ζώδια σκορπιός Αύγουστος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

ζωδιο-σκορπιος

Ένας εξαιρετικά σημαντικός μήνας για τη ζωή σας αναμένεται να είναι ο Αύγουστος, αγαπητοί Σκορπιοί.

Το βασικό του χαρακτηριστικό είναι ότι οι αποφάσεις που θα πάρετε τώρα σε πολλούς τομείς, θα σας συντροφεύουν για πολύ καιρό στο μέλλον.

Από πλευράς σας καλείστε μόνο να εντοπίσετε τις ευκαιρίες, που θα σας επιτρέψουν να απολαύσετε τη ζωή σας στο εξής!

zodia-zvdia-22

 

Ο τελευταίος μήνας του φετινού καλοκαιριού προβλέπεται να έχει αρκετό μυστήριο, ειδύλλιο και μια χροιά εγκράτειας. Για όλα αυτά ευθύνεται το πλανητικό σκηνικό, που θα είναι στηθεί με θετικό πρόσημο για εσάς. Πρώτος και καλύτερος θα βρίσκεται στο πλάι σας ο Ουρανός, ο βασικός σας ουράνιος προστάτης. Παράλληλα, θα έχετε με το μέρος την Αφροδίτη – που συνήθως στρατεύεται απέναντι στο ζώδιό σας!

Αντιλαμβάνεστε ότι υπό αυτό το πρίσμα, ο Αύγουστος θα κυλήσει με κάπως ανάμεικτα συναισθήματα. Ωστόσο, τίποτα δεν θα είναι πραγματικά αρνητικό. Αντιθέτως, πολλές συγκυρίες του παρελθόντος θα τις δείτε τώρα με εντελώς διαφορετική οπτική, θα ανανεώσετε τη θεώρησή σας για πορείες που έχετε πάρει και θα πάρετε αρκετά μαθήματα που θα σας ωριμάσουν και θα σας εξελίξουν ως προσωπικότητες!

ζώδια σκορπιός Αύγουστος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

taro-zodia-76

Σε γενικές γραμμές, οι πρακτικές που θα επιλέξετε για τον κάθε τομέα της ζωής σας, θα είναι αυτές που θα καθορίσουν τον τρόπο λειτουργίας σας στη συνέχεια. Αρκεί μόνο να διατηρήσετε τον ενθουσιασμό που θα σας διέπει από τις πρώτες κιόλας μέρες του μήνα, ώστε να αποτελέσει την ώθησή σας για να προχωρήσετε τα όνειρά σας. Ο Αύγουστος έχει την προδιάθεση να επιλύσει τα περισσότερα θέματά σας που έχουν βαλτώσει. Να κινήστε με αισιοδοξία και χωρίς να επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα αρνητικό να ορίσει τις αποφάσεις σας. Να παρατηρείτε και να αναπτύσσετε κάθε μέσο που σας παρέχεται, ώστε να φτάσετε νικητές στη γραμμή τερματισμού!

Αν επιστρατεύσετε τη σύνεση αλλά και τη διαίσθησή σας αυτή την περίοδο, θα εντοπίσετε εκείνες τις επιλογές που θα σας επιφέρουν τα πιο θετικά αποτελέσματα σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο. Μόνο η δυναμική και αποδοτική προσέγγιση των υποχρεώσεών σας, θα σας οδηγήσουν στις πιο ουσιαστική πρόοδο!

zwdia-zodia-astrologia-65

Όσοι Σκορπιοί είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, από τις πρώτες μέρες του μήνα θα νιώσετε ότι ακόμα και οι πιο απαιτητικές πρακτικές σας φαντάζουν εύκολες. Τώρα θα έχετε την ευχέρεια να ολοκληρώσετε κάθε παράπλευρο εγχείρημά σας, ώστε να μείνετε στη συνέχεια εστιασμένοι μόνο σε αυτά που έχουν πραγματικά σημασία για την πρόοδό σας.

ζώδια σκορπιός Αύγουστος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Δεν αναμένονται εμπόδια ή προβλήματα σε αυτή την πορεία, τα περισσότερα πεδία σας θα διέπονται από αίσιες συνθήκες. Να ξέρετε ότι η εξωτερική εικόνα της ευημερίας και της επιτυχίας, θα είναι εξίσου σημαντική με την πραγματική κατάσταση των πραγμάτων. Προς αυτή την κατεύθυνση, το καίριο εργαλείο σας θα είναι η στρατηγική που θα χαράξετε στις δημόσιες σχέσεις σας. Αδράξτε κάθε ευκαιρία για να κάνετε διαφημιστικές καμπάνιες, ώστε να έχετε απτά αποτελέσματα το συντομότερο δυνατόν!

taro-oroskopio-54

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όσοι Σκορπιοί εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, θα πρέπει να κινηθείτε με μειωμένη ταχύτητα και αυξημένη την προσοχή σας μέσα στον Αύγουστο. Τεντώστε και ξεμουδιάστε τους μύες σας από την θερινή νωχελικότητα, γιατί ενδέχεται κάποιες συγκυρίες να μην πάρουν την πορεία που αποζητάτε. Γι’ αυτό μην παρασυρθείτε σε χρονοτριβές ή περισπασμούς της προσοχής σας, θα σας ευνοήσει ιδιαίτερα η έγκαιρη ολοκλήρωση κάθε υποχρέωσής σας χωρίς να κάνετε εκπτώσεις στην ποιότητα.

ζώδια σκορπιός Αύγουστος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Αν ξεκινήσετε τον μήνα με έναν άρτιο σχεδιασμό των καθηκόντων και της εξέλιξής σας, δεν θα χρειαστεί να επανέλθετε σε κάτι. Επιστρατεύστε τον πιο αποτελεσματικό εαυτό σας, δουλέψτε σκληρά, εφαρμόστε ακόμα και καινοτόμες μεθόδους στη διεκπεραίωση του εργασιακού σας φόρτου. Φροντίστε να έχετε εξασφαλισμένη την έγκριση των ανωτέρων σας για κάθε κίνηση, ώστε να είναι και εκείνοι που θα αναγνωρίσουν πρώτοι την ουσιαστική σας πρόοδο!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66