zodia σκορπιός Αύγουστος 2018 ερωτικές προβλέψεις

zwdia-2015-ταρο

Η προσωπική και ερωτική ζωή σας αναμένεται να έχει τις πιο ιδιαίτερες και απρόβλεπτες εξελίξεις για την ιδιοσυγκρασία σας, αγαπητοί Σκορπιοί!

Ο Αύγουστος έχει τη πρόθεση να σας αποδείξει πόσο σημαντικό είναι να μοιράζεστε τον χρόνο σας με τους ανθρώπους που έχετε στη ζωή σας, δεσμευμένοι και αδέσμευτοι.

Οι ευκαιρίες και τα γεγονότα θα σας οδηγήσουν στην υλοποίηση των στόχων σας, όπως και στην εξομάλυνση του κλίματος σε όλων των ειδών τις σχέσεις σας!

zodia-zvdia-22

 

Σε γενικές γραμμές, ενδέχεται να μην κατανοήσετε εξ αρχής το κλίμα που θα επικρατεί στη διάρκεια του μήνα. Για να απολαύσετε αυτή τη χρονική περίοδο, για να βρείτε τη συναισθηματική ισορροπία και την πνευματική διαύγεια που έχετε ανάγκη, αρκεί να έχετε κατασταλάξει για την πορεία που θέλετε να πάρει τη ζωή σας στο μέλλον. Ακόμα και οι πιο ιδιαίτερες ανάγκες σας ή απαιτήσεις που θα σας έκαναν ευτυχισμένους, έχουν τη δυναμική να ικανοποιηθούν μέσα στον Αύγουστο!

zodia σκορπιός Αύγουστος 2018 ερωτικές προβλέψεις

Κινηθείτε με αποφασιστικότητα και φροντίστε να αποβάλετε τις φοβίες σας ότι μπορεί να κάνετε λάθη. Είναι πολύ πιθανό να κάνετε, όμως θα έχετε στη συνέχεια πολλές ευκαιρίες για να τα διορθώσετε. Μόνο μέσα από τα λάθη σας θα πάρετε τα πιο σημαντικά μαθήματα, που θα σας βοηθήσουν να διαγράψετε την πιο θετική πορεία για όλη τη συνέχεια της ζωής σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Όσοι Σκορπιοί είστε αδέσμευτοι, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνετε βιαστικές κινήσεις σε κάθε καινούργια γνωριμία σας. Επειδή έχετε την τάση να θεοποιείτε τα νέα φιλόδοξα ταίρια σας, μέσα στον Αύγουστο πρέπει να πάρετε ένα καίριο μάθημα: ότι όσο ιδανικός κι αν είναι ένας άνθρωπος σε συνάρτηση με τα ζητούμενά σας, δεν σημαίνει απαραίτητο ότι θα είστε ευτυχισμένοι μαζί του!

zodia σκορπιός Αύγουστος 2018 ερωτικές προβλέψεις

Προσεγγίστε τα θέλω σας με ειλικρίνεια, με αξιοπρέπεια, με σύνεση και πολλή υπομονή. Φυσικά δικαιούστε να παρασυρθείτε από μια ρομαντική παρόρμηση – όμως, σύντομα θα πρέπει να επανέλθετε στον ρεαλισμό και να δείτε τη συνολική εικόνα των πραγμάτων. Για να αδράξετε όλα τα οφέλη που επιφυλάσσει το σύμπαν για εσάς, αρκεί να συνειδητοποιήσετε ότι οι φοβίες σας είναι δημιουργήματα του μυαλού και όχι των δεδομένων σας!

zodia-zvdia-75

Όσοι Σκορπιοί είστε δεσμευμένοι ή έχετε ήδη οικογένεια, είναι πιθανό να συναντήσετε κάποιες δυσχέρειες στο συναισθηματικό κομμάτι των σχέσεών σας. Προκειμένου να χειριστείτε τα όποια προβλήματα, δεν πρέπει να ακολουθήσετε την τακτική σας του να «βγάζετε στη φόρα» τα άπλυτα των άλλων για να καλύψετε τα δικά σας. Το μόνο που θα καταφέρετε με αυτή την πρακτική, είναι να κλιμακώσετε εντάσεις που θα επιλύονταν άμεσα υπό φυσιολογικές συνθήκες!

zodia σκορπιός Αύγουστος 2018 ερωτικές προβλέψεις

Να θυμάστε ότι στη διάρκεια του Αυγούστου, ο Άρης θα βρίσκεται σε δύστροπη θέση απέναντί σας. Αυτό μπορεί να δυναμιτίσει και να οδηγήσει τις εξελίξεις προς ανεπιθύμητες κατευθύνσεις. Για να αποφύγετε κάτι τέτοιο, αρκεί να προσεγγίζετε τις καταστάσεις με διάθεση επίλυσής τους και να μοιράζεστε τα συναισθήματά σας με τα άτομα του στενού σας περιβάλλοντος.

Ενίοτε, η καλύτερη τακτική είναι να μιλάτε με τους άλλους και να αφήνετε να βγαίνει η τρωτή πλευρά σας. Να ξέρετε ότι είναι στο χέρι σας να αποβάλετε κάθε άγχος και πίεση από την καθημερινότητά σας, πρέπει να είστε αποφασισμένοι να αλλάξετε τη νοοτροπία ότι έχετε μόνο δικαιώματα και όχι υποχρεώσεις!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098