Ημερήσιες Προβλέψεις ζωδια σημερα Πέμπτη 12/3

imerisies-provlepseis-pempti-15-5

Κριός

Γενικά ζωδια: Σήμερα ίσως κανονίσετε ένα σύντομο αεροπορικό ταξίδι. Θα είναι σχετικό με την δουλειά σας. Μπορεί να ήταν να πάει κάποιος άλλος αλλά λόγω δυσκολιών να πάτε εσείς. Πιθανότατα δεν σας αρέσει πολύ αυτή η ιδέα αλλά αν κάνετε μια προσπάθεια ίσως εξελιχθεί σε μια περιπέτεια. Το καλύτερο είναι να αφήνετε τα πράγματα να εξελίσσονται και απλά να προσπαθείτε για το καλύτερο.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα ζωδια:  Τώρα είναι η ώρα να ξεκινήσει το επόμενο στάδιο του σχεδίου σας. Στην αρχή βρισκόσασταν στο στάδιο του σχεδιασμού και τώρα είστε στο στάδιο της έρευνας. Οι επόμενες 4 εβδομάδες είναι χρόνος για να συλλέξετε δεδομένα αντί να κινήστε απερίσκεπτα.

 

Ταύρος

Γενικά zodia: Ένα ραντεβού με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει μπορεί να ακυρωθεί την τελευταία στιγμή. Δεν θα σας δώσει εξηγήσεις για αυτή την ακύρωση και μπορεί να σκεφθείτε ότι απλά δεν θέλει να σας δει. Πιθανότατα να μην φταίει αυτό. Μάλλον ο φίλος σας έχει λάβει κάποια άσχημα νέα και δεν θέλει να σας αναστατώσει. Κάντε υπομονή. Θα έχετε νέα του/της ξανά σύντομα.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Είστε σε ένα κρίσιμο σημείο τώρα και αυτό θα γίνει πιο φανερό μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Είναι σημαντικό αυτή την στιγμή να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και τους στόχους σας.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: Ξαφνικά κα απρόσμενα προβλήματα μπορεί να επιφέρουν το χάος στο σπίτι σας. Μάλλον δεν έχουν να κάνουν με τους ανθρώπους. Το πιθανότερο είναι να πρόκειται για προβλήματα που αφορούν κάποιες συσκευές η καλωδιώσεις. Μπορεί να σας ενοχλούν οι επαφές με τους τεχνικούς αλλά θα πρέπει να το υπομείνετε καθώς θέλετε το σπίτι σας να επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς όσο το δυνατόν συντομότερα.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia:  Μπαίνετε σε μια μακροχρόνια φάση τώρα όπου είναι σημαντικό να προστατέψετε τα κεκτημένα σας και να μην γίνετε άπληστοι. Μην προσπαθήσετε να αποκτήσετε κι άλλα. Μέσα στις επόμενες 4 εβδομάδες φροντίστε να εκτιμήσετε αυτά που έχετε.

 

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Οι πολλές επαφές μπορεί να σας αποσπάσουν την προσοχή σήμερα. Ίσως τα τηλεφωνήματα και τα e-mail να μην σταματούν. Όλοι γύρω σας φαίνεται να μιλούν ταυτόχρονα. Αν δεν βάλετε μια τάξη σε αυτή την κατάσταση θα αποκτήσετε πονοκέφαλο. Χρειάζεστε ηρεμία και ησυχία. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η τριβή που είχατε με κάποιον ή με κάποιο οργανισμό τον τελευταίο μήνα εξαφανίζεται. Οι σχέσεις σας θα μετατραπούν σε πιο ουδέτερες και ευαίσθητες επιτρέποντάς σας μια καλύτερη επικοινωνία.

 

Λέων

Γενικά ζωδια: Ένα ξαφνικό αλλά απαραίτητο έξοδο μπορεί να δημιουργήσει κενό στον προϋπολογισμό σας. Ίσως πρέπει να γίνουν κάποιες επισκευές στο αυτοκίνητο ή το σπίτι. Ίσως κάποιος πρέπει να δει ξαφνικά τον οδοντίατρο. Αυτό μπορεί να σας βγάλει εκτός προγράμματος αλλά αν κάνετε κάποιες μικρές περικοπές θα τα καταφέρετε. Φροντίστε ότι πρέπει να γίνει.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια:  Πρέπει να δουλεύετε προς την φορά των εξελίξεων και όχι αντίθετα. Ξεκινά μια περίοδος 4 εβδομάδων όπου πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και επιφυλακτικοί. Δεν είναι τώρα ο καιρός για απερίσκεπτες κινήσεις και ρίσκα.

 

Παρθένος

Γενικά zodia: Γενικά έχετε ένα σταθερό συναισθηματικό κόσμο. Σήμερα όμως τα γεγονότα σας δημιουργούν μια ασταθή διάθεση που δεν είστε συνηθισμένοι να έχετε. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε αλλά μικρά πράγματα όπως να χάνετε τα κλειδιά σας, να μην προλαβαίνετε το τηλέφωνο και να σας πέφτουν κάποια πράγματα μπορεί να σας εκνευρίσουν. Χαλαρώστε και μείνετε συγκεντρωμένοι. Μόνο έτσι θα διατηρήσετε την ψυχραιμία σας σήμερα.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia:  Μια μεγάλη πλανητική αλλαγή πραγματοποιείται σήμερα και θα αλλάξει την πορεία σας για τις επόμενες 4 εβδομάδες. Μπορείτε να είστε σίγουροι πως αυτή η αλλαγή θα είναι για το καλύτερο. Η ζωντάνια σας και η αυτοπεποίθησή σας είναι στα ύψη. Θα έχετε πολλές επιτυχίες στην καριέρα σας.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia : Αν ασχολείστε με την αστρολογία, την αριθμολογία ή κάποιο παρόμοιο τομέα  σήμερα θα σας φαίνονται όλα μπερδεμένα. Δώστε λίγο χρόνο και δείτε ξανά τις λεπτομέρειες της τελευταίας εβδομάδας. Ίσως όλα να αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν. Θα μπορέσετε να βγάλετε άκρη πολύ πιο γρήγορα έτσι.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia:  Όποια πρόσφατη ενόχληση σχετικά με θέματα της δουλειάς υπήρχε θα διαλυθεί με τον νέο 4 εβδομάδων πλανητικό κύκλο που ξεκινά σήμερα. Αν και οι σχέσεις με τους άλλους δεν είναι τόσο ισχυρές όσο θα θέλατε, γίνεται πρόοδος.

 

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Κάποιος φίλος μπορεί να έχει οικονομικά προβλήματα και να σας ζητήσει ένα δάνειο. Συμπαθείτε αυτό το άτομο και αντιλαμβάνεστε τι περνάει οπότε θα θελήσετε να βοηθήσετε. Ίσως χρειαστεί χρόνος μέχρι ο φίλος σας να σταθεί ξανά στα πόδια του και δεν πρέπει να περιμένετε να σας επιστρέψει άμεσα τα χρήματα. Σκεφθείτε το καλά.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τις επόμενες 4 εβδομάδες τα επαγγελματικά σας θα βρεθούν σε ένα σημαντικό σημείο καμπής. Κάποια σχέδια που θέσατε σε κίνηση πριν από 6 μήνες αρχίζουν να επιφέρουν αποτελέσματα, είτε θετικά είτε αρνητικά. Τώρα είναι η στιγμή να κάνετε τις απαραίτητες προσαρμογές.

 

Τοξότης

Γενικά ζωδια: Κάποια συσκευή που χρησιμοποιείτε πολύ, ίσως πρόκειται για υπολογιστή ή για τηλεόραση, μπορεί να χαλάσει σήμερα. Μην προσπαθήσετε να το επισκευάσετε μόνοι σας ακόμα και να νομίζετε ότι ξέρετε το πώς. Καλέστε έναν τεχνικό και μην σκέφτεστε τα έξοδα.  Αν προσπαθήσετε να το επιδιορθώσετε μόνοι σας ίσως επιφέρετε ακόμα μεγαλύτερη βλάβη. Να είστε προσεκτικοί και υπομονετικοί.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Η μεγάλη αφθονία και η ώθηση που αισθανόσασταν τον τελευταίο μήνα αλλάζει κατεύθυνση και για τις επόμενες 4 εβδομάδες μπαίνετε σε μια καινούργια φάση. Για εσάς αυτό σημαίνει ότι πρέπει να χαλαρώσετε αντί να επιταχύνετε και φροντίστε να υπολογίζετε καλύτερα κάθε βήμα.

 

Αιγόκερως

Γενικά zodia: ίσως λάβετε κάποια παράξενα νέα σήμερα σχετικά με κάποιο θέμα, ίσως μεταφυσικό. Δεν είναι κάτι που σας επηρεάζει άμεσα και μάλλον έχει να κάνει με κάποια ευρήματα. Εσείς και κάποιοι άλλοι μπορεί να το βρίσκετε συναρπαστικό και να το συζητάτε για ώρες. Μην σας κάνει εντύπωση αν οι θεωρίες που θα προκύψουν είναι ακόμα πιο παράξενες και περίεργες.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Μια σημαντική πλανητική αλλαγή πραγματοποιείται σήμερα και αλλάζει τα δεδομένα για τις επόμενες 4 εβδομάδες. Θα φέρει μεγάλες ευκαιρίες στην καριέρα σας. Η πρακτική και προσγειωμένη φύση σας θα αναγνωριστεί και θα εκτιμηθεί.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: θα είναι μια πυρετώδης ημέρα. Μάλλον θα προσπαθήσετε να πάτε σε πολλά μέρη και να κάνετε πολλά πράγματα μαζί. Οι φίλοι θα θέλουν να συναντηθείτε αλλά υπάρχουν πολλές δουλειές που πρέπει να φροντίσετε. Είναι καλή ιδέα να θέσετε προτεραιότητες στο τι πρέπει να γίνει και να ακολουθήσετε αυτή την σειρά. Μόνο έτσι θα τα καταφέρετε.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Αυτό που πρέπει να θυμάστε σήμερα είναι το ίδιο που πρέπει να θυμάστε και για τον επόμενο μήνα. Να είστε πιο προσεκτικοί και συντηρητικοί με την προσέγγισή σας και να μην αψηφάτε τον κίνδυνο. Αν και αγαπάτε την καινοτομία θα πρέπει να μάθετε να σέβεστε την παράδοση.

 

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Ίσως ακούσετε κάποιες παράξενες φήμες σήμερα. Κάποιος έχει παρερμηνεύσει κάποιες πληροφορίες και τις έχει μεταφέρει ως κάτι τελείως διαφορετικό. Ελέγξτε το μόνοι σας πριν καταλήξετε σε συμπεράσματα. Μην φοβηθείτε να πείτε ότι μάθετε. Είναι καλύτερα τέτοιου είδους φήμες να τις σταματάτε με γεγονότα.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Καριέρα:  Ο συνολικός ρυθμός στην δουλειά σας θα μειωθεί μέσα στις επόμενες 4 εβδομάδες ξεκινώντας από σήμερα. Έτσι θα έχετε χρόνο να σκεφθείτε και να σχεδιάσετε. Δεν θα αισθάνεστε πίεση να προχωρήσετε χωρίς να είστε απόλυτα έτοιμοι.

 

zodia-astra-tarot