zodia τοξότης Ιούλιος ερωτικές προβλέψεις

αντρας-τοξοτης

Η προσωπική και ερωτική ζωή σας αναμένεται να βελτιωθεί σε ανέλπιστα επίπεδα, αγαπητοί Τοξότες!

Ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού σας επιφυλάσσει εκπλήξεις και εξελίξεις, που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση αλλά και το κύρος σας.

Με τον Δία και την Έριδα σε αγαστή συνεργασία απέναντί σας, προετοιμαστείτε να γίνετε οι επόμενοι δημοφιλείς αστέρες!

zodia-zvdia-22

Ο Ιούλιος μπαίνει με δυναμικές και αποδοτικές διαθέσεις για όλους τους Τοξότες. Εσείς πρέπει να είστε σε ετοιμότητα, ώστε να αδράξετε τις ευκαιρίες την κατάλληλη στιγμή. Φυσικά θα πρέπει να είστε χαλαροί και ξεκούραστοι, να αφιερώνετε χρόνο στους ανθρώπους που νοιάζεστε, να αποζητάτε τη διασκεδαστική συντροφιά της έμπιστης παρέας σας. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και ανοικτό σε κάθε συναίσθημα, ακόμα και σε εκείνα που συνήθως είναι απρόσιτα ή δύσκολα για την ιδιοσυγκρασία σας!

Στη διάρκεια αυτού του μήνα θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες για να βιώσετε καινούργιες καταστάσεις, να πειραματιστείτε σε διάφορες πτυχές της ζωής. Να ξέρετε ότι ακόμα και οι δύστροπες συγκυρίες, θα έρχονται και θα παρέρχονται χωρίς να σας αγγίξουν σχεδόν… Γι’ αυτό ενδείκνυται να είστε παρόντες και παρατηρητές σε όλα, όμως αφήνοντάς τα να εξελίσσονται αυτόνομα για να πάρουν τον δρόμο τους. Μόνο έτσι θα καταφέρνετε να απολαμβάνετε τις ευτυχείς εκπλήξεις που θα σας φέρει ο Ιούλιος!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Όσοι Τοξότες είστε δεσμευμένοι ή έχετε ήδη οικογένεια, αυτή την εποχή θα πρέπει να αφιερώσετε στους αγαπημένους σας περισσότερο χρόνο και χώρο από την καθημερινότητά σας. Ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού δεν είναι η ενδεδειγμένη περίοδος για να προγραμματίσετε τις διακοπές σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι υποκρύπτει κάτι αρνητικό, σημαίνει μόνο ότι σε μελλοντικό χρόνο θα απολαύσετε πολύ περισσότερο την θερινή σας ανάπαυλα.

zodia τοξότης Ιούλιος ερωτικές προβλέψεις

Σε γενικές γραμμές, μην κάνετε τώρα συντήρηση των δυνάμεων και της ενέργειάς σας. Αποζητήστε τη διασκέδαση, αναζητήστε κάθε ψυχαγωγική δραστηριότητα για εσάς και το ταίρι σας, μοιραστείτε τον αυθορμητισμό και τη δημιουργικότητά σας με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Θα νιώσετε ότι κάθε κοινή σας εμπειρία, θα ενδυναμώσει τους δεσμούς σας και να τονώσει τη μεταξύ σας αγάπη!

zwdia-zodia-astrologia-65

Όσοι Τοξότες είστε αδέσμευτοι, μέσα στον Ιούλιο θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί και «ψυλλιασμένοι»! Είστε οι τουρίστες του ζωδιακού κύκλου, που σημαίνει ότι κάθε ερέθισμα και προοπτική έχει ενδιαφέρον για την ιδιοσυγκρασία σας. Θα είναι πολλά τα αντικείμενα πόθου, που θα είναι παραπάνω από πρόθυμα να ανταποκριθούν στο διεισδυτικό βλέμμα σας. Άρα, εναπόκειται σ’ εσάς να έχετε καταλήξει στα ζητούμενά σας και να πορευτείτε προς αυτή την κατεύθυνση!

zodia τοξότης Ιούλιος ερωτικές προβλέψεις

Ο Ιούλιος θα είναι μια ιδιαίτερα αισθησιακή περίοδος για εσάς, γι’ αυτό πρέπει να είστε προσεκτικοί στις επιλογές σας ώστε να την απολαύσετε χωρίς απρόοπτα. Θα σας βοηθήσει να λειτουργείτε με το ένστικτο αλλά δεν πρέπει να χάνετε την επαφή με τη λογική… Όσο περισσότερη επαφή έχετε με το συναίσθημα και την ευθυκρισία σας, τόσο πιο απολαυστικά και διασκεδαστικά θα διανύσετε τον δεύτερο μήνα του καλοκαιριού!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia