Ημερήσιες Προβλέψεις ζωδια σημερα Πέμπτη 16/4

imerisies-provlepseis-deytera-5-5

Κριός

Γενικά ζωδια: Σήμερα θα θέλετε να κλείσετε έξω όλο τον κόσμο και να μείνετε μόνοι με τις σκέψεις σας. Σας έχουν επηρεάσει οι  εσωστρεφείς ενέργειες που υπάρχουν γύρω σας. Δεν είστε πολύ συνεργάσιμοι και ίσως θελήσετε να ασχοληθείτε με δραστηριότητες μοναχικές. Ίσως χρειάζεστε χρόνο για να διαλογιστείτε. Μάλλον είστε στο πρόθυρα μιας μεγάλης ανακάλυψης για τον εαυτό σας.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Αισθάνεστε σαν να έχετε ξαναγεννηθεί. Το μυαλό σας, σας λέει να είστε γενναίοι και να μην φοβάστε τίποτα. Έχετε μια αθωότητα σαν να βλέπετε τον κόσμο για πρώτη φορά. Χαρείτε πολύ αυτή την περίοδο και την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε.

 

Ταύρος

Γενικά zodia: Σήμερα μπορείτε να περιμένετε να κάνετε ένα άλμα στην καριέρα σας. Τα πνευματικά σας προσόντα αλλά και οι επικοινωνιακές δυνατότητες σας έχουν βοηθήσει πολύ τους τελευταίους μήνες δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για πρόοδο. Μπορεί να αποφασίσετε να δουλέψετε σκληρά ώστε να έχετε σίγουρη την προαγωγή σας. Μπορεί να αποφασίσετε να δουλέψετε επιπλέον ώρες και να δεσμευτείτε για κάποια νέα project ώστε να δείξετε πόσο πρόθυμοι είστε.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Ανεβάστε τους ρυθμούς σας. Σέρνεστε τελευταία και αυτό φαίνεται σε ότι κάνετε. Να είστε πιο επιθετικοί και προσπαθήστε να φτάσετε τους στόχους σας με αυτοπεποίθηση. Αυτή η αλλαγή της συμπεριφοράς θα έχει θετική επίδραση σε όλες τις πλευρές της δουλειάς σας.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: Αν σκεπτόσασταν μια καριέρα στην συγγραφή ή την διδασκαλία σήμερα είναι η ιδανική ημέρα να ξεκινήσετε. Η φαντασία και η έμπνευσή σας είναι πολύ ψηλά καθώς και η ικανότητά σας με τις λέξεις. Αυτός ο συνδυασμός ουσιαστικά εγγυάται ότι μπορείτε να τα καταφέρετε απόλυτα. Αν είστε έτοιμοι να στείλετε μια πρόταση σε έναν εκδότη κάντε το τώρα.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia:  Είστε σαν ξερά χόρτα και κάποιος έχει ρίξει επάνω σας ένα σπίρτο. Ξεκινά μια πυρκαγιά και είστε έτοιμοι για μεγάλες αλλαγές. Η πυρκαγιά σας προτρέπει να είστε πιο φιλόδοξοι. Η επιτυχία είναι στα χέρια σας.

 

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Δεν δίνετε μεγάλη προσοχή στα όνειρα αλλά ίσως τελευταία είχατε ένα όνειρο που ήταν τόσο ακριβές στην ερμηνεία του που μπορεί να σας φάνηκε τρομακτικό. Σημειώστε ότι θυμάστε και μετά συζητήστε το με έναν φίλο. Μην ανησυχείτε, ο φίλος σας δεν θα σας κοροϊδέψει. Μάλλον θα μπορέσετε να καταλάβετε καλύτερα.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ακόμα και αν είστε μακριά από την δουλειά σας μπορεί να αισθάνεστε μια ένταση σαν να ήσασταν εκεί. Ο πονοκέφαλος που μπορεί να έχετε σήμερα είναι συνέπεια του άγχους που έχετε στην δουλειά σας. Πρέπει να βρείτε ένα υγιές ξέσπασμα για αυτή την ενέργεια.

 

Λέων

Γενικά ζωδια: Κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί σας όσον αφορά την ικανότητά σας να κάνετε τους άλλους να δουν τα πράγματα με την οπτική σας. Σήμερα μπορεί να βρεθείτε στο προσκήνιο και να χρειαστεί να υπερασπιστείτε την άποψή σας μπροστά σε πολύ κόσμο. Θα τα πάτε πολύ καλά και θα τους εκπλήξετε όλους. Θα μπορούσατε να πουλήσετε τα πάντα.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Αν μιλήσετε με ένα άτομο που εκτιμάτε πνευματικά θα μπορέσετε να χαλαρώσετε σχετικά με τις ανησυχίες που έχετε για την δουλειά και την καριέρα σας. Ακούστε τα λόγια του. Προσπαθήστε να νιώσετε την ηρεμία που σας προσφέρει αντί για το συνεχές άγχος από την δουλειά σας.

 

Παρθένος

Γενικά zodia: Μην εκπλαγείτε σήμερα από την αναπάντεχη τύχη. Μπορεί να έρθει με την μορφή μετρητών. Μπορεί να είναι κάποιου είδους ευκαιρία. Ίσως κάποιος συνεργάτης να σας προτείνει μια καλή ιδέα. Ίσως αποφασίσετε να ανοίξετε μια επιχείρηση. Ότι και να είναι, πρόκειται να επιτύχετε. Αυτή η στιγμή είναι πολύ θετική για εσάς.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Εκνευρίζεστε καθώς έχετε πολλές ευκαιρίες και πολύ λίγη ενέργεια σχετικά με το πώς πρέπει να συνεχίσετε. Πάρτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας. Χαλαρώστε και αδειάστε το μυαλό σας. Ψάξτε μέσα σας για τις απαντήσεις.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: Το μυαλό σας είναι πολύ γρήγορο και ουσιαστικά δεν το χρησιμοποιείτε σε όλο του το εύρος. Σκεφθείτε πως το μυαλό σας είναι σαν άλογο κούρσας που είναι εκπαιδευμένο για μεγάλες ταχύτητες. Αυτό το άλογο είναι στεναχωρημένο αν είναι συνέχεια στον στάβλο. Αν οι νέες ευκαιρίες δεν έρχονται σε εσάς τότε πρέπει να δημιουργήσετε δικές σας.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Φροντίστε να ασκηθείτε. Το να βγείτε έξω, στον καθαρό αέρα θα είναι πολύ ωφέλιμο για εσάς. Ακόμα και το να κάνετε μια βόλτα θα σας βοηθήσει. Είναι καλό να τεντώσετε τους μυς σας και κάνετε κάποια άσκηση για αρχή.

 

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Χρειάζεστε ένα ρεπό. Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε. Περάστε χρόνο χαλαρώνοντας με ένα βιβλίο. Αν έχετε όρεξη βγείτε έξω με φίλους. Μην δουλέψετε. Το μυαλό και το σώμα σας χρειάζονται ένα διάλειμμα. Φροντίστε τις ανάγκες σας. Όλα τα άλλα θα μπουν στην θέση τους μετά.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia:  Μην αφήσετε το μυαλό σας να γεμίσει με θέματα που αφορούν την δουλειά. Δεν είναι υγιές να κρέμεστε τόσο πολύ απ’ ότι κάνετε ακόμα και όταν είστε μακριά από την δουλειά σας. Όταν φεύγετε από την δουλειά, αφήστε τα βάρη εκεί.

 

Τοξότης

Γενικά ζωδια: Με την ενέργεια των πλανητών σήμερα να περιμένετε πολλές επαφές με τους φίλους. Για την ακρίβεια, καθώς σκέπτεστε ότι δεν θα έχετε καινούργια πρόσκληση για ένα party τότε θα δέχεστε και άλλες. Θα πρέπει να αντισταθείτε στην τάση σας να αρνηθείτε. Μάλλον θα κάνετε πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες αν παραστείτε.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Θα έχετε πολλές ιδέες σήμερα για το πώς μπορείτε να πάρετε προαγωγή, να αλλάξετε δουλειά, να πάρετε πτυχίο ή κάτι καινούργιο. Ακόμα και το να σώσετε τον κόσμο. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να ονειρεύεστε με αυτό τον τρόπο.

 

Αιγόκερως

Γενικά zodia: Έχετε μοναδικές ικανότητες πειθούς. Αν δεν είστε δικηγόροι, πρέπει να γίνετε. Όλα δείχνουν πως η καριέρα σας θα απογειωθεί. Η σημερινή ευθυγράμμιση σχεδόν διασφαλίζει την οικονομική και επαγγελματική σας επιτυχία. Αν έχετε έναν/μια σύντροφο να μοιραστείτε αυτή την καλή τύχη είστε διπλά τυχεροί.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Μπορεί να σας είναι δύσκολο να μείνετε ακίνητοι και να μην σκέπτεστε θέματα που αφορούν την δουλειά σας ακόμα και αν είστε χιλιόμετρα μακριά. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε. Αφήστε την ενέργεια που σας κάνει νευρικούς να χαθεί.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia:  Οι πνευματικές σας ικανότητες είναι πολύ ακριβείς σήμερα. Το μυαλό σας είναι γρήγορο και κοφτερό και η επικοινωνιακές σας ικανότητες εξαιρετικές. Αισθάνεστε πως μπορείτε να κυβερνήσετε τον κόσμο. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα ξεκινώντας ένα σχέδιο που σκεφτόσασταν εδώ και καιρό.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia:  Κάποιος που έχει πολύ σωματική ενέργεια θα πεταχτεί μπροστά σας. Ακολουθήστε αυτό το άτομο και χαρείτε μαζί του πάθος του/της για την ζωή. Χρησιμοποιήστε αυτό το πάθος στην δουλειά σας.

 

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Η δημιουργικότητά σας θα είναι υψηλή σήμερα και θα σας προσφέρει την έμπνευση να ζωγραφίσετε ή να γράψετε. Αν δεν μπορέσετε να βρείτε χρόνο ώστε να ολοκληρώσετε το έργο σας τουλάχιστον βρείτε λίγο για να μην πάει χαμένη η έμπνευση σας. Θα μπορούσατε να γραφθείτε σε κάποια σεμινάρια. Η υποστήριξη που θα λάβετε θα σας δώσει μεγάλη ώθηση.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia:  Οι γύρω σας, σας σπρώχνουν προς την άνοδο. Μην προσπαθείτε να πολεμήσετε αυτή την ενέργεια, καλύτερα να την αποδεχθείτε.  Τώρα είναι η ώρα να σχεδιάσετε την επίθεσή σας. Πρέπει να εκμεταλλευθείτε την εσωτερική σας φωτιά.

 

zwdia-zvdia-taro-00