξερεύνηση χωρίς όρια. Στην προσωπική σας ζωή, μπορεί να είστε πιο παρορμητικοί απ’ ό,τι συνήθως. Απλώς προσέξτε να μην παραπλανήσετε κάποιον που δεν σας ενδιαφέρει πραγματικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76