Ημερήσιες Προβλέψεις ζωδια σημερα Παρασκευή 13/3

imerisies-provlepseis-deytera-19-5-2014

Κριός

Γενικά ζωδια: Η ένταση ανάμεσα στα μέλη της οικογένειάς σας είναι μεγάλη οπότε μην εκπλαγείτε αν δημιουργηθούν διενέξεις. Καλύτερα να τους κρατάτε μακριά αν είναι εφικτό. Το απόγευμα, ζητήστε τους να μιλήσουν για ότι τους προβληματίζει. Μπορεί να βαριέστε λίγο και αισθάνεστε απογοήτευση αλλά ξεχάστε το μένοντας απασχολημένοι. Όλα θα έχουν περάσει μέχρι αύριο.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Η τύχη είναι στο πλευρό σας και θα παραμείνει εκεί για τις επόμενες 2 εβδομάδες τουλάχιστον. Εμπιστευτείτε την και θα σας βγάλει από δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να εμπλακείτε. Είναι το δίχτυ ασφαλείας σας.

 

Ταύρος

Γενικά zodia: Οι πληροφορίες που θα λάβετε σήμερα μπορεί να μην είναι απολύτως ακριβείς. Κάποιος μπορεί να διαδίδει κουτσομπολιά ή να δημιουργεί ιστορίες χωρίς γεγονότα. Ακούστε αν θέλετε, αλλά μην μεταφέρετε σε κανέναν ότι ακούσετε εκτός αν  ξέρετε σίγουρα πως είναι αλήθεια. Έχετε πολύ δουλειά και συγκεκριμένες ημερομηνίες παράδοσης οπότε έχετε μια έτοιμη δικαιολογία για να μην δώσετε σημασία.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Κάποιος ή κάτι χρειάζεται λίγη ακόμα ώθηση σήμερα. Μην σταματήσετε μέχρι να γίνει και η τελευταία προσπάθεια. Οι άλλοι μπορεί να έχουν παραιτηθεί αλλά δεν υπάρχει λόγος να το κάνετε και εσείς. Αποδείξτε στους άλλους ότι μπορείτε να τελειώσετε ότι ξεκινάτε.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: Μπορεί να είστε απαισιόδοξοι σε ότι αφορά οικονομικά θέματα σήμερα. Ίσως μια αύξηση στο εισόδημά σας, που επιθυμούσατε, να μην υλοποιήθηκε ή ίσως ελπίζατε να κάνετε μια αγορά που ακόμα δεν μπορείτε. Ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε ένα σχέδιο ώστε να κερδίσετε τα χρήματα που χρειάζεστε. Θα βρείτε καλές ευκαιρίες.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Η ενέργειά σας είναι εστιασμένη στην καινοτομία και αυτό θα σας αποφέρει μεγάλη επιβράβευση. Θα έχετε μια μεγάλη ώθηση προς πρωτοπόρες ιδέες. Ελάτε σε επαφή με κόσμο που θα υποστηρίξει αυτές τις ιδέες και θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τις ιδέες σας και να φτάσετε τους στόχους σας.

 

Καρκίνος

Γενικά zwdia: είστε λίγο εκνευρισμένοι σήμερα. Ίσως να βαριέστε λίγο αλλά να έχετε και έλλειψη αυτοπεποίθησης. Βέβαια ίσως υπάρχουν κάποιες δουλειές που πρέπει να γίνουν άμεσα και δεν παίρνουν αναβολή. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε ακούγοντας μουσική και κάνοντας συχνά διαλείμματα. Δώστε στον εαυτό σας ένα καλό γεύμα. Δεν θα βοηθήσετε με αυτόν τον εκνευρισμό.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αυτό που πρέπει να κάνετε σήμερα είναι να καταφέρετε να φέρετε ισορροπία ανάμεσα στις επόμενες κινήσεις σας αλλά και την παθητικότητα. Αυτές οι 2 πλευρές της προσωπικότητάς σας λειτουργούν αρκετά αρμονικά και έτσι είναι ευκολότερο για εσάς να επιτύχετε την ισορροπία.

 

Λέων

Γενικά ζωδια: Η χαμηλή ενέργεια μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε κουρασμένοι. Το μυαλό σας δεν είναι τόσο γρήγορο όσο συνήθως και ίσως περάσετε την ημέρα σαν να είστε μέσα σε ομίχλη και σκεπτόμενοι το παρελθόν. Ίσως αυτό να μην είναι τόσο κακό. Ίσως οι αναμνήσεις σας να σας βοηθήσουν σε κάτι που σας απασχολεί αυτή την περίοδο.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Η υποστήριξη που περιμένατε έρχεται από μέσα σας. Μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι οι άλλοι είναι σίγουρα δίπλα σας όταν τους χρειάζεστε, ειδικά όταν έχει να κάνει με δουλειά. Δεν είναι μόνοι σας. Εμπιστευθείτε τους άλλους.

 

Παρθένος

Γενικά zodia: Κάποιες εκνευριστικές καθυστερήσεις για την ολοκλήρωση ενός σχεδίου ίσως σας κάνουν να αμφισβητείτε τις ικανότητές σας. Μην πέσετε στην παγίδα. Οι ικανότητές σας είναι μια χαρά. Δείτε αυτό το σχέδιο και προσπαθήστε να καταλάβετε που έχει κολλήσει. Ίσως κάποιες ανησυχίες σας για οικονομικά θέματα σας αναγκάσουν να αναβάλετε μια δραστηριότητα που θέλετε πολύ. Χρησιμοποιήστε το μυαλό σας και θα τα καταφέρετε.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Αναλογιστείτε ιδέες που συνήθως θα απορρίπτατε. Τώρα είναι η ώρα να χρησιμοποιήσετε την δημιουργικότητα στην δουλειά σας. Η επιτυχία είναι δική σας όταν είστε ανοιχτοί σε άλλες πιθανότητες και ευκαιρίες.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: Αν και πιθανότατα θα ξυπνήσετε με ενέργεια και ενθουσιασμό η διάθεσή σας ίσως χαλάσει λίγο όταν σκεφθείτε όσα πρέπει να κάνετε. Ίσως ήρθε η ώρα να αναρωτηθείτε μήπως πρέπει να κάνετε μεγάλες αλλαγές. Αν αισθάνεστε πιεσμένοι ίσως πρέπει να ψάξετε για μια διέξοδο που σας δίνει περισσότερη ελευθερία κινήσεων.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Περνάτε μια δύσκολη περίοδο στην δουλειά σας. Μην προσποιείστε ότι όλα είναι υπέροχα γιατί δεν είναι. Αναζητήστε την βοήθεια των άλλων και την συμβουλή τους αλλά στο τέλος πρέπει να αντιληφθείτε ότι μόνο εσείς μπορείτε να κάνετε τον εαυτό σας ευτυχισμένο.

 

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Ίσως αισθάνεστε λίγο ανήσυχοι σήμερα. Μπορεί να εμφανιστούν τηλεπαθητικές ικανότητες που δεν ξέρατε ότι υπήρχαν. Σας αρέσει να είστε ρεαλιστές και προσγειωμένοι και αυτό μπορεί να σας ξαφνιάσει αλλά προσπαθήστε να αφήσουν τα πράγματα να κυλήσουν. Η πραγματικότητα δεν περιορίζεται απαραιτήτως από αυτά που αντιλαμβάνονται οι 5 αισθήσεις.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia:  Για να επιτύχετε χρειάζεται ώθηση αλλά και προσφορά βοήθειας σε άλλους. Οι στόχοι σας είναι εφικτοί και έχετε την υποστήριξη των άλλων ώστε να τους υλοποιήσετε. Εμπιστευθείτε τον εαυτό σας αλλά και τους άλλους.

 

Τοξότης

Γενικά ζωδια: Η επιθυμία σας να προσφέρετε μπορεί να σας τραβήξει προς μια ομαδική δραστηριότητα σήμερα. Μπορεί να παρευρεθείτε σε μια συνάντηση μιας ομάδας που δεν γνωρίζατε πριν και να αισθανθείτε πολύ οικεία. Η διαίσθησή σας θα είναι πολύτιμη για τα μέλη της ομάδας και θα το προσέξουν σύντομα. Θα γίνετε σημαντικό μέλος.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Σκεφθείτε να γραφθείτε σε ένα τμήμα συγγραφής ή σχεδίου. Κάντε κάτι ώστε να ξεκινήσει η δημιουργικότητά σας να ρέει. Όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε την φαντασία σας στην δουλεία σας τόσο το καλύτερο. Ξεκινήστε τώρα.

 

Αιγόκερως

Γενικά zodia: Η ημέρα σας θα έχει ανησυχία και άγχος. Το πρόγραμμά σας θα είναι δύσκολο και θα δουλεύετε για πολλές ώρες. Ίσως υπάρχει ένταση και στις σχέσεις με τους άλλους. Κάντε πολλά διαλείμματα και ακούστε μουσική για να χαλαρώσετε. Κάντε μια βόλτα και απολαύστε ένα ωραίο γεύμα. Αύριο θα είναι όλα καλύτερα.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Η επιθετικότητά σας συνδυάζεται με την φαντασία και δημιουργεί την τέλεια συνταγή για την επιτυχία. Μην φοβάστε να ονειρευτείτε ενώ συγχρόνως κρατάτε τα πόδια σας γερά στην γη. Είναι ένας συνδυασμός για την επιτυχία.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia:  Σήμερα θα αισθάνεστε βαρεμάρα, ανησυχία και εκνευρισμό με τον τρόπο που πηγαίνει η ζωή σας τώρα. Έχετε καθήκοντα που πρέπει να κάνετε αλλά και δικά σας σχέδια που σας ενδιαφέρουν περισσότερο. Αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει μια ανυπομονησία με τους γύρω σας. Μην ξεσπάτε σε άλλους. Να θυμάστε ότι και αυτό θα περάσει.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Ένα πρόσωπο που θεωρείτε ότι είναι το γούρι σας έχει μια εξαιρετική ιδέα. Πρόκειται να ξεκινήσει και θέλει να μάθει αν σας ενδιαφέρει να συμμετέχετε. Μην φοβάστε και πείτε ναι. Αυτή είναι η ευκαιρία που ψάχνατε.

 

Ιχθύες

Γενικά zwdia: αισθάνεστε ιδιαιτέρως παθιασμένοι και sexy ίσως όμως κάποιες διενέξεις ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει σας απομακρύνουν. Μπορείτε να το αποφύγετε αν είστε υπομονετικοί και προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε. Ίσως έχετε την τάση να ξοδέψετε πολλά χρήματα για πράγματα που ουσιαστικά δεν θέλετε. Κρατήστε υπό έλεγχο τον καταναλωτικό εαυτό σας.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Δεν ξέρετε τι θα φέρει το μέλλον οπότε είναι σημαντικό να λέτε την γνώμη σας και να εκμεταλλεύεστε τις ευκαιρίες όταν έρχονται. Αυτή είναι η συνταγή της επιτυχίας που πρέπει να ακολουθείτε κάθε μέρα.

 

zodia-astra-tarot