Ημερήσιες Προβλέψεις ζωδια σημερα Πέμπτη 15/1

zwdia-imerisies-22-7-14

Κριός

Ζωδια γενικά: θα έχετε καλλιτεχνική ή πνευματική έμπνευση σήμερα, αν και δεν θα είστε σίγουροι για το πώς να την χρησιμοποιήσετε. Μην πιέσετε την κατάσταση. Γράψτε τις ιδέες σας και επιστρέψτε σε αυτές αργότερα. Κάποιο κοντινό πρόσωπο ίσως να μην αισθάνεται πολύ καλά, και θελήσετε να περάσετε λίγο χρόνο μαζί του. Δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: δεν θα έχετε τη διάθεση για πολύ δουλειά σήμερα, αλλά γενικά το πνεύμα στην εργασία θα είναι καλό. Είναι καλή ημέρα για να συναντηθείτε με πελάτες, συνεργάτες ή πιθανούς εργοδότες.

 

Ταύρος

Γενικά zodia: σήμερα θα περάσετε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας, βάζοντας σε τάξη τα δικά σας πρότζεκτ. Η επιθυμία να περάσετε χρόνο με ένα ιδιαίτερο πρόσωπο θα επηρεάσει τα σχέδια που έχετε ήδη κάνει όσον αφορά μία κοινωνική συγκέντρωση ή κάποιο γεγονός με πολλούς ανθρώπους. Θα προσπαθήσετε να βρείτε κάποιου είδους συμβιβασμό.

Ερωτικά zodia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: σιγουρευτείτε πως έχετε τον έλεγχο της δουλειάς σας. Δουλεύετε συνειδητά για να φτάσετε έναν μεγάλο επαγγελματικό στόχο ή κάνετε κάτι μόνο και μόνο για να πληρώνετε λογαριασμούς; Αποφασίστε.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: θα έχετε πολλά προσωπικά θέματα στο μυαλό σας σήμερα. Θα θελήσετε να δουλέψετε πάνω τους χωρίς αντιπερισπασμούς, για αυτό θα αποφασίσετε να περάσετε κομμάτι της ημέρας μόνοι σας. Οι υποχρεώσεις του εξωτερικού κόσμου δεν θα σας επιτρέψουν να πάρετε το χρόνο που θέλετε. Μην το αφήσετε να σας επηρεάσει. Τακτοποιήστε τα πιο δύσκολα για αρχή.

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: οι άνθρωποι δουλεύουν ενάντια στις προσπάθειές σας. Μέσα στην εργασία, οι απροσεξίες κάποιου σας δυσκολεύουν να κάνετε τη δουλειά σας. Ίσως οι πληροφορίες που έχετε να μην είναι ακριβείας. Προσεγγίστε το πρόβλημα με σωστή συμπεριφορά.

 

Καρκίνος

Γενικά zwdia: θα περιμένετε ένα αρκετά σημαντικό γράμμα, τηλεφώνημα ή email σήμερα με ανυπομονησία. Ίσως είναι από έναν φίλο ή εραστή και θα καθυστερήσει, πράγμα που θα σας απογοητεύσει. Κάντε κάτι άλλο όσο περιμένετε. Αν χρησιμοποιήσετε την ώρα σας σωστά, ούτε που θα καταλάβετε το πότε θα περάσει.

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: οι καταστάσεις στην εργασία σας πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά μην πιστέψετε πως τα πράγματα θα πηγαίνουν έτσι για πάντα. Υπάρχουν δυσκολίες που θα βγουν στην επιφάνεια από στιγμή σε στιγμή. Να προσέχετε.

 

Λέων

Γενικά ζωδια: θα ανησυχήσετε ιδιαίτερα για τα οικονομικά σας σήμερα. Κάποιο κοντινό πρόσωπο σας έχει δώσει λάθος πληροφορίες για την οικονομική σας κατάσταση. Μην σπαταλήσετε χρόνο σε αυτό το θέμα. Ελέγξτε τα γεγονότα πριν τρελαθείτε από την αγωνία. Το πιθανότερο είναι να μην συμβαίνει τίποτα απολύτως.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: θα χαρείτε να αφήσετε τους άλλους να κάνουν τη δουλειά τους σήμερα. Να είστε όσο το δυνατόν πιο ευγενικοί. Δείξτε το σωστό δρόμο αντί να μπλέξετε με δουλειές των άλλων.

 

Παρθένος

Γενικά zodia: δεν ανησυχείτε υπερβολικά, αλλά σήμερα θα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Θα νιώσετε ανασφάλεια όσον αφορά μία σχέση. Μπορεί να είναι μία πιθανή ή σε εξέλιξη ρομαντική σχέση. Η επικοινωνία μεταξύ σας έχει μειωθεί και έχετε αρχίσει να νιώθετε περίεργα για αυτό. Μην αφήσετε τον φόβο να σας εμποδίσει να λύσετε το πρόβλημα. Η ανασφάλειά σας δεν έχει βάσεις.

Ερωτικά zodia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: θα αντιμετωπίσετε κάποιου είδους αντίθεση σήμερα. Μην πιστέψετε ούτε λεπτό πως θα μπορέσετε να το αποφύγετε. Σταθείτε στο ύψος σας και αντιμετωπίστε τη κατάσταση αντί να προσπαθήσετε να κρυφτείτε και να υποκριθείτε πως δεν συμβαίνει τίποτα.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: θα έχετε ανησυχίες σήμερα όσον αφορά την υγεία και την εργασία. Θα έχετε άγχος ό, τι και αν κάνετε αυτή τη περίοδο, πράγμα που θα μειώσει την ενέργειά σας. Είναι καλή ιδέα να δουλέψετε λιγότερο για να μειώσετε το στρες. Αυτό το συναίσθημα θα περάσει στο τέλος. Ξεκουραστείτε.

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: θα έχετε αρκετό χώρο για να ανασάνετε σήμερα, για αυτό εκμεταλλευτείτε το. Μην πιαστείτε στο δράμα που επικρατεί τριγύρω σας. Περάστε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας και θα αυξήσετε την αποτελεσματικότητά σας.

 

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Σήμερα θα θελήσετε να βρείτε χρόνο για να περάσετε με στενούς φίλους ή τον σύντροφό σας. Οι υποχρεώσεις σας θα είναι αυξημένες και θα έχετε αρκετά σημαντικά θέματα να τακτοποιήσετε. Ίσως νιώθετε μόνοι μέσα στο πλήθος. Μην σπαταλήσετε χρόνο λυπώντας τον εαυτό σας. Φροντίστε την δουλειά σας και επιστρέψτε στους αγαπημένους σας.

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: κάντε ένα περιπετειώδες άλμα μπροστά σήμερα. Μην διστάσετε να πάρετε ένα ρίσκο. Τα μεγάλα ρίσκα φέρνουν μεγάλες ανταμοιβές. Την συγκεκριμένη στιγμή δεν νιώθετε αρκετά σταθεροί με την καριέρα σας, αλλά δεν πειράζει. Πάρτε μια βαθιά αναπνοή και τολμήστε.

 

Τοξότης

Γενικά ζωδια: σήμερα θα επικεντρωθείτε στα πρότζεκτ σας, αυτά που αφορούν εσάς προσωπικά. Όποια και αν είναι η φύση των υποχρεώσεών σας, μην εκπλαγείτε αν τα θεωρήσετε μπερδεμένα. Θα μπείτε στον πειρασμό να τα κάνετε όλα μία και καλή, αλλά δεν είναι και τόσο καλή ιδέα. Μην αναβάλετε τίποτα. Δεν θα έχετε καλύτερη στιγμή για αυτά.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: ένας στόχος που βάλατε για τον εαυτό σας τρεις μήνες πριν, θα αντιμετωπίσει δύσκολες αντιθέσεις. Μην παραιτηθείτε ακόμα. Χρησιμοποιήστε αυτή τη δύσκολη περίοδο για να προσαρμόσετε το σχέδιό σας ανάλογα και να βρείτε μία πιο ρεαλιστική προσέγγιση στο ονειρο σας.

 

Αιγόκερως

Γενικά zodia: σήμερα θα λάβετε ένα σημαντικό γράμμα ή τηλεφώνημα που θα αφορά κάποια χρήματα, όμως κάποιες καταστάσεις πέρα από τον έλεγχό σας ίσως το καθυστερήσουν. Αυτό θα σας απογοητεύσει. Κάντε αυτά που πρέπει. Ασχοληθείτε με κάτι άλλο αντί να περιμένετε. Τίποτα δεν αξίζει να σας δημιουργεί άγχος. Το τηλέφωνο θα χτυπήσει.

Ερωτικά zodia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: είστε έτοιμοι να προχωρήσετε μπροστά αλλά νιώθετε πως οι άνθρωποι γύρω σας είναι ένα βήμα πίσω. Ίσως ο στόχος σας είναι ένα βήμα πίσω. Μην ανησυχείτε. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να δώσετε το σωστό παράδειγμα. Προχωρήστε με αυτοπεποίθηση.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: θα υπάρξουν οικονομικές ανησυχίες σήμερα. Θα έχουν ελάχιστες βάσεις, και θα στεναχωριέστε για λόγους που δεν υπάρχουν. Βέβαια λίγη προσοχή στα έξοδά σας δεν θα σας κάνει κακό. Δείτε την κατάσταση όπως είναι με μία αντικειμενική ματιά. Αλλιώς θα τρελαθείτε με το τίποτα.

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: αν ψάχνετε για νέα δουλειά, σήμερα είναι καλή ημέρα να βγείτε εκεί έξω. Παρουσιάστε τον εαυτό σας. Βγείτε με φίλους για φαγητό. Δικτυωθείτε. Η αλληλεπίδραση με τους άλλους θα φέρει μεγάλες ευκαιρίες.

 

Ιχθύες

Γενικά zwdia: σήμερα θα κοιταχτείτε στον καθρέφτη και θα ενεργοποιήσετε τις ανασφάλειές σας για την εμφάνισή σας. Αυτό θα  σας οδηγήσει στο να ψάξετε ένα σωρό θεραπείες. Κάντε το αν θέλετε, αλλά η εντύπωση που έχετε είναι λανθασμένοι και δείχνετε καλύτεροι από όσο νομίζετε. Αν βρεθείτε με τον αγαπημένο σας, θα σας δώσει την επιβεβαίωση που χρειάζεστε.

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: η δομή της καθημερινότητας θα πάρει φωτιά σήμερα. Ίσως ένας συνάδελφος δεν εγκρίνει την προσέγγισή σας. Προσπαθήστε να συμβιβαστείτε ενώ ταυτόχρονα να θυμάστε πως η καλύτερη δουλειά σας φαίνεται όταν δουλεύετε μόνοι. Στοχεύστε στην ανεξαρτησία.

 

zwdia-3-zodia