Ημερήσιες Προβλέψεις ζωδια σημερα Τετάρτη 18/3

imerisies-provlepseis-triti-20-5-2014

Κριός

Γενικά ζωδια: Σήμερα το πρωί το μόνο που θα βλέπετε είναι σωροί από χαρτί που δεν σας χρησιμεύουν. Ίσως αποφασίσετε να τα πετάξετε θέλοντας να καθαρίσετε όσο το δυνατόν καλύτερα. Αυτό είναι καλό. Ένα τακτοποιημένο γραφείο παραλληλίζεται με ένα τακτοποιημένο μυαλό. Φροντίστε να τους ρίξετε μια ματιά πριν τα πετάξετε. Δεν θέλετε να πετάξετε κάτι που ίσως χρειαστείτε αργότερα.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Καριέρα: Σήμερα ξεκινά μια περίοδος 3-4 εβδομάδων όπου η επικοινωνία στην εργασία σας θα είναι άσχημη. Θα αφήνετε μηνύματα στους άλλους και δεν θα τα λαμβάνουν ποτέ και τα τηλέφωνα θα μπερδεύονται. Να ελέγχετε δυο φορές την δουλειά σας.

 

Ταύρος

Γενικά zodia: Μια φιλοσοφική μελέτη ή μελέτη ενός αρχαίου ξένου πολιτισμού μπορεί να χρειαστεί το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας σήμερα. Το μυαλό σας είναι κοφτερό και διεισδυτικό τώρα οπότε μπορείτε να παρατηρήσετε περισσότερα, να μάθετε πιο γρήγορα και να αφομοιώσετε αυτά που διαβάζετε. Το μόνο αρνητικό είναι η κούραση. Κάντε έναν περίπατο πριν πάτε για ύπνο.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia:  Για τις επόμενες 3-4 εβδομάδες είναι σημαντικό για εσάς να πάτε πίσω και να δείτε τα πρόσφατα γεγονότα που συνέβησαν στην δουλειά σας. Το να δείτε τι έχει συμβεί είναι σημαντικότερο από το να προσπαθείτε να προχωρήσετε. Μπορείτε να μάθετε πολλά από το παρελθόν.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia:  Σήμερα ίσως αποφασίσετε να κάνετε ένα αυθόρμητο party και μπορεί να παρευρεθούν πολλοί ευχάριστοι και ενδιαφέροντες άνθρωποι. Θα περάσετε καλά, θα χαλαρώσετε και θα αισθάνεστε μια γλυκιά κούραση όταν τελειώσει. Κάντε το. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ένα μέλος της οικογένειάς σας ίσως να μην θέλει τόσο θόρυβο. Προσπαθήστε να μην φωνάζετε και μην έχετε την μουσική πολύ δυνατά.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia:  Το μυαλό σας γυρνά συνέχεια αλλά για τις επόμενες 3-4 εβδομάδες ακόμα περισσότερο απ’ ότι συνήθως. Μερικές φορές μπορεί να αισθανθείτε ότι κινήστε πίσω αντί για μπροστά. Αυτό είναι αναμενόμενο. Ακολουθήστε ότι βρίσκεται στον δρόμο σας.

 

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Μπορεί να έχετε μια μεγάλη τηλεφωνική συζήτηση με έναν/μια –εν δυνάμει- σύντροφο. Ίσως συζητήσετε μια φιλοσοφία, τρέχοντα γεγονότα, τον καιρό ήτις απόψεις σας. Το μόνο πράγμα που δεν θα συζητήσετε είναι η φύση της σχέσης σας και αυτό μπορεί να σας εκνευρίζει. Θα καταλάβετε πολλά για τα συναισθήματά σας και θα μπορέσετε να καταλάβετε ο ένας τον άλλο καλύτερα.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είναι πολύ σημαντικό να αποφύγετε να υπογράψετε συμβόλαια για τις επόμενες 3-4 εβδομάδες. Ότι και να συμφωνήσετε μπορεί με κάποιο τρόπο να διαφοροποιηθεί. Το συμβόλαιο δεν θα είναι αυτό που περιμένατε και θα δημιουργηθούν επιπλοκές.

 

Λέων

Γενικά ζωδια: Η δημιουργική δουλειά μπορεί να χρειάζεται περισσότερη προσοχή και αυτοσυγκέντρωση από συνήθως. Ίσως χρειαστεί να κάνετε μια έρευνα σε βάθος, να προσέξετε τις λεπτομέρειες που μπορεί να κουράσει τα μάτια σας και να ερεθίσει υπερβολικά το μυαλό σας. Κάντε διαλείμματα και προσπαθήστε να χαλαρώσετε. Μην ξεχάσετε να φάτε. Μέχρι το τέλος της ημέρας θα είστε ικανοποιημένοι με ότι έχετε καταφέρει.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Θα λέτε κάτι αλλά το πρόσωπο στο οποίο μιλάτε θα αντιλαμβάνεται κάτι τελείως διαφορετικό. Θα χρειάζεται να το εξηγήσετε πολύ απλά για να μπορέσετε να συνεννοηθείτε. Δυστυχώς έτσι θα είναι για τις επόμενες 3-4 εβδομάδες.

 

Παρθένος

Γενικά zodia: Κάποιοι νεαροί επισκέπτες μπορεί να έρθουν στο σπίτι σας σήμερα. Ίσως βρεθείτε αναπάντεχα στην θέση του οικοδεσπότη και να πρέπει να τους διασκεδάσετε. Δεν σας αρέσει να είστε συνήθως στο κέντρο της προσοχής, αλλά σε αυτή την περίπτωση μπορεί να το χαρείτε. Ίσως παίξετε κάποια παιχνίδια ή μπορεί να διηγηθείτε μερικές ιστορίες. Ότι και να κάνετε εσείς και οι επισκέπτες σας θα περάσετε καλά. Χαρείτε την ημέρα.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Κάποιος θα σας καλέσει για την πιο σημαντική συνέντευξη της ζωής σας αλλά ίσως ξεχάσει να σας αφήσει κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας και μπορεί να μην έχετε τρόπο επικοινωνίας με αυτό το άτομο. Κάτι τέτοιο μπορεί να είναι σύνηθες για τις επόμενες 3-4 εβδομάδες.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia:  Σήμερα μπορεί να αισθανθείτε ότι επικοινωνείτε τηλεπαθητικά με κάποιον που ίσως να μην γνωρίζετε πολύ καλά. Μπορεί να είναι συμπτωματικό ή απλά μπορεί αυτό το άτομο να στέλνει σήμερα σε όλους όσους γνωρίζει. Αν αισθανθείτε άνετα μπορείτε να κάνετε μια προσπάθεια να γνωρίσετε αυτό το άτομο καλύτερα. Το άτομο αυτό μπορεί να χρειάζεται έναν φίλο αυτή τη στιγμή.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia:  Θα βρεθείτε σε δύσκολες καταστάσεις με τις ηλεκτρονικές σας συσκευές για τις επόμενες 3-4 εβδομάδες. Μπορεί να χαλάσουν περισσότερος φορές απ’ όσο θα ελπίζατε. Κάντε υπομονή.

 

Σκορπιός

Γενικά zodia:  Κάποια δουλειά που είχατε κάνει στο παρελθόν και ίσως έχετε ξεχάσει μπορεί να τραβήξει την προσοχή κάποιου ψηλά στην ιεραρχία. Μπορεί να λάβετε επιβράβευση για εκείνη την δουλειά. Θα είναι σίγουρα μια πολύ ευχάριστη και καλοδεχούμενη έκπληξη. Μπορεί να χαλαρώσετε για λίγο. Βγείτε έξω και διασκεδάστε.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Οι επαγγελματικές διαπραγματεύσεις θα είναι δύσκολες για τις επόμενες 3-4 εβδομάδες. Θα υπάρχει εκνευρισμός και θα είναι δύσκολο για εσάς να συμβιβαστείτε. Μην παίρνετε τίποτα προσωπικά. Γενικά η επικοινωνία δεν είναι καλή αυτή την περίοδο.

 

Τοξότης

Γενικά ζωδια: Μπορεί να έχετε μια περίεργη συζήτηση με κάποιον που δεν ξέρετε πολύ καλά. Μπορεί να είναι μια γνωριμία από το εργασιακό σας περιβάλλον ή κάποιος που μόλις έφτασε από μακριά. Η συζήτηση μπορεί να φέρει στο προσκήνιο νέες επαγγελματικές ευκαιρίες που δεν είχατε ποτέ σκεφθεί στο παρελθόν. Μπορεί να περάσετε χρόνο σκεπτόμενοι την συζήτηση. Αν σας φαίνεται σωστό, κάντε το.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Θα χρειαστείτε περισσότερο χρόνο να φτάσετε στην δουλειά σας σήμερα. Για τις επόμενες 3-4 εβδομάδες οι πλανήτες δεν θα είναι ευνοϊκοί απέναντί σας σε σχέση με τις μετακινήσεις. Να είστε προετοιμασμένοι.

 

Αιγόκερως

Γενικά zodia: Η μάθηση θα είναι η προτεραιότητά σας σήμερα. Ίσως ασχοληθείτε με φιλοσοφία, ιστορία ή κάποια άλλη ανθρωπιστική επιστήμη. Μπορεί να πάτε σε μια διάλεξη ή ίσως επιλέξετε ένα βιβλιοπωλείο. Θα υπάρξουν συζητήσεις και ανταλλαγή ιδεών που θα σας συναρπάσουν. Κρατήστε σημειώσεις και χαρείτε την ημέρα.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Αν και είστε πολύ μεθοδικοί και τα πάντα είναι καλά σχεδιασμένα ίσως συναντήσετε κάποια εμπόδια τις επόμενες 3-4 εβδομάδες. Οι δυσκολίες στην επικοινωνία θα βάλουν σε δύσκολη θέση την αποδοτικότητά σας στην δουλειά. Προσπαθήστε για το καλύτερο.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia:  Κάποιες έντονες συζητήσεις μπορεί να προκύψουν ανάμεσα σε εσάς και κάποιους φίλους. Δεν είναι στενοί σας φίλοι αλλά μέχρι το τέλος της ημέρα κάποιοι σίγουρα θα είναι. Έχετε πολλά κοινά ενδιαφέροντα, σκέφτεστε με τον ίδιο τρόπο και περνάτε καλά. Θα τους ξαναδείτε σίγουρα.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Αποφύγετε να αγοράσετε κάποια ηλεκτρονική συσκευή για το γραφείο σας τις επόμενες 3-4 εβδομάδες. Ότι αγοράσετε τώρα πιθανότατα θα έχει μηχανικά προβλήματα αργότερα. Αν πρέπει να αγοράσετε κάτι φροντίστε να έχει εγγύηση.

 

Ιχθύες

Γενικά zvdia: Σήμερα μπορεί να επικεντρωθείτε σε μια πολύ συγκεκριμένη, δημιουργική δουλειά. Ίσως έχει να κάνει με ζωγραφική, δημιουργία κοσμημάτων ή μαγειρική. Ίσως χρειαστείτε περισσότερο χρόνο απ’ ότι συνήθως αλλά περιέχει πολλές λεπτομέρειες. Αυτό είναι καλό γιατί θα είστε χαρούμενοι με ότι κάνετε. Κάντε συχνά διαλείμματα για να ξεκουράσετε τα μάτια σας.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Οι παρεξηγήσεις στην δουλειά σας θα είναι συχνό φαινόμενο για τις επόμενες 3- 4 εβδομάδες. Θα είναι δύσκολο να συνεννοηθείτε με τους  άλλους. Κάντε ότι μπορείτε να διατηρήσετε μια θετική συμπεριφορά. Χρησιμοποιήστε το χιούμορ σας.

 

zodia-astra-tarot