Ημερήσιες Προβλέψεις ζωδια σημερα Τρίτη 14/4

imerisies-provlepseis-kyriaki-4-5

Κριός

Γενικά ζωδια: Αν είστε πωλητές να περιμένετε πολλές παραγγελίες σήμερα. Είστε πολύ πειστικοί και είναι σχεδόν αδύνατο για κάποιον να σας πει όχι. Όλα δείχνουν πως θα είστε επιτυχημένοι με ότι και να ασχοληθείτε. Εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Οι ευκαιρίες που δείχνουν υπερβολικά καλές συνήθως κάτι κρύβουν.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Θα αισθανθείτε σταθερή ένταση να δημιουργείται κατά την διάρκεια της ημέρας. Κάποιος φαίνεται να ζητά να γίνει κάτι που έχει ήδη επιτευχθεί. Μην αφήσετε την ζήλεια των άλλων να σας εκνευρίσει.

 

Ταύρος

Γενικά zodia: Είναι καλή ημέρα η σημερινή για να την περάσετε με την οικογένειά σας. Προσπαθήστε να τελειώσετε με τις δουλειές όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και κανονίστε κάτι διασκεδαστικό για το απόγευμα. Ίσως δείτε μια ταινία ή πάτε μια βόλτα στο πάρκο. Μπορεί να αποφασίσετε να φτιάξετε γλυκά. Ότι και να αποφασίσετε ή αγάπη και η ζεστασιά θα είναι στην ατμόσφαιρα και θα σας φέρουν πιο κοντά δημιουργώντας υπέροχες εμπειρίες.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Ξέρετε ότι έχετε δίκιο κατά βάθος. Το να πείσετε όμως για αυτό τους ανωτέρους σας είναι δύσκολο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι θέλουν περισσότερο να διαφωνούν παρά να συμφωνούν.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: Η ενέργεια των πλανητών μπορεί να βάλει στο μυαλό σας πνευματικά ζητήματα. Μάλλον δεν θα αφορά την θρησκεία αλλά ίσως να είναι θέματα που αφορούν την ανθρωπότητα και πως μπορείτε να βοηθήσετε τους άλλους που δεν είναι τόσο τυχεροί. Κάντε έρευνα. Βρείτε τι μπορείτε να κάνετε. Αν δεν έχετε χρόνο τότε μια δωρεά μπορεί να σας βοηθήσει να αισθανθείτε καλύτερα και πιο ήρεμοι.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Ξέρετε κάτι που δεν γνωρίζει κάποιος άλλος και λατρεύετε αυτή την δύναμη. Να είστε προσεκτικοί. Δεν είναι τώρα σωστή περίοδος να δημιουργήσετε φήμες ή κουτσομπολιά. Αυτό τελικά θα καταλήξει να σας δημιουργήσει πρόβλημα.

 

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Μπορεί να σκέπτεστε πολιτικά ή κοινωνικά ζητήματα σήμερα. Μπορεί να αναρωτιέστε για θέματα περιβάλλοντος και να ανησυχείτε για το μέλλον το δικό σας και των παιδιών σας. Μπορεί να προσπαθήσετε να θέσετε το θέμα σε μια κοινωνική συνάντηση. Κάποιος που ίσως συναντήσετε εκεί μπορεί να σας διδάξει πολλά για αυτό το θέμα. Αν θελήσετε να ασχοληθείτε ακόμα περισσότερο με αυτό τότε κάντε το.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η σκέψη σας είναι αρκετά ξεκάθαρη και προσγειωμένη αλλά κάποιος άλλος βάζει αμφιβολίες στο μυαλό σας. Κάποιος που έχει μεγάλη άποψη για τον εαυτό του βρίσκεται αντίθετος με τον δικό σας τρόπο σκέψης. Κάντε σύμμαχο την αλήθεια και όχι κάποιον άλλο.

 

Λέων

Γενικά ζωδια: Σήμερα θα υπάρχει μια συνέχιση των έντονων ενεργειών που σας ωθούν τελευταία προς την αυτογνωσία. Αν προβάλλετε αντίσταση τότε θα είναι δύσκολο και άβολο για εσάς. Πρέπει να συμμετάσχετε. Αναρωτηθείτε γιατί λέτε και κάνετε κάποια πράγματα. Αν είστε ειλικρινείς τότε η ανταμοιβή θα είναι μεγάλη.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Ακούτε μια ιδέα θέλετε να την προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο. Θέλετε να την μετατρέψετε σε κάτι πιο μεγάλο. Να είστε προσεκτικοί. Ο εντυπωσιασμός δεν είναι ο καλύτερος τρόπος να συνεχίσετε. Κάντε έρευνα και συλλέξτε περισσότερα γεγονότα πριν προχωρήσετε.

 

Παρθένος

Γενικά zodia: Σήμερα πρέπει να κάνετε πολλές ερωτήσεις στον εαυτό σας. Το σύμπαν σας σπρώχνει σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας. Αν αντισταθείτε δεν θα έχετε καλή διάθεση. Ίσως αυτή την περίοδο πρέπει να ασχοληθείτε με τον διαλογισμό. Ίσως ξεκινήσετε ένα ονειρικό ταξίδι. Ακούστε τον εαυτό σας και την διαίσθησή σας. Μπορεί να δείτε ότι ήδη έχετε τις απαντήσεις.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Το ένστικτό σας, σας κρατά στον δρόμο μιας υπέροχης ευκαιρίας. Μπορεί να έχετε μερικά μικρά εμπόδια σήμερα αλλά δεν υπάρχει λόγος να απογοητευθείτε. Να είστε αισιόδοξοι και μην σταματήσετε τώρα.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: Αν αισθάνεστε ότι οι γύρω σας δεν σας εκτιμούν μάλλον πρέπει να κάνετε κάτι άλλο. Το να επιζητάτε την προσοχή δεν είναι ελκυστικό οπότε μην προσπαθείτε υπερβολικά με την γοητεία σας. Πηγαίνετε εκεί που σας εκτιμούν, εκεί που οι άλλοι γελούν με τα αστεία σας, εκεί που αισθάνεστε άνετα. Αν μείνετε εκεί που είστε τίποτα δεν θα λειτουργήσει.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Η σκέψη σας θα είναι δημιουργική αλλά πολύ προσγειωμένη και αυτό είναι η βάση για μεγάλη επιτυχία στην δουλειά σας. Μην φοβάστε αυτούς που σας τρομοκρατούν και νομίζουν ότι ξέρουν καλύτερα επειδή είναι σε αυτή την δουλειά περισσότερο από εσάς.

 

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Ίσως βρεθείτε σε δύσκολη θέση με τους φίλους σήμερα. Ίσως υπάρχουν φήμες για έναν κοινό φίλο και μπορεί να μπείτε σε πειρασμό να συμμετάσχετε. Να θυμάστε ότι αυτές οι ιστορίες σπανίως είναι αληθινές. Δεν θα σας αρέσει να χάσετε έναν φίλο αν μάθει ότι διαδώσατε φήμες. Να είστε προσεκτικοί. Αυτοί που κουτσομπολεύετε τώρα μπορεί να σας κουτσομπολεύουν μετά.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Εκνευρίζεστε από τις πόρτες που κλείνουν στο πρόσωπό σας αλλά μην θυμώνετε. Αυτά είναι μηνύματα από το σύμπαν που σας σπρώχνουν προς την σωστή κατεύθυνση. Κάποια πράγματα δεν είναι γραφτό να γίνουν, αποδεχθείτε το και προχωρήστε. Η σωστή πόρτα θα ανοίξει την σωστή στιγμή.

 

Τοξότης

Γενικά ζωδια: Ένας φίλος ή ένας συνάδελφος μπορεί να λάβει μεγάλη αναγνώριση για την δουλειά του σήμερα. Είστε ευχαριστημένοι με την επιτυχία του φίλου σας και ευγνώμονες για την καλή σας τύχη. Φαίνεται ότι έχετε επιτύχει πολλά. Μπορεί να μην έχετε δημόσια αναγνώριση όπως ο φίλος σας αλλά το ξέρετε μέσα σας. Το χαμόγελό σας τα λέει όλα.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Πρέπει μόνοι σας να δείτε την κατάσταση και να αποφασίσετε τι θα κάνετε. Μην αφήσετε κανέναν να σας πείστε. Ακούστε το ένστικτό σας και όχι όσους υποστηρίζουν ότι ξέρουν τι είναι καλό για εσάς.

 

Αιγόκερως

Γενικά zodia: Ίσως έχετε ακούσει μια πικάντικη ιστορία για έναν φίλο τελευταία θα θέλετε πάρα πολύ να την μοιραστείτε. Να είστε προσεκτικοί. Το άτομο αυτό δεν θα χαρεί ιδιαιτέρως. Μπορεί να βλάψετε την υπόληψη κάποιου. Σκεφθείτε πως θα αισθανόσασταν αν κάποιος το έκανε αυτό σε εσάς.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Τώρα είναι καλή στιγμή να αλλάξετε θέση. Ακόμα και μια μικρή αλλαγή μπορεί να έχει μεγάλη επίδραση επάνω σας. Αν μετακινηθείτε στην δίπλα πόλη ή στο δίπλα γραφείο τότε θα έχετε μια διαφορετική συμπεριφορά απέναντι στην δουλειά σας σε καθημερινή βάση.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: Μπορεί να έχετε ένα τηλεφώνημα ή ένα γράμμα το οποίο να σας ενημερώνει για καλά οικονομικά νέα. Το μυαλό σας κατευθείαν ψάχνει τρόπους για να τα ξοδέψει. Μην μπείτε σε σκέψεις υπέρ καταναλωτισμού. Αν τα χρήματα αυτά επενδυθούν σωστά μπορεί να διαρκέσουν για πάντα.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και Καριέρα zvdia: Ο εκνευρισμός έρχεται από παντού και δυστυχώς θα αυξάνεται μέσα στην ημέρα. Το μεγαλύτερο μέρος των δυσκολιών θα έχει να κάνει με τους γύρω σας και όχι με εσάς γι αυτό μην πάρετε τίποτα προσωπικά. Κάντε την δουλειά σας και προσπαθήστε να μείνετε στο απυρόβλητο.

 

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Σήμερα ίσως δείτε ότι όλες οι προσπάθειές σας ανταμείβονται. Η γρήγορη σκέψη σας και η καθαρή οπτική σας έχουν εντυπωσιάσει τους άλλους. Μην εκπλαγείτε αν τελικά καταλήξετε στο επίκεντρο. Αυτό θα δώσει στην αυτοπεποίθησή σας μια ώθηση και θα σας κάνει να σκεφθείτε νέους τρόπους για να βελτιώσετε την καριέρα σας.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αν μπείτε σε μια κατάσταση άγχους και πίεσης δεν θα μπορείτε να σκεφθείτε καθαρά. Μην αφήσετε τους άλλους να σας επηρεάσουν έτσι. Προστατέψτε τον εαυτό σας και μην αφήνετε περιθώριο στους άλλους να σας επιδρούν πολύ επάνω σας.

 

zwdia-zvdia-taro-00