Ζώδια Σήμερα Ερωτικές Προβλέψεις 15/05 Τρίτη

σχεσεις-zwdia

ζώδια σήμερα αστρολογικές προβλέψεις

ζώδια κριός

Έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις μεγαλύτερο πλούτο και ευημερία στη ζωή

σου, ειδικά με τη σχέση που έχεις τώρα.

zodia-zvdia-22

Η νέα Σελήνη στον Ταύρο, σε συμβουλεύει από τον 2ο Οίκο – των οικονομικών – ότι πριν κάνεις την οποιαδήποτε κίνηση για να εγκαταλείψεις αυτόν που αγαπάς, πρέπει να ανασκουμπωθείς και να αναλάβεις τις ευθύνες σου.

Είσαι η μόνη που γνωρίζει πραγματικά την αξία των πραγματικών σου δυνατοτήτων, εκτός από αυτόν που αγαπάς.Στα ζωδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

ζώδια ταύρος

Αυτή είναι μια μέρα ιδανική, για μια μεγάλη επιτυχία στην ερωτική σου ζωή, ακόμα κι αν πιστεύεις ότι θα χρειαστεί μεγάλη δουλειά για να το συνειδητοποιήσεις.

Η νέα Σελήνη στον Ταύρο, σε σύνοδο με τον απρόβλεπτο Ουρανό στον 1ο Οίκο -της προσωπικότητας- είναι ένας κοσμικός συνδυασμός που μπορεί να σε βοηθήσει και να σε οδηγήσει στο επόμενο κεφάλαιο της ερωτικής σου ζωής.

Είσαι υποχρεωμένη να υπολογίσεις την πορεία σου, επειδή θα οδεύεις προς αυτή την κατεύθυνση για κάποιο χρονικό διάστημα.Στα ζωδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

zwdia - love

ζώδια δίδυμοι

Η αποχή από το παρελθόν είναι ένα σημαντικό βήμα στην ερωτική σου εξέλιξη αυτή τη στιγμή.

Η Νέα Σελήνη από τον Ταύρο, καταλήγει στον 12ο Οίκο – του ασυνείδητου- εμπνέοντάς σε να κάνεις μια πνευματική συζήτηση με το ταίρι σου.

Έχεις τη διάθεση να δεχθείς τις ιδέες του, ειδικά αν είναι ανοιχτές στο δικό σου διαλογισμό.

Η ειρήνη μέσα στη σχέση σου, σε εμπνέει και σου δίνει ικανοποίηση.Στα ζωδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

ζώδια καρκίνος

Οι καλές εποχές έρχονται και μπορεί να τις νιώσεις, να στρίβουν από τη γωνία, κατευθείαν προς την ερωτική σου ζωή σήμερα, που η νέα Σελήνη στον Ταύρο ενισχύει τον 11ο Οίκο – των φίλων -.

Είσαι πρόθυμη να συνεργαστείς με τον αγαπημένο σου, ειδικά αν και οι δύο μοιράζεστε ένα παρόμοιο όραμα για το κοινό σας μέλλον .

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να μιλήσετε ανοιχτά για ερωτικά θέματα, ειδικά με το πώς αυτά σχετίζονται με τους στόχους σας για τη κοινή ζωή σας.Στα ζωδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

chartomantia-087

ζώδια λέων

Αν αισθάνεσαι πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις μια κίνηση στην ερωτική σου ζωή, γιατί να βιαστείς ν’αναλάβεις δράση τώρα?

Η νέα Σελήνη στον Ταύρο, και στον 10ο Οίκο – των επαγγελματικών – περιπλέκει την ερωτική σου ζωή, καθώς συνειδητοποιείς ότι πρέπει να σκεφτείς τους επαγγελματικούς σου στόχους και θα χρειαστείς κάποιο χρόνο γι’αυτό.

Αυτή είναι μια δύσκολη περίοδος για να είσαι σε σχέση, αλλά δεν χρειάζεται να παραιτηθείς από τα συναισθήματά σου μόνο και μόνο επειδή υπάρχει μια νέα επαγγελματική φιλοδοξία στην καρδιά σου.Στα ζωδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

ζώδια παρθένος

Ο ερωτικός σου παρορμητισμός είχε προκαλέσει προβλήματα παλιότερα και μάλλον θα σου δημιουργήσει τα ίδια προβλήματα και σήμερα.

Ο σύντροφός σου δε θα έχει καμμιά τύχη στην προσπάθειά του να σε αποτρέψει από αυτό που πιστεύεις ότι πρέπει να κάνεις σήμερα, και αυτό μπορεί να οφείλεται στις ισχυρές κοσμικές συνθήκες που απορρέουν από την παρουσία της νέας Σελήνης στον Ταύρο και στον 9ο Οίκο – της περιπέτειας – τώρα.

Είναι κρίσιμο για σένα να υπάρχει σταθερό έδαφος, πριν αποφασίσεις να κάνεις κάποιο σημαντικό άνοιγμα σε ερωτικά θέματα και έχεις όλη τη σοφία και την κατανόηση για να κάνεις τα πράγματα σωστά σήμερα.Στα ζωδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

ζώδια ζυγός

Το πάθος σου είναι συνήθως συγκρατημένο, αλλά σήμερα μπορεί να μοιάζει περισσότερο σαν τυφώνας και θα σε φοβήσει λίγο.

Η σέξι νέα Σελήνη από τον Ταύρο και τον 8ο Οίκο- των συναισθημάτων – σε παροτρύνει να προχωρήσεις βαθύτερα με ένα θαυαμαστή, από όσο ήσουν πρόθυμη να κάνεις στο παρελθόν.

Έχε στο νου σου, πως μάλλον είσαι αυτή που διαδραματίζει τον ηγετικό ρόλο μέσα στη σχέση σου.

Είναι ωραίο να βρίσκεσαι σ’ αυτή τη θέση, και θα έχεις την ευκαιρία να εξισορροπήσεις τα πράγματα με τον σύντροφό σου- και επιβάλλεται να το κάνεις- αν αισθάνεσαι πως είσαι σοφή σήμερα.Στα ζωδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

ζώδια σκορπιός

Ο πειρασμός να κάνεις ένα τεράστιο άλμα στο όνομα της αλλαγής είναι δελεαστικό σήμερα, ειδικά αν πεθαίνεις από επιθυμία να ταρακουνήσεις λίγο τα πράγματα στην ερωτική σου ζωή.

Η κατάργιση των κανόνων μπορεί στιγμιαία να φαίνεται σέξι, αλλά με τη νέα Σελλήνη από τον Ταύρο να μετακομίζει στον 7ο Οίκο – της συνεργασίας – ενδιαφέρεσαι περισσότερο στο να είσαι γενναιόδωρη και συμπονετική απέναντι στο σύντροφό σου, από το να καλύψεις τις οποιεσδήποτε εγωιστικές σου ανάγκες αυτή τη στιγμή.Στα ζωδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

zodia-zvdia-yy

ζώδια τοξότης

Αν και οι σκέψεις για ένα όμορφο κοινό μέλλον μ’αυτόν που αγαπάς σε δελεάζουν σήμερα, εσύ προτιμάς το εδώ και τώρα, ειδικά αν είσαι απασχολημένη με το να δημιουργηθούν σταθερά θεμέλια στη σχέση σου.

Η νέα Σελήνη από τον Ταύρο, και τον 6ο Οίκο – της εργασίας – σε συμβουλεύει πως δεν υπάρχουν συντομεύσεις για να φτάσεις στο αισθηματικό σου όνειρο.

Πρέπει να εργαστείς σκληρά για ό,τι θέλεις τώρα.Στα ζωδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

ζώδια αιγόκερως

Είναι τόσο καλό το συναίσθημα, όταν μπορείς να εξισορροπήσεις τις υποχρεώσεις που σχετίζονται με την εργασία και τα αισθηματικά σου σήμερα!

Η νέα Σελήνη από τον Ταύρο και τον 5ο Οίκο – της διασκέδασης – σου δείχνει την αξία μιας πρόθεσης, ειδικά αν θέλεις η σχέση σου ν’αναπτυχθεί με κάποιο τρόπο αυτή τη στιγμή.

Ακριβώς επειδή θέλεις να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου, δεν σημαίνει ότι θα αποφύγεις τις ευθύνες σου.

Στην πραγματικότητα, θέλεις να είσαι όσο καλύτερη μπορείς σε όλα τα θέματα της ζωής σουΣτα ζωδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο.

zodia-88

ζώδια υδροχόος

Η ερωτική σου ζωή φαίνεται να ξεφεύγει από τον έλεγχο αυτή τη στιγμή, ενώ εσύ θα ήθελες να έχεις κάποια δύναμη, γιατί η ένταση γίνεται όλο και μεγαλύτερη στη σχέση σου τώρα.

Η νέα Σελήνη από τον Ταύρο και τον 4ο Οίκο – του σπιτιού και της οικογένειας – καθιστά δύσκολη τη συναισθηματική ειρήνη και ηρεμία με το ταίρι σου.

Ευτυχώς, είσαι αρκετά σοφή κα γνωρίζεις ότι μια αργή, χαλαρή προσέγγιση μπορεί να σε κρατήσει υπό έλεγχο, έτσι ώστε να μην αφήσεις το άγχος να επηρεάσει τη σχέση σου.Στα ζωδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

ζώδια ιχθύες

Να ξέρεις πως το σύμπαν σήμερα, θα σου υπενθυμίσει να διπλοτσεκάρεις τα συναισθηματικά σου όρια, ειδικά αν έχεις ν’αντιμετωπίσεις μια κατάσταση που έχει σχέση με τα ερωτικά σου.

Μια μεταφυσική σύνδεση Αφροδίτης-Πλούτωνα σε σπρώχνει σε βαθύτερες σκέψεις, αλλά η προσγειωμένη νέα Σελήνη από τον Ταύρο στον 3ο Οίκο – της επικοινωνίας -θα σε συγκρατήσει από τις άγριες επιθυμίες σου.

Είναι πολλές οι πληροφορίες που έχεις αυτή τη στιγμή για να μπορέσεις να τις διαχειριστείς, οπότε μην βιαστείς, για να μπορέσεις να καταλάβεις τι ακριβώς θέλεις.Στα ζωδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66