Ημερήσιες Προβλέψεις ζωδια σημερα Τρίτη 20/1

imerisies-provlepseis-deytera-19-5-2014

Κριός

ζωδια γενικά: κάποια καλά νέα ίσως αλλάξουν τη ζωή σας για πάντα. Θα περιλαμβάνουν μία νέα σχέση κάποιου είδους ή ευκαιρίες που δεν περιμένετε. Τουλάχιστον, θα περιλαμβάνει αλλαγές στον τρόπο που βλέπετε τη ζωή. Θα περάσετε αρκετή ώρα στο τηλέφωνο με φίλους και γνωριμίες. Θα θελήσετε να προγραμματίσετε ένα ρομαντικό απόγευμα με τον αγαπημένο σας.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: μην διστάσετε να εκφράσετε τις απόψεις σας σήμερα. Θα υπάρξουν αντιθέσεις, αλλά τίποτα για να φοβάστε. Η πρόοδος μπορεί να γίνει μόνο αν παραμείνετε σταθεροί στα πιστεύω σας και με αυτά που ξέρει η καρδιά σας.

 

Ταύρος

Γενικά zodia: κάποιες αλλαγές στην καριέρα σας, θα κάνουν τη διαφορά στην οικονομική σας κατάσταση. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει αύξηση ή προαγωγή ή ευκαιρίες για κάτι περαιτέρω. Ίσως βρείτε καινούρια δουλειά σε ένα δημιουργικό πεδίο. Ό, τι δουλειά και αν κάνετε θα είναι συναισθηματικά πιο ωφέλιμη. Αυτό θα δώσει ώθηση στο πνεύμα σας.

Ερωτικά zodia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: υπάρχει μία μάχη του νέου με το παλιό. Ίσως ένας νέος εργαζόμενος έχει έρθει και ταρακουνά το επαγγελματικό σας περιβάλλον με τις ιδέες του. Στην αρχή θα δυσκολευτείτε να προσαρμοστείτε. Η πρόκληση για εσάς σήμερα είναι να είστε περισσότερο ευέλικτοι.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: σήμερα θα νιώσετε ιδιαίτερα ρομαντικοί και σέξι, ενώ ταυτόχρονα νευρικοί που θα συναντηθείτε με κάποιον. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχετε διάθεση για κοινωνική ζωή. Ανυπομονείτε να συναντήσετε τους φίλους σας. Θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και θα περάσετε την ημέρα σας σχεδιάζοντας ή δουλευοντας πάνω σε πρότζεκτ.

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: η δουλειά που κάνατε τελευταία, επιτέλους αποδίδει. Όλη η έντονη πειθαρχία που υπήρξε στο πρότζεκτ σας, σήμερα πρόκειται να αναγνωριστεί. Οι ιδέες που αναπτύξατε θα φτάσουν σε ανθρώπους που θέλουν να τις ακούσουν.

 

Καρκίνος

Γενικά zwdia: κάποια βαθιά θαμμένα συναισθήματα για την μητέρα σας και την οικογένειά σας πρόκειται να βγουν στην επιφάνεια σήμερα. Θα χρειαστούν σίγουρα απελευθέρωση. Μην διστάσετε να δείξετε τον πόνο και τον θυμό σας. Αν ντρέπεστε να το κάνετε μπροστά σε όλους, μείνετε μέσα και αντιμετωπίστε το. Αυτή η εξέλιξη είναι θετική. Μέχρι το τέλος της ημέρας θα νιώσετε πως ένα τεράστιο βάρος έφυγε από τους ώμους σας.

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: αν είστε έτοιμοι για ένα νέο πρότζεκτ στην εργασία σας, μιλήστε. Οι εργοδότες σασς ίσως να μην καταλαβαίνουν όλες σας τις ικανότητες επειδή απλά κρύβεστε. Προγραμματίστε ένα ραντεβού με το αφεντικό σας και ζητήστε περισσότερες ευθύνες.

 

Λέων

Γενικά ζωδια: οι ομαδικές δραστηριότητες στην γειτονιά σας μπορούν να οδηγήσουν σε θετικές αλλαγές στην κοινωνία. Θα απολαύσετε την ανταλλαγή ιδεών και πληροφοριών με τους άλλους, και θα νιώσετε αναζωογονημένοι με την συμμετοχή σας στις δραστηριότητες. Περπατήστε μέχρι το σπίτι σας ή βγείτε για καφέ. Αν δεν χαλαρώσετε λίγο, δεν θα καταφέρετε να κοιμηθείτε το βράδυ.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: η αντίθεσή σας θα υποστηριχθεί από άλλους σήμερα. Κάντε και εσείς το ίδιο. Το να κάθεστε και να βασίζεστε στα ίδια και τα ίδια, θα είναι καταστροφικό. Να είστε περισσότερο ευέλικτοι για το δικό σας συμφέρον.

 

Παρθένος

Γενικά zodia: σήμερα θα λάβετε αναγνώριση για την σκληρή δουλειά σας. Ίσως επίσης υπάρξει κάποιου είδους οικονομική αύξηση. Θα έχει σχέση με ένα πρότζεκτ το οποίο έχετε αναλάβει και ολοκληρώσει με επιτυχία.

Ερωτικά zodia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: προσπαθήστε να μην παραγκωνιστείτε σήμερα. Θα σας πλησιάσουν άνθρωποι με τις ευφυείς τους ιδέες. Δεν έχετε χρόνο για αυτό. Πρέπει να επικεντρωθείτε σε άλλα πράγματα. Σιγουρευτείτε πως δεν θα μείνετε πίσω.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: η διεύρυνση των οριζόντων σας είναι το κλειδί για σήμερα. Η επικοινωνία που αποκτήσατε πρόσφατα θα σας δώσει την ιδέα για μακρινά ταξίδια. Η μάθηση βρίσκεται στο μυαλό σας. Είστε περίεργοι για διαφορετικές κουλτούρες, ιδέες και προοπτικές. Ακόμα και αν δεν κάνετε τελικά σχέδια για ταξίδια, σίγουρα θα το σκεφτείτε σοβαρά.

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: η επαφή που περιμένατε, θα σας έρθει σήμερα. Έχετε κάθε λόγο να είστε αισιόδοξοι για ένα πρότζεκτ πάνω στο οποίο δουλεύατε ή για κάποια συμφωνία. Η επιτυχία έρχεται. Συγχαρητήρια.

 

Σκορπιός

Γενικά zwdia: κάποια έντονα όνειρα θα σας επιστρέψουν στο παρελθόν, ίσως στην παιδική σας ηλικία. Γράψτε οτιδήποτε θυμάστε από αυτά. Ίσως να μην βγάζουν νόημα τώρα, αλλά αν τα αναλύσετε κάποια άλλη στιγμή, σίγουρα θα δείτε πως αποκαλύπτουν πολλά. Θα εμπνεύσουν επίσης νέα πρότζεκτ. Σκεφτείτε τα προσεκτικά.

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: πηγαίνετε σπίτι σας νωρίς σήμερα. Δεν υπάρχει λόγος να πιέσετε μία κατάσταση που απλά δεν λειτουργεί. Περιμένετε την βελτίωση της πρώτα.

 

Τοξότης

Γενικά ζωδια: ένας παλιός φίλος που δεν έχετε δει για καιρό, θα εμφανιστεί μπροστά σας, και θα τον δείτε κάτω από διαφορετικό φως, επαγγελματικό ή ακόμα και ρομαντικό. Φροντίστε σίγουρα να το σκεφτείτε με προσοχή, αν και οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν σήμερα θα οδηγήσουν πιθανότατα στην επιτυχία.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: βγείτε από την καθημερινότητα. Είναι πολύ καλή περίοδος για πειραματισμούς. Θα ανακαλύψετε πως κάτι καινούριο είναι και πιο αποτελεσματικό. Να είστε υπομονετικοί με τους άλλους καθώς δεν θα μπορέσουν να σας ακολουθήσουν αμέσως.

 

Αιγόκερως

Γενικά zodia: σας αρέσει να βοηθάτε τους άλλους από τη φύση σας και σήμερα πρόκειται να σας παρουσιαστεί η ευκαιρία να βοηθήσετε. Θα υπάρξει κάποιος επαγγελματικός τρόπος να βοηθήσετε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν κάποιου είδους προβλήματα. Η συγκεκριμένη κατάσταση δεν θα κρατήσει πολύ, αλλά σίγουρα θα αλλάξει θετικά τη ζωή σας. Μην αντισταθείτε. Ακολουθήστε τη ροή.

Ερωτικά zodia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: υιοθετήστε μία πιο σοβαρή συμπεριφορά με κάποιον στην εργασία σας σήμερα. Έχετε ανεχτεί αρκετά την ανώριμη συμπεριφορά του. Δώστε έμφαση στο γεγονός πως ο στόχος σας είναι συλλογικός. Η ομαδική προσπάθεια είναι σημαντική για την επιτυχία.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: αν ελπίζατε για λίγη τύχη, τότε ήρθε η σημερινή ημέρα, ειδικά αν περιλαμβάνει ερωτικές καταστάσεις. Αν ελπίζατε για αναγνώριση στην δουλειά, θα το κατακτήσετε. Ό, τι βρεθεί στο δρόμο σας σίγουρα θα σας συγκινήσει συναισθηματικά. Δεν θα είστε ίδιοι μετά από αυτό.

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: το εφευρετικό σας μυαλό δουλεύει υπερωρίες σήμερα. Είναι μία από αυτές τις ημέρες που θα έχετε την ικανότητα να κάνετε ανακαλύψεις πάνω σε ένα πρότζεκτ στο οποίο δουλεύετε. Θα σας έρθει μία καταπληκτική ιδέα.

 

Ιχθύες

Γενικά zwdia: θα συμβούν κάποιες αλλαγές στο σπίτι σας. Θα είναι θετικές, αν και θα σας σοκάρουν ίσως. Ίσως κάποιος μετακομίσει. Ίσως μετακομίσετε εσείς, ανακαινίσετε, αγοράσετε καινούρια έπιπλα ή πάρετε κάποιο κατοικίδιο. Τουλάχιστον, να περιμένετε μερικές συναισθηματικές αλλαγές μέσα σας.

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: η πνευματική σας ικανότητα είναι αρκετά ισχυρή σήμερα. Θα καταφέρετε να λάβετε και να αφομοιώσετε περισσότερες πληροφορίες από ότι συνήθως. Αναλάβετε περισσότερα από όσα απαιτούνται. Θα τα καταφέρετε.

 

zwdia-3-zodia