Ημερήσιες Προβλέψεις ζωδια σημερα Σάββατο 21/2

imerisies-provlepseis-deytera-2-6

Κριός

Γενικά ζωδια: Να περιμένετε κάποια ευχάριστα νέα σχετικά με τα οικονομικά σας, πιθανότατα θα περιλαμβάνουν κάποια προαγωγή. Ίσως θα χρειαστεί να συγκρατήσετε την ανάγκη σας να κλάψετε από χαρά. Από την άλλη πλευρά, ένας φίλος μπορεί να περνάει κάποια δύσκολη κατάσταση και να χρειάζεται την βοήθειά σας. Το που καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τον ακούσετε παρά να δώσετε την συμβουλή σας. Ίσως χρειαστεί να συγκρατηθείτε κιόλας.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Η ενέργεια της σημερινής ημέρας σας δίνει την δυνατότητα να επιτύχετε ότι θέλετε. Πιθανότατα θα επιτύχετε ότι επιθυμείτε με λίγη προσπάθεια. Θα μπορέσετε να καταφέρετε ότι βάλετε στο μυαλό σας.

 

Ταύρος

Γενικά zodia: Ευχάριστα γεγονότα που αφορούν την μητέρα σας ή κάποια άλλη γυναίκα συγγενή σας θα σας συγκινήσουν. Ίσως αφορά γάμο ή κάποια γέννηση. Τα δικά σας σχέδια, ειδικά αυτά που περιλαμβάνουν και τρίτους, πηγαίνουν πολύ καλά αλλά θα πρέπει να προσπεράσετε κάποιες δυσκολίες. Μπορεί να αισθανθείτε ότι θέλετε να κλάψετε αλλά πρέπει να συγκρατηθείτε. Βέβαια μην φοβηθείτε να μιλήσετε για το πώς αισθάνεστε.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Κάποιος στην δουλειά σας είναι πιθανό να προκαλέσει εντάσεις. Οι κινήσεις του είναι τουλάχιστον ανώριμες. Παραμείνετε σταθεροί και μην υιοθετήσετε μια παιδαριώδη συμπεριφορά. Αφήστε την σταθερή φύση σας να είναι παράδειγμα για τους άλλους.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: Η διαίσθησή σας σήμερα είναι στα ύψη. Θα σας είναι εύκολο να αντιληφθείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματα των άλλων. Θα είναι καλό να συγκρατήσετε τις αντιδράσεις σας απέναντί τους. Μην πείτε ότι αντιλαμβάνεστε τα συναισθήματά τους εκτός και είστε σίγουροι ότι θέλουν να το ακούσουν. Η φαντασία και οι δημιουργικές σας ικανότητες επίσης λειτουργούν άψογα. Εκμεταλλευτείτε τες.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Είναι καλή ημέρα για να πάρετε κάποιο ρίσκο. Συγκεντρώστε το θάρρος σας και αναζητείστε τον απώτερο στόχο της καριέρας σας. Έχετε την τάση να μοιράζεστε και να αποσπάτε την προσοχή σας σε πολλά. Συγκεντρωθείτε σε έναν στόχο και ακολουθήστε τον.

 

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Σήμερα θα έχετε την τάση να βοηθήσετε τους γύρω σας και να προσφέρετε ότι μπορείτε σε αυτούς που έχουν ανάγκη. Είναι σημαντικότερο να ακούτε παρά να μιλάτε. Βέβαια η πρακτική πλευρά του εαυτού σας ίσως θελήσει να εξωτερικευτεί. Τα ζητήματα που σας απασχολούν φαίνεται ότι ομαλοποιούνται και αυτό σας ικανοποιεί. Μην εκπλαγείτε αν αισθανθείτε την ανάγκη να κλάψετε από χαρά κάποια στιγμή.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα πρέπει να βγείτε από την «ζώνη ασφαλείας» σας. Αυτό σημαίνει ότι ίσως χρειαστεί να προσεγγίσετε για βοήθεια κάποιον που κανονικά θα φοβόσασταν. Ίσως χρειαστεί να κάνετε αίτηση για μια δουλειά που θεωρείτε ότι είναι εκτός των δυνατοτήτων σας. Ανοίξτε το μυαλό σας και θα επιτύχετε.

 

Λέων

Γενικά ζωδια: Σήμερα μάλλον θα ολοκληρώσετε ένα σχέδιο το οποίο ήταν δύσκολο αλλά σημαντικό για την καριέρα σας. Η αναγνώριση της αφοσίωσης και της σκληρής δουλειάς θα σας κάνουν ευσυγκίνητους. Ίσως χρειαστεί να προσπαθήσετε πολύ για να ελέγξετε τα συναισθήματά σας. Έχετε κουραστεί πολύ ώστε να είστε εκεί που βρίσκεστε και είναι ωραίο να αναγνωρίζεται. Το βράδυ διασκεδάστε και γιορτάστε το. Σας αξίζει.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Όσο και να παραπονιέστε για την δουλειά σας, εσείς και οι συνεργάτες σας είστε πολύ χαρούμενοι και ικανοποιημένοι που έχετε δουλειά. Αν είστε άνεργοι αυτή τη στιγμή, κάντε υπομονή. Θα βρείτε καινούργια δουλειά πολύ σύντομα. Να είστε θετικοί.

 

Παρθένος

Γενικά zodia: Ένα κοινωνικό γεγονός που περιμένατε, ίσως ένας γάμος ή μια βάπτιση, θα σας συγκινήσει. Μιας και είστε άτομα που δεν τους αρέσει να δείχνουν τα συναισθήματά τους ίσως απομακρυνθείτε μέχρι να σας περάσει η συγκίνηση. Αυτή θα είναι μια χαρούμενη ημέρα και για εσάς. Μπορεί να σας φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό αλλά είναι. Χαλαρώστε και απολαύστε.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μάλλον θα χρειαστεί να βγείτε από τον δρόμο σας σήμερα για να κάνετε μια χάρη σε κάποιον. Η φυσική σας  τάση είναι να βάλετε τον εαυτό σας πάνω από τους άλλους αλλά σήμερα δεν πρέπει να έχετε τέτοια συμπεριφορά. Αντιθέτως, προσφέρετε την βοήθειά σας σε έναν συνάδελφο.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: Ένα έντονο, συγκινητικό όνειρο μπορεί να σας ταράξει τόσο πολύ και τόσο δυνατά που όταν ξυπνήσετε να έχετε την παράξενη αίσθηση ότι ήταν αληθινό. Σημειώστε το γιατί μπορεί να είναι. Οι προσπάθειές σας να ξεπεράσετε τα εμπόδια και να προωθήσετε την καριέρα σας  επιτέλους αποδίδουν. Θα βρεθείτε να αναρωτιέστε αν όντως συμβαίνει. Εκμεταλλευτείτε το και μην φοβάστε να αποκαλύψετε τα συναισθήματά σας στους άλλους.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Κάποια ζητήματα στην δουλειά μπορεί να κλιμακωθούν. Αντί για εργασιακό περιβάλλον θα είναι σαν να εισέρχεστε σε εμπόλεμη ζώνη. Διαφυλάξτε τον εαυτό σας και μην αφήσετε τα σκληρά σχόλια των άλλων να σας επηρεάσουν.

 

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Συγκινητικές συζητήσεις με τον/την σύντροφό σας μπορεί να σας κάνουν να κλάψετε. Αν είχατε δυσκολίες τις έχετε υπερβεί και μάλλον η σχέση σας είναι σε άλλο επίπεδο τώρα. Η σχέση τώρα δείχνει ότι θα έχει μεγάλη διάρκεια. Μην φοβάστε να δείξετε τα συναισθήματά σας, μπορείτε να το κάνετε όταν αντιμετωπίζετε τέτοιες καταστάσεις.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η τάση σας θα είναι να ενεργείτε χωρίς να σκέφτεστε πρώτα. Οι κινήσεις σας θα είναι βιαστικές και ανοργάνωτες. Αυτό μάλλον θα σας οδηγήσει σε δυσκολίες αργότερα. Να είστε προσεκτικοί με τις υποσχέσεις σας. Προχωρήστε με προσοχή.

 

Τοξότης

Γενικά ζωδια: Σήμερα ίσως να έχετε την ανάγκη να κάνετε πολλή δουλειά στο σπίτι. Ίσως περιμένετε επισκέψεις ή απλά θέλετε να τα κάνετε όλα για την δική σας ευχαρίστηση. Χαλαρώστε και μην προσπαθείτε να τα κάνετε όλα μαζί. Ίσως συναντήσετε δυσκολίες και χρειαστείτε βοήθεια από άλλους που δεν είναι μαζί σας. Ηρεμήστε και καταπολεμήστε την ανάγκη να κάνετε τις δουλειές με αστραπιαία ταχύτητα.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Μπορείτε να πάρετε τον ρόλο του ηγέτη σήμερα για αυτό μην φοβηθείτε. Κάντε την γενναία κίνηση και προπορευθείτε. Μην κινηθείτε βάση φόβου και θα έχετε υποστήριξη και η προσπάθειά σας θα ανταμειφθεί. Αν κάποιος χρειάζεται μια νέα και καινοτόμα ιδέα, την έχετε.

 

Αιγόκερως

Γενικά zodia: Μια έντονη, αποκαλυπτική συζήτηση με έναν φίλο ή σύντροφο μπορεί να σας αποκαλύψει υπέροχα καινούργια πράγματα για την σχέση σας.  Ίσως έχετε περισσότερα κοινά απ’  όσα νομίζετε και οι φόβοι σας να είναι αβάσιμοι. Θα μπορούσατε οι δυο σας να έρθετε πιο κοντά και να κάνετε ισχυρότερο τον δεσμό σας. Περάστε μια όμορφη ημέρα μαζί και διασκεδάστε.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Θα υπάρξει αντιπαράθεση με κάποιον στην δουλειά σας. Καλύτερα να έχετε μια άμεση προσέγγιση και να επιλύσετε το θέμα πρόσωπο με πρόσωπο. Μην συζητήσετε το θέμα με τους άλλους γιατί απλά θα κλιμακώσει την αντιπαράθεση.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia:  Αρχαίες κοινωνικές παραδόσεις μπορεί να είναι κομμάτι της ημέρας σας. Ίσως ένα γεγονός που αφορά την οικογένειά σας, γάμος ή βάπτιση, θα σας συγκινήσει. Θα προσπαθήσετε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας και την έκφρασή σας. Αν θελήσετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας κάντε το όταν θα είστε μόνοι σας.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Κάποιος ετοιμάζεται να υλοποιήσει μια ιδέα για την οποία ενδιαφέρεστε. Πάρτε την ενθάρρυνση που χρειάζεστε από τους ανθρώπους γύρω σας. Η σωστή κίνηση είναι να προχωρήσετε μπροστά. Ακολουθήστε την ιδέα και το ένστικτό σας.

 

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Για εσάς ο αυτοέλεγχος είναι πολύ σημαντικός. Αυτό θα σας φανεί πολύ χρήσιμο σήμερα που μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να ξεσπάσετε σε κλάματα.  Μπορείτε, κάτω από αυτές τις συνθήκες, να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο. Η σκληρή δουλειά σας και η αφοσίωσή σας αποδίδουν και έρχεται μια πιθανή προαγωγή στην δουλειά σας. Γενικά θα είναι μια ημέρα με πολλά γεγονότα.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia:  ίσως αναζητάτε την ολοκλήρωση και το κάνετε μέσα από την δουλειά σας. Ίσως πιέζεστε πολύ. Βρείτε κάτι που να σας βοηθά να ξεσπάτε και να χαλαρώνετε και κρατήστε ξεχωριστά από την υπόλοιπη ζωή σας την δουλειά σας.

 

zodia-astra-tarot