Ζώδια Σήμερα Ερωτικές Προβλέψεις 17/07 Τρίτη

zwdia-zvdia-787

ζώδια σήμερα αστρολογικές προβλέψεις.

ζώδια κριός.

Το να νιώθεςι τρισευτυχισμένη, όχι μόνο σε ωφελεί, αλλά ωφελεί επίσης και την ερωτική σου σχέση.

Οι κοσμικές συνθήκες, σου δείχνουν τη δύναμη της ερωτικής σου γενναιοδωρίας καθώς βρίσκεις νέους και φρέσκους τρόπους για να δείξεις στον εραστή σου, πόσα σημαίνει για σένα.

zodia-zvdia-22

Δε χρειάζονται μεγάλες χειρονομίες.

Αντίθετα, τα μικρά πράγματα είναι που προσθέτουν τον όμορφο τρόπο που εκφράζεις τον έρωτά σου.

Απλά παρέμεινε συναισθηματικά σταθερή, έτσι ώστε να μην ανατρέψεις την ισορροπία στην ερωτική σου ζωή.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια ταύρος

Το να είσαι ισχυρογνώμων, μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες.

Όταν όμως κάποιος προσπαθεί να αναστατώσει τα ερωτικά σου σχέδια, θα επιμείνεις και θα ανταποδώσεις στα ίσα.

Μπορεί να μάθεις κάτι τόσο από τους επικριτές, όσο και από τους υποστηρικτές σου σήμερα, ιδιαίτερα αν έχεις μια ανεπιβεβαίωτη ερωτική ατζέντα.

Βρίσκεσαι στο τελικό σημείο του ερωτικού σου παιγνιδιού και δε θα επιτρέψεις σε κανένα να βρεθεί ανάμεσα σε σένα και την παθιασμένη ευδαιμονία σου.

Σίγουρα αξίζει ν’αγωνιστείς γι’αυτό!Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zwdia - love

Ζώδια δίδυμοι

Τα συναισθηματικά σου όρια, μπορεί μερικές φορές να είναι σαν ένα συνοριακό τείχος, όμως σήμερα θα εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου.

Μπορεί να μην έχεις χειροπιαστές αποδείξεις ακόμα, αλλά ξέρεις μέχρι κάποιο σημείο, ότι αν εκφράσεις τα παθιασμένα συναισθήματά σου στο ταίρι σου, θα παραμείνεις ασφαλής.

Ο φόβος έχει έναν τρόπο να σε κρατάει πίσω από αυτά που μπορείς να κάνεις, αλλά σήμερα, τίποτα δεν σε σταματάει.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια καρκίνος

Σήμερα φρόντισε να είσαι λίγο ακαθόριστη στην ερωτική σου σχέση.

Η λογική σου αυτή τη στιγμή, το μόνο που θα καταφέρει, είναι να καταστρέψει τις δυνατότητες που σου παρέχει το σύμπαν στην ονειροπόληση και στο ερωτικό σου πάθος.

Ένας φίλος, μπορεί με τα λόγια του, να σε κάνει να νοσταλγήσεις κάποιες ανεκπλήρωτες ερωτικές επιθυμίες σου και να σε εμπνεύσει να κάνεις μια συζήτηση εκ βαθέων, με τον εραστή σου.

Δε φοβάσαι πλέον ν’αντιμετωπίσεις τα έντονα συναισθήματα.

Επειδή ξέρεις, ότι είναι ο μοναδικός τρόπος για να βγεις από τις σκιές και να ζήσεις ισορροπημένα με τον εραστή σου.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zwdia

Ζώδια λέων

Σήμερα θ’αποδεχτείς τη μεταβατική στιγμή στην ερωτική σου ζωή.

Γιατί αντιλαμβάνεσαι πλέον, τον τρόπο που θα εκτιμήσεις τόσο τον εαυτό σου, όσο και τα όνειρα που έχεις για ερωτική ολοκλήρωση.

Μπορεί ν’ αποφασίσεις αλλαγή κατεύθυνσης στην ερωτική σου σχέση ή να βρεις το θάρρος να αντιμετωπίσεις ένα μυστηριώδες συναίσθημα, που σ’ έχει κρατήσει μακριά από τις ερωτικές σου δυνατότητες.

Η προσπάθειά σου να πετύχεις στα ερωτικά σου, θα σε βοηθήσει να βρεις τη μαγεία αλλά και την κοινή λογική ταυτόχρονα.

Η δύναμη της αλλαγής, είναι στα χέρια σου!Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια παρθένος

Το να επιτρέψεις στον εραστή σου να δει τις αδυναμίες σου, αντικατοπτρίζει την επιθυμία σου να σε δει, όπως είσαι πραγματικά.

Δεν θέλεις με τίποτα να παραμείνεις ένα μυστήριο, επειδή ξέρεις πως μόνο με ειλικρίνεια και αλήθεια μπορείς να είσαι ευτυχισμένη στη σχέση σου.

Αλλά να θυμάσαι, πως δεν πρέπει να πας πολύ μακριά μόνη σου! Πρέπει να συναντηθείτε κάπου στη μέση!Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια ζυγός

Επανεξέτασε σήμερα ένα αποτυχημένο ερωτικό σου παρελθόν, για να μπορέσεις να βρεις τρόπους, ν’ανακαλύψεις τον εαυτό σου και ευκαιρίες, για καινούργια σχέση.

Έχεις περάσει από τη φωτιά και έχεις επιζήσει, γιατί λοιπόν δε πρέπει να αισθανθείς ξανά τη χαρά της αγάπης ?

Είτε βρίσκεσαι στη σχέση που θέλεις, είτε όχι, οφείλεις στον εαυτό σου συγχώρεση, αγάπη και συμπόνια τώρα.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια σκορπιός

Το ερωτικό δράμα είναι κάτι που ο καθένας περνάει και μπορεί να το γευτείς κι εσύ σήμερα με κάποιο τρόπο.

Ωστόσο, έχεις τη δύναμη, να το χρησιμοποιήσεις αυτή τη στιγμή στην σχέση σου, σαν μια πορεία προς μεγαλύτερη οικειότητα και συναισθηματική αυθεντικότητα. Δείχνοντας τον ευάλωτο εαυτό σου στον εραστή σου, τον κάνεις να σκεφτεί, πως δέχεσαι τις αδυναμίες σου και αυτό θα ωφελήσει πάρα πολύ τη σχέση σας.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zwdia

Ζώδια τοξότης

Το γέλιο, η χαρά, οι πνευματικές συζητήσεις και η δέσμευση να ακολουθήσετε την αμοιβαία ευτυχία σας, θα ενισχύσουν την ερωτική σου ζωή σήμερα.

Προσπαθείς να κάνεις μια βαθύτερη, πιο ευτυχισμένη σχέση με τον εραστή σου.

Χρησιμοποίησε την ευστροφία σου, για να δημιουργήσεις μεγαλύτερες δυνατότητες στη σχέση σου και βασίσου στην έμφυτη θετική σου διάθεση.

Αυτού του είδους η ενέργεια, είναι ευκολότερη για σένα από ό, τι μπορεί να είναι για το ταίρι σου, γι’αυτό λοιπόν αγκάλιασέ την και να το μοιράσου την γενναιόδωρα σήμερα.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια αιγόκερως

Έχεις περισσότερα κίνητρα από ποτέ, για να κάνεις μια αλλαγή αυτοβελτίωσης της ερωτικής σου ζωής, καθώς κοιτάς να ξεπεράσεις τα εμπόδια, για τη χαρά και το παθιασμένο δυναμικό σου.

Το να είσαι ειλικρινής και αυθεντική στο τρόπο που εκφράζεις τον έρωτά σου, είναι πολύ σημαντικό τώρα.

Επειδή γνωρίζεις ότι η ερωτική σου σχέση, θα ωφεληθεί μόνο με το να είσαι πραγματική και αληθινή με τα αισθήματά σου.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

taro-zodia-76

Ζώδια υδροχόος

Ξέρεις πώς να χρησιμοποιείς τα λόγια σαν όπλα.

Γνωρίζεις επίσης πως μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να θεραπεύσεις πληγές και να διορθώσεις ό,τι δε λειτουργεί στη σχέση σου.

Το σύμπαν, ανοίγει τις πόρτες της αντίληψής σου, δείχνοντας σου, πώς να χειριστείς την προσωπική σου δύναμη με υπευθυνότητα, αξιοπρέπεια και χάρη.

Ξέρεις πώς να γεμίσεις ένα δωμάτιο με την ένταση της φωνής σου!

Τώρα δες αν μπορείς να γεμίσεις και την καρδιά σου με παρηγοριά και φροντίδα.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια ιχθύες

Μήπως απορροφάς τα συναισθήματα του εραστή σου, χωρίς να το συνειδητοποιείς σήμερα?

Ίσως να είναι μια μέρα για να ενισχύσεις τα όριά σου, με ένα ευφυές πνεύμα.

Αν συναντήσεις μια μπερδεμένη κατάσταση στη σχέση σου, κάνε ό, τι μπορείς, για να κρατήσεις το χιούμορ σου, και να διατηρήσεις την ειρήνη.

Έχεις τη δύναμη να διατηρήσεις την ηρεμία στα ερωτικά σου, αν μπορέσεις να εξισορροπήσεις την ανάγκη σου για αρμονία μέσα στην σχέση σου αυτή τη στιγμή.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο 3 Εκλειψεων τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot