Ημερήσιες Προβλέψεις ζωδια σημερα Τρίτη 31/3

imerisies-provlepseis-triti-22-4

Κριός

Γενικά ζωδια: Το στοιχείο του μυστικισμού θα παίξει σημαντικό ρόλο στον κόσμο σας σήμερα. Η ενέργεια αυτή θα έρθει σε εσάς απρόσμενα και η πρώτη σας αντίδραση μάλλον θα είναι να ντραπείτε και να απομακρυνθείτε. Να πιστεύετε στην δύναμη της σκέψης. Κυνηγήστε ότι επιθυμείτε να επιτύχετε. Αν βάλετε την δύναμη της θέλησης μαζί με τις πράξεις σας πιθανότατα θα επιτύχετε.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Οι προθέσεις σας είναι καλές αλλά φαίνεται ότι δεν μπορείτε να μεταδώσετε τις σκέψεις σας καλά. Αυτό έχει σας αποτέλεσμα να σας παρεξηγούν οι γύρω σας. Μην φοβάστε να μιλήσετε ξεκάθαρα και απόλυτα. Πάρτε όσο χρόνο χρειάζεστε.

 

Ταύρος

Γενικά zodia: Μπορεί να αισθάνεστε πως οι πράξεις γύρω σας πυροδοτούνται από εγωιστικά κίνητρα. Ίσως είστε οι μοναδικοί που βλέπετε τι συμβαίνει. Είστε σαν παρατηρητής που βλέπει ξεκάθαρα το τι συμβαίνει. Βλέπετε την κατάσταση αλλά από την θέση σας είναι αδύνατο να επιφέρετε αποτελεσματική αλλαγή. Συγκεντρώστε δεδομένα και δράστε αργότερα.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Η ιδέα σας για το πώς πρέπει να γίνουν τα πράγματα είναι σε απόλυτη ασυμφωνία με τους ανωτέρους σας. Αυτό προκαλεί διαμάχες στην δουλειά είτε το συνειδητοποιείτε είτε όχι. Κανονίστε μια συνάντηση για να μπορέσετε να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: Δράστε με τέτοιο τρόπο που θα σας βοηθήσει να βρείτε περισσότερη ελευθερία στην ζωή σας. Σε μια προσπάθεια να ευχαριστήσετε τους άλλους γύρω σας μπορεί να δίνετε μεγάλο μέρος του εαυτού σας. Πριν το καταλάβετε μπορεί να βρεθείτε δεμένοι με ανθρώπους, καταστάσεις και δεσμεύσεις από τις οποίες ουσιαστικά δεν μπορείτε να απεμπλακείτε. Χρησιμοποιήστε την σημερινή ημέρα ώστε να ελευθερωθείτε.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Οι σκέψεις σας σήμερα είναι πιο αργές αλλά δεν πειράζει. Είναι καλύτερο να κόβετε ταχύτητα στο μυαλό σας παρά να τρέχει υπερβολικά.  Το πρόβλημα είναι ότι αισθάνεστε πίεση από τους άλλους, γι’ αυτό πρέπει να ανεβάσετε τον ρυθμό σας. Μείνετε συγκεντρωμένοι.

 

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Ίσως πρέπει να αφήσετε κάποια από τα σχέδιά σας και να αφήσετε τα πράγματα στην τύχη. Το στοιχείο του απροσδόκητου μπορεί να σας βοηθήσει οπότε μην το πολεμάτε. Η φυσική πορεία των πραγμάτων θα σας οδηγήσει κατευθείαν σε μεγαλύτερη ελευθερία. Χρησιμοποιείστε την φαντασία σας αντί να στηρίζεστε αποκλειστικά επάνω στην λογική.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τα θέματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι σας είναι πολύ σημαντικά για εσάς σήμερα. Η ασφάλεια σε αυτούς τους τομείς σας αφορά πολύ. Φροντίστε οι γύρω σας να σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο με εσάς ώστε οι προσπάθειές σας να μην ακυρωθούν.

 

Λέων

Γενικά ζωδια: Μην αφήσετε την θετική ενέργεια της ημέρας να χαθεί. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε καλύτερα απ’ ότι οι περισσότεροι, οπότε ξεκινήστε νωρίς. Δράστε. Πάρτε τις καλύτερες πλευρές του θέματος και συνδυάστε τες. Δεν υπάρχει λόγος να αισθάνεστε περιορισμένοι.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Το να περνάτε καλά στην δουλειά σας είναι σίγουρα σημαντικό αλλά φροντίστε να κάνετε και την δουλειά σας ταυτόχρονα. Οι υπόλοιποι γίνονται καχύποπτοι ότι δεν προσπαθείτε όσο θα έπρεπε αυτή την στιγμή.

 

Παρθένος

Γενικά zodia: Ίσως μπείτε σε πειρασμό να δημιουργήσετε τους δικούς σας κανόνες καθώς δεν είστε καθόλου ικανοποιημένοι με τους ήδη υπάρχοντες. Να είστε προσεκτικοί και μην κάνετε κάτι πριν αντιληφθείτε τις συνέπειες της πράξης σας για εσάς και τους γύρω σας. Αν αισθάνεστε πως κάποια πράγματα δεν είναι σωστά κάντε ότι χρειάζεται για να τα διορθώσετε. Δεν υπάρχει λόγος να μένετε προσκολλημένοι στην παράδοση.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Μην προτρέχετε σχετικά με κάτι πάνω στο οποίο δουλεύετε τώρα. Δεν είναι όλα έτοιμα, να είστε υπομονετικοί. Είναι μια από εκείνες τις στιγμές όπου μια βιαστική κίνηση μπορεί να καταστρέψει εντελώς την προετοιμασία που έχετε κάνει μέχρι τώρα.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia:  Οι πράξεις σας μπορεί να είναι αυθόρμητες σήμερα αλλά θα είναι έντονες και γεμάτες δύναμη. Ίσως καθοδηγήστε από το κοφτερό μυαλό σας. Μπορεί να αισθάνεστε εξυπνότεροι απ’ ότι συνήθως. Οι έξυπνες ιδέες θα σας περικυκλώνουν και οι πράξεις σας θα σας οδηγούν στην επιτυχία αρκεί να είστε ανοιχτόμυαλοι.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia:  Όταν ηγείστε κάποιων σχεδίων ή προγραμμάτων φροντίστε να έχετε λάβει υπόψη και τις συντηρητικές απόψεις των άλλων. Αυτό είναι ένα πολύ λεπτό θέμα που μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα. Μπορεί πείτε τις λάθος κουβέντες αν δεν είστε προσεκτικοί.

 

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Κάντε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά σας και δείτε τι συμβαίνει γύρω σας. Ίσως είστε τόσο συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι στον στόχο σας που δεν έχετε επαφή με τον υπόλοιπο κόσμο. Ίσως να μην αντιλαμβάνεστε ότι οι εξωτερικές ενέργειες έχουν μεγάλη επίδραση πάνω σε αυτό με το οποίο ασχολείστε τόσο προσηλωμένα.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είστε σε δύσκολη θέση. Είστε έτοιμοι να αναλάβετε ένα σχέδιο αλλά δεν έχετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και τα δεδομένα που χρειάζεστε ώστε να υποστηρίξετε τια σχέδια και τις ιδέες σας. Κρατήστε τα πράγματα σε στάδιο σχεδιασμού όσο μπορείτε.

 

Τοξότης

Γενικά ζωδια: Μην αισθάνεστε ότι είστε υποχρεωμένοι να κάνετε ότι θέλουν οι άλλοι. Επειδή κάποιος θέλει να κάνει κάτι δεν σημαίνει ότι πρέπει. Κάντε ότι θέλετε εσείς και όχι ότι ευχαριστεί τους άλλους. Η ελευθερία είναι σημαντική για εσάς γι’ αυτό φροντίστε να μην την χάσετε. Κανείς δεν θα φροντίσει για αυτό παρά μόνο εσείς.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Θα υπάρχει έντονη σύγχυση σήμερα και δεν υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε. Η περισσότερη ένταση προέρχεται από το γεγονός ότι οι άλλοι δεν είναι διατεθειμένοι να αλλάξουν αυτό που είναι. Πρέπει να τους ενθαρρύνετε να εμπιστεύονται περισσότερο.

 

Αιγόκερως

Γενικά zodia:  Ίσως ενεργείτε υποσυνείδητα. Ξαφνικά ασχολείστε με κάτι και αρχίζετε να σκέφτεστε τι προσπαθούσατε να επιτύχετε μόλις το ξεκινήσατε. Αντιληφθείτε καλύτερα την ενέργειά σας και την χρήση της. Προσέξτε να μην ξοδεύετε την ενέργειά σας σε θέματα που δεν έχουν σημασία μακροπρόθεσμα και δεν αξίζουν.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia:  Η σκέψη σας είναι σωστή αλλά αν δεν έχετε την θέληση ή τις ηγετικές ικανότητες να την υλοποιήσετε δεν θα σας κάνει πολύ καλό. Να είστε πιο θαρραλέοι και θα επιτύχετε πολύ.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: Μπορείτε να στηριχθείτε στην καλή τύχη ώστε να βγείτε από μια δύσκολη κατάσταση σήμερα. Σήμερα είναι μια ημέρα που μπορείτε να πείτε ελεύθερα την γνώμη σας χωρίς να έχετε υπολογίσει απόλυτα το αποτέλεσμα. Υπάρχει πολύ θετική ενέργεια στην πλευρά σας που ίσως να μην αντιλαμβάνεστε καν. Να είστε σίγουροι πως ότι κάνετε τώρα θα φανεί θετικό για εσάς μακροπρόθεσμα.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Η στρατηγική που θα περιβάλλει τα γεγονότα σήμερα θα είναι άσχημη. Συμβαίνουν πολλά περισσότερα από επιφανειακές μάχες. Χρειάζεται να δείτε πέρα από το προφανές ώστε να αντιληφθείτε την όλη κατάσταση, τις δυσκολίες καθώς και το τι πρέπει να κάνετε.

 

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Μάλλον θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σήμερα απέναντι σε ανθρώπους και καταστάσεις ώστε να μην πιαστείτε απροετοίμαστοι. Να παρακολουθείτε καλά όλες τις κινήσεις και φροντίστε να μην αποκλείεστε από τον υπόλοιπο κόσμο.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αν κάνετε μια καλή πράξη για τους ανωτέρους σας μπορεί να μην τους κερδίσει όπως θα ελπίζατε. Το πιθανότερο είναι να εντυπωσιαστούν απλά με δουλειά και απόλυτα δεδομένα. Πρέπει να δείξετε ότι είστε έμπιστοι και σταθερά άτομα που μπορούν να υπολογίζουν.

 

zodia-astra-tarot