Ζώδια Σήμερα Ερωτικές Προβλέψεις 18/05 Παρασκευή

zwdia-zvdia-787

ζώδια σήμερα αστρολογικές προβλέψεις

ζώδια κριός

Την στιγμή που θ’αποφασίσεις να δείξεις σ’αυτόν που αγαπάς πώς πραγματικά νιώθεις, θα καταλάβεις πως οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου γίνονται ακόμα πιο ξεκάθαρα.

Δεν νιώθεις όμως ακόμα αρκετά σίγουρη για να το κάνεις και αυτό κάνει την προσπάθειά σου για το επόμενο βήμα, μάλλον δύσκολη αυτή τη στιγμή.

zodia-zvdia-22

Πρέπει να κάνεις πραγματική δουλειά για να αποκομίσεις τις ερωτικές ανταμοιβές, γιατί αν συνεχίσεις ν’αναβάλλεις αυτή τη σημαντική συζήτηση, θα συνεχίσεις να χάνεις το χρόνο σου, χωρίς αποτέλεσμα.Στα ζωδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

ζώδια ταύρος

Αν είσαι πρόθυμη να σκάψεις λίγο πιο βαθιά από το κανονικό, θα είσαι σε θέση να βρεις μια χρήσιμη λύση σε ένα δύσκολο ερωτικό δίλημμα σήμερα.

Πρώτα πρέπει να συνειδητοποιήσεις τα αίτια του προβλήματος και χάρη στο τρίγωνο του Ερμή με το σταθερό Κρόνο, θα έχεις τη δυνατότητα να συζητήσεις ήρεμα με το σύντροφό σου και ν’αναζητήσετε απαντήσεις.

Προσπάθησε, η συζήτηση να είναι πραγματικά σε ήρεμους τόνους και απέφυγε τις έντονες αντιπαραθέσεις.

Αυτός ο τρόπος προσέγγισης, είναι η πιο σοφή κίνηση αυτή τη στιγμή.Στα ζωδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

taro-zodia-76

ζώδια δίδυμοι

Ο σύντροφός σου μπορεί να είναι ανυπόμονος μαζί σου σήμερα, κι αυτό σε στεναχωρεί, γιατί ποιος μπορεί να είναι ευτυχισμένος όταν η αιτία της ενόχλησης του είναι ο ίδιος του ο σύντροφος?

Η διέξοδος από όλο αυτό, είναι η προσπάθεια να δώσει ο ένας στον άλλο λίγο χώρο, γιατί στα ερωτικά ζητήματα, υπάρχουν στιγμές που πρέπει απλά να απομακρυθείτε για να πάρετε ανάσα.

Η σχέση σας δεν βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, αλλά το δίλημμά σου, μπορεί να εξελιχθεί επικίνδυνα, αν δεν ενεργήσεις αυτή τη στιγμή.Στα ζωδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

ζώδια καρκίνος

Δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς την τεράστια ερωτική ενέργεια που νιώθεις γιατί δεν ξέρεις τι να κάνεις μ’αυτή σήμερα.

Από τη μία πλευρά, αισθάνεσαι μεγάλο πάθος για κάποιον που σ’ενδιαφέρει, αλλά όταν σκέφτεσαι να αναλάβεις δράση, είσαι γεμάτη μ’ ένα πλήθος μπερδεμένων σκέψεων και συναισθημάτων.

Πρέπει να βρεις ένα τρόπο για να εκφραστείς, και να δείξεις στον καλό σου ποιά πραγματικά είσαι και πώς νιώθεις αυτή τη στιγμή.

Όσο δύσκολο και αν θεωρείς πως είναι, θ’ανακαλύψεις, πως μόλις πεις την πρώτη λέξη, τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν.Στα ζωδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

chartomantia-087

ζώδια λέων

Σήμερα αισθάνεσαι πιο σίγουρη για τη σχέση σου, όμως αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να μιλάς συνεχώς για τον εαυτό σου στον ερωτικό σου σύντροφο, γιατί αυτή η συμπεριφορά μάλλον θα τον απομακρύνει.

Μπορεί να νιώθεις μεγάλο πάθος αυτή τη στιγμή, αλλά θα πρέπει να καταλήξεις σε ένα στυλ παράδοσης που δεν είναι εκφοβιστικό ή υπερβολικό.

Ένας πιο μετριοπαθής τρόπος θα σε βοηθήσει, γι ‘αυτό κάθισε και σκέψου έστω και για λίγο, πόσο τυχερή είσαι σήμερα.

Σύντομα θα θυμηθείς ποιός είναι ο πραγματικός στόχος της καρδιάς σου κι αυτό είναι το σημαντικότερο για σένα, αυτή τη στιγμή.Στα ζωδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

ζώδια παρθένος

Οι ερωτικές συναναστροφές μ’αυτόν που βλέπεις αυτό το διάστημα, μπορεί να σου δημιουργήσουν κάποια μικρή συναισθηματική ενόχληση.

Σύντομα όμως θα καταλάβεις, πως ο καλός ακροατής, πρέπει να διαθέτει χρόνο και να έχει υπομονή.

Μόλις αφιερώσετε χρόνο ο ένας στον άλλον για να κάνετε μια βαθιά και ειλικρινή συζήτηση, θα νιώσετε κατανόηση και συμπάθεια ο ένας για τον άλλο- τις ιδιότητες που χρειάζεστε – για να ξεπεράσετε μια δύσκολη ερωτική κατάσταση στη σχέση.

Το έργο σου είναι απλό, αλλά δεν είναι εύκολο.Στα ζωδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια ζυγός

Αντί να ψάχνεις ψίλλους στ’άχυρα, προσπάθησε να σκεφτείς τί θέλεις και χρειάζεσαι από τη σχέση σου, ξεκινώντας με μια ανοιχτή και ειλικρινή συζήτηση με το άλλο σου μισό σήμερα.

Απλά να προσέξεις να μην του ζητήσεις πάρα πολλά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, γιατί μπορεί να τον αναστατώσεις και ν’αρχίσει να απαιτεί κι αυτός πράγματα, αντί να τα συζητήσει.

Να είσαι ειλικρινής και ευγενική και να μιλήσεις ήρεμα για να καταλάβει ο σύντροφός σου, πως μιλάς μεσ’από την καρδιά σου.Στα ζωδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

ζώδια σκορπιός

Όχι, δεν θα έρθει καταστροφή, αν ο σύντροφός σου δεν συμφωνεί με όσα λες σήμερα.

Πρέπει απλά να συνειδητοποιήσεις πως θα κάνεις ό,τι μπορείς για να καταλάβεις και την άποψη του συντρόφου σου – ειδικά αν έχετε συνεχείς διαπραγματεύσεις για τη σχέση σας, αυτό το διάστημα.

Εχεις τη τύχη που χαρίζουν τ’άστρα σήμερα, χάρη στο τρίγωνο του Ερμή με τον μοιραίο Κρόνο που θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις τις συνθήκες εκείνες, που μέσω διαλόγου και δέσμευσης, θα φέρουν την ειρήνη και την ηρεμία στη σχέση σου.

Αν είστε μαζί εδώ και πολύ καιρό, το χάος που δημιουργήσατε κάποτε, θα φαίνεται πια, σαν ένα μακρινό παρελθόν.Στα ζωδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

zodia-zvdia-yy

ζώδια τοξότης

Όσον αφορά τη σχέση σου σήμερα, μόνο και μόνο επειδή έχεις μια βελούδινη γλώσσα που σε βοηθάει να μιλάς ξεκάθαρα για ό,τι έχεις να πεις, πρέπει τα λόγια σου ν’ακολουθούνται από συγκεκριμένες πράξεις.

Η ρομαντική ικανοποίηση μπορεί να μην είναι γρήγορη, εξαιτίας της παρουσίας Αφροδίτης-Κρόνου αυτή τη στιγμή.

Ευτυχώς, δεν θα παραιτηθείς από τη σχέση και θα προσπαθήσεις, μέχρι να βρείς τον σωστό τρόπο για να πραγματοποιήσεις τα ερωτικά σου πάθη.

Θα βρεις τον τρόπο, επειδή δεν υπάρχει άλλη επιλογή για σένα, παρά να ακολουθήσεις την πεινασμένη σου καρδιά αυτή τη στιγμή.Στα ζωδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

ζώδια αιγόκερως

Θα πρέπει να είσαι υπομονετική με το σύντροφό σου, καθώς αντιλαμβάνεσαι, γιατί υπάρχει ένταση ανάμεσά σας σήμερα.

Δεν ψάχνεις για προβλήματα, αλλά δεν θέλεις και να περάσεις τη μέρα σου για να διαπιστώσεις αν έχεις ακόμα αισθήματα για το σύντροφό σου ή αν έχουν κρυώσει τα αισθήματά σου.

Έχεις κάθε δικαίωμα όμως να γνωρίζεις και ο έξυπνος Κρόνος θα σε βοηθήσει να βρεις ένα λογικό τρόπο, για να σκεφτείς προσεκτικά ό,τι σε απασχολεί.

Κάνε με υπευθυνότητα ό,τι μπορείς, συγχώρεσε ή κάνε ό,τι άλλο χρειάζεται για να ξεπεράσετε αυτό το ερωτικό ζήτημα.Στα ζωδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

zodia-88

ζώδια υδροχόος

Αυτός που αγαπάς πρέπει να αισθάνεται ασφαλής με την παρουσία σου, αλλιώς ποτέ δεν θα καταφέρεις να διελευκάνεις τις υποθέσεις σας και να έρθετε πιο κοντά σαν ζευγάρι.

Έχεις μια πολύ σαφή άποψη, για το πώς θα πρέπει να είναι η σχέση σου, τι είναι κατανοητό και τι είναι ενοχλητικό για σένα.

Χρησιμοποίησέ το για να εκφράσεις τις ανάγκες σου.

Ευτυχώς τα άστρα σ’ έχουν εξοπλίσει με μεγάλη ευαισθησία, ώστε να μην αντιμετωπίζεις προβλήματα όταν συζητάς με το σύντροφό σου για τις επιθυμίες σου.Στα ζωδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

ζώδια ιχθύες

Ήρθε η στιγμή που πρέπει ν’αναλάβεις τι ευθύνες σου, σχετικά με κάποια ερωτικά θέματα.

Αυτό μπορεί να σημαίνει πως πρέπει να ξεκινήσεις μια συζήτηση που να διευκρινίζει ένα αδέξιο θέμα στη σχέση σου.

Ή ίσως θα πρέπει να βρεις έναν διπλωματικό τρόπο για να πεις στον αγαπημένο σου κάτι, που θα μπορούσε ενδεχομένως να τον φορτίσει συναισθηματικά.

Ό, τι πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζεις αυτή τη στιγμή, συζήτησέ το, ειλικρινά και με καλοσύνη.

Το καλό είναι, πως είσαι κι εσύ ανοιχτή στις ανάγκες του!Στα ζωδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia