Ημερήσιες Προβλέψεις ζωδια σημερα Σάββατο 16/5

imerisies-provlepseis-savvato-3-5

Κριός

Γενικά ζωδια: Να θυμάστε ότι εσείς είστε ο καλύτερός σας φίλος ειδικά αν έχετε απογοητευθεί από τις πράξεις κάποιου άλλου. Η επαφή του Άρη με τον Κρόνο μπορεί να συνεχίσει να σας βάζει εμπόδια εκτός και είστε αποφασισμένοι να μην ασχοληθείτε πολύ. Μερικές ευφάνταστες λύσεις σε καθημερινά προβλήματα μπορεί να μειώσουν τα έξοδά σας.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Η έντονη ενέργειά των τελευταίων ημερών αρχίζει να εξαντλείται. Φαίνεται πως έχετε έρθει αντιμέτωποι με ένα εμπόδιο. Μην προσπαθείτε να γλιτώσετε. Θα πρέπει να αποδεχθείτε το γεγονός ότι μειώνεται τώρα η ταχύτητά σας και πως είναι για καλό.

 

Ταύρος

Γενικά zodia: Η όψη του Ποσειδώνα με την Αφροδίτη φέρνει ενδιαφέρον και συμπόνια σε ένα ειδύλλιο που αναπτύσσεται. Σήμερα κάποια πολιτισμική εκδήλωση μπορεί να κάνει την ημέρα ακόμα πιο ιδιαίτερη, ίσως πάτε σε μια συναυλία ή σε μια έκθεση. Αν επενδύσετε χρόνο ή χρήματα στο σπίτι σας ή στον τρόπο ζωής σας μπορεί να πολύ καλό για εσάς.

Ερωτικά zodia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Έχετε συμμαχήσει με τον εαυτό σας και αυτό σας κάνει να πάρετε τις καλύτερες αποφάσεις αναφορικά με την δουλειά σας. Έχετε επικεντρωθεί στις προσωπικές σας ανάγκες και τους στόχους σας. Εκμεταλλευθείτε το και προχωρήστε με αυτοπεποίθηση.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: Αν και φαίνεται πως έχετε ενέργεια ίσως να μην μπορείτε να αντέξετε τις προκλήσεις που έχει να σας φέρει η ημέρα. Μπορεί να πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποιον επίμονο. Προσπαθήστε να αποφύγετε την διαμάχη καθώς το όποιο θέμα μάλλον θα έχει ξεκαθαρίσει μέχρι το τέλος της ημέρας. Ένα μήνυμα από έναν φίλο μπορεί να είναι το σημάδι πως ήρθε η ώρα να ξαναβρεθείτε.

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Η γενικότερη διάθεσή σας είναι πιο συντηρητική απ’ ότι συνήθως αλλά δεν πειράζει. Τώρα δεν είναι ώρα να εκμεταλλευθείτε κάθε ευκαιρία που βλέπετε. Θα πρέπει να τα κοιτάτε όλα με μεγαλύτερη κριτική. Καλύτερα να μαζέψετε δεδομένα.

 

Καρκίνος

Γενικά zwdia:Προσπαθήστε να μην ανησυχείτε πολύ αν ένα σχέδιο δεν πάει καλά εξαιτίας άσχημου συγχρονισμού. Μάλλον φταίει η όψη του Κρόνου με τον Άρη που μπορεί να σας δημιουργεί εκνευρισμό. Το καλύτερο είναι να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε καθώς σε λίγο θα πάνε όλα καλά.

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα έχετε μια σταθερή και προσγειωμένη διάθεση σήμερα κα θα μπορέσετε να δείτε την κατάστασή σας μέσα από μια πιο πρακτική οπτική. Θα μπορέσετε να δείτε  τις πληροφορίες και τις συζητήσεις μέσα από πολύ προσεκτικό πρίσμα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την εξέλιξή σας.

 

Λέων

Γενικά ζωδια: Αν ένας φίλος έχει πρόβλημα συμπεριφοράς σήμερα, καλύτερα να τον/την αγνοήσετε. Επικεντρωθείτε σε ευκαιρίες που μπορείτε να φτάσετε και τις οποίες μπορείτε να εκμεταλλευθείτε χωρίς πρόβλημα. Θα περάσετε καλά και σε μια κοινωνική εκδήλωση, ειδικά αν συναντήσετε κάποιο ενδιαφέρον και διασκεδαστικό άτομο.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Χρησιμοποιήστε τον θυμό προς όφελός σας. Αφήστε αυτό το έντονο συναίσθημα να σας βοηθήσει να επιτύχετε κάτι που δεν πιστεύατε ότι ήταν πιθανό. Η εναλλακτική σας είναι να τα βάλετε με τον εαυτό σας αλλά αυτό δεν θα σας οδηγήσει πουθενά.

 

Παρθένος

Γενικά zodia: Παρά το γεγονός ότι έχετε προθεσμίες να τηρήσετε και δουλειά να κάνετε, κάποια οικογενειακά θέματα απαιτούν την προσοχή σας. Αυτό που μπορεί να αποκομίσετε είναι εκνευρισμός καθώς δεν θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε τόσα όσα ελπίζατε. Σύντομα θα επιστρέψετε δριμύτεροι. Μια απρόσμενη ευκαιρία μπορεί να είναι πολύ καλή για να την χάσετε.

Ερωτικά zodia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Η δημιουργικότητά σας ρέει και έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση για τη δουλειά σας. Οι καλλιτεχνικές σας ικανότητες θα φαίνονται με ότι και να ασχοληθείτε. Μην φοβάστε να διώξετε τους άλλους ώστε να μπορέσετε να συγκεντρωθείτε πλήρως σε ότι κάνετε.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: Αν και δεν πηγαίνουν όλα όπως θα θέλατε πολλά ακολουθούν το σχέδιό σας. Μπορεί να μην σας αρέσουν αυτά που λέει κάποιος αλλά αν χρησιμοποιήσετε την διπλωματία σας όλα θα πάνε καλά. Η φαντασία σας μπορεί να είναι έντονη στην δουλειά αναφορικά με μια μεγάλη ιδέα. Μαζί με την πρακτική προσέγγιση κάποιου θα αποδειχθεί επιτυχία.

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Μην προσπαθείτε να τα κάνετε όλα βιαστικά. Καλύτερα να κάνετε καλά την δουλειά σας. Η ποιότητα είναι καλύτερη από την ταχύτητα. Θα γίνετε αποδέκτες σεβασμού και επιτυχίας μόλις ολοκληρώσετε ένα σχέδιο με ταχύτητα αλλά και ποιότητα.

 

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Αν και ένα οικονομικό θέμα μπορεί να σας ταλαιπωρεί, μπορείτε να καταστρώσετε νέο σχέδιο πριν να είναι αργά. Θα σας βοηθήσει να αποταμιεύετε πολλά περισσότερα χρήματα. Μια φιλία που αναπτύσσεται θα βγάλει στην επιφάνεια την τρυφερή πλευρά σας. Αν θαυμάζετε κάποιον από απόσταση, τώρα ίσως είναι η στιγμή να γνωριστείτε.

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Έχετε φθάσει σε ένα σημαντικό σημείο όπου αξιολογείτε την πρόοδο των τελευταίων εβδομάδων. Η κρίση των άλλων ή η επιβράβευση σας δίνει την δυνατότητα να αντιληφθείτε αν πρέπει να αλλάξετε πορεία ή να μείνετε σταθεροί. Να είστε ανοιχτοί στις συμβουλές τους.

 

Τοξότης

Γενικά ζωδια: Αν και μπορεί να συναντάτε αντίσταση από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ίσως να μπορέσετε να περιορίσετε τα προβλήματα αν χαλαρώσετε. Αν ένας στόχος φαίνεται ότι χρειάζεται περαιτέρω δουλειά προσπαθήστε να μην εκνευριστείτε. Οι καθυστερήσεις τώρα που μπορεί να σας ενοχλούν μπορεί να σας ωφελήσουν μακροπρόθεσμα, οπότε να είστε ψύχραιμοι.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Να ασκείτε περισσότερη κριτική στις δικές σας ιδέες. Μερικές φορές εμπλέκεστε τόσο πολύ όπου μπερδεύετε την φαντασία με την πραγματικότητα ακόμα και όταν έχετε νέες ιδέες. Η ενέργεια της σημερινής ημέρας θα σας βοηθήσει να κάνετε αυτό τον διαχωρισμό.

 

Αιγόκερως

Γενικά zodia: Η όψη του Ερμή με τον Δία μπορεί να σας ενθαρρύνει να κανονίσετε ένα ταξίδι ή να γραφθείτε σε ένα σεμινάριο. Ψάχνετε τρόπο να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας και αυτό είναι συναρπαστικό. Επίσης σας προσφέρει μια ευκαιρία να πλησιάσετε μερικούς από τους μεγαλύτερους στόχους σας. Οι κοινωνικές επαφές μπορεί να σας φέρουν τύχη ενώ δεν το περιμένατε.

Ερωτικα zodia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Είστε σε πολύ καλή κατάσταση με το περιβάλλον αλλά και τους άλλους γύρω σας. Τα γεγονότα και οι συζητήσεις κάνε πολύ καλά και αυτό σας βοηθά να βάλετε σωστές βάσεις για να κάνετε μεγάλη πρόοδο και επιτυχία για εσάς και άλλους.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: Να είστε έτοιμοι για μια αλλαγή προοπτικής και συζητήσεων. Μια συμφωνία μπορεί να φαίνεται ότι δεν είναι σε σταθερό έδαφος. Μπορεί να υπάρχει μια ευκαιρία γύρω σας εδώ και καιρό. Ίσως πρέπει να την εξετάσετε καλύτερα και με λίγη προσπάθεια να την μετατρέψετε σε επιτυχία.

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Σας ζητείται να περάσετε τα προσωπικά σας όρια. Όσο περισσότερο επεκτείνεστε από τα συνηθισμένα σας όρια τότε θα μπορέσετε καλύτερα να δείτε αλλά και να εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες που υπάρχουν γύρω σας.

 

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Αν έτυχε να ξεφύγετε οικονομικά χθες σήμερα θα είστε πιο ήρεμοι και προσγειωμένοι. Ίσως πρέπει να θυσιάσετε κάποιες μικρές πολυτέλειες για να μπορέσετε να ξαναβρείτε την ισορροπία και θα αξίζει τον κόπο. Χρησιμοποιήστε το σαββατοκύριακο για να δείτε τις επιλογές σας.

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αισθάνεστε πολύ σταθεροί και αυτό σας βοηθά να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που έχετε στην δουλειά σας. Μέσα από αυτή την βάση μπορείτε να δείτε τα πάντα πιο καθαρά. Δεν υπάρχουν παγίδες.

 

zodia-zvdia-75