Ζώδια Σήμερα Ερωτικές Προβλέψεις 19/03 Δευτέρα

ερωτικη-αστρολογια-zwdia-ερωτοσκοπιο-zodia

ζώδια σήμερα αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδιο Κριός

Ίσως σκεφτείς, πως θέλεις να εγκαταλείψεις ό,τι σου απορροφάει ενέργεια. Πολλές φορές θέλει δύναμη για να αφήσεις κάτι.Στα ζώδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

Ελεύθεροι Κριοί

zodia-zvdia-22

Στα συναισθηματικά, τα πράγματα κινούνται με γρήγορους ρυθμούς, ωστόσο παραμένουν ίδια άλλα θέματα της ζωής σου. Υπάρχει κάποιος συμπαντικός λόγος γι αυτό.

Έχε μου εμπιστοσύνη!

Κριοί σε σχέση

Μεγάλα πράγματα συμβαίνουν στο ερωτικό σου ωροσκόπιο, προσπάθησε όμως να συγκρατηθείς για να απολαύσεις και τις χαρές του σήμερα.

Ζώδιο Ταύρος

Η γάτα με ένα καλό πλύσιμο ξαναζωντανεύει. Ίσως κι εσένα θα σου έκανε καλό μια κούρα ομορφιάς σήμερα.Στα ζώδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

Ελεύθεροι Ταύροι

Σήμερα το άτομο που σε ενδιαφέρει φαίνεται να έχει υψηλό πνευματικό υπόβαθρο , γνωρίζει περισσότερα από τους άλλους ή κατέχει πολλά μυστικά.

Ταύροι σε σχέση

Η άγνοια είναι ευτυχία, κάτω απο το σημερινό ερωτικό σου ωροσκόπιο. Κάποιος πρόκειται να δείξει περισσότερο ενδιαφέρον από απλή συμπάθεια στα προβλήματά σου ακόμα κι αν αυτά είναι αστεία.

zodia-098

ζώδια σήμερα αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδιο Δίδυμοι

Θα είναι μια ασυνήθιστη μέρα, με πολλά απροσδόκητα αποτελέσματα. Αυτά ή θα κάνουν την καρδιά σου να ανεβοκατεβαίνει σαν ασανσέρ ή θα νιώσεις τρελλά ευτυχισμένη.Στα ζώδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

Ελεύθεροι Δίδυμοι

Άν ένα άτομο είναι άκαμπτο μπορεί να εξαπλωθεί σαν πυρκαγιά. Αυτό το “βοήθα με να σε βοηθήσω “είναι κάτι με το οποίο δεν πρέπει να συμφωνήσεις.

Δίδυμοι σε σχέση

Η ζωή δεν είναι διαγωνισμός δημοτικότητας και παρόλο που μερικοί έτσι πιστεύουν , εσύ δεν ανήκεις σ’αυτούς. Στην πραγματικότητα θαυμάζεις αυτούς που ξεχωρίζουν από το πλήθος.

Ζώδιο Καρκίνος

Κάποιος στον οποίο βασίζεσαι ή σου’χει γίνει απαραίτητος ή μπορεί πάλι σήμερα να παίξει το ρόλο του σωτήρα σου. Υπάρχει τέτοια περίπτωση εξάρτησης- τόσο πολύ -από ένα άτομο??Στα ζώδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

Ελεύθεροι Καρκίνοι

Χρειάζεται κάποιες φορές να κάνουμε μερικές θυσίες στην καριέρα για την αγάπη? Στο σημερινό σου ωροσκόπιο “παίζει” μια τέτοια περίπτωση.

Καρκίνοι σε σχέση

Κάνοντας κάτι εκλεπτυσμένο, όπως να ακούσουμε κλασσική μουσική, μπορεί να είναι χαλαρωτικό για την ψυχή μας. Μπορεί ν’ακούγεται παλιομοδίτικο και εξεζητημένο, αλλά ποτέ δε θα μάθεις αν δεν το δοκιμάσεις.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζώδια σήμερα αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδιο Λέων

Όλοι αισθανόμαστε κάποιες φορές πως θέλουμε να φτιάξουμε βαλίτσες και να φύγουμεμακριά κι ενώ είσαι κάπως ανήσυχη σήμερα, θα νιώθεις παράλληλα και μια αισιοδοξία, τώρα που μπήκε η άνοιξη.Στα ζώδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

Ελεύθεροι Λέοντες

Σύμφωνα με το ερωτικό σου ωροσκόπιο, πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι θα συναντηθούν στο δρόμο σου, ψάχνοντας μια σταθερή βάση.

Λέοντες σε σχέση

Διακοπές! Αυτό προφανώς χρειάζεσαι, σύμφωνα με το ερωτικό σου ωροσκόπιο. Κι αν δεν γίνεται, τουλάχιστον προσπάθησε για μια αλλαγή σκηνικού.

Ζώδιο Παρθένος

Είναι μια από εκείνες τις μέρες που τα συναισθήματα είναι βαθιά, όμορφή μου παρθένε. Ίσως όμως να μην μπορείς να τα εκφράσεις ή φοβάσαι, μη δείξεις ευάλωτη.Στα ζώδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

Ελεύθεροι Παρθένοι

Μπορεί να συναντήσεις σήμερα κάποιον που έχει σχέση με οικονομικά ή που εργάζεται κάτω από τη γη, όσο παράξενο και να σου ακούγεται.

Παρθένοι σε σχέση

Τα κοινά οικονομικά είναι κάτι που και οι δυο θα συμφωνήσετε σήμερα. Οι ειλικρινείς συζητήσεις, αφήνουν και στους δυό σας αισθήματα ανακούφισης.

zwdia

ζώδια σήμερα αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδιο Ζυγός

Πιθανότατα έχετε εκπληκτικό συγχρονισμό, στο δικό σας κόσμο και το είδος της αμοιβαίας προσφοράς που σας αρέσει. Τι νόημα έχει ν’αγαπάς αν και οι δυο δεν προσφέρουν?Στα ζώδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

Ελεύθεροι Ζυγοί

Ίσως να νιώθεις λίγο αρρωστημένα, με όλα αυτά τα ερωτευμένα ζευγάρια που σε τριγυρίζουν ή ίσως δεις σ’ ένα ζευγάρι το είδος της σχέσης που θα ήθελες να κάνεις.

Ζυγοί σε σχέση

Όπως ένα παλιό ρητό λέει” μπορείς δεν μπορείς, αποδέξου το”, σημαίνει πως θα παγιδεύσεις πιο πολλές μύγες με το μέλι παρά με το ξύδι. Κοινώς, να είσαι τόσο γλυκιά όσο ένα κέικ (σ’αρέσει δε σ’αρέσει) κατάλαβες?

Ζώδιο Σκορπιός

Μπορεί να υποχωρήσεις σήμερα για να κάνεις κάποιον άλλο να αισθανθεί καλύτερα, κάτι που είναι εξαιρετικά γλυκό.Στα ζώδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

Ελεύθεροι Σκορπιοί

Δεν σε ελκύουν οι καυχησιάρηδες ή αυτοί που μεγαλοπιάνονται. Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως σε ελκύει η λεπτότητα και η υποκειμενικότητα.

Σκορπιοί σε σχέση

Κάνε ότι καλύτερο μπορείς και να μην ανησυχείς για ότι δεν έχει συμβεί ακόμα. Αυτό είναι το κύριο αστρικό μήνυμα στο σημερινό σου ερωτικό ωροσκόπιο.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

 

ζώδια σήμερα αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδιο Τοξότης

Είναι καλό που είσαι ο εαυτός σου τοξοτίνα μου. Αυτό σημαίνει πως δεν θα παρασυρθείς από τις προσδοκίες των άλλων. Όχι! Θα δείξεις σε όλους τον ηλιόλουστο χαρακτήρα σου.Στα ζώδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

Ελεύθεροι Τοξότες

Ακόμα κι αν δεν είσαι απ΄αυτούς που παίρνουν selfies, σήμερα θα φύγεις και όταν γυρίσεις θα μοιραστείς το πως πέρασες για να κερδίσεις λίγη προσοχή.

Τοξότες σε σχέση

Είναι κοσμικά σημαντικό να κάνεις κάτι δημιουργικό σήμερα. Είναι ο σίγουρος τρόπος για να νιώσεις αγάπη.

Ζώδιο Αιγόκερως

Το μοναδικά μεγάλο πράγμα σήμερα ,είναι πως θα είναι όλα τακτοποιημένα όταν τελειώσεις. Η νοικοκυροσύνη σήμερα σε βοηθάει στον έλεγχο των συναισθημάτων σου.Στα ζώδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

Ελεύθεροι Αιγόκεροι

“Μη με ρωτάς γιατί. Είναι απλά διαίσθηση. Δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά”- μπορεί ν’ακούσεις τον εαυτό σου να τα λέει αυτά.

Αίγόκεροι σε σχέση

Έχεις μερικές αγγελικές και μερικές διαβολικές σκέψεις σήμερα, καθώς θα χαμογελάς σκανδιαλιάρικά. Ω! άτακτο αιγοκεράκι.

zwdia

ζώδια σήμερα αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδιο Υδροχόος

Συνέχισε να λες στον εαυτό σου πως όλα είναι εντάξει και θα είναι. Πραγματικά δε θέλεις να εμπλακείς σε κάτι σήμερα, αλλά αν έχεις άποψη θα την εκφράσεις.Στα ζώδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

Ελεύθεροι Υδροχόοι

Ψάχνεις για ένα άτομο που να είναι ευχάριστο και καλή παρέα.

Ποιός δεν παίρνει τον εαυτό του σοβαρά. Ποιός δεν απομακρύνεται από οτιδήποτε πομπώδες?

Υδροχόοι σε σχέση

Πολλοί μιλάνε, αλλά λίγοι ακούνε, όπως του λόγου σου. Αυτό συμβαίνει γιατί έχεις την ικανότητα να ξεχωρίζεις τα σημαντικά από τις φλυαρίες.

Ζώδιο Ιχθύες

Είσαι τόσο ανεξιχνίαστη όσο η Μόνα Λίζα. Επίσης έχεις καλό μάτι για το τι είναι πολύτιμο, κάτι που ξεφεύγει από τους άλλους.Στα ζώδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

Ελεύθεροι Ιχθύες

Ο Θεός αγαπάει όσους προσπαθούν κι εσύ σήμερα είσαι ένας απ’αυτούς. Αγαπημένο μου ψαράκι έχεις ατσαλένια θέληση.

Ιχθύες σε σχέση

Μπορεί να αντιλαμβάνεσαι πολλά μέσα από συμπτώσεις, ενώ μπορεί να υπάρχουν πιο πρακτικές εξηγήσεις για πράγματα που δεν είναι και πολύ ενδιαφέροντα. Αυτό συμβαίνει όταν έχεις τόσο υπέροχη φαντασία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098