ζώδια ταύρος Αύγουστος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

zwdia-taurus

Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού αναμένεται να είναι μια περίοδος με πολλές επιτυχίες για εσάς, αγαπητοί Ταύροι.

Οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να βελτιώσετε τη ζωή σας θα είναι πολλές, τόσο σε σχέση με την επαγγελματική αρένα όσο και στα προσωπικά σας.

Το πλεονέκτημα της περιόδου, είναι ότι σε πολλά θέματα δεν θα χρειαστεί καν η δική σας παρέμβαση!

zodia-zvdia-22

 

Ο Αύγουστος θα κυλήσει με τη στήριξη της βασικής σας προστάτιδας, της ευγενούς Αφροδίτης, που θα δρα από μια εξαιρετικά ευνοϊκή θέση για όλα τα θέματά σας. Επιπρόσθετα, στο πλάι σας θα σταθεί ο Πλούτωνας, που αποτελεί τον κυβερνήτη όλων των εκπροσώπων που ανήκουν στα ζώδια της Γης. Αυτός ο συνδυασμός αποτελεί την εγγύηση για τις επιτυχίες που μπορείτε να σημειώσετε σε όλους τους τομείς στη διάρκεια αυτού του μήνα!

Σε γενικές γραμμές, το ευνοϊκό κλίμα θα σας επιτρέψει να χειριστείτε μια ευρεία γκάμα προβλημάτων, τα οποία δεν είχατε χρόνο να επιλύσετε νωρίτερα. Η ευστροφία και η αποδοτικότητα που θα σας κατακλύσει, θα σας ωθήσει να κλείσετε πολλά θέματα του παρελθόντος για να προχωρήσετε στο μέλλον. Το σημείο που πρέπει να προσέξετε, είναι να παραμείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας και να μην ασχοληθείτε με θέματα που δεν είναι στις προτεραιότητες της περιόδου!

ζώδια ταύρος Αύγουστος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

taro-zodia-76

Αυτό που αρκεί για να διανύσετε μεγαλύτερη απόσταση, είναι να επιστρατεύσετε την επιμονή σας και να μην σπαταλάτε την ενέργειά σας άσκοπα. Ακόμα και τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν σε ικανοποιητικό επίπεδο μέσα στον Αύγουστο, από τις ευκαιρίες που θα σας στείλουν οι ουράνιοι σύμμαχοί σας αλλά και με την αξιοποίηση των ταλέντων σας. Αν σας προσεγγίσουν άτομα που θα αμφισβητήσουν την πορεία ή την ικανότητά σας να χειριστείτε κάποιες καταστάσεις, εσείς πρέπει να τα αγνοήσετε και να συνεχίσετε να προχωράτε!

ζώδια ταύρος Αύγουστος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Το κλειδί για να πετύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα στη διάρκεια αυτού του μήνα, είναι να κατευνάσετε την τάση της ιδιοσυγκρασίας σας να αμφισβητείτε ενίοτε την ικανότητά σας να κατακτήσετε κορυφές! Σε αυτή τη φάση πρέπει να επιστρατεύσετε την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητά σας, αγαπητοί Ταύροι. Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις δεν θα χρειαστεί καν να επέμβετε στις εξελίξεις, γιατί θα παίρνουν αίσια πορεία από μόνες τους!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Όσοι Ταύροι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, από τις πρώτες κιόλας μέρες του Αυγούστου θα νιώσετε την ενέργεια να αυξάνεται μέσα σας. Αυτή θα σας ωθήσει να βρίσκεστε παντού και να ασχολείστε με τα πάντα. Αν τα αντικρύσετε εκ νέου από μικρή απόσταση, θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε τις λύσεις που απαιτούνται για να διευρύνετε τον επαγγελματικό σας ορίζοντα και τον κύκλο εργασιών σας!

ζώδια ταύρος Αύγουστος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Να ξέρετε ότι ο δυναμισμός πρέπει να είναι ο μόνιμος σύμμαχός σας μέσα στον Αύγουστο! Για να μην κληθείτε να λάβετε δραματικά μέτρα για να αντιμετωπίσετε πρόσωπα και πράγματα που θα σας αμφισβητήσουν, αλλάξτε το σκεπτικό σας στον χειρισμό τους. Αξιοποιήστε τα θετικά σημεία των παρατηρήσεών τους αλλά αγνοήστε και αποβάλετε τον αρνητισμό της παρουσίας τους. Αυτό που χρειάζεστε, είναι μια αποδοτικής ομάδα εξίσου αφοσιωμένη στους στόχους που έχετε θέσει!

taro-zodia-098

Όσοι Ταύροι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, στη διάρκεια του Αυγούστου αρκεί να είστε επαρκείς στα καθήκοντά σας για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Οι ευκαιρίες που θα σας προκύψουν, δεν θα χρειαστούν όλες τις συναισθηματικές σας αντοχές για να τις αδράξετε. Αν προκύψουν μικρά εμπόδια στην πορεία σας – κάτι που δεν προβλέπεται – θα γίνουν αφορμή για να ανακαλύψετε νέες προοπτικές ανέλιξής!

Να ξέρετε ότι ο Αύγουστος έχει τη διάθεση να στρέψει την προσοχή σας στη χάραξη της καινούργιας πορείας για τη ζωή σας, με θετικό πρόσημο και πολλές επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66