Ημερήσιες Προβλέψεις ζωδια σημερα Σάββατο 21/3

imerisies-provlepseis-deytera-9-6-zodia

Κριός

Γενικά ζωδια: Ο κόσμος είναι πολύ μεγάλος. Σκεφθείτε να σχεδιάσετε μια περιπέτεια κάπου μακριά. Δουλεύετε σκληρά και σας αξίζει μια ανταμοιβή. Αν δεν μπορείτε να πάρετε άδεια τώρα, τουλάχιστον επικοινωνήστε με ένα τουριστικό γραφείο ή κάντε μια έρευνα ηλεκτρονικά. Γεμίστε το μυαλό σας με εικόνες από ξένες πόλεις. Ακόμα και αν ξέρετε ότι δεν μπορείτε να πάτε εκεί τώρα, γνωρίζετε ότι θα μπορέσετε σύντομα.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα ζωδια:  Η καλή σας τύχη σας ακολουθεί εδώ και καιρό και τώρα ήρθε η ώρα να αναγνωρίσετε την προσπάθεια και την δουλειά σε όποιον χρειάζεται. Φροντίστε να δώσετε τα εύσημα στους άλλους για την σκληρή δουλειά τους και την συμβουλή τους, που σας βοήθησε να φτάσετε εκεί που είστε σήμερα.

 

Ταύρος

Γενικά zodia: Σήμερα μάλλον θα ασχοληθείτε επειγόντως με την διακόσμηση του σπιτιού σας ώστε να είναι σε άριστη κατάσταση. Το μόνο που χρειάζεται είναι μερικές μικρές αγορές. Ίσως αποφασίσετε ότι δεν μπορείτε άλλο με αυτό το χρώμα στην κρεβατοκάμαρά σας και αποφασίσετε να το αλλάξετε μόνοι σας. Θα είστε εξαντλημένοι αλλά ευχαριστημένοι στο τέλος της ημέρας.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia:  Θα έχετε μια διαμάχη με κάποιον που έχει ηγετικό ρόλο. Μειώστε την ένταση απλά αλλάζοντας λίγο την οπτική σας. Τώρα έχετε μια πολύ περιορισμένη εικόνα της αλήθειας και αυτό δημιουργεί εκνευρισμό στους άλλους.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: Αν δεν ταξιδεύετε σήμερα μάλλον σύντομα θα κάνετε ένα μεγάλο ταξίδι. Μάλλον θα μοιραστείτε το δωμάτιο με κάποιο ξεχωριστό πρόσωπο. Ένας κοντινός φίλος ή κάποιο σημαντικό πρόσωπο θα σας συνοδεύει. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για ρομαντισμό καθώς θα εξερευνείτε μαζί καινούργια τοπία. Θα είναι ένα υπέροχο ταξίδι.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Χρειάζεται να είστε πιο πρακτικοί με τις ιδέες σας αυτή τη στιγμή. Μην παρασυρθείτε. Η σκέψη προς το μέλλον είναι χρήσιμη αλλά μόνο αν υπάρχει μια γερή βάση πάνω στην οποία μπορείτε να χτίσετε.

 

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Είστε προικισμένοι με τρόπους που ούτε εσείς ξέρετε. Σήμερα ίσως ανακαλύψετε αυτό το δώρο απρόσμενα. Ίσως ζωγραφίσετε κάτι πρόχειρο που θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Ίσως ανακαλύψετε ότι αυτό σας αρέσει και μπορείτε να ασχοληθείτε συστηματικά. Ψάξτε για ευκαιρίες στο διαδίκτυο.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia:  Η διάθεσή σας είναι πρακτική και δυνατή, αλλά η προσέγγισή σας θα είναι αποτελεσματική αν είστε πρόθυμοι να αναλάβετε ηγετικό ρόλο. Φέρτε τις ιδέες σας στο προσκήνιο αντί να τις αφήνετε να πάνε χαμένες. Αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας.

 

Λέων

Γενικά ζωδια: Μια βόλτα σε ένα μουσείο ή μια γκαλερί μπορεί να σας δημιουργήσει ενδιαφέρουσες ιδέες. Ίσως αγνοήσετε τους ρεαλιστικούς πίνακες και τις φωτογραφίες και θαυμάσετε την αφαιρετική ζωγραφική. Σίγουρα θα αιχμαλωτίσουν το ενδιαφέρον σας και μέχρι το τέλος της ημέρας θα σκέφτεστε να κάνετε ένα σεμινάριο ώστε να μάθετε περισσότερα.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Κάποιος με περισσότερο παραδοσιακή οπτική απέναντι στα πράγματα θα σας δυσκολέψει σήμερα. Εσείς θέλετε να ηγηθείτε και να επεκταθείτε ενώ αυτό το πρόσωπο σας κρατά πίσω. Βρείτε μια συμβιβαστική λύση.

 

Παρθένος

Γενικά zodia: Το σπίτι και η τεχνολογία σας διεκδικούν σήμερα. Ίσως αγοράσατε πρόσφατα ένα gadget και θέλετε να περάσετε όλη την ημέρα μαθαίνοντας πως λειτουργεί. Είστε στον τομέα σας. Ένα τηλεφώνημα από έναν μακρινό φίλο μπορεί να διακόψει την ασχολία σας. Θα μιλήσετε για πολύ ώρα αλλά δεν θα σας ενοχλήσει. Είναι υπέροχο να μιλάτε με παλιούς φίλους.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia:  Μην υποχωρείτε από την θέση σας. Είστε σε μια ευνοϊκή κατάσταση όπου μπορείτε να επιτύχετε πολλά. Η πίεση μπορεί να έρθει από κάποιον με αλαζονική συμπεριφορά. Μην το αφήσετε να σας επηρεάσει. Μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: Αν θέλετε να συμμετάσχετε σε κάποιου είδους εθελοντική οργάνωση σήμερα είναι η ημέρα να εγγραφείτε και να υποστηρίξετε έναν σκοπό. Είτε είναι εθελοντικός οργανισμός ή φιλανθρωπική οργάνωση θα αντιληφθείτε πως το να εργάζεστε ώστε να καλυτερέψετε τον πλανήτη είναι σημαντικό και έλειπε από την ζωή σας. Η αλτρουιστική προσέγγιση σας ταιριάζει πολύ.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Κάποιος με πολύ επιρροή θα μπει στην ζωή σας σήμερα και θα σας προσφέρει μια φανταστική νέα ευκαιρία. Αποδείξτε ότι το αξίζετε δείχνοντας την έμπιστη και σταθερή πλευρά σας. Πολλά χρήματα έρχονται μαζί με αυτή την προσφορά.

 

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Η καριέρα σας πρόκειται να πάρει μια τροπή προς το καλύτερο. Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες παρουσιάζονται. Να είστε δεκτικοί απέναντι σε προσκλήσεις ή προσφορές. Η προαγωγή σας μπορεί να μην έρθει με τον πιο παραδοσιακό τρόπο οπότε να είστε προσεκτικοί. Μην παραβλέψετε κάτι που φαίνεται να είναι πέρα των δυνατοτήτων σας. Αν προσπαθήσετε θα το καταφέρετε.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia:  Είναι δύσκολος μήνας για την καριέρα σας αυτός και σήμερα ειδικά είναι ακόμα χειρότερα καθώς ένας προϊστάμενος σας πιέζει και απαιτεί αποτελέσματα. Να είστε ευέλικτοι αντί για επίμονοι και πιεστικοί.

 

Τοξότης

Γενικά ζωδια: Η προσμονή συχνά είναι τόσο καλή, αν όχι και καλύτερη, από  το ίδιο το γεγονός. Αυτό αντιλαμβάνεστε σήμερα καθώς ο/η σύντροφός σας σχεδιάζει μια συναρπαστική έξοδο. Είναι πολυάσχολη ημέρα αλλά και διασκεδαστική. Είστε πολύ ενθουσιασμένοι και οι 2. Αυτό ακριβώς χρειάζεται η σχέση σας.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Έχετε καλή τύχη σήμερα αλλά μόνο αν μπορέσετε να απομακρύνετε αυτούς που έχουν αρνητική συμπεριφορά απέναντι στην κατάστασή σας. Μην ασχολείστε με τον ανθυγιεινή και κοντόφθαλμη οπτική τους.

 

Αιγόκερως

Γενικά zodia: Κάποια θέματα από το παρελθόν μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους σήμερα και δεν θα είναι ωραίο. Είναι εκνευριστικό να πρέπει να τα αντιμετωπίσετε πάλι. Ίσως χρειαστεί να περάσετε λίγη ώρα κάνοντας διαλογισμό. Πρέπει να τα αντιμετωπίσετε μια και καλή ώστε να σταματήσουν να σας στοιχειώνουν. Είστε τυχεροί που έχετε κοντινούς φίλους που θα σας υποστηρίξουν κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης διαδικασίας.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Ένας σύμμαχός σας είναι σε δύσκολη κατάσταση. Είτε σας έχει ζητήσει την βοήθειά σας είτε όχι είναι σημαντικό να προσφέρετε την υποστήριξή σας. Βοηθήστε τους φίλους σας σε μια κατάσταση ανάγκης. Αργότερα θα χρειαστείτε και εσείς την βοήθειά τους.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: Ο ρομαντισμός υπάρχει παντού και σας επηρεάζει. Είστε ερωτευμένοι με τον κόσμο σήμερα αλλά κυρίως με τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ελεύθεροι ίσως σήμερα έχετε μια ιδιαίτερη γνωριμία. Μιας και δεν ξέρετε που και πότε φροντίστε σήμερα να δείχνετε υπέροχοι καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Το αφεντικό σας φαίνεται ότι δεν υπολογίζει όλες τις παραμέτρους. Αυτή η κοντόφθαλμη οπτική απέναντι στην κατάσταση δημιουργεί δυσκολίες σε εσάς και τους συναδέλφους σας. Προσεγγίστε τον/την ευγενικά και χωρίς να τον/την κατηγορήσετε.

 

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Υπάρχουν πολλές υπέροχες αλλαγές που πραγματοποιούνται στην δουλειά αλλά και στο σπίτι. Στην προσωπική σας ζωή, κάποιο νέο πρόσωπο μπορεί να μπει στην ζωή σας και να την αλλάξει προς το καλύτερο. Στην εργασία, ίσως μια πρόταση που είχατε κάνει να έχει γίνει δεκτή ή μπορεί να κλείσατε μια συμφωνία που προσπαθούσατε καιρό. Χαρείτε αυτή την υπέροχη ενέργεια.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σε μια κατάσταση όπου οι υπόλοιποι είναι κολλημένοι με τον τρόπο τους ο χαλαρός και προσαρμοστικός χαρακτήρας σας θα είναι σας ανακούφιση για όλους. Μην υποτιμάτε τα πλεονεκτήματα της γλυκιάς και γενναιόδωρης φύσης σας.

 

zodia-astra-tarot