Ημερήσιες Προβλέψεις ζωδια σημερα Δευτέρα 13/4

imerisies-provlepseis-zwdia-tetarti-21-5

Κριός

Γενικά ζωδια: Μια κοινωνική εκδήλωση μπορεί να σας φέρει σε επαφή με ανθρώπους που τους αρέσουν τα κουτσομπολιά. Μπορεί να έχουν κάποια νέα να αναφέρουν και εσείς μπορεί να είστε ανάμεσα στην περιέργεια και την κατανόηση για το άτομο το οποίο συζητιέται. Αν αυτό που ακούσετε είναι καλό, χαλαρώστε και χαρείτε το. Αν είναι κακό, μην φοβηθείτε να πείτε την γνώμη σας. Κάποιος πρέπει να εκφράσει την δυσαρέσκειά τους σε τέτοιου είδους φήμες.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Η αλήθεια είναι θολή και τα γεγονότα πρόκειται να είναι πιο περίπλοκα τις επόμενες ημέρες. Σε όσους περισσότερους ανθρώπους μιλάτε τόσο περισσότερο θα μπλέκεστε. Μην πάρετε μεγάλες αποφάσεις αυτή την στιγμή. Περιμένετε μέχρι να είναι ο χρόνος πιο κατάλληλος και ο δρόμος σας καθαρότερος.

 

Ταύρος

Γενικά zodia: Τους τελευταίους μήνες ίσως έχετε επικεντρωθεί στην δουλειά και έχετε καταφέρει περισσότερα από όσα οι άλλοι δεν θα είχαν καν σκεφθεί. Σήμερα πρέπει να ηρεμήσετε. Μην ανησυχείτε. ΟΙ επιτυχίες σας δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τους ανώτερους και θα πρέπει να περιμένετε την ανταμοιβή που ακολουθεί την σκληρή δουλειά. Για τώρα, χρειάζεται να κάνετε κάτι χαλαρό και διασκεδαστικό ώστε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Βασιστείτε στην διαίσθησή σας. Η φωνή μέσα σας ξέρει ακριβώς πως πρέπει να προχωρήσετε. Εμπιστευτείτε την. Οι άνθρωποι μπορεί να προσπαθήσουν να θολώσουν το μυαλό σας με γεγονότα που δεν είναι αληθινά. Ακούστε τον εαυτό σας.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: Τις τελευταίες ημέρες το μυαλό σας έχει επικεντρωθεί κυρίως στον έρωτα, την συναισθηματική υποστήριξη και την αγνή αγάπη. Σήμερα το μυαλό σας θα επικεντρωθεί στο σωματικό πάθος. Ίσως είστε παθιασμένοι με το sex όλη την ημέρα. Κανονίστε να βρεθείτε με έναν εραστή σας.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Δεν υπάρχει λόγος να εκνευρίζεστε. Κάντε ότι μπορείτε για να χαλαρώσετε. Όσο πιο ήρεμοι και χαλαροί είστε τόσο πιο χαλαροί θα είναι και οι γύρω σας. Αυτό το περιβάλλον φτιάχνει τις σχέσεις σας στο εργασιακό σας περιβάλλον.

 

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Μπορεί να πραγματοποιηθεί μια συζήτηση στο σπίτι σας ανάμεσα σε φίλους και μέλη της οικογένειάς σας. Ένας/Μια σύντροφος μπορεί να είναι παρών/παρούσα. Η συζήτηση θα αφορά αντιφατικά θέματα και να περιμένετε εντάσεις και αντίθετες απόψεις. Θα υπάρχουν πολλά επιχειρήματα οπότε εσείς απλά καθίστε και ακούστε.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Φροντίστε να έχετε μουσική κοντά σας όπως δουλεύετε. Διαλέξτε κάτι που να σας χαλαρώνει. Αν δεν επιτρέπεται η μουσική στην δουλειά σας τότε βάλτε ακουστικά. Αν αφήσετε τον κόσμο έξω όσο δουλεύετε τότε η ημέρα σας θα κυλήσει ομαλά.

 

Λέων

Γενικά ζωδια: Θα πραγματοποιηθεί μια συνάντηση στην περιοχή σας που θα αφορά κάποιες εκτεταμένες αλλαγές στο άμεσο μέλλον. Η συνάντηση μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάποια πράγματα που έπρεπε να γνωρίζατε. Οι αλλαγές θα είναι θετικές στο τέλος. Ακούστε προσεκτικά το τι λέγεται. Σκεφθείτε το και αποφασίστε.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Αν κάτι λειτουργεί ομαλά, αφήστε το. Δεν υπάρχει λόγος να διακόπτετε την ροή όταν κάτι φαίνεται ότι λειτουργεί μια χαρά. Πείτε την γνώμη σας όταν σας ρωτάνε αλλιώς κρατήστε την γνώμη σας για τον εαυτό σας.

 

Παρθένος

Γενικά zodia: Κάποια θέματα που μπορεί να αφορούν τα επαγγελματικά σας ίσως σας εκνευρίσουν σήμερα. Στοχεύετε κάτι συγκεκριμένο και έχετε άγχος να το επιτύχετε αλλά φαίνεται πως συναντάτε το ένα εμπόδιο μετά το άλλο. Κάντε υπομονή. Ότι και να προσπαθείτε να επιτύχετε θα το καταφέρετε. Θα χρειαστείτε περισσότερο χρόνο και προσπάθεια απ’ ότι νομίζατε στην αρχή.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Έχετε ένα συναίσθημα ότι οι υποθέσεις των άλλων είναι δική σας ευθύνη. Ενστικτωδώς θέλετε να ανακατευθείτε σε πολλά. Προσέξτε μην το παρακάνετε και αντί να προσφέρετε συμβουλές φτάσετε να κουτσομπολεύετε ή να επικρίνετε.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: Ένα νέο ενδιαφέρον μπορεί να απαιτεί την συγκέντρωσή σας για τις επόμενες ημέρες. Ίσως διαβάζετε για κάτι νέο πνευματικό ή που μπορεί να αφορά το σύμπαν. Το μυαλό σας είναι κοφτερό τώρα οπότε είναι καλή στιγμή να ξεκινήσετε σπουδές.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Μην φοβάστε να ξεκινήσετε κάτι. Ξεκινήστε μια ιδέα ή ένα σχέδιο που νομίζετε ότι είναι σημαντικό και που οι άλλοι θα ακολουθήσουν αυτομάτως. Θα έχετε μεγάλη υποστήριξη. Ξεκινήστε το.

 

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Αν ενδιαφέρεστε για την ψυχολογία τότε ίσως βρείτε κάποιες πληροφορίες που να υποδεικνύουν λεπτομέρειες για την προηγούμενη ζωή σας. Ότι μάθετε σήμερα μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε καλύτερα τον εαυτό σας και να γιατρέψετε παλιά τραύματα. Το μέλλον θα γεμίσει το κενό με νέα υπέροχα πράγματα.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η γενικά σας διάθεση βελτιώνεται σήμερα και θα είναι ευκολότερο για εσάς να αντιμετωπίσετε την ανώριμη συμπεριφορά των άλλων γύρω σας. Γενικά είστε πιο υπομονετικοί και έτσι διατηρείτε καλές σχέσεις με όλους γύρω σας.

 

Τοξότης

Γενικά ζωδια: Ο κύκλος των φίλων σας αλλάζει. Ίσως αλλάζει πολύ γρήγορα για τα γούστα σας. Κάποιοι φίλοι μπορεί να φεύγουν ή κάποια νέα ενδιαφέροντα μπορεί να σας έχουν κάνει να σχηματίσετε νέες φιλίες. Η ζωή σας φαίνεται να πηγαίνει καλά τώρα αλλά ίσως σας λείπουν οι φίλοι σας και αισθάνεστε νοσταλγία. Επικεντρωθείτε στο μέλλον και προχωρήστε.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Η ημέρα ξεκινά με μια άσχημη αίσθηση για εσάς και δυστυχώς γίνεται χειρότερη. Είναι σημαντικό τα μικρά προβλήματα να τα λύνετε αμέσως αλλιώς μετά θα διογκωθούν και θα είναι πολύ δύσκολο να τα αντιμετωπίσετε.

 

Αιγόκερως

Γενικά zodia: Αν και τα πράγματα μπορεί να πηγαίνουν καλά για εσάς στην δουλειά αυτό απαιτεί πολλή σωματική και ψυχολογική προσπάθεια από εσάς. Μπορεί να υποφέρετε από διάφορες ασθένειες που σχετίζονται με το άγχος. Μάλλον ήρθε η ώρα για διακοπές. Ακόμα και αν δεν μπορείτε να φύγετε σύντομα σχεδιάζοντας ένα ταξίδι μπορεί να βοηθηθείτε. Κανονίστε να πάτε κάπου που ξέρετε ότι θα χαλαρώσετε και θα διασκεδάσετε.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Μάλλον θα αντισταθείτε στις ιδέες ή στις ευχές κάποιου προσώπου γιατί έχετε την αίσθηση ότι προσπαθεί να σας ελέγξει. Μάλλον αυτό το άτομο προσπαθεί να σας βοηθήσει. Να είστε ανοιχτοί και να δέχεστε συμβουλές από τους άλλους.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: Αν δουλεύετε πάνω σε κάτι που χρειάζεται πολύ έρευνα τότε σήμερα είναι η ημέρα για να ασχοληθείτε. Το μυαλό αλλά και τα μάτια σας είναι κοφτερά τώρα και είναι πιθανό να αντιληφθείτε λεπτομέρειες που υπό άλλες προϋποθέσεις θα είχατε χλασει. Ότι και να κάνετε θα είναι συναρπαστικό. Κάντε συχνά διαλείμματα.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Μπορεί να είστε πολύ απασχολημένοι αμφισβητώντας τον εαυτό σας που τελικά δεν μπορείτε να πάρετε καμία απόφαση. Να έχετε εμπιστοσύνη στις αποφάσεις σας. Καλύτερα να προχωράτε μέ οποιονδήποτε τρόπο παρά να είστε στάσιμοι.

 

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Σήμερα μπορεί να είστε ανάμεσα στην αποφασιστικότητα να φτάσετε σε έναν στόχο, μάλλον οικονομικό, και την επιθυμία σας να μείνετε σπίτι, να ασχοληθείτε με τα δικά σας σχέδια ή την οικογένειά σας. Είστε έξυπνοι και εφευρετικοί ώστε να μπορείτε να τα καταφέρετε και τα δύο. Οι φίλοι μπορεί να είναι σε θέση να σας βοηθήσουν. Να σκεφθείτε προσεκτικά. Μπορεί να εκπλαγείτε από ότι μάθετε.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η έλλειψη της αυτοπεποίθησης σας κρατά μακριά από τους στόχους σας. Ίσως πριν από καιρό κάποιος να σας έκανε να αισθανθείτε ότι δεν αξίζετε ή ότι δεν μπορείτε να καταφέρετε τίποτα. Βγάλτε αυτές τις σκέψεις από το μυαλό σας. Δεν είναι αληθινές.

 

zwdia-zvdia-taro-00