Ημερήσιες Προβλέψεις ζωδια σημερα Τετάρτη 18/2

imerisies-1-7-14

Κριός

Γενικά ζωδια: Θα πρέπει να αισθάνεστε πως σας τυλίγει το πάθος τώρα, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με σχέσεις. Οι προσωπικές σχέσεις επιβάλλουν ένα βράδυ για 2. Οι επαγγελματικές επιβάλλουν ένα καινούργιο σχέδιο στο οποίο να πιστεύετε πολύ. Αναζητήστε την έμπνευση σε άλλες χώρες. Κάτι που ξεκίνησε μακριά από το σπίτι μπορεί να αιχμαλωτίσει την φαντασία σας.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα ζωδια:  Η σημερινή ημέρα ξεκινά με μια μεγάλη έκρηξη και θα αισθανθείτε τεράστια ενέργεια να σας περιβάλλει. Θα δείτε όμως ότι αυτή η ενέργεια τελειώνει και στο τέλος της ημέρας θα σέρνετε τα πόδια σας. Αντί να είστε υπερβολικοί, προσπαθήστε να έχετε χαλαρό ρυθμό.

 

Ταύρος

Γενικά zodia: Αν δεν αισθάνεστε καλά τελευταία μια εσωτερική δύναμη θα σας δώσει ώθηση και θα σας κάνει να αισθανθείτε υγιείς και δυνατοί ξανά.  Μπορεί να αποφασίσετε να ολοκληρώσετε όλες τις δουλειές που έχετε αφήσει στη μέση. Θα μπορέσετε να κάνετε τις περισσότερες μέσα στην ημέρα. Μην ξεχάσετε να περάσετε και καλά. Θα θελήσετε να εκμεταλλευτείτε πλήρως την καινούργια σας ενέργεια.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Η καλή τύχη θα σας έρθει από απρόσμενα μέρη και άτομα. Ως ειρωνεία, όσο λιγότερο οργανωμένοι είστε, τόσο πιθανότερο είναι να πέσετε επάνω στην ευκαιρία που περιμένατε. Υιοθετήστε μια χαλαρή συμπεριφορά και θα επιτύχετε.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: Το πάθος θα κυριαρχήσει στην ημέρα σας, εκτός αν βρείτε τρόπο να ξεσπάσετε. Το πάθος στις προσωπικές σχέσεις είναι σε υψηλά επίπεδα, οπότε ένα ρομαντικό βράδυ με έναν/μια σύντροφο είναι καλή ιδέα. Το δημιουργικό πάθος είναι επίσης δυνατό. Ίσως έχετε μια απότομη έμπνευση, που προέρχεται ίσως από ένα μακρινό μέρος. Μην φοβηθείτε να αφήσετε στην άκρη τις καθημερινές δουλειές ώστε να κυνηγήσετε την έμπνευση. Η δημιουργικότητα είναι τόσο σημαντική όσο τίποτα.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Αν χρειάζεται να πάρετε μια σημαντική απόφαση σήμερα ή να κάνετε μια σημαντική επαφή τότε το πρωί είναι η σωστή ώρα. Το απόγευμα θα είναι δύσκολο να κινητοποιηθείτε και να κινητοποιήσετε και τους άλλους. Θα θέλετε να πάτε σπίτι νωρίς.

 

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Ένα ρομαντικό βράδυ στο σπίτι με τον/την σύντροφό σας είναι ότι χρειάζεστε για να έρθετε πιο κοντά. Τα συναισθήματά σας είναι έντονα τώρα αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την διαίσθησή σας ώστε να δείτε πόσα μπορείτε να αποκαλύψετε. Ίσως, επίσης, ανακαλύψετε ένα καινούργιο τομέα που να σας ενδιαφέρει και να θελήσετε να  τον μελετήσετε με τις ώρες.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μπορεί να αισθάνεστε μόνοι σας εξαιτίας κάποιων ιδεών ή πιστεύω σας. Η πραγματικότητα είναι πως αυτή η μοναξιά είναι κυρίως δικό σας δημιούργημα. Περισσότεροι άνθρωποι, απ’ όσο νομίζετε, συμφωνούν μαζί σας. Ανοιχτείτε και θα δείτε πως ισχύει.

 

Λέων

Γενικά ζωδια: Πληροφορίες που λαμβάνετε από μακριά σας αναγκάζουν να μάθετε περισσότερα για ένα θέμα. Ίσως αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις νέες γνώσεις σε ένα καινούργιο σχέδιο. Αν πρέπει να πάρετε αποφάσεις, σήμερα είναι η μέρα για να αποφασίσετε βασιζόμενοι στην καρδιά σας. Μην εκπλαγείτε αν επίσης βρείτε και τις τηλεπαθητικές σας ικανότητες οξυμένες.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Η αυτοπεποίθηση που έχετε στην αρχή της ημέρας μπορεί να μην διαρκέσει όσο θα θέλατε. Μην ανησυχείτε. Δεν χρειάζεται να είστε πάντα στο επίκεντρο. Μην φοβηθείτε να μείνετε λίγο στο περιθώριο ώστε να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

 

Παρθένος

Γενικά zodia: Οικονομικά ζητήματα μπορεί να επιλυθούν σήμερα χρησιμοποιώντας την διαίσθησή σας και την εσωτερική σας δύναμη. Ίσως αντιληφθείτε ότι η ιδέα σας για περισσότερα χρήματα μπορεί να λειτουργήσει. Τουλάχιστον δείτε το. Μην αφήσετε κανέναν να σας μεταπείσει μέχρι να δείτε όλα τα δεδομένα. Ίσως βρείτε και κάποιο ταλέντο που το έχετε εγκαταλείψει και ίσως σας φανεί χρήσιμο τώρα.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia:  Δεν είναι μια πολύ καλή ημέρα για εσάς. Δυστυχώς δεν μπορείτε να ξεφύγετε. Ίσως ακόμα και καλά οργανωμένα σχέδιά σας μπορεί να χαλάσουν, εξαιτίας απρόβλεπτων γεγονότων και επιρροών. Μην είστε πολύ αυστηροί με τον εαυτό σας όταν όλα δεν είναι σωστά.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: Μια έξαρση εσωτερικής δύναμης μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε ότι μπορείτε να μετακινήσετε βουνά. Αν θέλετε να κάνετε ενέργειες που οι άλλοι θεωρούν αδύνατες, σήμερα είναι η μέρα να ξεκινήσετε. Με προσπάθεια δική σας όλα μπαίνουν σε καλή πορεία, η καριέρα, τα σχέδιά σας και η προσωπική σας ζωή. Σκεφθείτε το, σημειώστε τις ιδέες σας, αναλογιστείτε τις συνέπειες και προχωρήστε.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Όταν φαίνεται πως ένα πρόβλημα έχει λυθεί τότε ένα άλλο προκύπτει. Η σημερινή ημέρα ίσως είναι μια μάχη και το τέλος δεν φαίνεται. Αντισταθείτε στην τάση σας να τα παρατήσετε. Αν πραγματικά προσπαθήσετε θα τα καταφέρετε.

 

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Αναμνήσεις από το μακρινό παρελθόν σας μπορεί να βγουν ξανά στην επιφάνεια σήμερα. Θα αναρωτιέστε πως και κάνετε αυτές τις σκέψεις και πως ήρθαν ξανά αυτές οι μνήμες αλλά μάλλον αφορούν καταπιεσμένα συναισθήματα που σας κρατούσαν πίσω. Το απόγευμα θα είστε πιο συγκεντρωμένοι, αποφασισμένοι και έτοιμοι να ασχοληθείτε με οτιδήποτε. Σήμερα είναι σίγουρα μια καλή ημέρα να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο ή να ολοκληρώσετε κάτι που έχετε αφήσει στην μέση.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η αντίθεση που εκφράζετε τελευταία σας έχει ρίξει. Η σημερινή ημέρα είναι για να επανέλθετε με αυτοπεποίθηση. Ένα μεγάλο κύμα υποστήριξης θα βρεθεί στον δρόμο σας και θα θέσει την βάση της επιτυχίας. Τα πράγματα έχουν γυρίσει υπέρ σας.

 

Τοξότης

Γενικά ζωδια:  Η σημερινή ημέρα είναι ένα νέο ξεκίνημα σε πολλά επίπεδα. Ένας παλιός φίλος μπορεί να εμφανιστεί ξανά στην ζωή σας και να φέρει αναμνήσεις που είναι ευχάριστες αλλά και ανησυχητικές. Μην ανησυχείτε για αυτό. Μάλλον πρόκειται για μια απελευθέρωση που είναι αναγκαστική. Ίσως ασχοληθείτε και με μια ομάδα της οποίας οι στόχοι σας αντιπροσωπεύουν. Ίσως κάνετε και καινούργιους φίλους. Να περιμένετε εκπλήξεις από όλες τις πλευρές σήμερα.,

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια:  Μια υπέροχη ιδέα που σας έρχεται το πρωί μπορεί να «ξεφουσκώσει» μέχρι το βράδυ. Ακολουθήστε το ένστικτό σας αντί για να αμφιβάλετε, να αλλάζετε και να μειώνετε την ιδέα.

 

Αιγόκερως

Γενικά zodia: Τα συναισθήματα είναι έντονα σήμερα. Κάποιος γύρω σας μπορεί να έχει προβλήματα με κάποιο άτομο που έχει εξουσία και ίσως προκύψουν πολιτικά ζητήματα. Αισθάνεστε πολύ δυνατοί τώρα και ίσως μπείτε σε πειρασμό να συμμετέχετε σε μια διαμάχη. Είναι προτιμότερο να μείνετε έξω από τέτοιες καταστάσεις και να ρίξετε την ενέργεια και το πάθος σας σε δικά σας σχέδια. Είναι πιθανότερο έτσι να έχετε θετικά αποτελέσματα.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Υπάρχει περίπτωση να υποβιβάσετε τον εαυτό σας σήμερα. Να είστε προσεκτικοί με τις κινήσεις σας αλλά και με το τι λέτε σε συγκεκριμένους ανθρώπους. Οι γύρω σας μπορεί να φορούν προσωπεία προκειμένου να επιτύχουν αυτό που θέλουν.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: Σήμερα το μυαλό σας θα λειτουργεί εξαιρετικά και μπορεί να ξοδέψετε πολλές ώρες διαβάζοντας ή κάνοντας κάποια έρευνα. Η περιέργειά σας είναι εξαιρετικά υψηλή. Ίσως σκεφθείτε να σπουδάσετε κάτι, ειδικά τώρα που καινούργια ενδιαφέροντα εμφανίζονται. Επίσης καινούργιοι φίλοι ίσως σας βάλουν στην διαδικασία να γνωρίσετε καινούργια αντικείμενα. Είναι καλή στιγμή για να το δείτε.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Πηγαίνετε τις ιδέες σας και τις ενέργειές σας ένα βήμα πιο πέρα. Μην είστε ικανοποιημένοι με το μέτριο όταν μπορείτε να επιτύχετε το τέλειο με μια μικρή προσπάθεια από μέρους σας. Να θυμάστε ότι ο θρίαμβος επιτυγχάνεται με την προσπάθεια.

 

Ιχθύες

Γενικά ζωδια: Η διαίσθησή σας θα είναι τόσο ανεπτυγμένη σήμερα που θα πιστεύετε ότι μπορείτε να νιώσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα ανθρώπων που δεν έχετε καν γνωρίσει. Διαβάζοντας τα νέα μπορεί να έχετε μια αποκάλυψη για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Ίσως αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε αυτή την ικανότητα για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Η διαίσθησή σας είναι σωστή.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Είστε σε μια πολύ ευνοϊκή θέση για να κάνετε μεγάλες αλλαγές τώρα. Όταν χαλαρώνετε και βλέπετε πιο προσεκτικά τα πράγματα αντιλαμβάνεστε πως έχετε περισσότερες ευκαιρίες απ’ όσο νομίζετε. Ότι ήταν αδύνατο χθες είναι πιθανό σήμερα.

 

zodia-astra-tarot