zodia ταύρος Αύγουστος 2018 ερωτικές προβλέψεις

ζωδιο-ταυρος-ερωτικα-χαρακτηριστικα-ωροσκοπιο-2015-taro

Η προσωπική και ερωτική ζωή σας θα λάβει όλη την προστασία που απαιτείται για να κατανοήσετε τα δεδομένα σας και να τα χειριστείτε, αγαπητοί Ταύροι!

Οι καταστάσεις θα σας προσεγγίζουν με απόλυτη διαύγεια, ζητώντας μόνο να δώσετε χρόνο στην εξέλιξή τους και σε εσάς για να τις ακολουθείτε…

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που θα συναντήσετε και θα αντιληφθείτε το πεπρωμένο σας, ειδικά στους τομείς που έχετε κάποιες αμφιβολίες μέχρι σήμερα!

zodia-zvdia-22

 

Σε γενικές γραμμές, ο Αύγουστος είναι η ιδανική περίοδος να εξαλείψετε κάθε αρνητισμό από το περιβάλλον σας. Οι ουράνιοι προστάτες σας συστήνουν να μην εμπλέξετε άλλα άτομα στις προσωπικές σας υποθέσεις… Όσο κι αν θεωρήσετε ότι έχουν να σας δώσουν πολύτιμες συμβουλές, θα ωφεληθείτε πολύ περισσότερο αν προχωρήσετε μόνοι σας.

Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να ανακαλύψετε τις καινούργιες προοπτικές σας και να στήσετε τους νέους στόχους σας, χωρίς να επιβαρυνθείτε με αχρείαστες εντάσεις από τρίτους!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Όσοι Ταύροι είστε δεσμευμένοι ή έχετε ήδη οικογένεια, μέσα στον Αύγουστο δεν πρέπει να πιέσετε και να πιεστείτε για τίποτα. Αν προκύψουν κάποια μικρά απρόβλεπτα εμπόδια, να ξέρετε ότι θα χρειαστούν μόνο την ψυχραιμία σας για τον χειρισμό τους. Η ισορροπία και η ομαλότητα που διέπει την προσωπική σας ζωή, θα διατηρηθεί και θα διευρυνθεί στη διάρκεια αυτού του μήνα. Η ηρεμία σας είναι αυτή που θα σας κάνει πιο γοητευτικούς, σε σημείο να δείτε τις σχέσεις σας να ενδυναμώνονται και να γίνονται πιο θερμές… Αυτή είναι η περίοδος που θα συνειδητοποιήσετε ότι πραγματικά έχετε κάνει την καλύτερη επιλογή, στο ταίρι που έχετε στο πλευρό σας!

zodia ταύρος Αύγουστος 2018 ερωτικές προβλέψεις

Να ξέρετε ότι δεν υπάρχει λόγος να εμπλέκεστε σε κάθε πρόβλημα που θα προκύψει στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας στη διάρκεια αυτού του μήνα. Επειδή νοιάζεστε πραγματικά γι’ αυτούς, τώρα πρέπει να δείξετε εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους και να τους επιτρέψετε να ωριμάσουν μέσα από τις δικές τους προκλήσεις!

zwdia-zodia-astrologia-65

Όσοι Ταύροι είστε αδέσμευτοι, να αναμένετε ενθουσιώδεις εμπειρίες μέσα στον Αύγουστο! Αν έχει ήδη τραβήξει την προσοχή σας ένα ιδιαίτερο άτομο, είναι η ιδανική στιγμή να το προσεγγίσετε και να το κατακτήσετε. Όσο περισσότερο χρόνο αφιερώσετε στις μεταξύ σας συναντήσεις και συζητήσεις με απλότητα και ηρεμία, τόσο πιο πολύ θα αναδείξετε τον εαυτό σας και τις γνήσιες αξίες σας!

zodia ταύρος Αύγουστος 2018 ερωτικές προβλέψεις

Μέσα στον Αύγουστο η ερωτική Αφροδίτη θα σας ωθήσει να πάρετε τις πιο ενδεδειγμένες αποφάσεις, καθώς θα βρίσκεται συνεχώς στο πλάι σας. Επιλέξτε συνειδητά να απομακρυνθείτε από ανθρώπους και καταστάσεις που σας πιέζουν και κεντρίζουν τα νεύρα και τα όρια της υπομονής σας… Μόνο αν αντικρίζετε τα πάντα ως εξωτερικοί παρατηρητές, θα βλέπετε την ευρύτερη εικόνα τους που θα σας οδηγήσει αυθόρμητα στις σωστές επόμενες κινήσεις!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia