Ημερήσιες Προβλέψεις ζωδια σημερα Παρασκευή 15/5

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

Κριός

Ζωδια γενικά: Καθώς φθάνουμε στην μέση του μήνα ο Ήλιος προσπαθεί να μειώσει τις προσπάθειές σας και σας ωθεί να αναζητήσετε απτές ανταμοιβές. Κάτι που έρχεται στην επιφάνειά σας από το υποσυνείδητό σας είναι πολύ σημαντικό για όλους τους επερχόμενους στόχους σας.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Η τύχη είναι δίπλα σας και θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες όταν τις βλέπετε. Δεν θα πρέπει να έχετε αμφιβολίες αλλά ούτε και να διστάζετε. Δεν χρειάζεται προσοχή όταν ξέρετε πως αυτό που είναι μπροστά σας είναι το καλύτερο για εσάς. Κάντε το.

 

Ταύρος

Γενικά zodia: Αν έχετε κάποια οικονομικά ζητήματα που απαιτούν την ενέργειά σας, κάντε μια προσπάθεια αυτό το σαββατοκύριακο να βρεθείτε μπροστά από τις καταστάσεις γιατί την επόμενη εβδομάδα θα προκύψουν κάποια πράγματα που θα είναι δύσκολο να τα ελέγξετε. Τα κοινά οικονομικά ίσως είναι θέμα πραγματικού εκνευρισμού.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Η δύναμή σας στηρίζεται στα συναισθήματά σας. Ότι και αν αισθάνεστε, θυμό, λύπη, φόβο, μεταμέλεια, μπορεί να χρησιμοποιηθεί υπέρ σας. Αποδεχθείτε αυτά τα συναισθήματα και χρησιμοποιήστε τα ως καύσιμα. Μέσα σας θα βρείτε την δύναμη και την ενέργεια για την επιτυχία.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: Μετά την είσοδο του Άρη στο ζώδιό σας μπορεί να έχετε παρατηρήσει μια μεγάλη επιθυμία να αξιοποιήσετε στο μέγιστο τα ταλέντα σας. Μπράβο σας! Μην βιάζεστε όμως να ακολουθήσετε τον δικό σας δρόμο. Όσο περισσότερο προσπαθείτε τόσο πιο άβολη μπορεί να είναι η συμπεριφορά κάποιου.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Αισθάνεστε σαν να είστε μπροστά σε ένα απροσπέλαστο εμπόδιο. Μερικές φορές η πίεση είναι τόσο μεγάλη που απλά θέλετε να τα παρατήσετε. Μην αφήσετε το άγχος να σας καταβάλει. Χρησιμοποιείστε το ώστε να κάνετε τον εαυτό σας δυνατότερο.

 

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Η επαφή του Ποσειδώνα με την Αφροδίτη μπορεί να τραβήξει κάτι μαγικό και μυστηριώδες προς την πλευρά σας. Να θυμάστε ότι σε ότι και να εμπλακείτε σήμερα, και με ότι και αν ασχοληθείτε θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί καθώς το νευρικό σας σύστημα είναι πολύ ευαίσθητο.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Υπάρχει μεγάλη σωματική ενέργεια στην διάθεσή σας σήμερα. Αυτή συνδυάζεται με μεγάλη δύναμη συγκέντρωσης και πειθαρχίας και σας δίνει την συνταγή για την επιτυχία που αναζητούσατε. Να θυμάστε ότι τα έχετε όλα μέσα σας.

 

Λέων

Γενικά ζωδια: Κάποιος μπορεί να έχει γοητευθεί απόλυτα από εσάς αλλά μην περιμένετε να το κάνει σαφές. Από την άλλη πλευρά κάποιος μπορεί να κινηθεί με τέτοιο τρόπο που ίσως πληγώσει τα συναισθήματά σας. Να θυμάστε πως αν είστε ευθείς σαν άνθρωποι τότε μπορεί να χαρείτε μια πρόκληση που ίσως εμφανιστεί.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Να είστε προσεκτικοί με το τι λέτε. Οι λέξεις σας μπορεί να είναι αντιφατικές. Μην λέτε λόγια που είναι εναντίον στις προσωπικές σας ανάγκες, πιστεύω και επιθυμίες. Να είστε σίγουροι πως ότι λέγεται από εσάς προέρχεται από την καρδιά σας.

 

Παρθένος

Γενικά zodia: Αν τελευταία είχατε έντονη και απόλυτη συμπεριφορά μπορεί να έχετε δημιουργήσει θόρυβο γύρω σας. Καλό είναι να αναγνωρίσετε τα ταλέντα σας ώστε να δώσετε μια ώθηση στην αυτοπεποίθησή σας. Να θυμάστε ότι πρέπει να παραμείνετε ταπεινοί με αυτούς που βρίσκεστε καθημερινά και αυτούς των οποίων η υποστήριξη είναι απαραίτητη.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Η ένταση που υπήρχε με κάποιον στο γραφείο σας χαλαρώνει καθώς βρίσκετε τρόπο επικοινωνίας και συνύπαρξης. Όταν ανακαλύπτεται κάτι που σας ενώνει τότε οι δυσκολίες υποχωρούν και η ένταση διαλύεται.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: Έχετε την φήμη ότι είστε διπλωμάτες αλλά αυτό μπορεί να ελεγχθεί ανά πάσα στιγμή, ειδικά σήμερα, εξαιτίας του εκνευρισμού που δημιουργεί κάποιος. Ίσως αποφασίσετε ότι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε κάποιον είναι να δείξετε πως όταν σας προκαλούν μπορεί να είστε πολύ ισχυροί.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη ενέργειας στην δουλειά σας αλλά δεν πρέπει να τα αφήσετε να σας μπερδέψουν. Θα έχετε επιτυχία αν απλά επικεντρωθείτε σε ότι είναι θετικό. Επικεντρωθείτε σε ότι δουλεύει καλά και αφήστε τα υπόλοιπα.

 

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Αν η οικονομική σας θέση είναι λιγότερη θετική από αυτή που θα θέλατε τότε ίσως αυτό σας επηρεάσει αρκετά. Αν δεν είστε προσεκτικοί αυτό μπορεί να δημιουργήσει θέμα στο πως αισθάνεστε για τον εαυτό σας, την αυτοπεποίθησή σας και την προσωπικότητά σας. Μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με κανέναν. Οι αρετές σας είναι περισσότερες από τα υλικά αγαθά.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Να είστε σίγουροι ότι ο μαχητής μέσα σας είναι έτοιμος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την μεγάλη σωματική σας ενέργεια σήμερα αλλά να είστε σίγουροι ότι έχετε στοχεύσει σε κάτι θετικό, χρήσιμο και υγιές. Η ενέργεια που κατευθύνεται σε κάτι αρνητικό θα επιστρέψει σαν μπούμερανγκ σε εσάς.

 

Τοξότης

Γενικά ζωδια: Μπορεί να δείτε ότι έχετε υποβιβαστεί πολύ. Αυτό μπορεί να μην συμβαίνει γιατί το σύμπαν είναι εναντίον σας αλλά ίσως αντιληφθείτε πως οι άλλοι δεν είναι πλέον διατεθειμένοι να ταιριάξουν με τους όρους σας. Μπορεί αυτό να σας ενοχλεί αλλά προσπαθήστε να καταλάβετε το δικαίωμά τους να έχουν την δική τους οπτική.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Η επικοινωνία με τους άλλους μπορεί να σας φέρει ακριβώς εκεί που πρέπει να είστε. Η ευκαιρία περιμένει και θα μπορέσετε να την δείτε όταν μοιραστείτε τις εμπειρίες, τις γνώσεις, τις επιθυμίες και τους φόβους σας με τους γύρω σας.

 

Αιγόκερως

Γενικά zodia: Ο κυβερνήτης σας ο Κρόνος σας επηρεάζει πολύ τώρα. Η αλήθεια είναι ότι πάντα σας επηρεάζει. Η τάση του να μειώνει την ταχύτητα στα πράγματα θα είναι πολύ έντονη σήμερα και ακόμα και σε σωματικό επίπεδο θα είστε εξαντλημένοι. Εκτός από αυτό, ένα άτομο μπορεί να είναι πολύ ευχάριστο.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Πρέπει να πιστέψετε πως ότι συμβαίνει τώρα στην επαγγελματική σας ζωή είναι για το καλό. Δεν υπάρχει λόγος να αμφισβητείτε τον εαυτό σας, το τι κάνετε ή το που πάτε. Αν και ο δρόμος είναι μακρύς και αβέβαιος εσείς θα φθάσετε τον στόχο σας.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: Είναι αδύνατο να είναι όλοι ευτυχισμένοι, όλες τις ώρες. Να θυμάστε ότι έχετε την δυνατότητα να έχετε πολλούς φίλους διαφορετικούς μεταξύ τους. Να θυμάστε ότι αυτό το σαββατοκύριακο μπορεί να συμπέσει με την έλλειψη αρμονίας που μπορεί να προκληθεί από ένα πρόσωπο ή μια παρέα γύρω σας.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Είναι πολλά αυτά που δεν γνωρίζουμε. Μην ταλαιπωρείστε και μην ανησυχείτε για αυτά. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να έχετε εμπιστοσύνη και να είστε δεκτικοί. Θα λάβετε μηνύματα που θα σας βοηθήσουν και θα σας υποδείξουν την σωστή κατεύθυνση.

 

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Η επαφή του Ποσειδώνα με την Αφροδίτη σας δίνει την δυνατότητα να συνδεθείτε με έναν τρόπο που οι άλλοι δεν μπορούν ούτε να νιώσουν, ούτε να δουν. Κάποιος, ίσως από το οικογενειακό περιβάλλον, να μην είναι καθόλου συνεργάσιμος αλλά η καλή συζήτηση θα σας βοηθήσει.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η έντονη σωματική σας δύναμη σας βοηθά να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της ημέρας. Οι άλλοι μπορεί να είναι επιθετικοί απέναντί σας. Μην το παίρνετε προσωπικά. Αυτός ο θυμός είναι δική τους ενέργεια και αυτοί πρέπει να το αντιμετωπίσουν, όχι εσείς.

 

zodia-zvdia-75