Ζώδια Σήμερα Ερωτικές Προβλέψεις 20/03 Τρίτη

σεξ-οργασμος-zwdia-tarw-ερωτοσκοπιο-ωροσκοπιο-astrologia

ζώδια σήμερα αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδιο Κριός

Η εαρινή ισημερία σημαίνει ένα πράγμα : ο Ήλιος μετακινήθηκε στο ζώδιό σου. Φόρεσε το καπέλο του και εσύ ξεκινάς Το παιχνίδι.Στα ζώδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

Ελεύθεροι Κριοί

zodia-zvdia-22

Ντροπαλοί και συνταξιούχοι μένουν στο πίσω μέρος της ουράς. Εσύ ψάχνεις για δυναμικούς τύπους με τους οποίους να έχετε την ίδια χημεία.

Κριοί σε σχέση

Όλα τα υπέροχα χαρακτηριστικά του Κριού βγαίνουν από τη χειμερία νάρκη τώρα που μπήκε η άνοιξη. Αυτά περιλαμβάνουν, ενθουσιασμό, καλοσύνη και γενναιοδωρία πνεύματος.

Ζώδιο ταύρος

Θα ασχοληθείς πολύ με τον εσωτερικό σου κόσμο. Δεν εννοώ κλάψα και στεναχώρια, αλλά σίγουρα, μια ενδοσκόπηση. Αυτό δεν είναι κακό να συμβαίνει κατά περιόδους, γιατί σταματάει την ιστορία να επαλαμβάνεται.Στα ζώδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

Ελεύθεροι ταύροι

Αυτοί που δεν παίρνουν εύσημα για αυτά που κάνουν, είναι αυτοί που θα σε τριγυρίζουν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ταύροι σε σχέση

Ίσως λειτουργήσεις σαν την Florence Nightingale (πρωτοπόρος της νοσηλευτικής) σήμερα γιατί όλοι φωνάζουν πάντα τις ώρες που γίνεται χαμός!!!.

zodia-098

ζώδια σήμερα αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδιο Δίδυμοι

Οι καλές φιλίες δεν βρίσκονται στα δέντρα, αλλά δημιουργούνται όταν υπάρχει αλληλοεκτίμηση και αυτό είναι το θέμα του δικού σου ωροσκοπίου.Στα ζώδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

Ελεύθεροι Δίδυμοι

Δεν έχει σημασία τώρα. Έχεις προχωρήσει. Έχεις κερδίσει την ελευθερία σου. Είναι μια φανταστική μέρα για να έχεις την ελευθερία διδυμάκι μου να κάνεις ότι δεν έκανες.

Δίδυμοι σε σχέση

Έρχονται καλύτερες μέρες λόγω εαρινής ισημερίας. Οι άνθρωποι είναι λίγο πιο εκκεντρικοί. Οι ιδέες είναι καλές αν και λίγο ανεγκέφαλες.

Ζώδιο καρκίνος

Οι επόμενες εβδομάδες είναι λίγο “της λεπτομέρειας” γι αυτό κάνε μια μικρή νοερή υποσημείωση, να ακολουθήσεις το ερωτικό σου ωροσκόπιο. Όλα αυτά θα έχουν σκοπό να κάνεις τη ζωή σου ευκολότερη.- καινούργιο στρώμα κανείς?-Στα ζώδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

 

Ελεύθεροι καρκίνοι

Μπορεί να είναι ένα μικρό βήμα για σένα αλλά ένα τεράστιο άλμα για το “ εγώ “ το δικό σου ή το δικό του.

Καρκίνοι σε σχέση

Λένε πως με τα χρόνια έρχεται και η σοφία, αλλλά θα διαπιστώσεις πως δεν μπορείς να τη μεταδώσεις στους άλλους. Θα πρέπει να τη βρουν με το δικό τους τρόπο και αυτό θα χρειαστεί χρόνο.

taro-zodia-76

ζώδια σήμερα αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδιο Λέων

Ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεσαι, μπορεί να κερδίσει την προσοχή. Είσαι σίγουρη, αυθάδης και μπορείς να τινάξεις στον αέρα τις περιορισμένες προσδοκίες των άλλων.Στα ζώδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

Ελεύθεροι Λέοντες

Ψάχνεσαι για δέσμευση ή όχι? Δεν είναι απόδειξη το ότι πλησιάζεις ανέφικτους ανθρώπους?- εννοώ σχέσεις με μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις ή συναισθηματικά απομακρυσμένους ανθρώπους. – συγκεντρώσου δεν είσαι για τέτοια-.

Λέοντες σε σχέση

Η χαλάρωση μπορεί να μην είναι τόσο εύκολη όσο υποδηλώνει η απλή αναφορά αυτής της λέξης, επειδή είσαι “τσακμάκι”. Υπάρχουν τόσες πολλές σκέψεις και ιδέες που βουίζουν στο κεφάλι σου, που θα μπορούσες να χρεώσεις το κινητό σου μόνο κρατώντας το!

Ζώδιο Παρθένος

Ψάχνεις για αγάπη και υποστήριξη και για κάποια συναισθηματική κατανόηση χωρίς να χρειάζεται να το ζητήσεις.Στα ζώδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

Ελεύθεροι Παρθένοι

Είσαι υπερβολικά ευαίσθητη σήμερα? Μάλον όχι. Δεν θα κάνεις την πρώτη κίνηση εκτός αν το επιτρέπει το ερωτικό σου ωροσκόπιο.

Παρθένοι σε σχέση

Οι ανησυχίες για τα χρήματα μπορεί να είναι ένα τρομερό πράγμα. Υπάρχουν όμως άνθρωποι που είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν με επίσημη ιδιότητα και να ηρεμήσεις.

Σε άλλες ειδήσεις, μπορείς να βασιστείς στο ένστικτό σου σήμερα.

zwdia

ζώδια σήμερα αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδιο Ζυγός

Η αγάπη, η ειρήνη και η αρμονία θα πρέπει να είναι στη ζωή σου σήμερα σε αφθονία, χάρη σε αυτό το γλυκό ερωτικό ωροσκόπιο.Στα ζώδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

Ελεύθεροι Ζυγοί

Μπορεί κάποιος να είναι πολύ γλυκός? Γλυκός σαν ζάχαρη? Ναι, αλλά σήμερα έχεις μια μεγαλύτερη ανοχή για τύπους σαν αυτόν, με τη ζαχαρένια προσωπικότητα – Σε μικρές δόσεις, χαλαρά-.

Ζυγοί σε σχέση

Ο ήλιος στο αντίθετο ζώδιο από το δικό σου μπορεί να φέρει αντίσταση στον δρόμο σου, ή κάποιες πνευματικές συνομιλίες- Ας μιλήσουμε ευγενικά!-.

Ζώδιο Σκορπιός

Υπάρχει δουλειά που πρέπει να γίνει, υπέροχε Σκορπιέ – και ίσως να είσαι το ζώδιο που έχει φτιαχτεί για να κάνει την καλύτερη δουλειά όλων. Με αγάπη και σχολαστικότητα.Στα ζώδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

Ελεύθεροι Σκορπιοί

Κάποιος στη δουλειά έχει τραβήξει την προσοχή σου? Μήπως βλέπεις κάποιο συνάδελφο να έχει αποκτήσει μια καινούργια πιο σέξι λάμψη? Παράξενα πράγματα συμβαίνουν!!

Σκορπιοί σε σχέση

Αν κάτι είναι φωναχτό ή φανερό, δεν ενδιαφέρεσαι. Υπάρχουν άνθρωποι που τραβάνε τα πράγματα μακριά ή δυσκολεύονται να το κάνουν. – χαίρε όραμα!-.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

 

ζώδια σήμερα αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδιο Τοξότης

Είναι μια μέρα του τύπου :“ να σηκωθώ και να τουs ορμήσω”. Σήμερα εσύ ή κάποιος άλλος θα αναλάβετε ρόλο αφεντικού.Στα ζώδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

Γιατί τα χαμένα πρόβατα χρειάζονται ένα βοσκό.

Ελεύθεροι Τοξότες

Προσθέτοντας μια νέα, πιο δημιουργική συμβολοσειρά στο τόξο σου είναι πάντα καλό για να απλώσεις “τα δίχτυα σου “ -Γιατί λοιπόν να μην το κάνεις?

Τοξότες σε σχέση

Λοιπόν αν ήξερες ποιός υπερβάλλει λίγο για να προστατέψει το “εγώ” του? Πιθανότατα είσαι συνηθισμένη σε αυτό μέχρι τώρα και δεν βλέπεις πραγματικά την ζημιά που γίνεται. Θα μπορούσες ακόμη και να διασκεδάσεις- δεν έχω λόγια!-.

Ζώδιο Αιγόκερως

Αγνοώντας τον ελέφαντα στο δωμάτιο μπορεί πραγματικά να είναι αρκετά διασκεδαστικό, . Είναι σχεδόν σαν η αποφυγή, σταδιακά να γίνει ένα είδος παιχνιδιού.Στα ζώδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

Ελεύθεροι Αιγόκεροι

Ένα καυτό τύπο που συναντάς μέσω ενός μέλους της οικογένειάς σου, θα μπορούσε να είναι ένα ζέσταμα για να ξεκινήσεις, επειδή δε θα σου πάρει πολύ χρόνο για να αναπτυχθεί σχέση.

Αιγόκεροι σε σχέση

Τα συναισθήματα που είναι κρυμμένα αλλά είναι πάντα μέσα σου, μεγαλώνουν σήμερα.

Κάτι ακόμα που υπάρχει στο ωροσκόπιό σου, λέει πως μπορεί να πετύχεις ένα πλήγμα για πρακτικούς λόγους ή για να επιστρέψεις στη βάση σου.

zwdia

ζώδια σήμερα αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδιο Υδροχόος

Δεν σε πειράζει σήμερα μια διανοητική πρόκληση! Γνωρίζεις επίσης την πραγματική έννοια της ύπαρξης σε δύο μυαλά.Στα ζώδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

Ελεύθεροι Υδροχόοι

Δεν θέλεις ένα στραβόξυλο, ούτε κάποιον θυελλώδη και έντονο. Απλά θέλεις κάποιον ανάμεσα στα δύο.

Υδροχόοι σε σχέση

Ο ήλιος στον Κριό είναι παρόμοιος με ένα απαλό αεράκι που φυσάει μέσα από ένα θολωτό δωμάτιο και ακριβώς πάνω από το πρόσωπο ως και τα δάχτυλα των ποδιών σου. Είναι υπέροχο και απελευθερώνει τα πάντα ταυτόχρονα.

Ζώδιο Ιχθύες

Ίσως θα είσαι πολύ ευτυχής που δεν ξόδεψες αυτά τα χρήματα ή ότι δεν έθεσες σε κίνδυνο την ακεραιότητά σου. Από αυτά και μόνο θα συγκεντρώσεις δύναμη.Στα ζώδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

Ελεύθεροι Ιχθύες

Είναι πιθανότατα μόνο θέμα χρόνου να συνειδητοποιήσουν τι έχασαν, οπότε θα λειτουργείς σαν «αυτό δεν σημαίνει τίποτα για μένα πια».

Ιχθύες σε σχέση

Τα πάντα έρχονται μια φορά στη ζωή. Αυτό ισχύει τόσο για τα καλά πράγματα όσο και για αυτά που θα μπορούσαμε να αλλάξουμε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098