Ημερήσιες Προβλέψεις ζωδια σημερα Πέμπτη 19/3

imerisies-provlepseis-kyriaki-4-5

Κριός

Γενικά ζωδια: Σήμερα μια φιλία μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο. Κάποιος που γνωρίζετε καλά αλλά ποτέ δεν σκεφθήκατε ως εραστή μπορεί ξαφνικά να σας δείχνει το ερωτικό του ενδιαφέρον και εσείς να ανταποκρίνεστε. Το αν θα επιλέξετε να κάνετε κάτι είναι δική σας απόφαση. Οι καταστάσεις και οι άνθρωποι αλλάζουν. Σκεφθείτε το καλά πριν απορρίψετε αυτό το άτομο. Μην το κάνετε επειδή είναι απλά ένας φίλος.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Μην είστε απερίσκεπτοι με την δύναμή σας. Επειδή έχετε εξουσία σε σχέση με κάποιον άλλο δεν σημαίνει ότι πρέπει να το εκμεταλλεύεστε και να συμπεριφέρεστε άσχημα. Συμπεριφερθείτε στους άλλους όπως θα θέλατε να σας συμπεριφέρονταν. Η κατάχρηση της δύναμης και της εξουσίας μόνο προβλήματα μπορεί να αποφέρει.

 

Ταύρος

Γενικά zodia: Μια αλλαγή στις συνθήκες εργασίας σας μπορεί να είναι θετική αλλαγή για εσάς. Ίσως μετακινηθείτε σε άλλο γραφείο, σε άλλον όροφο ή σε άλλο κτίριο. Όποια και να είναι η αλλαγή εσείς θα έχετε λιγότερο άγχος. Το να κάθεστε δίπλα σε ένα παράθυρο και να μπορείτε να δείτε έξω μπορεί να σας ανανεώσει και να σας κάνει πιο παραγωγικούς.

Ερωτικά zodia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Προσπαθήστε να μην χάσετε την αίσθηση της αξιοπρέπειας στην δουλειά σας. Μπορεί να χάσετε τον εαυτό σας εξαιτίας της πολιτικής που ακολουθείται στο γραφείο σας. Βάλτε προτεραιότητες. Μην μιλάτε άσχημα για τους άλλους μόνο και μόνο για να δείχνετε εσείς καλά.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: Κάποιες γνώσεις που κερδίζετε σήμερα είναι σημαντικές και κάνουν μεγάλη διαφορά σε κάποια δημιουργικά σχέδια πάνω στα οποία εργάζεστε τώρα. Ένα φίλος μπορεί να σας βοηθήσει με κάποιον τρόπο. Μια προσπάθειά σας τωρινή μπορεί να μπει σε καινούργια κατεύθυνση ή μπορεί να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Ότι και να είναι, να περιμένετε να αισθανθείτε εμπνευσμένοι. Μην εντυπωσιαστείτε από την εξαιρετική ποιότητα της δουλειά σας.

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia:  Κάποιος σας πιέζει να κάνετε κάτι ιδιαίτερο στην δουλειά σας αλλά είστε περιορισμένοι. Κάποιος με εξουσία σας κρατά πίσω με κάποιον τρόπο. Θα υπάρχουν διαμάχες συμφερόντων και θα βρεθείτε στην μέση. Η ειλικρίνεια είναι το κλειδί σε τέτοιες περιπτώσεις.

 

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Η επούλωση κάποιων παιδικών τραυμάτων ίσως επιτευχθεί σήμερα καθώς μπορεί να έρθετε σε επαφή με κάποιον που σας γνώριζε τότε. Μην εκπλαγείτε αν κλάψετε. Είναι φυσιολογική αντίδραση. Μπορεί ξαφνικά να ξεκινήσετε να γελάτε έντονα. Φροντίστε το βράδυ να βγείτε. Αυτό θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να μπορέσετε να κοιμηθείτε.

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia:  Η διάθεσή σας είναι πολύ καλή και σας δίνει την δυνατότητα να αντεπεξέλθετε στις δύσκολες καταστάσεις. Μπορείτε να εναντιωθείτε. Μην φοβάστε τις καταστάσεις που σχετίζονται με την δουλειά. Έχετε ότι χρειάζεται για να επιτύχετε.

 

Λέων

Γενικά ζωδια: Μπορεί να έχετε κάποια εξαιρετικά νέα σήμερα ίσως από τον/την σύντροφό σας. Μπορεί να αφορά την σχέση σας ή μπορεί να έχει η τύχη να σας συναντά. Αυτή η τύχη μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε ελεύθεροι και με κάποιο τρόπο ουσιαστικά να βοηθήσει την σχέση σας. Μην πανικοβάλλεστε και μην το αναλύετε υπερβολικά. Ακολουθήστε την καρδιά σας.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Δεν είναι τώρα η ώρα για να χειρίζεστε τους άλλους ή τις επιλογές τους. Αν το κάνετε θα δημιουργηθεί τρομερή σύγχυση και αρνητική στάση απέναντί σας. Καλύτερα είναι να το αποφύγετε εντελώς.

 

Παρθένος

Γενικά zodia: Μπορεί να δουλεύατε πολύ σκληρά για να αυξήσετε το εισόδημά σας και μπορεί τελικά να βλέπετε αποτελέσματα. Κανονικά τώρα θα χρειαζόταν ακόμα περισσότερη δουλειά αλλά εσείς ίσως έχετε την δυνατότητα να χαλαρώσετε για κάποιο διάστημα και να διώξετε όλο το άγχος και την ένταση. Ευχαριστήστε την τύχη σας και κάντε σχέδια για τον ελεύθερο χρόνο σας.

Ερωτικά zodia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Προσέξτε να μην εμπλακείτε πολύ στα προβλήματα των άλλων. Στην δουλειά σας θα επικρατεί μια έντονη σύγχυση και αν κάνετε πολλές ερωτήσεις σύντομα θα βρεθείτε σε μια δύσκολη κατάσταση από την οποία φαίνεται ότι δεν θα μπορείτε να ξεφύγετε εύκολα. Μην ανακατευτείτε.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia:  Σήμερα θα αισθάνεστε πολύ ελκυστικοί, ρομαντικοί και sexy. Ο/Η –εν δυνάμει- σύντροφός σας θα σας δώσει πολύ σημασία και θα αποφασίσει να κάνει σχέδια για τους 2 σας. Ίσως ακριβώς αυτό χρειάζεστε καθώς οι τελευταίες ημέρες ήταν δύσκολες. Βγείτε από το σπίτι και περάστε καλά. Όλοι το χρειαζόμαστε μια στο τόσο.

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Το μυαλό σας και η ήμερη φύση σας είναι σημαντικά στοιχεία του χαρακτήρα σας. Άβολα θέματα θα δημιουργήσουν σύγχυση παντού γύρω σας. Εσείς θα είστε η φωνή της λογικής που όλοι ψάχνουν. Θα τους ηρεμήσετε και θα τους καθοδηγήσετε.

 

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Η διαίσθησή σας μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμη ειδικά όταν πρόκειται να αντιμετωπίσετε μια δύσκολη κατάσταση. Ξέρετε όλους τους κανόνες, όλες τις μεθόδους σε ότι και να κάνετε αλλά σήμερα ίσως χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις που στηρίζονται στο ένστικτό σας και όχι την λογική ή τους κανόνες. Είναι ένα χρήσιμο νέο εργαλείο στο πώς να αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους. Εκμεταλλευτείτε το.

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Φροντίστε να είστε ειλικρινείς και ξεκάθαροι με όλους γύρω σας. Δεν είναι η στιγμή για μυστικά. Υπάρχουν πολλά κουτσομπολιά στην δουλειά σας και θα δείτε πως ότι προσπαθήσετε να κρατήσετε ως μυστικό θα γυρίσει στο τέλος εναντίον σας.

 

Τοξότης

Γενικά ζωδια: Κάποια κουτσομπολιά για έναν φίλο που έχει ξεκινήσει πρόσφατα μια σχέση μπορεί να φτάσουν σήμερα στα αυτιά σας. Μπορεί να εκπλαγείτε καθώς είναι κάτι που δεν θα περιμένατε ποτέ από αυτό το άτομο. Θα χαρείτε γιατί θέλετε να είναι ευτυχισμένος/η. Μην φοβάστε να καλέσετε και να ρωτήσετε. Θα χαρείτε και οι 2.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Κάποιος με εξουσία θα σας επιπλήξει σήμερα για την ονειροπόλα φύση σας. Ονειροβατείτε και κάποιος θα θελήσει να σας προσγειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Μπορεί να γίνει με απότομο τρόπο.

 

Αιγόκερως

Γενικά zοdia: Κάποιες μικρές αλλαγές στην οικονομική σας κατάσταση μπορεί να κάνουν όμορφη την ημέρα σας. Μπορεί να έχει ένα λάθος υπέρ σας στην τράπεζα, ίσως κάποιος σας επιστρέψει χρήματα που είχατε δανείσει ή μπορεί να δεχθείτε ένα γενναιόδωρο δώρο. Ότι και να είναι καθιστά εφικτό για εσάς να κάνετε μια αγορά που θέλατε εδώ και καιρό και συνεχώς αναβάλατε. Χαρείτε την τύχη σας και εκμεταλλευτείτε την.

Ερωτικά zodia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Η δουλειά με τους συναδέλφους δεν θα είναι εύκολη. Θα υπάρχει πολύ σύγχυση που θα πρέπει να προσπεράσετε ώστε να φτάσετε στο θέμα με το οποίο πρέπει να ασχοληθείτε. Κάντε ότι μπορείτε και να θυμάστε ότι η σύγχυση αφορά μόνο την επιφάνεια και όχι όλο το θέμα.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: Μπορεί σήμερα να αισθάνεστε σαν να πρόκειται να εκραγεί το μυαλό σας. Αν μελετάτε ένα πνευματικό ζήτημα, μπορεί κάποια μηνύματα να έρχονται γρήγορα και έντονα. Θέματα που δεν μπορούσατε να κατανοήσετε γίνονται τώρα ξεκάθαρα. Θα πρέπει να τα σημειώσετε καθώς οι ιδέες και οι συσχετισμοί θα είναι πολλοί. Εκμεταλλευτείτε τα.

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Θα πρέπει να έχετε μια ευπροσάρμοστη και ευέλικτη οπτική. Μπορεί να συναντήσετε άτομα αυταρχικά που έχουν την προδιάθεση να τα ξέρουν όλα και να μην ακούν λέξη απ’ όσα λέτε. Να είστε ανοιχτόμυαλοι και να δείχνετε κατανόηση.

 

Ιχθύες

Γενικά zwdia:  Συναισθήματα και αναμνήσεις που είχατε θάψει βαθιά μπορεί να εμφανιστούν σήμερα. Στην αρχή ίσως να μην μπορείτε να το εξηγήσετε. Αυτές οι αναμνήσεις θα φαίνονται άσχετες με την τωρινή ζωή σας. Αν σκεφθείτε καλά ίσως αντιληφθείτε γιατί εμφανίζονται τώρα. Αναλογιστείτε καλά και θυμηθείτε τις εμπειρίες αυτές. Ίσως επιφέρουν μια μεγάλη αλλαγή στην τωρινή ζωή σας.

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η αναποφασιστικότητα και η σύγχυση είναι οι εφιάλτες τους οποίους αντιμετωπίζετε τώρα. Έχετε πολύ άγχος και τίποτα δεν φαίνεται να είναι σωστό. Μπορείτε να βασιστείτε στο ένστικτό σας. Ακούστε την διαίσθησή σας και θα καταλάβετε αμέσως πως πρέπει να προχωρήσετε.

 

zodia-astra-tarot