Ημερήσιες Προβλέψεις ζωδια σημερα Δευτέρα 16/3

imerisies-provlepseis-pempti-8-5

Κριός

Γενικά ζωδια: Σχεδιασμένα party, αυθόρμητες συναντήσεις ή άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις θα κάνουν την ημέρα σας πολύ ευχάριστη. Θα έχετε μια έντονη αίσθηση ότι ανήκετε σε μια οικογένεια ή σε μια κοινότητα και θα θέλετε να εκφράσετε την στοργή σας. Ότι και να έχετε να κάνετε μην απορρίψετε μια πρόσκληση. Αυτό που κερδίζετε από την παρέα με τους άλλους είναι πιο σημαντικό απ’ όλα αυτή τη στιγμή.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Συνεχίστε να δουλεύετε πάνω σε ότι ξεκινήσατε χθες και μην το παρατήσετε προσπαθώντας για κάτι καινούργιο. Ακολουθήστε τις πράξεις σας και μην τις αφήσετε μισές. Ολοκληρώστε το σχέδιο πριν προχωρήσετε σε κάτι καινούργιο.

 

Ταύρος

Γενικά zodia: Η ημέρα είναι ήρεμη και χωρίς πολύ άγχος. Φαίνεται ότι τα πηγαίνετε καλά με όλους ακόμα και τους πιο δύσκολους. Μάλλον θα επιτύχετε πολλά περισσότερα σαν ομάδα απ’ ότι συνήθως. Στο τέλος της ημέρας θα είστε ικανοποιημένοι και υπερήφανοι για ότι έχετε επιτύχει. Συνεχίστε.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Τα σχέδια που συμπεριλαμβάνουν υπολογιστές δεν θα πάνε τόσο καλά όσο θέλατε. Ζητήστε βοήθεια αντί να προσπαθείτε να τα φτιάξετε μόνοι σας. Δεν υπάρχει λόγος να προσπαθείτε όταν κάποιος μπορεί το λειτουργήσει καλύτερα.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: Η αγάπη και ο ρομαντισμός είναι οι κορυφαίες προτεραιότητές σας σήμερα. Κάποιος από μακριά μπορεί να έχει «κλέψει» την καρδιά σας. Ανυπομονείτε να βρεθείτε σήμερα ίσως να παρακολουθήσετε μια συναυλία ή έναν αγώνα. Θα δείτε ότι η παρουσία αυτού του προσώπου είναι απαραίτητη τώρα. Το βράδυ θα αισθάνεστε πνευματικά και σωματικά υπέροχα. Να περάσετε καλά.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Σπρώξτε τις ιδέες σας στο επόμενο επίπεδο. Μην είστε ικανοποιημένοι με ότι έχετε. Να έχετε την δύναμη και την αυτοπεποίθηση να κάνετε το επόμενο βήμα. Θα τους εκπλήξετε όλους και θα εκπλαγείτε με τις καινοτόμες ιδέες σας.

 

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Ένα μέλος της οικογένειάς σας που αναρρώνει από μια ασθένεια μπορεί να σας δείξει την εκτίμησή του για όλη την βοήθειά σας. Αυτό μπορεί να σας εκπλήξει γιατί η βοήθεια στους άλλους είναι κομμάτι του χαρακτήρα σας. Να είστε σίγουροι ότι αυτό που κάνατε άλλαξε την ζωή του/της. Χαλαρώστε με την σκέψη ότι σας αγαπούν, σας θέλουν και σας εκτιμούν. Με αυτό μπορείτε να συνεχίσετε.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Δοκιμάστε μια καινούργια προσέγγιση αντί για τον ίδιο τρόπο. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα από άλλη οπτική. Μπορεί να αισθάνεστε σαν άλλος άνθρωπος κατά την διάρκεια της ημέρας αλλά το βράδυ θα αντιληφθείτε την επιτυχία.

 

Λέων

Γενικά ζωδια: Η επιθυμία να γράψετε τις σκέψεις σας για ένα θέμα που σας απασχολεί ή που ίσως ερευνάτε μπορεί να προκύψει σήμερα. Αν σκεφτόσασταν να γράψετε ένα άρθρο τώρα είναι η στιγμή να ξεκινήσετε. Το μυαλό σας είναι κοφτερό και η έκφρασή σας είναι εξαιρετική. Προσπαθήστε το.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Κάντε μια προσπάθεια να μοιράσετε αρμοδιότητες παρά να τα μαζεύετε όλα γύρω σας. Μάλλον η προσέγγιση του να είστε εσείς το επίκεντρο θα γυρίσει εναντίον σας. Θα κερδίσετε τον σεβασμό των άλλων αν πραγματικά σέβεστε τους άλλους.

 

Παρθένος

Γενικά zodia: Το καλλιτεχνικό σας ταλέντο θα σας φανεί χρήσιμο σήμερα και θα σας βοηθήσει να φτιάξετε ότι δουλεύετε αυτή τη περίοδο. Ίσως θέλετε να βάψετε, να βάλετε καινούργια φυτά ή πίνακες, ή ότι άλλο χρειάζεται για να φαίνεται ο χώρος διακοσμημένος. Δεν είναι απλά διασκεδαστικό, και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Μπορείτε να κάνετε παρακάμψεις ώστε να ανεβείτε στην κορυφή. Ακούσατε τις συμβουλές όσων έχουν βρεθεί στην θέση σας. Η καλύτερη προσέγγιση ίσως να μην είναι απαραιτήτως η πιο προφανής. Εμπιστευτείτε περισσότερο τους ανθρώπους.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: Οι τέχνες είναι πολύ ενδιαφέρον κομμάτι για εσάς σήμερα. Ίσως ξεκινά μια έκθεση από έναν αγαπημένο σας καλλιτέχνη ή ίσως αποφασίσατε εσείς να ζωγραφίσετε. Ένας φίλος ή ένας σύντροφος μπορεί να σας βοηθήσει ή να συμμετάσχει. Η διακόσμηση ή ακόμα και το κέντημα μπορεί να είναι τρόποι έκφρασης για εσάς.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Η φυσική σας ενέργεια είναι καλή σήμερα και σας δίνει την δυνατότητα να ανταπεξέλθετε σε σημαντικά και μεγάλα σχέδια. Χρησιμοποιήστε την ενέργειά σας σωστά και μην την αφήσετε να χαθεί. Ασχοληθείτε με την δική σας δουλειά και όχι των άλλων.

 

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Η φαντασία σας ταξιδεύει σήμερα. Ό, τι δυσκολίες και να προκύψουν θα βρείτε ιδιαίτερους τρόπους επίλυσης. Ερωτικά ζητήματα αλλά και θέματα δημιουργίας θα είναι στο προσκήνιο σήμερα. Σήμερα είναι καλή ημέρα να ασχοληθείτε με ότι σας αρέσει. Έχετε δουλέψει σκληρά και σας αξίζει να χαλαρώσετε και να περάσετε καλά.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η απροθυμία σας να σκεφθείτε άλλες πλευρές προσέγγισης, σας κρατά πίσω. Αναλογιστείτε περισσότερο τους άλλους απ’ ότι συνήθως. Το να είστε ανοιχτόμυαλοι είναι σημαντικότερο απ’ όσο νομίζετε.

 

Τοξότης

Γενικά ζωδια: Ένα τηλεφώνημα από έναν φίλο μπορεί να σας μεταφέρει υπέροχα νέα σήμερα. Μπορεί να είναι για την επιτυχία ενός σχεδίου πάνω στο οποίο δουλεύατε και οι 2. Τα νέα είναι αρκετά καλά για να γιορτάσετε. Μπορεί να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε. Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε το επόμενο σχέδιό σας.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Τώρα είναι η ώρα να ασχοληθείτε με τις δημιουργικές σας ιδέες και τις επιθυμίες σας. Σιγουρέψτε ότι είστε σε μια θέση που σας αφήνει το περιθώριο να αναπτυχθείτε. Η στασιμότητα είναι σαν τον θάνατο για εσάς. Αν η βαρεμάρα σας κατακλύζει στην δουλειά ήρθε η ώρα για κάτι καινούργιο.

 

Αιγόκερως

Γενικά zodia: Σήμερα μπορεί να κάνετε έκπληξη σε έναν φίλο ή στον/στην σύντροφό σας με ένα δώρο. Μπορεί να μην είναι κάποια ειδική περίσταση. Μπορεί να είδατε κάτι σε ένα μαγαζί που να ξέρατε ότι του/της αρέσει. Δεν το κάνετε για να σας πει ευχαριστώ αλλά θα το κάνει. Απλά πείτε ευχαριστώ και χαμογελάστε.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα zodia: Δουλέψτε με όσους είναι τόσο αφοσιωμένοι και παθιασμένοι όσο και εσείς. Θα μάθετε πολλά από αυτούς και ίσως αλλάξετε λίγο και την οπτική σας. Μοιραστείτε τις ιδέες σας. Ακούστε προσεκτικά και θα μάθετε.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: Ένα μέρος μακριά στο οποίο δεν έχετε ταξιδέψει εδώ και καιρό ίσως είναι στο μυαλό σας σήμερα. Ίσως θέλετε να ταξιδέψετε εκεί αλλά δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε. Μπορείτε όμως να το ψάξετε. Δείτε τα δρομολόγια και τα εισιτήρια. Αυτό μπορεί να σας φανεί χρήσιμο όταν θα χρειαστεί να αποφασίσετε.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Η εκπαίδευση δεν ολοκληρώνεται ποτέ και φαίνεται πως αυτό είναι σημαντικό στην ιδέα που αναπτύσσετε τώρα. Διδάσκεται άλλους και αυτοί μαθαίνουν από εσάς. Διατηρήστε έναν καλό διάλογο. Όλοι γύρω σας θα επωφεληθούν.

 

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Αισθάνεστε ότι σας αγαπούν ειδικά κάποιο συγκεκριμένο άτομο. Ίσως θέλετε να κανονίσετε μια συνάντηση για 2, ή ένα δείπνο. Μια επίσκεψη σε ένα μουσείο ή μια έκθεση μπορεί να αποφέρει πολύ καλές πληροφορίες και να σας κάνει να περάσετε πολύ καλά προετοιμάζοντας το έδαφος για την επόμενη έξοδό σας.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Το μυαλό σας γυρνάει και είναι δύσκολο να κρατήσετε τον έλεγχό τους. Χαλαρώστε. Μην εκνευριστείτε. Η καλή επικοινωνία με τους άλλους είναι το κλειδί ώστε να μπουν στην θέση τους τρελές ιδέες και σκέψεις.

 

zodia-astra-tarot