zodia ζυγός Αύγουστος 2018 ερωτικές προβλέψεις

το-ζωδιο-του-ζυγου

Η προσωπική και ερωτική ζωή σας θα κυλήσει με ηρεμία αλλά και ενδιαφέρον μέσα στον Αύγουστο.

Το πιο σημαντικό στοιχείο είναι ότι θα νιώσετε κάπως στάσιμο το όραμά σας, γι’ αυτό θα πρέπει να του βρείτε νέους ορίζοντες.

Από μόνο του αυτό το γεγονός θα προκαλέσει την ιδιοσυγκρασία σας, γιατί θα συνδυάσετε τον εντοπισμό των ευκαιριών σας με την αναζήτηση των πραγματικών σας ζητούμενων!

zodia-zvdia-22

 

Το κίνητρο να εξελίξετε την προσωπική σας ζωή μέσα στον Αύγουστο, είναι αρκετό για να σας δώσει το έναυσμα να προχωρήσετε παρακάτω. Αν δεν υπάρχει κίνητρο, έχετε την τάση να χάνετε τη διάθεσή σας και να νιώθετε άσχημα για τον εαυτό σας.

Γι’ αυτό, ειδικά οι αδέσμευτοι Ζυγοί θα βιώσετε κάποιες αναταράξεις αυτή την περίοδο, που θα σας πάνε στη θέση που επιδιώκετε. Κάθε ερώτημα και αμφιβολία θα εξανεμιστεί, αρκεί να ξέρετε επακριβώς τι θέλετε. Αν δεν είστε βέβαιοι για την πορεία που θέλετε να ακολουθήσετε, δεν θα σας δοθεί καμία ένδειξη μέχρι να αποφασίσετε!

zodia ζυγός Αύγουστος 2018 ερωτικές προβλέψεις

zwdia - love

Να ξέρετε ότι δεν έχετε κανέναν λόγο να βιάζεστε, καθώς στις περισσότερες περιπτώσεις ο χρόνος θα λειτουργήσει προς όφελός σας. Είστε άτομα που σας χαρακτηρίζει η συνέπεια, γι’ αυτό δεν πρόκειται να καθυστερήσετε στο ραντεβού σας με τις «καίριες στιγμές», ακόμα και αν χρειαστούν χρόνο οι διαπραγματεύσεις με τον εαυτό σας!

zodia ζυγός Αύγουστος 2018 ερωτικές προβλέψεις

Όσο ο Αύγουστος θα κυλά, θα νιώθετε ότι προσεγγίζετε όλο και πιο πολύ σε κάτι εξαιρετικά θετικό. Το σύμπαν σας επιφυλάσσει κάποιες θαυμάσιες στιγμές με το πιθανό μελλοντικό αντικείμενο του πόθου σας, που θα επιβεβαιώσουν μέσα σας ότι έχετε κάνει την επιλογή σας… Γι’ αυτό φορτίστε τις μπαταρίες σας και ορμήστε στη δράση, γιατί πρέπει να γίνετε οι ενεργοί διεκδικητές!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Όσοι Ζυγοί είστε δεσμευμένοι, θα διανύσετε τον Αύγουστο με χαλαρό βηματισμό και γαλήνη στο σπιτικό σας. Αν υπάρχει κάποιος τομέας που χρειάζεται να χειριστείτε με περισσότερη επιμέλεια, ίσως να απαιτήσει να αποκτήσετε κάποιες επιπλέον γνώσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτή είναι η ιδανική περίοδος για να διευρύνετε το γνωστικό σας πεδίο, γι’ αυτό δεν έχετε κανέναν λόγο να αμφιβάλετε για τη διεκπεραίωση της αποστολής σας!

Από την άλλη πλευρά, τίποτα δεν σας αναγκάζει να λειτουργήσετε μόνοι. Αν πρέπει να γίνει μια ανακαίνιση ή μια γενική καθαριότητα μέσα στο σπίτι, θα αποτελέσει την ιδανική ευκαιρία για να συνεργαστείτε όλα τα μέλη της οικογένειας και να περάσετε παραγωγικές στιγμές μαζί. Αυτή η εποχή θα σας παροτρύνει με πολλούς τρόπους να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν, γιατί θα έχετε την ανάγκη να ενδυναμώσετε πιο πολύ τους δεσμούς ανάμεσά σας.

zodia ζυγός Αύγουστος 2018 ερωτικές προβλέψεις

Οι διαφωνίες είναι δεδομένες μέσα σε κάθε σχέση και σε κάθε οικογένεια, ειδικά αν οι άνθρωποι νιώθουν ότι οι επιθυμίες τους δεν τυγχάνουν ικανοποίησης. Το θέμα είναι να τις χειρίζονται τα εμπλεκόμενα μέλη με γνώμονα την αγάπη και τη διάθεση να βρεθούν λύσεις. Αυτή η διάθεση να είναι οξυμένη σε εσάς μέσα στον Αύγουστο, γι’ αυτό η κάθε στιγμή σας θα είναι μία ακόμα σημαντική στιγμή που θα θέλετε να έχει σημασία και για τους άλλους!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia