Ημερήσιες Προβλέψεις ζωδια σημερα Σάββατο 14/3

Κριός

Γενικά ζωδια:  Σήμερα είναι μέρα να ασχοληθείτε με το σπίτι. Τον τελευταίο καιρό το παραμελείτε και τώρα είναι καιρός να επανορθώσετε. Πετάξτε ότι δεν χρειάζεστε και οργανωθείτε. Μαγειρέψτε. Θα διασκεδάσετε με το αποτέλεσμα, με το γεγονός ότι όλα είναι τακτοποιημένα και θα χαρίσετε στον εαυτό σας μια θετική ημέρα.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Είναι πιθανό να ξεκινήσετε την ημέρα σας όπως ένα άλογο ιπποδρομιών που ξεκινά των αγώνα. Μια ιδέα που είχατε το βράδυ ή νωρίς το πρωί σας αναγκάζει να ενεργήσετε. Συνεχίστε με αυτή την καινοτόμα ιδέα.

 

Ταύρος

Γενικά zodia: Αισθάνεστε έντονα τον ρομαντισμό και το πάθος σήμερα. Αν είχατε μια διένεξη με τον/την σύντροφό σας, είναι η μέρα για να το ξεπεράσετε. Σκεφθείτε να κάνετε κράτηση σε ένα εστιατόριο. Μια έξοδος ίσως είναι αυτό που χρειάζεστε για να αναζωπυρώσετε το πάθος.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Θα αισθανθείτε μια βαθιά ψυχική σύνδεση με κάποιον σήμερα. Ενστικτωδώς ξέρετε τι σκέφτεται ή τι αισθάνεται ο άλλος. Πιθανότατα, αυτή η σύνδεση θα οδηγήσει σε μια σημαντική πρόοδο στην δουλειά σας.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: Προσαρμόζεστε στο περιβάλλον που αλλάζει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Μπορεί να φαίνεστε λίγο ανήσυχοι ή απόμακροι στους γύρω σας αλλά στην πραγματικότητα χρειάζεστε όλη την ενέργεια για να προσαρμοστείτε. Μην ανησυχείτε προσπαθώντας να ευχαριστήσετε τους άλλους. Ήδη έχετε πολλά στο μυαλό σας. Θα πρέπει οι γύρω σας να κάνουν υπομονή.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Όταν αντιμετωπίζετε μια δύσκολη κατάσταση που φαίνεται αδύνατο να επιλυθεί, χαλαρώστε και η λύση θα έρθει. Μην είστε επίμονοι. Απλά αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν και θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τα εμπόδια με επιτυχία.

 

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Η διαίσθησή σας και η φαντασία σας λειτουργούν πολύ έντονα σήμερα. Μην εκπλαγείτε αν έχετε την ανάγκη αν γράψετε ή ζωγραφίσετε. Ακόμα και αν δεν έχετε όλα τα απαραίτητα, ξεκινήστε. Οι σημειώσεις από ένα μπλοκ μπορούν εύκολα να μεταφερθούν. Το σημαντικό είναι ότι ξεκινάτε. Είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσετε κάτι υπέροχο.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η λύση θα προκύψει μέσα από τα συναισθήματά σας και όχι τη λογική. Πολεμήστε κάθε κατάσταση με συμπάθεια και κατανόηση και οι δυσκολίες θα εξαφανιστούν. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.

 

Λέων

Γενικά ζωδια: Ήσασταν τόσο απασχολημένοι με τα υπαρξιακά σας ερωτήματα που ουσιαστικά αποκοπήκατε από την καθημερινότητα. Τώρα έχετε επανέλθει στην καθημερινότητά σας και μπορείτε να αναγνωρίσετε και να εκτιμήσετε την χαρά που υπάρχει στην ρουτίνα της καθημερινότητας. Είναι σημαντική.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Βάλτε την ενέργειά σας στα πράγματα που μπορούν να ολοκληρωθούν εύκολα. Μην ασχολείστε με τομείς όπου συναντάτε αντίσταση. Το σύμπαν έχει θέσει ένα εύκολο και καθαρό μονοπάτι για εσάς. Ακολουθήστε το και μην ψάχνετε δυσκολίες.

 

Παρθένος

Γενικά zodia: Μπορεί να αισθάνεστε λίγο ανασφαλείς σε ότι πιστεύετε αυτή τη στιγμή. Το μυαλό σας είναι γεμάτο ερωτήσεις και αντιφάσεις. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι το ταξίδι εύρεσης του πραγματικού σκοπού σας μπορεί να χρειαστεί μια ζωή. Κανείς δεν περιμένει να έχετε όλες τις απαντήσεις τώρα. Χαλαρώστε και προσπαθήστε να απολαύσετε τις στιγμές που περνάτε με τους αγαπημένους σας. Ίσως αντιληφθείτε ότι είναι όλα όσα χρειάζεστε.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Για να προωθήσετε την καριέρα σας θα χρειαστεί να πάρετε κάποια ρίσκα. Καλό είναι να έχετε μια σταθερή βάση αλλά να μην φοβάστε να κινηθείτε προς το άγνωστο. Αφήστε τον εαυτό σας να ονειρευτεί και μην μένετε κολλημένοι στα συνηθισμένα.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: Ίσως έχετε εμμονή με το να βρείτε τον αληθινό σκοπό σας στην ζωή. Αν και δεν θέλετε να το παραδεχθείτε ίσως απασχολεί πολύ την σκέψη σας. Πρέπει να αντιληφθείτε ότι το να βρείτε τον αληθινό σκοπό σας ίσως πάρει πολλά χρόνια με προσεκτική παρατήρηση και σκέψη. Προσπαθήστε να χαίρεστε περισσότερο τις καθημερινές στιγμές. Ίσως βρείτε την απάντηση που ψάχνετε.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Οι σύμμαχοί σας στον χώρο εργασίας σας μπορεί να σας δυσκολέψουν. Μπορεί να εκνευριστείτε με την επιθετική του φύση. Αν δείτε πιο προσεκτικά θα δείτε ότι ουσιαστικά σας κάνουν χάρη. Σας βοηθούν να δείτε και άλλες προοπτικές.

 

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Μπορεί να αισθάνεστε εσωστρεφείς σήμερα και εκτός ρυθμού σε σχέση με τους γύρω σας. Έχετε βαθιά πνευματικά πιστεύω ως άτομα. Είναι κατανοητό ότι μπορεί μερικές φορές να απογοητεύεστε από τον καταναλωτισμό που γεμίζει την κοινωνία. Μην αφήνετε να σας επηρεάζει. Επικεντρωθείτε σε αυτά που σας κάνουν χαρούμενους.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η ένταση ανάμεσα σε εσάς και έναν συνάδελφό σας θα διαλυθεί καθώς ξαφνικά έχετε περισσότερη συμπάθεια ο ένας για τον άλλο. Ένα συμβάν στην δουλειά σας θα σας φέρει πιο κοντά και θα αντιληφθείτε πως είστε άνθρωποι που μπορεί να κάνετε λάθη.

 

Τοξότης

Γενικά ζωδια: Έχετε πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις τώρα πάνω στις ήδη οικογενειακές και επαγγελματικές. Ήρθε η ώρα να γίνετε εγωιστές και να εκτιμήσετε τον χρόνο σας. Αν προσπαθήσετε να ικανοποιήσετε τους άλλους θα θυσιάσετε τις επιθυμίες σας. Για να περάσετε καλά να θυμάστε ότι πρέπει πρώτα να ικανοποιείτε τις ανάγκες σας.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Έχετε διαφορετική διάθεση από χθες. Έχετε καλύτερη διάθεση και περισσότερη αυτοπεποίθηση. Οι ενέργειές σας θα υποστηριχθούν πολύ καλύτερα από τους γύρω σας και θα αποφέρουν σημαντικά αποτελέσματα.

 

Αιγόκερως

Γενικά zodia: αισθάνεστε την ανάγκη να φύγετε μακριά από τα πάντα. Η ανησυχία που αισθάνεστε μπορεί να είναι η απάντηση στην όλη αυτή πίεση. Κοινωνικές υποχρεώσεις, επαγγελματικές απαιτήσεις και οι οικογενειακές ανάγκες, σας φτάνουν στα όριά σας. Κλείστε το τηλέφωνό σας σήμερα. Κλείστε τις κουρτίνες, πάρτε ένα βιβλίο και προσποιηθείτε ότι είστε μόνοι σας.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia:  Δεν θα επιτευχθούν όλα όσα ελπίζετε μέσα από την λογική αλλά ίσως κάποια επιτευχθούν μέσα από αναπάντεχες οδούς. Κάποια τυχαία γεγονότα στον δρόμο ή στο super market μπορεί να οδηγήσουν στις ευκαιρίες που χρειάζεστε.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia:  Ευχαριστιέστε πολύ ένα καθαρό, οργανωμένο σπίτι. Στο μυαλό σας η καθαριότητα κατέχει πολύ υψηλή θέση. Σήμερα θα αποφασίσετε ότι πρέπει να καθαρίσετε το σπίτι σας καθώς το έχετε παραμελήσει. Κάντε το μόνοι σας ή πληρώστε κάποιον. Θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε και το μυαλό σας.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia:  Μια γυναίκα είναι καταλύτης στην ζωή σας. Αυτή η γυναίκα θα σας βάλει να ξεκινήσετε ένα δικό σας σχέδιο που αναβάλλατε συνέχεια. Ακούστε την συμβουλή της. Η ενέργεια είναι αυτή που κάνει την διαφορά.

 

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε λίγο περίεργα. Δεν είστε άρρωστοι απλά είστε εξαντλημένοι από την προσπάθεια που καταβάλετε στην δουλειά σας. Είναι ένα σημάδι άγχους αλλά και ένα σημάδι ότι πραγματικά χρειάζεστε χρόνο εκτός δουλειάς αλλά και εκτός υποχρεώσεων. Ξεχάστε το πρόγραμμα της δουλειάς για σήμερα. Αν χαλαρώσετε, ότι δεν γίνει σήμερα μπορεί να γίνει αύριο. Χρειάζεστε αυτή την ημέρα.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia:  Άνθρωποι επίμονοι και που δεν αλλάζουν την γνώμη τους τώρα σας ζητούν συμβουλή. Δουλέψτε μαζί. Οι διαφορετικές προσεγγίσεις σας τελικά θα δημιουργήσουν κάτι πολύ καλύτερο από αυτό που θα δημιουργούσατε χωριστά.

 

zodia-astra-tarot