ζώδια σαββατοκύριακο 30/06 – 01/07 Α

ζωδια-διακοπες-ερωτα

ζώδια σαββατοκύριακο 30/06 – 01/07 Α

ζώδια Κριός

Κάτω από τη λάμψη της συνεργατικής Σελήνης στον Υδροχόο αυτού του Σαββατοκύριακου, όπου λαλούν πολλοί κοκόροι δεν αργεί να ξημερώσει. Αντιθέτως, θα ξημερώσει μια καταπληκτική ημέρα! Βάλτε μερικές ακόμη καρέκλες γύρω από το τραπέζι και καλωσορίστε τις διαφορετικές γνώμες στο έργο ή την αποστολή σας. Μην παραιτηθείτε από το ρόλο του συντονιστή και η συνάντηση δεν πρόκειται να καταλήξει σε χάος.

Αργότερα το Σάββατο, όταν η Σελήνη πέσει πάνω στον επιθετικό Άρη, μπορεί να προτιμήσετε μια ήρεμη ατμόσφαιρα στο σπίτι παρά τους αγχωτικούς, γεμάτους χώρους των μπαρ. Αν έχετε εισιτήρια για μια παράσταση, φτάστε εκεί νωρίς, ώστε να μπορέσετε να βρείτε τις καλύτερες δυνατές θέσεις. Το απόγευμα της Κυριακής, η Αφροδίτη βρίσκεται σε αντίθεση με τη Σελήνη, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει μερικούς αγώνες εξουσίας. Αντί να παλεύετε για το θρόνο, αφήστε κάποιον άλλο να παίξει τη βασίλισσα για σήμερα. Το σχέδιό της μπορεί να είναι πιο ελκυστικό απ’ ό,τι πιστεύατε!

zodia-zvdia-22

ζώδια Ταύρος

Φημίζεστε για την επιμονή σας και αυτό θα αποδειχθεί το Σάββατο. Κάντε υπομονή, Ταύροι! Είστε τόσο κοντά στην επίτευξη ενός μεγάλου επαγγελματικού στόχου σας και η αποφασιστική Σελήνη στον Υδροχόο και στον φιλόδοξο δέκατο Οίκο σας σάς δίνει την έξαρση της δύναμης που χρειάζεστε για να προχωρήσετε. Όταν όλοι θα τρέξουν στην παραλία, αδράξτε την μοναχική ώρα και πατήστε το γκάζι! Μπορείτε πάντα να τους βρείτε αργότερα για να γιορτάσετε την ολοκλήρωση αυτής της καθυστερημένης αποστολής.

Μην μπερδέψετε τα επαγγελματικά με την διασκέδαση την Κυριακή, ωστόσο. Με την ηδονιστική Αφροδίτη να βρίσκεται σε αντίθεση με τη Σελήνη, οι φίλοι και η οικογένειά σας δεν θα ακούσουν με χαρά τις κουραστικές επαγγελματικές συζητήσεις σας ενώ προσπαθούν να χαλαρώσουν. Μπορεί επίσης να αποδειχθεί δύσκολο το να τους μαζέψετε για μια δουλειά στο σπίτι, αλλά μην το αφήσετε αυτό να σας σταματήσει απ’ το να φτιάξετε τον κήπο σας και να οργανώσετε ανά χρώμα τη ντουλάπα σας!

ζώδια σαββατοκύριακο 30/06 – 01/07 Α

taro-zodia-76

ζώδια Δίδυμοι

Αυτό το Σαββατοκύριακο, με τη Σελήνη στον οραματιστή Υδροχόο και στον επεκτατικό ένατο Οίκο σας, το κοσμικό μήνυμα είναι: Αν κάτι αξίζει να το κάνετε, αξίζει να το κάνετε μέχρι τέλους. Οι ιδέες σας μπορεί να φαντάζουν περίεργες σε μερικούς, αλλά αυτό δεν σας έχει σταματήσει ποτέ στο παρελθόν. Μπορεί να έχετε την έμπνευση να ταξιδέψετε, να κάνετε ένα μάθημα ή ακόμα και να ξεκινήσετε μια δεύτερη δουλειά.

Δεν χρειάζεται να βιαστείτε, ειδικά με τον ανάδρομο Άρη δίπλα στη Σελήνη το Σάββατο. Τα μικρά βήματα που γίνονται τώρα μπορούν να στήσουν τη σκηνή για ένα τεράστιο άλμα αργότερα. Την Κυριακή, μια διπλωματική συζήτηση μπορεί να εξελιχθεί σε μια μεγάλη μάχη, καθώς η Σελήνη βρίσκεται σε αντίθεση με την Αφροδίτη. Αν δεν είστε προετοιμασμένοι να δείτε μια σχέση να φλέγεται, μην αγγίζετε αυτά τα ευαίσθητα θέματα, ειδικά με αδέλφια, γείτονες ή στενούς φίλους!

zodia-zvdia-75

ζώδια σαββατοκύριακο 30/06 – 01/07 Α

ζώδια Καρκίνος

Λίγη ησυχία, παρακαλώ! Με μια εσωστρεφή Σελήνη στον Υδροχόο που φωτίζει τον εσωτερικό όγδοο Οίκο σας όλο το Σαββατοκύριακο, μπορεί να είστε λίγο πιο ευαίσθητοι απ’ ό,τι συνήθως στην ενέργεια των άλλων ανθρώπων. Αν δεν χρειάζεται να αλληλεπιδράσετε μαζί τους, υποχωρήστε στο καβούκι σας, Καρκίνοι. Είναι δικαίωμά σας! Απλώς μην νιώσετε τόσο άνετα εκεί που κατά τύχη (επίτηδες) ξεχάσετε να βγείτε. Ο ενθουσιώδης Άρης συνδέεται με τη Σελήνη το Σάββατο και μπορεί να σας βάλει πίσω στον κυκλώνα της δράσης –ενδεχομένως με μια επανασύνδεση με κάποιον σέξι πρώην!

Προσοχή, ωστόσο, στη καταναλωτική θεραπεία την Κυριακή. Με την Αφροδίτη που αγαπά την απόλαυση να αποσπά την προσοχή της Σελήνης, δεν θα έχετε μεγάλη αυτοσυγκράτηση μπροστά σε όμορφα, λαμπερά πράγματα. Εάν πρόκειται να ξοδέψετε, κάντε έναν προϋπολογισμό ψυχαγωγίας (δηλαδή: μόνο μετρητά και κλειδώστε τη χρεωστική σας κάρτα!).

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Λέων

Δείξτε λίγη περισσότερη αγάπη και εκτίμηση στους ξεχωριστούς ανθρώπους της ζωής σας αυτό το Σαββατοκύριακο, Λέοντες. Η Σελήνη φωτίζει τον Οίκο των σχέσεων σας και σας κάνει να νιώθετε αγάπη και στοργή για τον εσωτερικό κύκλο σας. Και όταν πρόκειται για τη διατήρηση μιας επιτυχημένης επιχείρησης ή μιας δημιουργικής συνεργασίας, δεν έχει μόνο σημασία το ποιον γνωρίζετε αλλά και το πώς προχωράτε. Αντιμετωπίστε τους άλλους με σεβασμό και καλοσύνη και μπορείτε να περιμένετε το ίδιο ως αντάλλαγμα. Αλλά θεωρήστε τους δεδομένους ή ξεσπάστε πάνω τους και μπορεί να βρεθείτε να δουλεύετε μόνοι σας.

Έχετε κρατήσει για τον εαυτό σας βασικές πληροφορίες σε μια σχέση; Όπως, ας πούμε, τις προσωπικές σας προτιμήσεις και τα γούστα σας; Δεν θα μπορέσετε να τις κρύψετε κάτω από την αντίθεση Σελήνης – Αφροδίτης της Κυριακής. Όσο αμήχανο κι αν είναι να πείτε στους άλλους ότι θα μπορούσαν να κάνουν κάτι καλύτερα, το να τους αφήνετε να έχουν αυταπάτες είναι εξίσου άδικο. Απλώς φροντίστε η συζήτηση να γίνει σε ένα ήρεμο και περιποιητικό περιβάλλον.

ζώδια σαββατοκύριακο 30/06 – 01/07 Α

zodia-098

ζώδια Παρθένος

Είστε στο στοιχείο σας αυτό το Σαββατοκύριακο, με τη Σελήνη να ενεργοποιεί τον έκτο Οίκο σας, της υπηρεσίας και της λεπτομέρειας. Είτε φτιάχνετε επιτέλους τον κήπο σας είτε πουλάτε τα βίνταντζ έπιπλά σας, ήρθε η ώρα να μοιράσετε τα χαρτιά. Με τον θορυβώδη Άρη δίπλα στη Σελήνη το Σάββατο, μπορείτε να οργανώσετε τα πάντα σε χρόνο μηδέν. Είστε ευχαριστημένοι όταν όλα είναι στην κατάλληλη θέση και τρέχουν σαν καλολαδωμένο μηχάνημα, έτσι συστηματοποιήστε και οργανώστε όσο θέλετε.

Αλλά σχεδιάστε να χαλαρώσετε την Κυριακή, όταν η καταπονημένη Αφροδίτη στον Λέοντα σας βάζει σε ονειροπόλα διάθεση. Αυτή η ονειροπόληση θα γίνει καλύτερα σε ένα πανέμορφο υπαίθριο σκηνικό, έτσι αρπάξτε ένα βιβλίο και χαλαρώστε σε μια ψάθα στο πάρκο ή στην παραλία!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098