Ημερήσιες Προβλέψεις ζωδια σημερα Τρίτη 19/5

imerisies-provlepseis-deytera-9-6-zodia

Κριός

Γενικά ζωδια: Χρησιμοποιώντας την κοινή λογική τα περισσότερα πράγματα μπορούν να επιλυθούν ανάμεσα σε εσάς και τους γύρω σας. Οι συμφωνίες θα είναι πρακτικές, εποικοδομητικές και θα αρέσουν σε όλους. Αν και Ερμής θα έχει ανάδρομη πορεία από σήμερα και μπορεί να δημιουργηθούν κάποιες καθυστερήσεις, η ευθυγράμμιση μπορεί να σας βοηθήσει να στρώσετε το έδαφος για μελλοντική επιτυχία.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Αισθάνεστε δυνατή σύνδεση με τους γύρω σας και αυτό θα ανοίξει τον δρόμο για καλύτερες σχέσεις στην δουλειά σας. Η επικοινωνία σας είναι πολύ καλή και όσο περισσότερο μιλάτε τόσο περισσότερο θα δένεστε με τους γύρω σας.

 

Ταύρος

Γενικά zodia: Να προσέξετε τα οικονομικά σας θέματα σήμερα καθώς μια καλή χρήση των χρημάτων σας μπορεί να σας βοηθήσει αργότερα. Να ελέγξετε μήπως μπορείτε να βρείτε αυτά που χρειάζεστε αλλού πιο φθηνά. Σήμερα μια ευκαιρία μπορεί να μην είναι και τόσο καλή ιδέα, αν το ξανασκεφθείτε. Να είστε σίγουροι ότι αγοράζετε κάτι με πραγματική αξία.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Μερικές φορές εύχεστε να μπορούσατε να κάνετε την δουλειά σας μέσα από ένα κλουβί ώστε να είστε τελείως απομονωμένοι και να μην σας ενοχλεί κανένας. Δυστυχώς αυτό δεν θα συμβεί σήμερα σε καμία περίπτωση. Μάλλον το αντίθετο θα συμβεί. Μην προσπαθήσετε να κρυφτείτε. Δεν θα τα καταφέρετε.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: Θα είστε σε καλή φόρμα σήμερα και θα επικεντρωθείτε στην επικοινωνία σας ώστε να μεταβιβάσετε το μήνυμά σας. Αν θέλετε να πουλήσετε μια ιδέα ή να πείσετε κάποιον για κάτι θα το καταφέρετε εύκολα. Αν και ο Ερμής έχει ανάδρομη πορεία εσείς θα μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε ώστε να επιλύσετε δύσκολα θέματα.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Η καλή τύχη έρχεται προς το μέρος σας είτε την αναζητάτε είτε όχι. Να είστε ο εαυτός σας και αυτομάτως θα τραβήξετε τυχερά και υποστηρικτικά άτομα στο πλευρό σας. Μια νέα σχέση θα δημιουργηθεί σήμερα και θα είναι εξαιρετικά ωφέλιμη για εσάς.

 

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Η διαίσθησή σας είναι έντονη σήμερα και σας βοηθά να κάνετε καλύτερες επιλογές ειδικά σας οικονομικά σας θέματα και σε θέματα που αφορούν τον τρόπο ζωής σας. Θα πρέπει να ξαναδείτε το πρόγραμμά σας ώστε να μην επιβαρυνθείτε με πολλά καθήκοντα. Μια ισορροπημένη προσέγγιση ανάμεσα στην δουλειά και  την ξεκούραση θα σας βοηθήσει την παραγωγικότητά σας.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μπορεί να αισθάνεστε ότι ένας φίλος σας σας απογοητεύει με κάποιο τρόπο. Δείτε την κατάσταση πιο προσεκτικά και θα δείτε ότι δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Το άτομο αυτό είναι απλά ο εαυτός του/της. Οι πράξεις του/της δεν έχουν καμία σχέση με εσάς.

 

Λέων

Γενικά ζωδια: Δείτε προσεκτικά μια ιδέα που φαίνεται αλάνθαστη καθώς μπορεί να μην είναι. Προσέξτε και το άτομο που προσπαθεί να σας πείσει καθώς τα κίνητρά τους μπορεί να είναι αμφισβητήσιμα. Καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος από σήμερα σκεφθείτε να ψάξετε άλλες επιλογές που σας ταιριάζουν καλύτερα.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Η γοητεία σας και ο γλυκός σας τρόπος θα σας βάλει όπου επιθυμείτε. Είστε έτοιμοι. Είστε χαρούμενοι και η λίγο παιδική συμπεριφορά σας τους κάνει όλους γύρω σας να αισθάνονται καλά. Αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας σας.

 

Παρθένος

Γενικά zodia: Δείξτε τις ικανότητές σας σε αυτούς που μετράνε καθώς μπορεί να βάλετε τον εαυτό σας σε μια θέση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας αν το κάνετε. Όσο περισσότερο σας εμπιστευτούν οι άλλοι τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να επιτύχετε. Να φροντίσετε να μην δεσμευτείτε για περίπλοκα ή ακριβά σχέδια καθώς θα επωφεληθείτε από την όποια περαιτέρω έρευνα κάνετε.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia:  Αντισταθείτε στην ανάγκη σας να καθαρίσετε και να οργανώσετε τα πάντα συμπεριλαμβανομένων και των υπολοίπων γραφείων γύρω σας. Μόλις ξεκινήσετε να καθαρίζετε θα είναι δύσκολο να σταματήσετε και θα χάσετε σημαντικές πληροφορίες που θα κυκλοφορούν γύρω σας σήμερα.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: Η όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα που δημιουργείτε μπορεί να προκύψει ζήλεια από ένα άτομο που διεκδικεί την προσοχή που έχετε στραμμένη στην δουλειά ή σε έναν προσωπικό στόχο. Ανάμεσα σε όλες τις υποχρεώσεις σας μπορεί να δείτε τον χρόνο σας να πετάει εκτός και δεσμευθείτε να ασχοληθείτε μόνο με ότι είναι σημαντικό.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Χρησιμοποιείστε τις επαφές σας τώρα. Χρησιμοποιείστε τις πηγές σας. Εκμεταλλευθείτε την γοητεία και την εξυπνάδα σας και θα τα έχετε όλα. Η δύναμη είναι δική σας. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να την αποδεχθείτε και να την χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας. Η διάθεσή σας είναι καλή και όλα πηγαίνουν τέλεια.

 

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Μπορεί να αισθανθείτε έντονα το πάθος αλλά είτε πρόκειται για ρομαντικά λόγια, είστε για διαφωνία είναι δική σας απόφαση. Ο Άρης στους Διδύμους σας προτρέπει να κάνετε ξεκάθαρες τις προθέσεις σας ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Να είστε προσεκτικοί σε ότι υπόσχεστε όμως ειδικά σε πράγματα που είναι δύσκολο να πραγματοποιήσετε.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia:  Μην προσποιείστε ότι είστε κάποιος που δεν είστε και πως γνωρίζετε πράγματα που σας είναι άγνωστα. Μπορεί να μπείτε σε πειρασμό να συμμετάσχετε σε μια συζήτηση για την οποία δεν ξέρετε απολύτως τίποτα. Καλύτερα να το παραδεχθείτε παρά να υποκρίνεστε.

 

Τοξότης

Γενικά ζωδια: Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή από σήμερα καλύτερα να αφήσετε τα πράγματα ως έχουν για τώρα. Αντισταθείτε στην τάση σας να αλλάξετε κάποια σχέδια καθώς μπορεί να απαιτούνται κάποιες πιο δραστικές αλλαγές τις επόμενες 3 εβδομάδες. Ότι φαίνεται τώρα σημαντικό μπορεί να μην είναι καθώς τα τωρινά σας σχέδια μπορεί να αντικατασταθούν από άλλα που ταιριάζουν περισσότερο στις ανάγκες σας.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Μιας και είστε τόσο ειλικρινή άτομα περιμένετε το ίδιο και από τους άλλους. Δυστυχώς αυτό δεν συμβαίνει σήμερα ειδικά. Φαίνεται πως δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε πάντα τους γύρω σας. Να είστε σε επιφυλακή. Μπορεί να σας ξεγελαστείτε αν δεν είστε σε εγρήγορση.

 

Αιγόκερως

Γενικά zodia: Το κίνητρο για άσκηση μπορεί να είναι εντονότερο τώρα καθώς ο Άρης σας ενθαρρύνει να αποκτήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Αν οι ασκήσεις σας χρειάζονται λίγη αναβάθμιση, είναι καλό να ξεκινήσετε το περπάτημα ή το τρέξιμο για να διοχετεύετε την ενέργεια που περισσεύει. Μια αποφασιστική προσέγγιση μπορεί να φέρει θετικά αποτελέσματα.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Υιοθετήστε μια ανάλαφρη και χαρούμενη συμπεριφορά. Αν δεν έχετε μια τέτοια προσέγγιση θα είναι δύσκολο να συνδεθείτε με τους άλλους. Πιστέψετε ότι θα μπορέσετε να καταφέρετε πολλά περισσότερα αν αστειεύεστε με τους άλλους αντί να είστε συνέχεια σοβαροί για τα πάντα.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: Καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή ξεκινά μπορεί να έχετε αμφιβολίες για ένα ειδύλλιο ίσως αναρωτιέστε αν είναι σωστό για εσάς. Το ίδιο μπορεί να ισχύει για μια συμφωνία ή για ένα συμβόλαιο. Μπορεί να αλλάξετε γνώμη πάλι σε μερικές εβδομάδες γι’ αυτό μην δεσμευτείτε ακόμα.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Είστε ευθυγραμμισμένοι με την ενέργεια της ημέρας και αυτό δείχνει πως θα πάνε όλα καλά για εσάς. Οι σχέσεις με τους άλλους είναι ανάλαφρες και οι συζητήσεις με μαζί τους χαλαρές και παραγωγικές. Θα επιτύχετε πολλά.

 

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Το μέρος όπου πρέπει να είστε είναι το σπίτι σας αν και έχετε πολλά στο μυαλό σας. Είναι καλή στιγμή να ασχοληθείτε με σχέδια που έχετε βάλει στην άκρη, ίσως με κατασκευές που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας. Αν μπορεί να μην συμφωνούν όλοι με τις ιδέες σας χρησιμοποιήστε αυτή την ευκαιρία για να τις ξεκαθαρίσετε. Να αποφύγετε αγορά ή πώληση ιδιοκτησίας για τις επόμενες 3 εβδομάδες.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Όλα θα πάρουν περισσότερο απ’ όσο νομίζετε. Μάλλον γιατί οι διαπραγματεύσεις με τους άλλους θα περιέχουν πολύ περισσότερες επαφές. Επίσης, θα έχετε την τάση να επανεξετάσετε τα πάντα πριν πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις.

 

zodia-zvdia-75