zodia υδροχόος Απρίλιος ερωτικές προβλέψεις 2018

ζωδια-αστρολογια-2

zodia υδροχόος Απρίλιος

Η προσωπική ζωή των Υδροχόων αναμένεται να είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα στη διάρκεια του φετινού Απριλίου.

Η αγάπη και ο έρωτας θα σας χαρίσουν ιδιαίτερες στιγμές, ειδικά σε όσους δεν σπαταλήσουν ενέργεια στην «αναζήτηση» σχεδίου…

Επειδή δεν θα έχετε τον απαραίτητο χρόνο προς αυτή την κατεύθυνση, δεν υπάρχει κανένας λόγος να εμμείνετε στην προσπάθεια!

zodia-zvdia-22

 

Το πλανητικό περιβάλλον αυτής της περιόδου δεν θα ευνοήσει όσους θέλουν να ξέρουν «τι γίνεται μετά» – και όταν τα άστρα δεν ευθυγραμμίζονται με τα δικά σας θέλω, δεν θα πετύχετε το αποτέλεσμα που αποζητάτε! Κάθε πίεση προς άτομα ή και καταστάσεις, θα αποβεί εις βάρος των εξελίξεων και της ψυχολογίας σας. Σας δίνετε όλο το περιθώριο να επενδύσετε τον ζήλο και τον ενθουσιασμό σας σε όλες τις άλλες πτυχές των σχέσεων ή των καινούργιων γνωριμιών σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

zodia υδροχόος Απρίλιος

Όσοι Υδροχόοι είστε δεσμευμένοι, μην προσπαθήσετε αυτή την εποχή να επιλύσετε διαφορές σας και διαφωνίες μέσα στο σπιτικό σας ή στο ευρύτερο οικογενειακό σας περιβάλλον. Αλλά αν κληθείτε να ενισχύσετε μια ανάλογη προσπάθεια ατόμων έξω από αυτούς τους κύκλους, θα είστε οι πλέον ενδεδειγμένοι για να προτείνετε λύσεις που θα τους αποδώσουν τα μέγιστα!

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο που θα διέπει τον φετινό Απρίλιο, είναι ότι θα έχετε το περιθώριο να κοιτάξετε πολλά θέματα από την οπτική ενός παρατηρητή. Αυτό θα σας επιτρέψει να τις αξιολογήσετε πολύ πιο αμερόληπτα απ’ όσο συνηθίζατε ως τώρα, άρα και να αποκτήσετε ευρύτερες και μακροχρόνιες προοπτικές!

zodia-zwdia-88-1

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

 

zodia υδροχόος Απρίλιος

Όσοι Υδροχόοι είστε αδέσμευτοι, να ξέρετε ότι ο Απρίλιος θα καταστεί ένας σημαντικός μήνας για εσάς. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες για να βρείτε το ιδανικό ταίρι, την αδελφή – ψυχή σας, αν και δεν θα το εντοπίσετε με την πρώτη ματιά. Το πιο καίριο σημείο για να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα σε κάθε περίσταση, είναι να είστε αυθεντικοί και ειλικρινείς με τον εαυτό σας και τους άλλους. Μην μπείτε καν στη διαδικασία να δώσετε ψευδείς εντυπώσεις, γιατί η μίμηση ή η υποκρισία δεν είναι στοιχεία που ανταποκρίνονται στην ιδιοσυγκρασία σας!

Να ξέρετε ότι σε κάθε άλλη προσέγγισή σας, για την οποία δεν θα έχετε εσείς μακροπρόθεσμες βλέψεις, κάθε μέσο είναι αποδεκτό αυτή την περίοδο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέχρι και το «ψέμα», αρκεί να είναι για καλό σκοπό και να μην βλάπτει κανέναν. Φυσικά οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν υφίσταται η έννοια του ψέματος «για καλό»… Μέσα στον Απρίλιο, εσείς θα καταφέρετε να τους δείξετε και να τους αποδείξετε ότι έχουν άδικο!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098