Ημερήσιες Προβλέψεις ζωδια σημερα Τετάρτη 11/3

imerisies-provlepseis-kyriaki-11-5

Κριός

Γενικά ζωδια: Πιθανότατα δεν θα μπορέσετε να εντυπωσιάσετε με την γρήγορη ομιλία και τις γρήγορες κινήσεις σας. Θα τα καταφέρετε καλύτερα αν εκφράσετε τα συναισθήματα που κρύβονται πίσω από τις λέξεις. Είναι σημαντικότερο να πείτε αυτό που αισθάνεστε από αυτό που σκέφτεστε. Αν και είναι ενάντια στην φύση σας θα δείτε ότι είναι η καλύτερη τακτική μια ημέρα σας αυτή.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα ζωδια:  Συνδεθείτε με ανθρώπους που κάνουν μεγάλα όνειρα. Δεν θα είναι δύσκολο  να τους εντοπίσετε μια μέρα σαν την σημερινή. Είναι οι άνθρωποι που σκέπτονται θετικά, που είναι ευτυχισμένοι και που δεν φοβούνται να πάρουν μεγάλα ρίσκα. Είναι σύμμαχοί σας. Συμμαχήστε μαζί τους αυτή την περίοδο.

 

Ταύρος

Γενικά zodia: Ο εγωισμός σας θα ενισχυθεί από τα συναισθήματά σας και αντιστρόφως σήμερα. Να είστε ο εαυτός σας με κάθε ευκαιρία αλλά και σε κάθε κατάσταση. Τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά για εσάς. Μοιραστείτε ειλικρινά τα συναισθήματά σας με τους άλλους και θα δείτε ότι η εσωτερική σας ενέργεια ενισχύεται. Κανείς δεν θα μπορέσει να εναντιωθεί στα λόγια της καρδιά σας.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia:  Σκεφθείτε να γραφτείτε σε ένα τμήμα ή να πάρετε ένα πτυχίο. Οι ανώτερες σπουδές θα είναι στο μυαλό σας σήμερα. Θα κερδίσετε πολλά στην δουλειά σας αν βελτιώσετε τις σπουδές και τις γνώσεις σας. Εξετάστε όλες τις επιλογές.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: Πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση πρέπει να προετοιμάσετε τον εαυτό σας. Δώστε χρόνο στην εκτίμηση της κατάστασης, αναλύστε την κατάσταση και δείτε πως την χειρίζονται οι άλλοι. Θα αντιληφθείτε ότι όσο πιο προετοιμασμένοι είστε τόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα όταν θα έρθει η ώρα.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Οι προθέσεις σας είναι καλές και είστε σίγουρα στον σωστό δρόμο αλλά ταυτόχρονα δεν βλέπετε πολύ μακριά. Πρέπει να σκεφθείτε τα πράγματα μακροπρόθεσμα αν θέλετε πραγματικά την επιτυχία. Επεκτείνετε τους ορίζοντές σας.

 

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Η δοτική, τρυφερή σας φύση θα εκτιμηθεί πολύ σήμερα. Θα αισθανθείτε σαν να πετάτε στα σύννεφα. Να προσέξετε τις βάσεις σε ότι και να κάνετε. Φροντίστε να χαλαρώσετε και να αφήσετε την φαντασία σας να σας δείξει τον δρόμο. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia:  Πολλές από τις ιδέες σας προέρχονται από την τηλεόραση ή τις ταινίες, και αυτό δεν πειράζει αλλά να είστε σίγουροι ότι εκεί παρουσιάζονται όλα με υπερβολή. Να θυμάστε ότι είναι βασισμένες στην φαντασία και όχι στην πραγματικότητα. Είναι σημαντικό να τα ξεχωρίζετε στην καθημερινότητα.

 

Λέων

Γενικά ζωδια: Αν χρειαστεί να κάνετε κάποιες δουλειές μην πάρετε και άλλους μαζί σας. Κάντε το μόνοι σας. Θα δείτε ότι είστε πιο αποτελεσματικοί αν δεν χρειάζεται να κουβαλάτε και κάποιον άλλον μαζί. Όχι μόνο θα κάνετε πιο γρήγορα τις δουλειές αλλά θα έχετε και τον χρόνο να σκεφθείτε κάποια πράγματα που σας απασχολούν χωρίς την παρουσία κάποιου να σας αποσπά τη προσοχή.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Είναι πιθανότερο οι άλλοι να ταχθούν υπέρ σας και όχι εναντίον σας οπότε χρησιμοποιήστε το ως πλεονέκτημα.  Έχετε την ικανότητα να πείθετε τους άλλους σχετικά εύκολα. Είναι καλή στιγμή να μαζέψετε όση υποστήριξη μπορείτε για ένα σχέδιο που σκέπτεστε.

 

Παρθένος

Γενικά zodia:  Μην δεχτείτε την άρνηση σήμερα, αν και το πιθανότερο είναι πως δεν θα χρειαστεί. Οι γύρω σας θα δείξουν κατανόηση για την κατάστασή σας και θα βοηθήσουν τον αγώνα σας. Η εσωτερική σας δύναμη θα εμφανιστεί έντονη και θα έχετε την επιθυμία να κάνετε ότι θέλετε πραγματικότητα. Υπάρχει ένα τυχερό αστέρι επάνω σας που σας βοηθά να ολοκληρώσετε κάθε τι.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia:  Πολλές ιδέες έρχονται στο μυαλό σας σήμερα και αγχώνεστε καθώς πρέπει να πάρετε μια απόφαση. Να θυμάστε ότι τίποτα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Μπορείτε ελεύθερα να αλλάξετε γνώμη.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia:  Θα είναι δύσκολο να συνεννοηθείτε με ανθρώπους που μοιάζουν μπερδεμένοι και χαμένοι σήμερα. Αυτή η κατάσταση του μυαλού μπορεί να είναι μεταδοτική. Θα αντιληφθείτε ότι όση λογική και να βάλετε σε μια κατάσταση, αν δεν είναι σωστό δεν θα γίνει. Τα πράγματα θα πάρουν τον δικό τους δρόμο. Χαλαρώστε και μην ανησυχείτε αν τα πράγματα δεν γίνουν τόσο γρήγορα όσο θέλετε.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Προσεγγίστε την δουλειά σας με χιούμορ και θετική διάθεση. Οι άλλοι θα σας ακούσουν και θα σας πιστέψουν απλά γιατί έχετε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Οι καλοί σας τρόποι είναι πολύτιμοι σύμμαχοι. Μην τους αφήσετε να πάνε χαμένοι.

 

Σκορπιός

Γενικά zwdia:  Απομακρύνετε το μυαλό σας από ότι σας αγχώνει και από τις υποχρεώσεις. Είναι η ώρα ο εαυτός σας να συνδεθεί αρμονικά με τα συναισθήματά σας. Μην αφήσετε τα προβλήματα των άλλων να χαλάσουν την καλή σας διάθεση. Υπάρχει η ανάγκη συνεχώς να θυμίζετε στο μυαλό σας και στο σώμα σας ότι πρέπει να χαλαρώνουν. Η μουσική θα σας προσφέρει ευχαρίστηση. Ασχοληθείτε με ότι σας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia:  Σήμερα είναι μια ημέρα που πρέπει να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας. Να είστε ανοιχτοί σε όλες τις πιθανότητες. Χρησιμοποιήστε το μυαλό σας. Συναντηθείτε με πολλά άτομα που έχουν διαφορετική οπτική από εσάς. Η τέλεια απάντηση θα έρθει.

 

Τοξότης

Γενικά ζωδια: Θα υπάρχει μια ατμόσφαιρα συναισθηματικά φορτισμένη σήμερα. Μπορεί να παρασυρθείτε και τα συναισθήματα να έχουν τον πρώτο λόγο σχετικά με τα γεγονότα. Αφήστε την πραγματικότητα για λίγο και ελευθερώστε τον εαυτό σας από τους ρυθμούς της καθημερινότητας. Υπάρχει μια έντονη ώθηση προς την φαντασία. Ακολουθήστε την.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Η καλή ενέργεια και η θετική σας διάθεση είναι πόλος έλξης σήμερα. Οι γύρω σας θα είναι θετικοί στην οπτική σας και θα είναι πρόθυμοι να σας υποστηρίξουν. Ακόμα και αν η ιδέα σας είναι υπερβολική μπορεί να έχει επιτυχία.

 

Αιγόκερως

Γενικά zodia:  Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας σήμερα, είτε είναι ένα γεύμα, ένα νέο ρούχο ή ένα καινούργιο κινητό. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Υπάρχει ένας εξαιρετικός συγχρονισμός που θα σας οδηγήσει στο σωστό σημείο την σωστή στιγμή. Μια ευαισθησία στην ατμόσφαιρα θα χαλαρώσει το μυαλό και τα συναισθήματά σας.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Η γενικά διάθεσή σας έχει αλλάξει και αυτό είναι καλό. Αυτή η αλλαγή συμπεριφοράς θα σας οδηγήσει στην ευτυχία. Ανοίξτε το μυαλό σας σε περισσότερες ιδέες και θα επιτύχετε και στην δουλειά σας.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: Υπάρχει μια συναισθηματική και σεξουαλική ένταση στην ατμόσφαιρα σήμερα. Μην είστε πολύ επιθετικοί με τους άλλους. Όσο πιο ήρεμοι μπορείτε να είστε τόσο πιο εύκολα θα είναι όλα για εσάς. Να είστε υπομονετικοί. Αν δεν είστε σίγουροι για μια κατάσταση μην βιαστείτε να εμπλακείτε.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdka: Σκεφθείτε τι μπορεί να προσφέρετε στην δουλειά σας σήμερα αντί για το τι μπορεί να σας προσφέρει. Μοιραστείτε τις γνώσεις και τις ιδέες σας με τους άλλους. Ότι προσφέρετε αυτομάτως θα γυρίσει πίσω σε εσάς σας επιτυχία.

 

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Τα διαφορετικά στοιχεία την προσωπικότητάς σας θα λειτουργήσουν αρμονικά σήμερα. Θα υπάρχει ένα ίσης ποιότητας και ποσότητας δούναι και λαβείν. Αν για κάποιο λόγο υπάρχει κάποιο κομμάτι της ζωής που είναι εκτός ισορροπίας τώρα θα μπει σε σειρά. Είναι σημαντικό να κρατάτε τις ισορροπίες με τον εαυτό σας αλλά και τους γύρω σας.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia:  Ίσως υπάρχει ένταση στην δουλειά σας ανάμεσα σε εσάς και ένα άλλο πρόσωπο, ίσως γιατί διαφωνείτε σε κάτι. Η ένταση έρχεται γιατί δεν καταλαβαίνετε πλήρως ο ένας τον άλλο. Οι ιδέες σας είναι πιο όμοιες απ’ όσο νομίζετε.

 

zodia-astra-tarot