Ημερήσιες Προβλέψεις ζωδια σημερα Πέμπτη 19/2

imerisies-provlepseis-zodia-deytera-26-5

Κριός

Γενικά ζωδια: Μια δουλειά που πρέπει να κάνετε μπορεί να αποδειχθεί πιο δύσκολη απ’ όσο νομίζατε. Δουλεύετε πολύ σκληρά και  αισθάνεστε κουρασμένοι. Αν δεν επείγει να το κάνετε τότε ολοκληρώστε όσο μπορείτε χωρίς να ριψοκινδυνεύσετε την υγεία σας. Κάντε τα υπόλοιπα αύριο. Δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου αν καθυστερήσετε λίγο.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα ζωδια:  Αν κάποιος σας δώσει ένα δημιουργικό σχέδιο για να υλοποιήσετε μην αρνηθείτε έντονα λέγοντας πως δεν ασχολείστε με τέτοια πράγματα. Έχετε πολύ ταλέντο, περισσότερο απ’ όσο αντιλαμβάνεστε και σήμερα είναι ευκαιρία να το δείξετε.

 

Ταύρος

Γενικά zodia: Κάποιος, ίσως από μια ομάδα στην οποία είστε μέλος, μπορεί να ζητήσει την βοήθειά σας. Μάλλον δεν θα θέλετε να το κάνετε, πιθανότατα γιατί έχετε σχέδια. Μην φοβηθείτε να πείτε όχι. Η δημιουργική σας ενέργεια είναι ψηλά και η φαντασία σας λειτουργεί τρομερά αλλά άλλες ευθύνες επεμβαίνουν με αποτέλεσμα να μην κάνετε κάτι τώρα. Σημειώστε τις ιδέες σας και ασχοληθείτε με αυτές αργότερα.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Το να δουλεύετε σε ομάδες με άτομα που σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο με εσάς, θα σας οδηγήσει στην επιτυχία. Μια κοινή προσπάθεια θα σας δώσει πολύ καλά αποτελέσματα οπότε ενδώστε. Οι άνθρωποι γύρω σας θα είναι πολύ υποστηρικτικοί για τους προσωπικούς σας στόχους.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: Η πρόοδος της καριέρας σας φαίνεται πολλά υποσχόμενη και μάλλον βιάζεστε να ολοκληρώσετε ότι χρειάζεται να γίνει. Αλλά οι ευθύνες του σπιτιού και της οικογένειας μπορεί να επέμβουν. Για κάποιο λόγο ίσως χρειαστεί να μείνετε σπίτι. Ίσως είχατε κάποια όνειρα που σας φάνηκαν συμβολικά αλλά δεν μπορείτε να τα θυμηθείτε. Αν σταματήσετε να προσπαθείτε να τα θυμηθείτε μπορεί να σας έρθουν στο μυαλό.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Μην είστε τόσο συγκεντρωμένοι και απόμακροι. Είναι καλή στιγμή να οδηγηθείτε από τα συναισθήματά σας. Το ένστικτό σας είναι δυνατό και πρέπει να το ακούσετε. Ο μεγαλύτερός σας εχθρός είναι η αναποφασιστικότητα αλλά μπορεί να την ξεπεράσετε με βοήθεια από την διαίσθησή σας.

 

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Κάποια ιδιαιτέρως δυσάρεστα νέα μπορεί να σας έρθουν από μακριά. Δεν θα αφορά την οικογένειά ή τους φίλους σας αλλά θα είναι κάτι κοινωνικό ή πολιτικής φύσης. Είναι θέμα συζήτησης γύρω σας. Ίσως χρειάζεται να κάνετε κάποιες δουλειές σήμερα αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορείτε. Χαλαρώστε, μπορείτε να τις κάνετε αύριο.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Έχετε σημαντικά σχέδια, πάνω στα οποία δουλεύετε εδώ και καιρό. Τις περισσότερες φορές αυτά τα σχέδια τα βάζετε στο περιθώριο, τώρα όμως είναι στιγμή να τα βάλετε στο κέντρο. Θα κάνετε μεγάλη πρόοδο με αυτά σήμερα.

 

Λέων

Γενικά ζωδια: Δουλεύετε πολύ σκληρά για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Είστε πολύ κοντά στο να αποκτήσετε ότι θέλετε αλλά κάποια προσωρινά εμπόδια μπορεί να μπουν στον δρόμο σας. Μπορεί να πανικοβληθείτε καθώς θα αισθανθείτε ότι δεν θα μπορέσετε να φτάσετε εκεί που θέλετε. Μην ανησυχείτε καθώς δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Απλά χρειάζεται να εξετάσετε την κατάσταση και να δείτε τι πρέπει να γίνει ώστε να επιλυθεί.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια:  Συνδεθείτε στο ίδιο μήκος κύματος με τους γύρω σας σήμερα αντί να βρίσκεστε συνέχεια απέναντί τους. Αγκαλιάστε την καλή σας διάθεση και το χαμόγελό σας. Η γοητεία σας και ο ενθουσιασμός σας είναι μεταδοτικά. Αυτά τα στοιχεία είναι τα καλύτερα εφόδιά σας.

 

Παρθένος

Γενικά zodia: Ένα φίλος μπορεί να μην αισθάνεται καλά και να χρειάζεται υποστήριξη και εμψύχωση από εσάς. Μπορεί να έχετε πολλές προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις  σήμερα και ίσως πρέπει να τις απορρίψετε. Δεν θα έχετε όρεξη και θα θέλετε να μείνετε μόνοι για να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας. Κάποια από τις εκδηλώσεις μπορεί να αφορά την εργασία σας και να αισθάνεστε υποχρεωμένοι να πάτε. Χρειάζεται να πάτε αλλά δεν είστε υποχρεωμένοι να μείνετε πολύ.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Η ένταση ανάμεσα σε εσάς και τους γύρω σας είναι δεδομένη. Αφήστε την ευαίσθητη, τρυφερή πλευρά σας να βγει στην επιφάνεια ώστε να σταματήσουν οι εντάσεις. Επίσης, αν αισθάνεστε πως με κάποιο τρόπο αδικείστε πείτε την γνώμη σας και οι άλλοι θα ταχθούν στο πλευρό σας.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: Ίσως σχεδιάζετε να έχετε επισκέπτες και να μείνουν μαζί σας για λίγο. Κάποιες δουλειές που δεν έχουν γίνει και ο φόρτος εργασίας σας, σας έχουν αγχώσει λίγο. Πρέπει να δείτε την κατάσταση αντικειμενικά. Δεν είναι τόσο άσχημα αλλά κάτι πρέπει να γίνει. Τακτοποιήστε το και επιβραβεύστε τον εαυτό σας με κάποιον τρόπο.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Μια προσφορά θα σας έρθει σήμερα ηλεκτρονικά, που θα είναι πολύ δελεαστική. Στην κατάσταση που είναι τώρα το μυαλό σας θα μπορέσετε εύκολα να πειστείτε για τα πλεονεκτήματα αυτής της προσφοράς. Να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί εύκολα να ξεγελαστείτε.

 

Σκορπιός

Γενικά zwdia:  Κάποιος φίλος ίσως είναι στεναχωρημένος και χρειάζεται την συμβουλή σας. Κάποιοι μακροπρόθεσμοι στόχοι πάνω στους οποίους δουλεύατε μπορεί να έχουν προσωρινά συναντήσει κάποια εμπόδια και αναρωτιέστε μήπως δεν μπορέσετε να τους υλοποιήσετε. Μην χάνετε χρόνο με αρνητικές σκέψεις. Κάντε τώρα ότι χρειάζεται να γίνει. Είναι μια προσωρινή κατάσταση που θα την ξεπεράσετε αλλά εξαρτάται από εσάς το πόσο γρήγορα.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Γεμίστε την ημέρα σας σήμερα. Μπορεί να σας φανούν πολλά αλλά θα τα καταφέρετε. Θα δείτε ότι οι γύρω σας συνεργάζονται μια χαρά με τα σχέδιά σας. Είστε περιτριγυρισμένοι από μεγάλη υποστήριξη.

 

Τοξότης

Γενικά ζωδια: Κάποιοι συνάδελφοι πρόκειται να σας επισκεφθούν αλλά δεν ανυπομονείτε. Μπορεί να ανησυχείτε για το πώς θα πάει και για την εντύπωση που θα τους κάνετε. Μην ανησυχείτε, όλα θα πάνε καλά. Ίσως ανησυχείτε και για κάποια μέλη της οικογένειάς σας, σχετικά με κάποιες ευθύνες που έχουν αναλάβει. Χαλαρώστε, όλα θα πάνε καλά.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Μπορεί να είστε εκνευρισμένοι από την έλλειψη ενέργειας μαζί με νοητική κούραση. Μην ανησυχείτε και αποδεχθείτε τα δώρα που έρχονται με ένα διάλειμμα, χαλαρώστε και ακούστε το ένστικτό σας. Η επιτυχία θα έρθει φυσικά.

 

Αιγόκερως

Γενικά zodia: Σήμερα μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποιες εξωτερικές δουλειές οι οποίες θα αποδειχθούν δύσκολες για αρκετούς λόγους. Η επικοινωνία σας με τους άλλους μπορεί προσωρινά να συναντήσει εμπόδια. Κάποια μηνύματα μπορεί να μην παραδίδονται ή να μην μπορείτε να μιλήσετε με το σωστό άτομο. Μέρες σαν και αυτές χρειάζεται μια προσπάθεια για να παραμείνετε ψύχραιμοι. Τίποτα δεν είναι τόσο σημαντικό για να τρελαθείτε.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Καριέρα: Θα ανακαλύψετε ότι σήμερα αποσπάται πολύ εύκολα η προσοχή σας. Φαίνεται ότι ασχολείστε πολύ με τις δουλειές των άλλων. Τα κουτσομπολιά στην δουλειά σας είναι πολλά και προσπαθήστε να μην προσθέσετε και το δικό σας λιθαράκι. Μείνετε προσγειωμένοι.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: Ίσως έχετε συναντήσει κάποια εμπόδια στην δουλειά σας ή σε σχέση με τα οικονομικά και δεν αισθάνεστε πολύ καλά, η διάθεσή σας είναι πεσμένη και αναρωτιέστε αν αυτό θα συνεχιστεί. Μην πανικοβάλλεστε. Δεν είναι έτσι το μέλλον, αλλά είναι κάτι προσωρινό. Κάντε γυμναστική ή απασχολήστε με κάτι άλλο το μυαλό σας, ίσως ο διαλογισμός να σας βοηθήσει. Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία σας θα επιστρέψουν.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia:  Αισθάνεστε ότι προορίζεστε για έναν υψηλότερο σκοπό. Μην αδιαφορείτε για αυτή την εσωτερική φωνή που επιμένει ότι είστε για μεγάλα πράγματα. Θέστε υψηλούς στόχους και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

 

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Η δουλειά που μπορεί να σας προσφέρει προαγωγή ίσως σας πάρει για λίγο μακριά από τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να δημιουργήσει κάποιες εντάσεις. Δεν θα είναι καλή η διάθεσή σας γιατί θα προτιμούσατε να είστε με τα πρόσωπα που αγαπάτε αλλά αισθάνεστε πως τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσετε μπροστά. Είναι σημαντικό να εκμεταλλευτείτε όσο το δυνατόν περισσότερο τις τρέχουσες πλανητικές θέσεις. Όλοι θα χαρούν με τα αποτελέσματα.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που εμφανίζονται από το πουθενά. Είστε ευθυγραμμισμένοι με την κοσμική ενέργεια της ημέρα. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και τις ικανότητές σας. Αφήστε τον εαυτό σας να λάμψει και η επιβράβευση θα έρθει.

 

zodia-astra-tarot