Ημερήσιες Προβλέψεις ζωδια σημερα Παρασκευή 20/3

imerisies-provlepseis-zwdia-paraskeyi-23-5

Κριός

Γενικά ζωδια: Σήμερα θα αισθάνεστε λίγο περίεργα αλλά η δημιουργική σας ενέργεια θα ρέει ελεύθερα. Θα έχετε έμπνευση. Θα είστε πιο συγκεντρωμένοι απ’ ότι συνήθως και γι’ αυτό θα μπορέσετε να ξοδέψετε μεγάλο χρονικό διάστημα πάνω σε κάτι χωρίς να αισθάνεστε κούραση. Δώστε χώρο στις ιδέες σας. Μπορεί να σας φανούν λίγο σκοτεινές και περίεργες στην αρχή αλλά είναι σημαντικές.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Η αναποφασιστικότητα που αισθανόσασταν τις τελευταίες ημέρες έχει φύγει εντελώς και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε. Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να ξεκινήσετε με κάτι καινούργιο. Κάντε τα πρώτα απαραίτητα βήματα. Είστε σε ένα καινούργιο σημείο εκκίνησης.

 

Ταύρος

Γενικά zodia: Η επιβίωση μιας συνεργασίας στηρίζεται στην καλή και ειλικρινή επικοινωνία σήμερα. Υπάρχουν διαμάχες που πρέπει να επιλυθούν με ευαισθησία και κατανόηση. Είναι σημαντικό να εκφράσετε την στοργή που αισθάνεστε για τον συνεργάτη σας και την σημασία της συνεργασίας σας. Η συζήτηση δεν θα είναι εύκολη αλλά θα αισθανθείτε καλύτερα με το τέλος της ημέρας.

Ερωτικά zodia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Αντί να φυλάτε και να προστατεύετε αυτά που ήδη έχετε ήρθε η στιγμή να βγείτε έξω και να αποκτήσετε καινούργια. Προχωρήστε και επεκταθείτε πλέον των συνηθισμένων σας ορίων. Θα καθοδηγήστε και θα στηρίζεστε σε όλη την πορεία. Χρειάζεται μόνο να κάνετε τα πρώτα βήματα.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: Μπορεί να βρείτε ένα βιβλίο, ένα γράμμα ή ένα σημαντικό χαρτί που είχατε χάσει. Είναι σημαντικό καθώς μπορεί να σχετίζεται με τα οικονομικά σας ή κάποιο δημιουργικό σχέδιο πάνω στο οποίο εργάζεστε. Οι πληροφορίες που περιέχονται θα σας παρακινήσουν να προχωρήσετε μπροστά. Το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σας θα αφορά αυτό το θέμα.

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Συμμαχήστε με αυτούς που τολμούν και δεν φοβούνται την αποτυχία. Είναι σημαντικό να έχετε τέτοιους ανθρώπους στο πλευρό σας και να μην τους έχετε εναντίον σας. Αν τους προσθέσετε στην ομάδα σας θα έχετε τρομερή δύναμη και εξαιρετικούς πόρους.

 

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Οι συζητήσεις με κοντινούς φίλους μπορεί να οδηγήσουν σε ιδέες για δημιουργικά σχέδια. Αν και τα σχέδια συνήθως περιστρέφονται γύρω από τις τέχνες αυτή τη φορά μπορεί να είναι επιχειρηματικά ή marketing περισσότερο. Εσείς θα είστε εμπνευσμένοι και με κίνητρο. Σημειώστε τις ιδέες σας.

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μπορεί να απογοητευτείτε από αυτούς που βάζουν το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από την αξιοπρέπεια, την ευγένεια και τις θεμελιώδεις αρχές. Μην τους κρίνετε, αλλά αποδεχθείτε αυτό που είναι και επικεντρωθείτε στο να χτίσετε τον δικό σας χαρακτήρα.

 

Λέων

Γενικά ζωδια: Κάποια οικονομικά θέματα μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα. Κάποιες ανησυχίες για το σπίτι σας είναι στο μυαλό σας. Ίσως χρειαστεί να δείτε τους λογαριασμούς του σπιτιού ή να μειώσετε τα έξοδά του. Ίσως σας πάρει περισσότερο χρόνο απ’ όσο νομίζετε. Μην βάζετε στο μυαλό σας το χειρότερο. Τελικά θα είναι όλα καλά και θα μπορέσετε να τα ισορροπήσετε.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Η ενέργειά σας ταιριάζει εξαιρετικά πολύ καλά με των υπολοίπων και έχετε θετικές σχέσεις. Θα έχετε τρομερή πρόοδο με ότι ασχοληθείτε. Η σωματική σας δύναμη είναι εξαιρετική όπως και η αυτοπεποίθησή σας.

 

Παρθένος

Γενικά zodia: Κάποιες σκέψεις που απασχολούν το μυαλό σας σήμερα μπορεί να καταλήξουν σε συναρπαστικές συζητήσεις με έναν φίλο ή έναν συνεργάτη. Πολλές ιδέες και χρήσιμες πληροφορίες που θα συζητηθούν μπορεί να καταλήξουν σε καινούργια σχέδια που ίσως έχουν να κάνουν με την διδασκαλία ή την συγγραφή. Θα θελήσετε να εξετάσετε όλες τις πλευρές πριν κάνετε το τελικό σχέδιο. Δεν θέλετε να χάσετε αυτή την ευκαιρία.

Ερωτικά zodia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Να έχετε μια πιο επιθετική στάση απέναντι σε αυτούς που συναντάτε. Διαφορετικά θα καταλήξετε να είστε ένα πιόνι στο παιχνίδι κάποιου. Η ενέργειά σας είναι πολύτιμη. Μην πέσετε στην παγίδα και παραμείνετε συγκεντρωμένοι στον εαυτό σας.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia:  Σήμερα μάλλον η φαντασία σας θα ταξιδεύει και θα πηγαίνει σε γεγονότα και εικόνες του παρελθόντος που έχετε ξεχάσει. Μια συζήτηση με έναν φίλο μπορεί να σας βοηθήσει. Σημειώστε ότι ιδέες έχετε και μάθετε όσο περισσότερα μπορείτε τις επόμενες ημέρες. Μπορεί να εκπλαγείτε.

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Θα καταναλώσετε πολύ περισσότερη ενέργεια προσπαθώντας να αποφύγετε μια διαμάχη απ’ ότι αν αποφασίζατε να εμπλακείτε. Δεν σας αρέσει η έλλειψη αρμονίας με τους γύρω σας αλλά σήμερα δεν έχετε επιλογή. Θα συναντήσετε σήμερα δυσκολίες.

 

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Ένας φίλος μπορεί να ξεκινήσει να υλοποιεί μια ιδέα σχετικά με τις τέχνες, ίσως μια επιχείρηση που να στηρίζεται στις τέχνες. Θα υπάρχει πολύ συζήτηση για το θέμα και είναι απίθανο να παρθούν τώρα αποφάσεις. Θα υπάρξουν και άλλες ιδέες τις επόμενες ημέρες. Κάποια έρευνα από την πλευρά σας θα μπορέσει να αποδείξει πόση επιτυχία πιθανόν να έχει το σχέδιο. Συνεχίστε.

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Μην προσπαθείτε να σώσετε ένα παλιό σχέδιο ή μια δουλειά που πλέον δεν υπάρχει. Ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Μην φοβάστε να ψάξετε για δουλειά. Δεν υπάρχει λόγος να μείνετε σε μια κατάσταση που δεν σας ικανοποιεί απόλυτα.

 

Τοξότης

Γενικά ζωδια: Η φαντασία σας σίγουρα βοηθά ένα σχέδιό σας σήμερα. Συζητήσεις που ίσως αφορούν χρήματα σπρώχνουν εσάς και τους συνεργάτες σας σε καινούργια καινοτόμα σχέδια που ίσως ωφελήσουν όλους σας. Μην αφήσετε την έμπνευσή σας να σταματήσει. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα με όλους τους πιθανούς τρόπους.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Αγκαλιάστε το υπέροχο περιπετειώδες πνεύμα σας και βάλτο το στην δουλειά σας ή στις σπουδές σας. Ανοίξτε νέα σελίδα. Θα εκπλαγείτε ευχάριστε με τα αποτελέσματα που θα προκύψουν.

 

Αιγόκερως

Γενικά zodia: Κάποιοι φίλοι που ταξιδεύουν ή που ζουν μακριά μπορεί να σας μεταφέρουν κάποια ενδιαφέροντα νέα. Μπορεί να θελήσετε να ψάξετε λίγο παραπάνω το θέμα που θα σας αναφέρουν. Να θεωρείτε ότι όλα είναι υπερβολικά μέχρι να εξακριβώσετε μόνοι σας τα γεγονότα. Μπορεί τα νέα να αλλοιωθούν από στόμα σε στόμα.

Ερωτικά zodia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Κάποιος θα σας πιέσει να ολοκληρώσετε κάτι πολύ γρήγορα σήμερα. Αρχικά θα θυμώσετε με αυτή την απαίτηση. Ο ρυθμός σας είναι πιο αργός και σταθερός. Πρέπει να προσαρμοστείτε. Η ταχύτητα θα εκτιμηθεί σήμερα περισσότερο από την ποιότητα.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: Ίσως σας απασχολούν θέματα καριέρας σήμερα. Μάλλον ψάχνετε να βρείτε έξυπνους τρόπους να προωθήσετε την καριέρα σας και να αυξήσετε το εισόδημά σας. Μερικές ευκαιρίες μπορεί να εμφανιστούν και κάποιες μπορεί να αξίζουν. Μπορεί να μην είναι όλες εφαρμόσιμες αλλά συνεχίστε να προσπαθείτε. Πάντα υπάρχουν εμπόδια σε κάτι καινούργιο αλλά θα τα καταφέρετε.

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Προχωρήστε μπροστά σήμερα χωρίς να σκέφτεστε το παρελθόν. Οι κινήσεις σας μπορεί να φαίνονται απερίσκεπτες στους άλλους αλλά μην ανησυχείτε. Αυτοί θα μετανιώσουν στο τέλος όταν τα έχετε κατακτήσει τον κόσμο και αυτοί δεν θα έχουν επιτύχει τίποτα.

 

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Ένας συνεργάτης σας μπορεί να επιστρέψει από ένα ταξίδι σήμερα και ίσως ακολουθήσει μια σοβαρή συζήτηση. Ο φίλος σας θα σας πει ιστορίες από το ταξίδι και ίσως καταλήξετε να μιλάτε για το μέλλον της σχέσης σας. Τίποτα δεν θα αποφασιστεί. Η συζήτηση θα επικεντρωθεί σε γενικότητες. Θα έχετε την κατανόηση του συνεργάτης σας.

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Έχετε το κίνητρο που χρειάζεστε για να μπείτε σε μια νέα φάση στην δουλειά σας. Δεν υπάρχει περιθώριο για δικαιολογίες. Ήρθε η ώρα για δράση. Μην ασχολείστε με το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσάς ή το σχέδιό σας. Απλά προχωρήστε μπροστά.

 

zodia-astra-tarot