Ημερήσιες Προβλέψεις ζωδια σημερα Πέμπτη 16/7

imerisies-provlepsies-zodia-29-5-14

Κριός

Γενικά zwdia: Μπορεί να αισθάνεστε ταυτόχρονα αναζωογονημένοι αλλά και μελαγχολικοί. Η ευαίσθητη πλευρά σας, σας λέει ότι είναι ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση της πνευματικής σας οδού αλλά η λογική σας μπορεί να σας κάνει να αμφισβητείτε την πραγματικότητα. Να θυμάστε ότι η πραγματικότητα είναι σχετική και αυτό που αισθάνεστε είναι καλό για εσάς. Συνεχίστε να προχωράτε μπροστά.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σήμερα είναι μια ημέρα όπου θα αισθάνεστε εκτός σχετικά με την καριέρα σας. Μην αγχώνεστε. Είναι μια από αυτές τις ημέρες. Φαίνεται πως τίποτα δεν πάει καλά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είστε καταδικασμένοι για πάντα. Να είστε χαλαροί με τον εαυτό σας και υπομονετικοί. Τα πράγματα θα βελτιωθούν.

 

Ταύρος

Γενικά zwdia: Πολλοί από τους προσωπικούς σας στόχους έχουν επιτευχθεί ή είναι στην διαδικασία και αυτό σας αναζωογονεί. Οι γύρω σας μπορεί να περιμένουν και άλλα από εσάς. Μπορεί να σας έχει ζητηθεί να συνεισφέρετε σε φιλανθρωπίες ή να δανείσετε χρήματα σε άτομα που δεν ξέρετε καλά. Θέλετε να βοηθήσετε όποτε μπορείτε αλλά θα πρέπει να επιλέξετε ποιον θα βοηθήσετε τώρα. Μερικοί μπορεί να μην είναι αξιόπιστοι.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μάλλον θα είστε πολύ ανήσυχοι σήμερα και δεν θα μπορείτε να συγκεντρωθείτε σε κάτι. Οι σκέψεις σας επικεντρώνονται σε θέματα που δεν είναι προτεραιότητα τώρα. Κάντε ότι μπορείτε να μείνετε συγκεντρωμένοι και πιστέψτε ότι είστε στον σωστό δρόμο.

 

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Μπορεί να επιβεβαιωθεί η επαγγελματική σας επιτυχία σήμερα και μάλλον αισθάνεστε συναρπαστικά και θέλετε να συνεχίσετε. Μπορεί να δείτε ότι οι αυξημένες ευθύνες εμπλέκονται στην κοινωνική σας ζωή. Αναρωτιέστε αν οι φίλοι σας σας έχουν ξεχάσει. Δεν σας έχουν ξεχάσει αλλά θα αισθανθείτε καλύτερα να μπορέσετε να βρείτε μερικές ώρες κάθε εβδομάδα για τους φίλους σας. Να θυμάστε ότι πρέπει να διασκεδάζετε κιόλας.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Δεν είναι τώρα ώρα να είστε μυστικοπαθείς σχετικά με ένα επαγγελματικό σχέδιο πάνω στο οποίο δουλεύετε τώρα. Μπορεί να ανησυχείτε ότι κάποιος μπορεί να κλέψει την ιδέα σας. Μην είστε τόσο παρανοϊκοί και λειτουργήστε με εμπιστοσύνη. Οι γύρω σας θέλουν να σας βοηθήσουν και όχι να σας πληγώσουν.

 

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Η επιτυχία σε όλα τα επίπεδα σας κάνει να αισθάνεστε γεμάτοι και υπέροχα. Η κακή πλευρά είναι ότι μπορεί να αισθάνεστε λίγο τύψεις. Μπορεί να δουλεύετε πολλές ώρες. Να είστε προσεκτικοί και να μην δουλεύετε περισσότερο από όσο χρειάζεται. Μπορεί να αγχωθείτε τόσο πολύ που να χάσετε την δύναμή σας και αυτό δεν θα σας βοηθήσει. Χαλαρώστε.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σκεφθείτε να επεκταθείτε σε όλα τα μέτωπα. Σε ότι και να δουλεύετε, όποια και να είναι η δουλειά σας, όποιες και να είναι οι επενδύσεις σας, εξαπλωθείτε. Δουλέψτε περισσότερο, ζητήστε περισσότερα, επενδύστε περισσότερα. Ονειρευθείτε περισσότερο. Η επιτυχία θα σας συναντήσει πολύ σύντομα.

 

Λέων

Γενικά zwdia: Η σκληρή δουλειά, ο ενθουσιασμός και η αφοσίωση σας αποζημιώνουν οικονομικά. Νέες ευκαιρία ανοίγονται τώρα ώστε να εκμεταλλευθείτε επικερδώς την καλλιτεχνική πλευρά σας. Το μόνο αρνητικό είναι ότι μπορεί να δουλεύετε τόσο σκληρά που να ξεμείνετε από δημιουργικότητα και έμπνευση. Δείτε ξανά το πρόγραμμά σας ώστε να μπορέσετε να επιτύχετε τα περισσότερα στον ελάχιστο δυνατό χρόνο. Κάντε το.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η υπομονή σας θα δοκιμαστεί. Η αναγνώριση από άτομα που έχουν την εξουσία δεν θα είναι εύκολη, οπότε μην περιμένετε πολλά από αυτούς. Για τώρα, η μεγαλύτερη ανταμοιβή για την καριέρα σας είναι ένα μπράβο.

 

Παρθένος

Γενικά zwdia: Οι γύρω σας μπορεί να ανησυχούν λίγο για εσάς. Η πολύ δουλειά και η έντονη κοινωνική ζωή μπορεί να σας κάνει να μην αισθάνεστε ως συνήθως και ίσως λίγο κουρασμένοι και εξαντλημένοι. Είναι καλή ημέρα για να κάνετε ένα διάλειμμα, να μείνετε σπίτι και να ξεκουραστείτε. Μην ανησυχείτε για την καριέρα σας. Θα συνεχιστεί η επιτυχία. Κάντε ένα διάλειμμα και το σώμα σας θα σας ανταμείψει με πολύ καθαρή σκέψη και συγκέντρωση.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είστε σε περίοδο ανάπτυξης σχετικά με την καριέρα σας. Είστε σε ανοδική πορεία. Η καθημερινότητα μπορεί να έχει τα πάνω και τα κάτω αλλά αν κάνετε ένα βήμα πίσω και δείτε την κατάσταση θα δείτε ότι κάνετε σημαντική πρόοδο προς ένα μεγάλο στόχο.

 

Ζυγός

Γενικά zwdia: Όλα συνεχίζουν να πηγαίνουν καλά επαγγελματικά. Είστε σωματικά δυνατοί. Μπορεί όμως ψυχολογικά να είναι λίγο θολό το τοπίο. Μπορεί να αποσπάστε εύκολα και να μην είναι τόσο ξεκάθαρη η σκέψη σας όπως συνήθως. Δεν είναι καλή ημέρα να ξεκινήσετε ένα νέο σχέδιο. Καλύτερα να προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε παλιά σχέδια και να τελειώσετε με εκκρεμότητες. Θα είστε έτοιμοι να συνεχίσετε και περίπου 2 ημέρες.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μάλλον δεν θα κερδίσετε καμία διαφωνία σήμερα ανεξάρτητα με το αν έχετε δίκιο ή όχι, οπότε καλύτερα να μην εμπλακείτε. Οι πιθανότητες είναι εναντίον σας και τώρα είστε εκτός. Καλύτερα να περιμένετε για πιο ευνοϊκή χρονική στιγμή για να κάνετε την κίνησή σας.

 

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Η χαρά από τις τελευταίες επιτυχίες σας μπορεί να σας κάνει να επιθυμείτε να αγοράσετε ακριβά αντικείμενα που νομίζατε ότι δεν ήταν πρακτικά. Δεν πειράζει αρκεί να μπορείτε να το αντιληφθείτε και να μην είναι μια αυθόρμητη αγορά. Δεν είναι επίσης καλή στιγμή να ενδώσετε στο φαγητό ή το ποτό. Καλύτερα να χαρείτε την επιτυχία σας αλλά χρησιμοποιώντας την κοινή λογική.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τα οικονομικά σας είναι ευνοϊκά. Είναι καλή στιγμή να ζητήσετε αύξηση ή προαγωγή. Μπορείτε να αγοράσετε και ένα λαχείο επιστρέφοντας. Η τύχη σας είναι δυνατή και έχετε την δυνατότητα να επωφεληθείτε από αυτή την τύχη.

 

Τοξότης

Γενικά zwdia: Μπορεί να αισθάνεστε εξαιρετικά σήμερα εξαιτίας της επιτυχίας σας αλλά και της επιτυχίας των υπολοίπων μελών της οικογένειάς σας. Το μυαλό σας είναι γεμάτο με ιδέες για μελλοντική επέκταση, κάποιες από τις οποίες μπορεί να μην είναι εφικτές. Αύριο τα πόδια σας θα είναι πάλι στο έδαφος και θα δείτε τα πράγματα πιο πρακτικά.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είστε στα πρόθυρα κάτι μεγάλου αλλά σας φαίνεται πως δεν είναι όλα τα κομμάτια στην θέση τους. Όντως δεν είναι, και πρέπει να κάνετε υπομονή. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Είναι καλύτερα να περιμένετε μέχρι να μπουν όλα τέλεια στην θέση τους πριν κάνετε την κίνησή σας.

 

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Σήμερα ίσως είναι μια από τις πιο πολυάσχολες ημέρες εδώ και καιρό. Η επιθυμία να συνεχίσετε την επιτυχία στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή θα σας βρει να ξοδεύετε πολύ χρόνο στο τηλέφωνο, κάνοντας μικρά ταξίδια ή γράφοντας e-mail.  Μπορεί να μην μπορείτε να επικοινωνήσετε με όλους όσους θέλετε να δείτε. Μην ανησυχείτε. Να είστε επίμονοι και θα το καταφέρετε τελικά.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σκεφθείτε να ακολουθήσετε έναν νέο δρόμο στην δουλειά σας. Μάλλον κάτι έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον σας. Μην βάλετε την ιδέα στην άκρη. Υπάρχουν πολλές προοπτικές για μεγάλη επιτυχία. Μην μένετε κολλημένοι σε μια κατάσταση που δεν σας αρέσει.

 

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Η επαγγελματική και οικονομική επιτυχία σας κάνει ικανοποιημένους και χαρούμενους. Επιθυμείτε να προχωρήσετε. Το μόνο αρνητικό είναι ότι άτομα που δεν εμπιστεύεστε απόλυτα μπορεί τώρα να σας προσεγγίσουν με σκοπό να πετύχουν τον δικό τους σκοπό. Κάποιοι μπορεί να σας ζητήσουν ακόμα και δάνειο. Να είστε προσεκτικοί για το ποιους βοηθάτε. Μπορεί να μην είναι ειλικρινείς μαζί σας. Μην πιστέψετε ψέματα.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αν η καριέρα σας τώρα φαίνεται να διαλύεται, μην πολεμάτε. Είναι ένα μήνυμα από το σύμπαν που σας λέει ότι αυτός ο δρόμος δεν είναι για εσάς τώρα. Αφήστε τα πάντα να καταρρεύσουν ώστε να χτίσετε κάτι πολύ πιο δυνατό μετά.

 

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Καθώς τα επαγγελματικά σας όνειρα ξεδιπλώνονται μπορεί να ανησυχείτε για την αρνητική πλευρά. Μπορεί να υπάρχουν νέες ευθύνες που σας κάνουν να αμφισβητείτε τις ικανότητές σας. Μπορεί επίσης να μην σας αρέσει η νέα πολιτική του γραφείου και να είστε εγκλωβισμένοι. Μην αφήσετε αυτά να γίνουν εμπόδια στον ενθουσιασμό σας. Έχετε ότι απαιτείται για να ολοκληρώσετε τις νέες ευθύνες και την δυνατότητα να προσαρμοστείτε στην νέα πολιτική. Προχωρήστε.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Έχετε την δυνατότητα να δουλεύετε με την διπλή ταχύτητα. Μπορεί να έχετε την τάση να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε μιας και όταν δουλεύετε είστε διπλά αποδοτικοί. Αποφύγετε αυτή την τάση και κάντε πέρα από αυτά που περιμένουν όλοι από εσάς.

 

zodia-zvdia-75