Ημερήσιες Προβλέψεις ζωδια σημερα Κυριακή 17/5

imerisies-provlepsies-zodia-29-5-14

Κριός

Γενικά ζωδια: Οι πλανήτες σας προσκαλούν να εξερευνήσετε τα έντονα συναισθήματα. Όλες οι επικοινωνίες φέρνουν στην επιφάνεια κάποια συναισθήματα και εσείς πρέπει να τα βιώσετε. Μπορεί αυτό να είναι απαραίτητο για να μπορέσετε να εκμεταλλευθείτε την έντονη έμπνευση που υπάρχει γύρω σας.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα ζωδια:  Κάποιος στην δουλειά σας θα δώσει μάχη για εσάς και αυτό θα κάνει μεγάλη διαφορά. Μια κατάσταση που φαινόταν ότι δεν είχε ελπίδα ξαφνικά φαίνεται πολλά υποσχόμενη. Οι φίλοι σας στην δουλειά είναι σύμμαχοί σας.

 

Ταύρος

Γενικά zodia: Τώρα είναι εξαιρετική στιγμή για να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με το άτομο που αγαπάτε. Μπορεί να σας φοβίζει λίγο. Είστε συνήθως συγκρατημένο άτομο αλλά μπορεί αν εκπλαγείτε με τις παθιασμένες δηλώσεις που αντικατοπτρίζουν την ευτυχία σας τώρα. Εκμεταλλευθείτε το τώρα καθώς τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν σε μερικές ημέρες.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Το να συνδεθείτε με τους ανθρώπους συναισθηματικά και όχι μόνο πνευματικά είναι το σημαντικό για εσάς σήμερα. Να θυμάστε ότι οι συνεργάτες σας είναι και άνθρωποι με συναισθήματα όπως και εσείς.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: Μπορεί να αισθανθείτε σαν να περπατάτε ξυπόλυτοι και να παίζετε με τα παιδιά. Υπάρχει μια τρυφερή ατμόσφαιρα που τους επηρεάζει όλους. Θα είναι μια υπέροχη ημέρα όπου ο κόσμος θα βγαίνει και θα περνά καλά. Αυτές οι ημέρες είναι αξέχαστες όσα χρόνια και να περάσουν. Να περάσετε καλά.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Μια δύναμη που ξεκίνησε χθες θα υπάρχει και σήμερα μέσα σας. Το να παίζετε το “καλό παιδί” δεν είναι η καλύτερη τακτική αλλά πρέπει να είστε δυνατοί και να αντεπιτεθείτε. Σταθείτε στο ύψος σας και φροντίστε τις ανάγκες σας.

 

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Οι πλανήτες ενισχύουν την κατανόηση και την συμπόνια απέναντι στους άλλους. Οι σχέσεις σας θα είναι το μυαλό σας σήμερα. Θα αισθάνεστε καλά και αυτό θα φαίνεται. Οι άλλοι θα έλκονται από εσάς και θα θέλουν να είναι μαζί σας. Να ακούστε χωρίς να επικρίνετε τους άλλους. Αυτό είναι ιδιαίτερη ικανότητα

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia:  Το να ξεκινήσετε με ένα σταθερό σχέδιο είναι το κλειδί σήμερα. Φροντίστε να έχετε μια σωστή βάση ώστε να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε και τα απρόσμενα γεγονότα που θα συναντήσετε. Αυτά θα λειτουργήσουν υπέρ σας αν είστε προετοιμασμένοι.

 

Λέων

Γενικά ζωδια: Γεννηθήκατε με γοητεία και χάρη. Σήμερα θα δείξετε την αγάπη σας για τα ωραία πράγματα. Σήμερα μπορεί να δοκιμάσετε ωραία ρούχα ή να δείξετε το ταλέντο σας στην ζωγραφική. Σήμερα οι 5 αισθήσεις σας θα σας οδηγούν μαζί με το καλλιτεχνικό σας ταλέντο και την φαντασία σας.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Αν και θα υπάρχει ένταση στην δουλειά σας μπορεί να την χρησιμοποιήσετε υπέρ σας. Οι ηγετικές σας ικανότητες θα είναι σημαντικές στο να ξεκαθαρίσετε τις δυσκολίες και να ανταπεξέλθετε. Φροντίστε να έχετε και μια ευαίσθητη οπτική.

 

Παρθένος

Γενικά zodia: Έχετε μερικές επείγουσες ανάγκες αλλά παραμένουν μυστικές. Μυστικά καλλιεργείτε το ενδιαφέρον σας για την φιλοσοφία. Σήμερα είναι σας να είστε απόντες από τον κόσμο. Οι κινήσεις σας και το σώμα σας είναι εδώ αλλά το μυαλό σας ταξιδεύει. Είναι απίστευτη η συγκέντρωσή σας.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Η μεγάλη ευαισθησία και η ικανότητά να αντιλαμβάνεστε τις ανάγκες των άλλων είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχός σας ειδικά σήμερα. Όλα μπαίνουν στην θέση τους αν βασιστείτε στην 6η σας αίσθηση αντί να την αμφισβητείτε.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: Συνήθως είστε στο επίκεντρο αλλά ίσως σήμερα μπορεί να θέλετε να απομακρυνθείτε από όλα. Χρειάζεται να αδειάσετε το κεφάλι σας από τις αρνητικές ιδέες και τις σκέψεις. Χρειάζεται να διώξετε ότι έχει ριζώσει μέσα σας ακόμα και από τότε που ήσασταν παιδιά. Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε ξανά.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Να είστε προσεκτικοί στο τι λέτε. Σήμερα θα έχετε την τάση να μιλάτε πολύ και μόλις ξεκινήσετε δεν θα μπορείτε να σταματήσετε. Μπορεί να πείτε κάτι που θα μετανιώσετε και αυτό μπορεί να σας στοιχίσει την δουλειά σας. Να είστε προσεκτικοί.

 

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Η κριτική σας για τους άλλους στηρίζεται στην γενική άποψη. Μόλις συναντήσετε κάποιον δέχεστε ότι οι άλλοι έχουν πει για το άτομο αυτό. Η έλλειψη περιέργειας μπορεί να σας οδηγήσει σε βιαστικές αποφάσεις κάποια μέρα. Καλύτερα να σχηματίζετε μόνοι σας άποψη ακόμα και αν χρειάζεται περισσότερη ώρα.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αισθάνεστε αυτοπεποίθηση και έχετε την σωματική ενέργεια που χρειάζεται για να επιτύχετε ότι επιθυμείτε. Αυτό σας βάζει σε πλεονεκτική θέση για να καταφέρετε πολλά στην δουλειά σας. Μην φοβάστε τίποτα.

 

Τοξότης

Γενικά ζωδια: Ίσως έχετε την τάση να δίνετε μεγαλύτερη βαρύτητα στην γνώμη των άλλων από τα δικά σας συναισθήματα. Μπορεί να θέλετε να δείτε τις ταινίες που προτείνουν οι άλλοι να διαβάσετε τα βιβλία που λένε και να ακούτε την μουσική τους. Μπορεί να μην είναι αυτό που θέλετε. Να ακούτε τις ιδέες σας και τον εαυτό σας. Ξεκινήστε σήμερα.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Κάποιος που νομίζατε ότι ήταν φίλος και σύμμαχός σας θα πει πράγματα που θα πληγώσουν σήμερα. Η πρώτη σας αντίδραση είναι να τον διαγράψετε για πάντα. Δείτε την κατάσταση από άλλη οπτική. Αυτό το άτομο σας κάνει χάρη στην πραγματικότητα.

 

Αιγόκερως

Γενικά zodia: Οι σκέψεις σας τείνουν προς τα παρελθόν. Δεν πηγαίνετε προς τα πίσω αλλά ίσως θέλετε να έρθετε σε επαφή με το παρελθόν για να μπορέσετε να προχωρήσετε προς το μέλλον. Μπορεί να θέλετε να καταλάβετε καλύτερα τα λάθη του παρελθόντος. Θα κάνετε ένα ταξίδι προς το παρελθόν σήμερα.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Αν και η διάθεσή σας είναι σταθερή και προσγειωμένη θα υπάρξουν κάποια γεγονότα μέσα στην ημέρα που μπορεί να σας χαλάσουν την ισορροπία. Να είστε ανοιχτοί και να τα αποδεχθείτε. Υπάρχει ένα μάθημα που πρέπει να πάρετε.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: Οι άλλοι μπορούν σας διαβάσουν σας ανοιχτό βιβλίο σήμερα. Εξαιτίας των πλανητικών θέσεων είστε πιο ευαίσθητοι σήμερα. Οι αντιδράσεις σας για κάτι είναι σαφείς στο πρόσωπό σας. Κάθε χειρονομία σας προβάλει και ένα συναίσθημα. Είναι υπέροχη περίοδος για να είστε ερωτευμένοι. Ίσως βρείτε τον έρωτα κεραυνοβόλα.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Μιλάτε πολύ, ίσως προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε τους άλλους. Να προσέξετε γιατί μπορεί να απομακρύνετε τα άτομα που χρειάζεστε στο πλευρό σας. Το να κουτσομπολεύετε τους άλλους δεν είναι καλή ιδέα. Κρατήστε την γνώμη σας για τον εαυτό σας.

 

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Η εξαιρετική αναλυτική σας ικανότητα μπορεί να μην είναι μαζί σας τις επόμενες ημέρες. Φαίνεται πως είστε κουρασμένοι. Προσπαθήσατε πολύ να κρύψετε τα συναισθήματά σας και να αναλύσετε τις πληροφορίες που λάβατε. Αντί να προσπαθείτε να καταλάβετε τους ανθρώπους έχετε την τάση να ερμηνεύετε τις ενέργειές τους και να φαντάζεστε διάφορα. Να είστε προσεκτικοί με την κριτική σας

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia:  Είστε σε πολύ καλή θέση σήμερα. Αν ψάχνετε καινούργια δουλειά σήμερα είναι καλή ημέρα για συνεντεύξεις και ευκαιρίες. Η εντύπωση που θα κάνετε θα είναι πολύ θετική. Δεν γίνεται να τα πάτε άσχημα.

 

zodia-zvdia-75