Ημερήσιες Προβλέψεις ζωδια σημερα Πέμπτη 21/5

imerisies-provlepseis-tetarto-14-5

Κριός

Γενικά ζωδια: Μην είστε πολύ επιεικείς απέναντι σε κάποιον που προσπαθεί να κερδίσει την προσοχή ειδικά αν έχετε ακούσει πολλά από αυτό το άτομο τελευταία. Είναι καλό να βοηθάτε αλλά προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε και να μην χάσετε την εικόνα για τις δικές σας ανάγκες. Αν μείνετε λίγο αποστασιοποιημένοι θα σας βοηθήσει να βάλετε προτεραιότητες.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Ξεκινά μια καινούργια τάση η οποία θα συνεχιστεί για τις επόμενες εβδομάδες. Θα υπάρχει δυσκολία στην επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς και τους συνεργάτες σας. Το κλειδί για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε είναι να μην είστε πολύ επιθετικοί απέναντι στους άλλους.

 

Ταύρος

Γενικά zodia: Σκοπός σας είναι να ελέγξετε την αλόγιστη σπατάλη και τώρα η βιασύνη μπορεί να σας οδηγήσει σε σπατάλη. Να είστε προσεκτικοί και με την υπερβολή. Η γενναιοδωρία σας είτε σε χρόνο είτε σε πόρους μπορεί να είναι υπερβολική. Μπορεί να βρεθείτε στην μέση μια διαμάχης που να σχετίζεται με ένα θέμα το οποίο συνδέεται με το παρελθόν σας.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Για τις επόμενες 2 εβδομάδες το κλειδί είναι η βελτιωμένη επικοινωνία. Θα δείτε ότι μπορείτε να συνδεθείτε με τους άλλους πιο βαθιά και αυτό θα στρώσει τον δρόμο για καλύτερες σχέσεις με περισσότερη κατανόηση. Χρησιμοποιείστε σωστά αυτό το διάστημα.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σας σήμερα και όλα φαίνονται πιο λαμπερά. Αν και οι καθυστερήσεις είναι πιθανές, αξίζει να προχωρήσετε σε συμφωνίες και σε συζητήσεις για κάποια σχέδια. Δείτε τις επόμενες εβδομάδες σας περίοδο δοκιμής όπου ανακαλύπτετε τα λάθη καθώς και το τι λειτουργεί και τι όχι.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Αυτό που πρέπει να κρατήσετε στο μυαλό σας για τις επόμενες 2 εβδομάδες είναι πως πρέπει περισσότερο να ακούτε παρά να μιλάτε. Προσφερθείτε να ακούτε τους συνεργάτες σας. Να είστε δεκτικοί απέναντι στις ανησυχίες σας. Αυτό είναι σημαντικότερο απ’ όσο νομίζετε.

 

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Μπορεί να καταφέρετε περισσότερα αν σχεδιάσετε να κάνετε λιγότερα. Η επιτυχία έγκειται στο να προγραμματίσετε έναν ρεαλιστικό αριθμό εργασιών και όχι στο να προσπαθήσετε να βάλετε όσο το δυνατόν περισσότερα. Ακόμα και έτσι ίσως να μην μπορέσετε να αποφύγετε την πίεση. Φαίνεται πως το μυαλό σας θα είναι πολύ απασχολημένο και πρέπει να ηρεμήσει.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Συμβαίνει μια μεγάλη αλλαγή στο σύμπαν σήμερα και ξεκινά μια καινούργια φάση στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Για τις επόμενες 2 εβδομάδες να είστε ειλικρινείς και ρεαλιστές στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Μιλήστε για τα πραγματικά και σημαντικά ζητήματα.

 

Λέων

Γενικά ζωδια: Ένα νέο ειδύλλιο μπορεί να σας ενδιαφέρει πολύ, και ίσως αυτό οφείλεται στην παρουσία του Κρόνου που σας ενθαρρύνει να πάτε τα πράγματα πιο αργά. Αν θέλετε να βγείτε και περάσετε χαλαρά και ωραία θα πρέπει να μιλήσετε με έναν φίλο. Μπορεί μια μεγάλη συνάντηση να αξίζει τον κόπο και να σας κάνει να περάσετε καλά.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Ξεκινά μια περίοδος 2 εβδομάδων σήμερα που θα έχει μεγάλη επίδραση στην ικανότητα επικοινωνίας σας στην δουλειά σας. Θα δείτε ότι η αποτελεσματική επικοινωνία προκύπτει από την κατανόηση κυρίως των αναγκών των υπολοίπων.

 

Παρθένος

Γενικά zodia: Σχετικά με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει τα συναισθήματα μπορεί να είναι έντονη ειδικά αν τώρα γνωρίζεστε. Αν μπείτε σε πειρασμό να αντιδράσετε υπερβολικά είναι καλύτερα να μείνετε ψύχραιμοι. Σχετικά με τις φιλοδοξίες σας μπορεί να εμφανιστεί μια νέα κατεύθυνση. Ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσετε όλες σας τις δυνατότητες. Μπορεί να φαίνεται επίφοβο αλλά θα σας βοηθήσει.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Μπορεί να είστε πιο συναισθηματικοί απ’ ότι συνήθως. Συνηθίστε το. Αυτό θα συνεχιστεί για τις επόμενες εβδομάδες και θα επηρεάσει κάθε πλευρά της δουλειά σας. Να είστε καλοί με τον εαυτό σας και με τους άλλους. Να είστε ευαίσθητοι απέναντι στις ανάγκες και τις ανησυχίες τους.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: Ο Ήλιος συναντά τον Ερμή και τον Άρη στους Διδύμους και εντείνει την πνευματική σας αναζήτηση για ιδέες και τομείς που σας ενδιαφέρουν. Αν ακολουθήσετε την τάση σας μπορεί να καταλήξετε μακριά από την αφετηρία σας και αυτό που έχετε βρει να σας συναρπάσει. Κάτι καινούργιο και συναρπαστικό μπορεί να σας κινητοποιήσει  πολύ.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Σήμερα η συμπαντική αλλαγή θα έχει μεγάλη επίδραση στην επικοινωνία σας για τις επόμενες 2 εβδομάδες. Ίσως οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου να είναι τεταμένες. Χαλαρώστε μέσα από την κατανόηση.

 

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Υπάρχει έντονη κινητικότητα σχετικά με τις δουλειές, τις αγοραπωλησίες και τα δημιουργικά σχέδια. Αν και μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή, τώρα είναι καλή στιγμή αν κάνετε έρευνα και θα δείτε τι είναι πιθανό. Επίσης, κάποιος δεν λέει όλη την αλήθεια οπότε να είστε προσεκτικοί ποιον εμπιστεύεστε σήμερα.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η δύσκολη επικοινωνία θα εξαφανιστεί και θα δείτε ότι μπορείτε να σχετιστείτε καλύτερα με τους γύρω σας. Αυτό θα συνεχιστεί για τις επόμενες εβδομάδες και θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε αυτό τον χρόνο. Οι διαισθητικές σας ικανότητες θα είναι έντονες.

 

Τοξότης

Γενικά ζωδια: Αν και τα συναισθήματα τρυφερότητας θα εκτιμηθούν κάποια σημάδια μπορεί να σας μπερδέψουν. Αν και θέλετε να είστε διαλλακτικοί, πρέπει να γίνετε πιο αυστηροί με τα όριά σας ειδικά αν κάποιος τα υπερβεί. Η κοινωνική σας ζωή φαίνεται πολυάσχολη και αν και δεν μπορείτε να τους ικανοποιήσετε όλους θα περάσετε καλά με ωραία παρέα.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Για τις επόμενες εβδομάδες θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για τις λέξεις που χρησιμοποιείτε. Οι άλλοι θα είναι πιο ευαίσθητοι απ’ ότι συνήθως και μπορεί να πληγώνονται πιο εύκολά. Να το θυμάστε αυτό κατά την διάρκεια όλων των συζητήσεών σας.

 

Αιγόκερως

Γενικά zodia: Είναι μέρα για να ολοκληρώσετε σχέδια, αν επιτύχετε στόχους και να ξοδέψετε παραγωγικά τον χρόνο σας. Ο Ήλιος στους Διδύμους κάνει αυτή την στιγμή μια από τις καλύτερες για να κάνετε αίτηση για δουλειά, να κανονίσετε συνεντεύξεις και μιλήσετε με άλλους είτε για δουλειά είτε για διασκέδαση. Επίσης αν αποφασίσετε να συμμετάσχετε σε μια υποστηρικτική ομάδα θα επωφεληθείτε πολύ.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Η επικοινωνία με τους άλλους κλιμακώνεται δραματικά τις επόμενες 2 εβδομάδες. Οι άλλοι θα είναι ανοιχτά αντίθετοι στις απόψεις σας. Είναι μια καλή στιγμή να είστε πιο ανοιχτοί και να δείχνετε περισσότερη κατανόηση στην άλλη πλευρά.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: Η χαλάρωση και η διασκέδαση μπορεί να σας τραβήξουν μακριά από σημαντικούς στόχους και φιλοδοξίες. Θα δείτε ότι αν υιοθετήσετε μια πιο δημιουργική προσέγγιση στην δουλειά σας ή στα επαγγελματικά γενικά μπορεί να έχετε πολύ επιτυχία ίσως και πολύ γρήγορα. Μια σχέση μπορεί να αναπτυχθεί αν και μπορεί να είναι απαραίτητη η υπομονή. Να σκέπτεστε μακροπρόθεσμα.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Η συνήθης πνευματώδης και μερικές φορές σκληρή και απόμακρη προσέγγισή σας μπορεί να μην είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος επικοινωνίας τις επόμενες εβδομάδες. Θα πρέπει να αντιληφθείτε τα συναισθήματα των άλλων. Πρέπει να αντιλαμβάνεστε το τι συμβαίνει.

 

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Ένα μέλος της οικογένειάς σας ή ο/η σύντροφός σας μπορεί να έχει μια εξαιρετική ιδέα και θα σας την παρουσιάσει μέσα από έναν απολαυστικό τρόπο ώστε να μπορέσετε να την αποδεχθείτε. Μπορεί να πρέπει να πείτε όχι σε κάποιον ο οποίος συνεχώς παραβιάζει τον προσωπικό σας χώρο. Είναι καλύτερο να είστε ειλικρινείς τώρα από το να μην πείτε τίποτα και να το μετανιώσετε μετά.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μια περίοδος 2 εβδομάδων ξεκινά τώρα και πιθανότητα θα λειτουργεί υπέρ σας. Η σκέψη σας θα είναι ευθυγραμμισμένη  με την σκέψη εκείνων με τους οποίους δουλεύετε μαζί. Με αυτό τον τρόπο στρώνεται ο δρόμος για εξαιρετικές συζητήσεις και πρόοδο.

 

zodia-zvdia-75