Ζώδια Σήμερα Ερωτικές Προβλέψεις 29/05 Τρίτη

zwdia-αστρολογια-zodia-συμβατοτητα

ζώδια σήμερα αστρολογικές προβλέψεις

ζώδια κριός

Ακόμα κι αν σχεδιάζεις κάτι φοβερά ερωτικό με τον εραστή σου ή με κάποιον που σου έχει κινήσει πρόσφατα το ενδιαφέρον, αισθάνεσαι τολμηρή και πρόθυμη ν’αρπάξεις την ευκαιρία για έρωτα σήμερα.

Η ζωντανή πανσέληνος στον Τοξότη και στον 9ο Οίκο σου -των μεγάλων ιδεών- σου δείχνει πως δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς.

zodia-zvdia-22

Έχεις την κοσμική βοήθεια για να φτάσεις ψηλότερα από ποτέ, ειδικά αν οι ανόητες ανασφάλειές σου είναι αυτές που σε κρατάνε πίσω.

Έχεις ένα σχέδιο και ένα σκοπό, αλλά στοχεύεις τη Σελήνη σήμερα!Στα ζωδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

ζώδια ταύρος

Μια απροσδόκητη κατάσταση στην ερωτική σου ζωή θα μπορούσε να σε δελεάσει να κάνεις κάτι που συνήθως δεν ήσουν ποτέ έτοιμη να κάνεις, και αυτό είναι να γίνεις το ερωτικό επίκεντρο σήμερα.

Η πανσέληνος στον τολμηρό Τοξότη, φλερτάρει με τον 8ο Οίκο – της οικειότητας- και σου δίνει αυτοπεποίθηση, για να κάνεις το μεγάλο βήμα προς κάτι ξεχωριστό με ένα ακαταμάχητο εραστή.

Ακόμα κι αν θέλεις να γίνεις λίγο πιο αυθόρμητη σχεδιάζοντας να δράσεις παθιασμένα, κάντο και καλή διασκέδαση.Στα ζωδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

taro-tarw

ζώδια δίδυμοι

Άν ο εραστής σου σκοπεύει να κάνει κάποιες μεγάλες αλλαγές στη σχέση σας, μπορεί τελικά να είσαι προετοιμασμένη για ό,τι πρόκειται να πει.

Η πανσέληνος του Τοξότη, χτυπά την πόρτα του 7ου Οίκου -της συνεργασίας- καθιστώντας αρκετά δύσκολο το ν’ αγνοήσεις τα ερωτικά σου θέματα αυτή τη στιγμή. Μπορεί να τρώγεσαι για το πότε θα φτάσει το καλοκαίρι, αλλά όσον αφορά τα ερωτικά σου, η περίοδος της άνοιξης είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα.

Η άβολη σχέση του Ήλιου με τον αρνητικό Κρόνο, σημαίνει ότι κι οι δυο σας, θα επωφεληθείτε πολύ με το να είστε εκατό τοις εκατό σαφείς με τις αμοιβαίες προθέσεις σας αυτή τη στιγμή.Στα ζωδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

ζώδια καρκίνος

Η πανσέληνος του Τοξότη, λάμπει στον 6ο Οίκο – της εργασίας- σήμερα, τονίζοντας το γεγονός ότι μπορεί να αισθάνεσαι υπερβολικά δεσμευμένη στη σχέση σου αυτή τη στιγμή. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να απλοποιήσεις, να αποσαφηνίσεις και να εξαλείψεις οτιδήποτε, δεν αποτελεί άμεση προτεραιότητα για να έχεις περισσότερο χρόνο για τις ποιοτικές στιγμές που θέλεις πραγματικά με το σύντροφό σου. Δεν χρειάζεται να λες συνεχώς ναι, όταν κάποιος επιζητάει την προσοχή σου, ειδικά αν προσπαθείς να κρατήσεις τον αισθησιασμό στην κορυφή της λίστας σου.Στα ζωδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

zwdia - love

ζώδια λέων

Μια πρόσφατη ερωτική απογοήτευση μπορεί να σε κρατούσε μακριά από τα ρομαντικά φώτα της δημοσιότητας για λίγο, αλλά δεν ενθουσιάζεσαι με τη σκέψη να ταρακουνήσεις τα πράγματα μ’ένα καινούργιο ερωτικό ενδιαφέρον σήμερα.

Ο γεμάτος ζωντάνια Τοξότης φωτίζει τον 5ο Οίκο – της αγάπης- βοηθώντας σε να εκφραστείς ερωτικά, χωρίς ψυχολογικές εσωτερικές παρεμβάσεις.

Παρόλο που δε θα μοιραστείς όλα τα σεξουαλικά μυστικά σου, είσαι σίγουρα πρόθυμη να νιώσεις συναισθήματα που δεν είναι εύκολο ν’αποκαλύψεις στον ενδιαφερόμενο.Στα ζωδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

ζώδια παρθένος

Όσο κι αν θέλεις να λειτουργείς ανιδιοτελώς προς το ταίρι σου, δεν μπορείς συνεχώς να βάζεις τον εαυτό σου δεύτερο.

Σήμερα θα καταλάβεις τις βαθύτερες ανάγκες της καρδιάς σου, γιατί ο λαμπερός Τοξότης από τον 4ο Οίκο- της συναισθηματικής ασφάλειας- σου δίνει μια καταπληκτική ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο και να σκεφτείς την ερωτική σου ζωή.

Η ιεράρχηση των αισθηματικών, είναι σημαντική. Και πρέπει να φροντίζεις και τον εαυτό σου κι όχι μόνο τον αγαπημένο σου.Στα ζωδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

ζώδια ζυγός

Θα μπορείς να παρακολουθείς τα ερωτικά σου, ενώ τείνεις να έχεις κι άλλες υποχρεώσεις σήμερα, που θα σου επιτρέψουν να μη φορτώσεις τις υποθέσεις σου σε κανέναν άλλο.

Αλλά με την πανσέληνο στον Τοξότη, και στον 3ο Οίκο -της επικοινωνίας- μπορεί ν’αντιληφθείς ότι θα είναι πιο εύκολο να αποστασιοποιηθείς, και να εστιάσεις σ’αυτό που είναι σημαντικό για σένα αυτή τη στιγμή.

Σήμερα η φαντασία σου θα λειτουργήσει για να συντομεύσεις με τις υποχρεώσεις σου και να έχεις αρκετό χρόνο με το σύντροφό σου.Στα ζωδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

ζώδια σκορπιός

‘Αν βρίσκεσαι σε μια σταθερή ερωτική σχέση αυτή τη στιγμή, θα έχεις θεαματική πρόοδο με το σύντροφό σου, αν μπορέσεις να συνεργαστείς μαζί του.

‘Αν πάλι, μόλις ξεκίνησες μια ερωτική σχέση, μπορείς να τη κάνεις πιο δυνατή αν θα είστε ειλικρινείς και οι δύο, ενώ η πανσέληνος στον Τοξότη μετακινείται στον 2ο Οίκο σου – του εισοδήματος- αυτή τη στιγμή. Να είσαι μετρημένη με τα χρήματά σου και ο χρόνος στην ερωτική σου σχέση, θα λειτουργήσει με αμοιβαία οφέλη.Στα ζωδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

zwdia

ζώδια τοξότης

Με τον εγωιστικό Κρόνο να καίει την πανσέληνο στον 1ο Οίκο σου – της προσωπικότητας- σήμερα, μπορεί να νιώσεις πως όλα συνωμοτούν για να σου καταστρέψουν την ερωτική σου ικανοποίηση.

Θέλεις να χαλαρώσεις με τον αγαπημένο σου, αλλά πρέπει ν’αφιερώσεις πολύ χρόνο για να τελειώσεις τις υπόλοιπες υποχρεώσεις σου.

Προσπάθησε δυνατά στην αρχή της ημέρας να τελειώσεις τις υποθέσεις σου και δεν θα χάσεις ούτε μια στιγμή διασκέδασης με το ταίρι σου.Στα ζωδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

ζώδια αιγόκερως

Το να είσαι φιλόδοξη είναι καλό, ειδικά αν μπορείς να εφαρμόσεις αυτή την ενεργητική στάση απέναντι στα ερωτικά σου θέματα σήμερα.

Η πανσέληνος στον Τοξότη, σκαρφαλώνει μέσα στον 12ο Οίκο σου – της ψυχολογίας- και σε εμπνέει με ερωτικές φαντασιώσεις που συνήθως τις έχεις βαθιά κρυμμένες μέσα σου.

Μπορεί να νιώσεις πως ήρθε η ώρα να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στις ερωτικές ανησυχίες σου, ειδικά αν υπάρχει μια μυστικιστική συνιστώσα στην ερωτική σου σχέση.

‘Αφησε τη φαντασία σου, να σε οδηγήσει εκεί που θέλει αυτή τη στιγμή.Στα ζωδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

zwdia shmera

ζώδια υδροχόος

Υπάρχουν μέρες που πρέπει να κάνεις τόσα πολλά πράγματα, που είναι αδύνατο να βρεις χρόνο για διασκέδαση μ’αυτόν που αγαπάς.

Σήμερα μπορεί να είναι μια τέτοια μέρα, αλλά επειδή η παιχνιδιάρα πανσέληνος στον Τοξότη ανοίγει ένα κοσμικό μονοπάτι μέσα από τον 11ο Οίκο σου -των φίλων θα βρεις χρόνο για κοινωνικές σχέσεις, ειδικά αν υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί κάτι ερωτικό με κάποιον που σ’ενδιαφέρει πολύ.

Φρόντισε πρώτα τις άμεσες υποχρεώσεις σου και μετά θα έχεις άπλετο χρόνο ν’αφοσιωθείς στο ερωτικό σου ενδιαφέρον.Στα ζωδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

ζώδια ιχθύες

Ακόμα κι αν τα πιο ερωτικά σου σχέδια φαίνονται κάπως εκτός πραγματικότητας, δεν είσαι διατεθειμένη να τα ακυρώσεις για κανέναν και για τίποτα σήμερα.

Η άγρια πανσέληνος στον Τοξότη και στον 10ο Οίκο σου – της καριέρας – σου δείχνει πως μπορείς να είσαι πολύ δυναμική στα επαγγελματικά σου, χωρίς ν’αποχωριστείς τίποτα από τα ερωτικά σου.

Μπορεί μάλιστα η δουλειά σήμερα να σου φανεί παιχνιδάκι, ξέροντας πως αργότερα σε περιμένει μια απολαυστική συντροφιά.Στα ζωδια σήμερα οι αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις ωροσκόπιο

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia