zodia τοξότης Αύγουστος ερωτικές προβλέψεις 2018

Η προσωπική και ερωτική ζωή όσων ανήκετε στο ζώδιο του Τοξότη, δεν αναμένεται να σημαδευτεί με σημαντικά γεγονότα αυτή την περίοδο.

Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού θα κυλήσει ήρεμα για εσάς, χωρίς να σας εμπλέξει σε ανώφελες περιπέτειες ή προβλήματα.

Μιας και οι στόχοι είναι ένας σημαντικός παράγοντας ευτυχίας για εσάς, θα σας αρκεί να τους υλοποιήσετε ή να τους προσεγγίσετε όσο γίνεται περισσότερο!

zodia-zvdia-22

Το σημείο που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα μέσα στον Αύγουστο, είναι να μην παραμελήσετε τους ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος και τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει απέναντί τους. Αν κάποια στιγμή νιώσουν να μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα, το πιο πιθανό είναι να απαιτήσουν εξηγήσεις από εσάς!

Σε γενικές γραμμές, αυτός ο μήνας θα σας εμπλουτίσει με πολλά καινούργια στοιχεία για τον εαυτό σας και τη ζωή σας. Το μόνο που έχει σημασία για να νιώσετε πιο ευτυχείς, είναι να μην βιάζεστε να παίρνετε αποφάσεις για εσάς και την οικογένειά σας ή να καταλήγετε σε συμπεράσματα για τους καινούργιους ανθρώπους που θα γνωρίζετε. Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο, γι’ αυτό πρέπει να δίνετε στις συγκυρίες τον απαραίτητο χρόνο να σας τον δείξουν!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Όσοι Τοξότες είστε αδέσμευτοι, να αναμένετε να κυλήσει εύκολα και ευχάριστα ο Αύγουστος. Θα έχετε όλες τις ευκαιρίες για να θέσετε τους νέους στόχους σας και καινούργιες προτεραιότητες για τη ζωή σας, μιας και δεν θα έχετε να απολογηθείτε ή να ενημερώσετε κάποιον για αυτά! Αν γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας, μην βιαστείτε να κάνετε μεγαλύτερα βήματα από τα απολύτως απαραίτητα. Αν αποδειχθεί ότι ο «χρυσός» ήταν τελικά «άνθρακας», δεν θα έχετε χάσει κάτι!

zodia τοξότης Αύγουστος ερωτικές προβλέψεις 2018

Από την άλλη πλευρά, στη διάρκεια αυτού του μήνα πρέπει να προσέξετε τον ψυχολογικό σας παράγοντα: είναι πιθανό να χάσετε την καλή σας διάθεση, επειδή θα είστε μόνοι στις νέες διαδρομές που θα χαράξετε. Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να παγιδευτεί σε αυτό το σκεπτικό, γιατί θα χαθείτε σε έναν φαύλο κύκλο αρνητισμού. Αρκεί να συμπεριφέρεστε απλά και φυσικά, να είστε ειλικρινείς με τους άλλους, να αποφύγετε κατηγορηματικά να αλλάξετε στοιχεία του εαυτού σας για να κερδίσετε την αποδοχή άλλων!

zodia-zvdia-75

Όσοι Τοξότες είστε δεσμευμένοι ή έχετε ήδη οικογένεια, φροντίστε να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στο ταίρι σας και τα άλλα μέλη της οικογένειάς σας. Αυτό θα ισορροπήσει το μεταξύ σας κλίμα και θα σας οδηγήσει στις λύσεις κάθε εσωτερικής διαφωνίας. Δεν πρέπει να αφήσετε κανένα θέμα να χρονίσει, γιατί ενδέχεται να καταλήξει σε δυσεπίλυτο πρόβλημα που θα το βρείτε αργότερα μπροστά σας!

zodia τοξότης Αύγουστος ερωτικές προβλέψεις 2018

Ο Αύγουστος έχει όλη τη διάθεση να καταστεί η φάση της ζωής σας που θα βγάλετε από πάνω σας πολλά βάρη. Έχετε ανάγκη να ανακουφιστείτε από πολλές εξωγενείς δεσμεύσεις, τόσο για την προσωπική σας ισορροπία όσο και για την αρμονία του σπιτικού σας. Όταν συνειδητοποιήσετε τα δώρα που σας επιφυλάσσει το σύμπαν, θα εκπλαγείτε και οι ίδιοι από την ευκολία με την οποία θα κυλά η ζωή σας και από τον ελεύθερο χρόνο που θα κερδίσετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-543