Ημερήσιες Προβλέψεις ζωδια σημερα Τρίτη 10/3

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-24-5

Κριός

Γενικά ζωδια: Φροντίστε η αυτοεκτίμησή σας να μην εξαρτάται από το τι λένε οι γύρω σας. Η κριτική μπορεί να σας στεναχωρεί την μια στιγμή και η κολακεία να σας ανεβάζει ψυχολογικά την άλλη. Μην επιτρέπετε στους άλλους να ρυθμίζουν την διάθεσή σας αλλά και την ψυχολογία σας.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Το μυαλό σας, σας υποδεικνύει μια πορεία ενώ το σώμα σας δεν θέλει να την ακολουθήσει. Ξοδεύετε ενέργεια και ουσιαστικά παλεύετε με τον εαυτό σας. Αντί να εμπλακείτε σε αυτή την εσωτερική διαμάχη, κάντε ένα βήμα πίσω και δείτε τι εναλλακτικές έχετε.

 

Ταύρος

Γενικά zodia: Η αυτοεκτίμησή σας είναι καλή σήμερα. Θα δείτε ότι μπορείτε να κάνετε μεγάλη πρόοδο πάνω σε αυτά με τα οποία ασχολείστε. Σήμερα είναι καλή ημέρα για να στρωθείτε στην δουλειά. Υπάρχει μια επιπλέον ενέργεια παραγωγικότητας που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε όσα επιθυμείτε σήμερα.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Οι πράξεις σας θα είναι σκόπιμες και υπολογισμένες κάνοντάς σας περισσότερο αποδοτικούς στην δουλειά σας. Δεν υπάρχει λόγος να διστάζετε. Έχετε κάνει την προετοιμασία που ήταν απαραίτητη. Τώρα είναι ώρα να κινηθείτε μπροστά με αυτοπεποίθηση.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: θα είστε λίγο ευερέθιστοι σήμερα. Οι γύρω σας φαίνεται να είναι περισσότερο εμπόδιο, παρά πρόθυμοι να σας βοηθήσουν. Μην κατηγορήσετε κανέναν μέχρι να είστε σίγουροι ότι εσείς λειτουργείτε ειλικρινά και παραγωγικά. Μπορεί να μπείτε αυτομάτως σε αμυντική θέση και να καταλήξετε να κατηγορείτε κάποιον για αυτό που εσείς κάνετε.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Ίσως λαμβάνετε αντικρουόμενες οδηγίες από διαφορετικά άτομα στην δουλειά σας. Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν μπορείτε να ικανοποιήσετε τους πάντες οπότε ίσως πρέπει να ικανοποιήσετε τον εαυτό σας. Ακολουθήστε τις οδηγίες που σας φαίνονται σωστές. Δεν γίνεται να τους ικανοποιήσετε όλους.

 

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Έχετε την μοναδική ευκαιρία να ξαναδείτε σχέδια και βάσεις που μόλις θέσατε. Τώρα είναι η ώρα να ελέγξετε τα σχέδιά σας και να σιγουρέψετε ότι η βάση σας είναι σταθερή. Αν υπάρχει κάποια αμφιβολία σε σχέση με ότι έχετε ολοκληρώσει μέχρι τώρα συμβουλευτείτε κάποιον που εμπιστεύεστε. Ίσως χρειαστεί να ξεκινήσετε ξανά χρησιμοποιώντας καινούργιο σχέδιο.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Υπάρχει περίπτωση να έχετε κάποιες δυσκολίες στην δουλειά σας σήμερα, εξαιτίας των γύρω σας. Οι συνάδελφοί σας είναι πολύ επικριτικοί και σας δημιουργούν ένα δύσκολο περιβάλλον. Αν μπορείτε δουλέψτε μόνοι σας.

 

Λέων

Γενικά ζωδια:  Η τεμπελιά σας δεν σας αφήνει να σηκωθείτε από το κρεβάτι. Σήμερα δεν θέλετε να κάνετε απολύτως τίποτα αλλά δυστυχώς αυτό δεν είναι εφικτό. Κρατήστε στο μυαλό σας σε εγρήγορση. Βρείτε την διασκέδαση σε ότι κάνετε ακόμα και στην δουλειά σας.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Ξέρετε τι πρέπει να γίνει αλλά σας λείπει το κίνητρο για να ξεκινήσετε. Φαίνεται πως κάθε φορά που ξεκινάτε, κάτι μπαίνει στο δρόμο σας. Μην αφαιρείστε. Μπορείτε να τα καταφέρετε αρκεί να είστε συγκεντρωμένοι.

 

Παρθένος

Γενικά zodia: Μπορεί να έρχεστε σε σύγκρουση με κάποιον που είναι το ίδιο απρόθυμος με εσάς να συμβιβαστεί. Δείτε αυτή την διαμάχη ως μάθημα. Αντιληφθείτε την κινητοποίηση της άλλης πλευράς. Το μάθημα που πρέπει να μάθετε μάλλον έχει να κάνει με την πειθαρχία και την ειλικρίνεια. Μην φοβάστε να δουλέψετε λίγο πιο σκληρά απ’ ότι ήδη κάνετε για να πετύχετε τα όνειρά σας.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia:  Έχετε περισσότερη σωματική ενέργεια απ’ ότι συνήθως οπότε χρησιμοποιήστε την. Μπορείτε να ξενυχτάτε και να ξυπνάτε νωρίτερα και να είστε το ίδιο δυνατοί κατά την διάρκεια της ημέρας. Ισορροπήστε την δουλειά σας με την άσκηση. Έχετε πολύ ενέργεια.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: Ίσως πέσετε πάνω σε εμπόδια σήμερα αλλά μην ανησυχείτε. Είναι πράγματα που μπορείτε να αντιμετωπίσετε. Το περίεργο είναι ότι κανένα εμπόδιο δεν το υπολογίζατε και δεν μπορείτε να καταλάβετε πως βρέθηκαν στον δρόμο σας. Μην το πάρετε προσωπικά.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Ίσως να μην σας αρέσουν τα πειράγματα από τους γύρω σας αλλά αυτός είναι ο τρόπος τους για να σας παρακινήσουν να κινηθείτε σε μια θετική κατεύθυνση. Αν προσπαθήσετε να αντισταθείτε τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα. Ίσως πρέπει να ξεκινήσετε, το συντομότερο-το καλύτερο.

 

Σκορπιός

Γενικά zwdia:  Το μυαλό σας είναι κοφτερό σήμερα και η όρεξή σας για δουλειά μεγάλη. Χρησιμοποιήστε αυτό τον συνδυασμό προς όφελός σας. Θα αντιληφθείτε πως το μυαλό σας είναι σας μια δυνατή παγίδα. Ελάχιστα θα διαφύγουν της προσοχής σας. Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αφήσετε τους άλλους να σταθούν εμπόδιο στην πρόοδό σας.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia:  Η αλήθεια συνήθως δεν έρχεται με τυμπανοκρουσίες. Γι’ αυτό είναι δύσκολο να την αναγνωρίσετε. Η τάση σας είναι να προχωρήσετε μπροστά στα τυφλά. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μείνετε πίσω και να μάθετε περισσότερα για την αλήθεια.

 

Τοξότης

Γενικά ζωδια: Ίσως ξυπνήσετε με ένα ξάφνιασμα σήμερα και είναι ενδεικτικό της κατάστασης στην οποία βρίσκεστε καθώς υπάρχουν δυνάμεις που σας τραβούν προς αντίθετες κατευθύνσεις. Θα υπάρχουν πολλοί που θα ζητούν την προσοχή και την παρουσία σας. Φροντίστε να μην εξαντληθείτε. Ακολουθήστε τον ρυθμό σας και θα έχετε μεγάλη επιτυχία.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια:  Σήμερα είναι εξαιρετική στιγμή να ασχοληθείτε με τους στόχους που έχετε οι ίδιοι θέσει. Τεράστια άλματα μπορούν να επιτευχθούν. Εκμεταλλευτείτε τον χρόνο για να δείτε ξανά το σχέδιό σας. Μην ενεργείτε στα τυφλά.

 

Αιγόκερως

Γενικά zodia: Δεν είναι καλή ιδέα να κατηγορείτε άλλους για τα προβλήματά σας. Ο μοναδικός που φταίει είστε εσείς. Το μυαλό σας είναι πολύ ενεργό σήμερα και μπορεί να βρεθείτε να κάνετε κύκλους αν προσπαθήσετε συνειδητά να ηρεμήσετε και να κινηθείτε προς την σωστή κατεύθυνση. Ασχοληθείτε με την κατάσταση και όχι με τα συναισθήματα που σας δημιουργεί.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia:  Το να κάθεστε με ένα σχέδιο στο μυαλό σας δεν πρόκειται να φέρει πολύ υποστήριξη. Όταν ξεκινήσετε και το σχέδιο μπει σε εφαρμογή η υποστήριξη θα έρθει από παντού. Κάντε μόνοι σας τα πρώτα βήματα και οι άλλοι θα ακολουθήσουν.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia:  Σήμερα φαίνεται πως έχετε παγιδευτεί σε μια μάχη δύναμης από την οποία δεν μπορείτε να ξεφύγετε. Το πρόβλημα είναι ότι αυτή η μάχη δεν έχει να κάνει με εσάς ή με τις πράξεις σας. Προσπαθήστε να μην εμπλακείτε σε διαμάχες που δεν σας αφορούν.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Σήμερα θα υποστείτε τις συνέπειες που προκύπτουν όταν αγνοείτε να σχεδιάσετε πλήρως τις κινήσεις σας. Τις περισσότερες φορές στηρίζεστε στην επικίνδυνη και σποραδική προσέγγισή σας για να τα καταφέρετε. Σήμερα θα αντιληφθείτε πως αυτή η προσέγγιση δεν πιάνει πάντα.

 

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Η σταθερή, προσγειωμένη και γερή προσέγγισή σας μπορεί να αμφισβητηθεί σήμερα. Κάποιος με μεγάλο εγωισμό μπορεί να βρει κενά σε ένα σχέδιο που έχετε προσεκτικά υπολογίσει. Μείνετε στα γεγονότα και κάνετε ότι μπορείτε να μην το μετατρέψετε σε διαγωνισμό δημοτικότητας. Να είστε ταπεινοί και ευθείς. Μην είστε πολύ συναισθηματικοί ή ευαίσθητοι.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia:  Το κλειδί της επιτυχίας είναι να λειτουργείτε με σχέδιο. Αρκετές φορές η επιτυχία σας είναι από ευκαιρίες που σας έρχονται καθώς αφήνετε τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά. Τώρα χρειάζεται να είστε πιο ενεργητικοί.

 

zwdia-zodia-tarw