Ημερήσιες Προβλέψεις ζωδια σημερα Παρασκευή 17/4

imerisies-provlepseis-zodia-triti-3-6

Κριός

Γενικά ζωδια: Μπορεί να αισθάνεστε λίγο στεναχωρημένοι σήμερα εξαιτίας της απογοήτευσης από κάποιο σημαντικό σας πρόσωπο. Μπορεί ο μέντοράς σας να μην σας στηρίζει πια ή ίσως ένα πρόσωπο που θαυμάζατε να έδειξε το πραγματικό του/της πρόσωπο. Αντί να ψάχνετε για αντικαταστάτη, ακολουθήστε τον δρόμο που ξέρετε ότι είναι ο σωστός για εσάς. Έχετε μάθει πολλά και δεν χρειάζεστε κάποιον να σας δείξει τον δρόμο τώρα.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Αυτή η εβδομάδα είναι ένα δυνατό ξεκίνημα για εσάς. Αισθάνεστε αυτοπεποίθηση και σίγουροι για τον εαυτό σας αλλά και πολύ αισιόδοξοι και ανοιχτοί σε νέες ιδέες. Η οπτική σας είναι ξεκάθαρη και είστε πρόθυμοι να μάθετε.

 

Ταύρος

Γενικά zodia: Μάλλον αλλάζετε την γνώμη σας για κάτι που ήταν σημαντικό για εσάς. Ίσως αμφισβητείτε την δουλειά σας, την καριέρα σας ή την επιλογή συντρόφου. Η σύγχυση θα επικρατεί σήμερα στις σκέψεις σας. Μην περιμένετε να έχετε σαφείς απαντήσεις σήμερα. Αυτή η κατάσταση θα επιλυθεί με τον χρόνο. Προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Ψάχνετε καινούργια ερεθίσματα στην δουλειά σας. Χρειάζεστε μια καινούργια πρόκληση ή μια δημιουργική ώθηση. Η ίδια ρουτίνα δεν σας ικανοποιεί πλέον. Κάντε τα απαραίτητα βήματα για να εντάξετε κάτι νέο στην δουλειά σας. Είναι σημαντικό να εντάσσετε συνέχεια κάτι καινούργιο.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: Ο ρομαντισμός είναι γύρω σας σήμερα. Φαίνεται ότι τους ακουμπά όλους εκτός από εσάς. Μην ανησυχείτε. Θα έρθει και η δική σας στιγμή. Προσπαθήστε να επικεντρώσετε το πάθος σας σε κάτι δημιουργικό. Αν σκεπτόσασταν να δοκιμάσετε την ζωγραφική ή την συγγραφή, κάντε το.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Κάποιος προσπαθεί να σας ελέγξει. Κάποιος θέλει να αλλάξει τον τρόπο σκέψης σας. Να είστε προσεκτικοί με τα κίνητρα του συγκεκριμένου ατόμου. Είστε ανοιχτοί και πρόθυμοι να πειραματιστείτε με νέες ιδέες αλλά πρώτα φροντίστε να είναι κάτι που σας συμφέρει.

 

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Η δημιουργικότητά σας είναι πολύ ψηλά και πρέπει να το εκμεταλλευτείτε. Σήμερα είναι ιδανική ημέρα για να γράψετε ή να ζωγραφίσετε. Αν και θεωρείτε τον εαυτό σας αρχάριο μπορεί να εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα. Αγνοείστε τον αυστηρό εαυτό σας και ασχοληθείτε μόνο με την ευχαρίστηση που σας προσφέρει. Θα είστε πολύ ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η τύχη σας εκτοξεύεται μόλις καταφέρετε να συνδυάσετε την παράδοση με τις πρακτικές λύσεις.  Μην φοβηθείτε να κάνετε ότι είναι απαραίτητο ώστε να τραβήξετε την προσοχή κάποιου επάνω στην δουλειά σας σήμερα.

 

Λέων

Γενικά ζωδια:  Η έμπνευση και δημιουργικότητά σας είναι ψηλά σήμερα. Αν σκεπτόσασταν να ξεκινήσετε κάποια σεμινάρια ζωγραφικής ή ποίησης σήμερα είναι η τέλεια ημέρα. Φροντίστε η τελειομανία σας να μην μπει εμπόδιο στην δημιουργικότητά σας. Για τώρα μην σας απασχολεί το αποτέλεσμα. Αν σας αρέσει η διαδικασία της δημιουργία τότε θα σας ικανοποιήσει και το τελικό αποτέλεσμα.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Τώρα φαίνεται ότι κάνετε ότι λιγότερο χρειάζεται. Δεν προσπαθείτε πολύ και έτσι δεν προχωράτε στην δουλειά σας όπως θα θέλατε. Πρέπει να αντιληφθείτε πως αν θέλετε να προχωρήσετε τότε θα πρέπει να κάνετε περισσότερα και να προσπαθήσετε περισσότερο.

 

Παρθένος

Γενικά zodia: Όταν ανακατεύονται πολύ για να κάνουν μια δουλειά αλλά διαφωνούν και για το πώς θα πρέπει να γίνει μια δουλειά τότε υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Οι εντάσεις θα είναι παντού σήμερα. Όλοι έχουν μια γνώμη για το πώς πρέπει να διακοσμήσετε το σπίτι σας. Να θυμάστε ότι η τελική απόφαση είναι του ατόμου που πληρώνει κιόλας.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Κάνετε τα πάντα ώστε να εξυπηρετήσετε τους άλλους και να φροντίσετε να είναι όλα έτοιμα για τους γύρω σας. Τώρα πρέπει να αναρωτηθείτε αν κάνετε ότι χρειάζεται για τον εαυτό σας. Φροντίστε να ικανοποιείτε και τις δικές σας ανάγκες.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia:  Η αυτοπεποίθησή σας δεν είναι πολύ υψηλή αυτές τις ημέρες και αυτό σας κάνει ευάλωτους. Μπορεί μια πρόσφατη διαμάχη με έναν κοντινό φίλο να σας έχει ανησυχήσει για την εξέλιξη της σχέση σας. Μάλλον υπερβάλλετε. Πιθανότατα και ο φίλος να σας είναι προβληματισμένος τώρα. Ίσως πρέπει να βρείτε μια συμβιβαστική λύση.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Επίτηδες αποφεύγετε μια διαμάχη εδώ και καιρό. Δεν θέλετε να μπείτε σε μάχη με κάποιο άτομο και συνειδητά παίζετε τον ρόλο του «Καλού Παιδιού». Μην φοβάστε να είστε επιθετικοί. Ως έναν βαθμό το έχετε ανάγκη .

 

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Μπορεί να αισθάνεστε εκνευρισμό εξαιτίας της ανικανότητάς σας να φτάσετε έναν συγκεκριμένο σημείο στην καριέρα σας. Μάλλον πρέπει να αναθεωρήσετε τον πήχη που έχετε θέσει και έτσι θα μπορέσετε να δείτε την πρόοδο που έχετε ήδη σημειώσει. Να θυμάστε ότι ο χρόνος που χρειάζεστε για να φθάσετε έναν στόχο δεν έχει σημασία τελικά αλλά έχει σημασία το γεγονός ότι τον κατακτήσατε.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι σας τρενάκι. Ότι και να κάνετε φαίνεται πως ο εκνευρισμός και η υπερβολή σας ακολουθεί σε κάθε βήμα της καριέρας σας. Αποδεχθείτε το τελικά και μην προσπαθείτε να το πολεμήσετε.

 

Τοξότης

Γενικά ζωδια: Μερικές φορές μπορείτε να είστε πολύ παθητικοί και οι άλλοι να σας κάνουν ότι θέλουν. Η έλλειψη του εγωισμού σας είναι αξιοθαύμαστη, αλλά μέχρι ένα σημείο. Μην αφήνετε τους άλλους να παίρνουν τα εύσημα για τις ιδέες σας. Ίσως υπάρχει μια κατάσταση στην οποία αισθάνεστε υποχρεωμένοι να μιλήσετε. Προστατέψτε τα δικαιώματά σας και υπερασπιστείτε τον εαυτό σας απέναντι στον ανήθικο άτομο που εκμεταλλεύεται την δουλειά σας. Σταθείτε στο ύψος σας.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Μάλλον θα πάρετε συγχαρητήρια από κάποιον που αναγνωρίζει και εκτιμά την σκληρή δουλειά σας. Είστε στην κορυφή του κόσμου σήμερα και δεν είναι άσχημη ώρα να ζητήσετε αύξηση ή προαγωγή. Οι άλλοι ξέρουν πως σας αξίζει.

 

Αιγόκερως

Γενικά zodia: Ένας γνωστός σας μπορεί να διαδίδει αβάσιμες φήμες. Μην πάρετε τίποτα στα σοβαρά σήμερα απ’ όλα αυτά που θα ακούσετε. Δείτε όλα τα στοιχεία πρώτα πριν βγάλετε συμπεράσματα. Κάποια προβλήματα με μηχανήματα μπορεί να χειροτερέψουν την σύγχυση. Αν η κατάσταση δεν ήταν τόσο εκνευριστική θα ήταν κωμική. Πάρτε βαθιές ανάσες. Αύριο τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Θα αισθανθείτε θυμό και επιθετικότητα να προέρχεται από τους άλλους και ίσως και τον ίδιο σας τον εαυτό. Μπορείτε να είστε ο χειρότερος εχθρός του εαυτού σας εξαιτίας του υψηλού πήχη που θέτετε την δουλειά σας. Χαλαρώστε λίγο.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: Ένας μακροχρόνιος φίλος μπορεί να γίνει κάτι περισσότερο σήμερα. Ίσως υπήρχε πάντα μια σπίθα μέσα σας αλλά δεν το είχατε αντιληφθεί μέχρι τώρα. Φροντίστε να είναι τώρα η σωστή στιγμή. Δεν θέλετε να πληγώσετε τα συναισθήματα κάποιου άλλου καθώς εξερευνάτε τις νέες πλευρές αυτής την παλιάς σχέσης.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Επειδή οι άλλοι δεν συμφωνούν μαζί σας δεν σημαίνει πως οι ιδέες σας είναι λάθος. Αφήστε τους άλλους να κάνουν ότι νομίζουν με τον τρόπο τους ενώ εσείς συνεχίστε δυναμικά με τον δικό σας. Η μοναδική οπτική σας πρέπει να εκτιμάται και όχι να επικρίνεται.

 

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Μπορεί να είστε εκνευρισμένοι σήμερα. Ένα ραντεβού, για το οποίο ανυπομονούσατε, μπορεί να ακυρώθηκε ή να αναβλήθηκε. Μην το θεωρείτε μεγάλο πρόβλημα στην σχέση. Αν αισθάνεστε ανασφάλεια ή αβεβαιότητα μάλλον είναι για άλλους λόγους. Είστε εκνευρισμένοι και μπορεί να βγάλετε λάθος συμπεράσματα. Αφήστε το μυαλό σας να καθαρίσει για μερικές ημέρες και μετά σχεδιάστε τα επόμενα βήματά σας.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Το να δουλεύετε μόνοι και να επωφελείστε από την ανεξαρτησία σας είναι το κλειδί για την επιτυχία σας. Η ενέργεια των άλλων θα σας μπερδέψει και θα σας αποσπάσει από τον στόχο σας. Θα μπορέσετε να επιτύχετε πολλά περισσότερα αν εμπιστευτείτε τον εαυτό σας.

 

zwdia-zvdia-taro-00