ζώδια ζυγός Αύγουστος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

taro

Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού θα κυλήσει με τις καλύτερες διαθέσεις, ως προς την ενεργητικότητα που θα σας διέπει για όλα τα θέματά σας.

Είναι η καλύτερη στιγμή για να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στην προώθηση του ίδιου σας του εαυτού, αγαπητοί Ζυγοί…

Ο Αύγουστος θα είναι μια περίοδος με πολλές επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα, αρκεί να μάθετε να χειρίζεστε τις δυνατότητές σας!

zodia-zvdia-22

 

Το πρώτο θετικό στοιχείο, είναι ότι η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη αλλά και ο Κρόνος θα βρεθούν σε εξαιρετικά αίσιες θέσεις απέναντί σας μέσα στον Αύγουστο. Η επιρροή τους θα είναι τόσο ευεργετική, που δεν θα έχετε καμία αμφιβολία ότι μπορείτε να χειριστείτε ακόμα και μόνοι σας σχεδόν ό,τι προκύψει στην πορεία σας!

Το δεύτερο θετικό στοιχείο, είναι ότι ο Ήλιος θα κινηθεί με θετικό πρόσημο ως προς την εξέλιξή σας. Συνήθως, είναι ο ουράνιος παράγοντας που ευθύνεται για την κατάπτωση του ζωδίου σας και όσων αρνητικών συγκυριών προσεγγίζουν τη ζωή σας!

ζώδια ζυγός Αύγουστος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

taro-zodia-76

Πολλές καταστάσεις αναμένεται να εξελίσσονται ιδιόρρυθμα μέσα στον Αύγουστο. Θα έχετε την απαραίτητη δύναμη, την απαραίτητη ώθηση αλλά και τις πηγές που απαιτούνται για να κάνετε άλματα και να κατακτήσετε καινούργια ύψη! Φυσικά κάποιοι θα θελήσετε να κάνετε τις διακοπές σας στη διάρκεια αυτού του μήνα… Να ξέρετε ότι εσείς δεν θα έχετε τις αντίστοιχες προοπτικές για να αγγίξετε την επιτυχία. Ωστόσο, η επιλογή των καίριων κινήσεων στη συνέχεια, ενδέχεται να σας φέρει κοντά σε εναλλακτικές που θα εξυπηρετούν τους στόχους σας.

Σε γενικές γραμμές, στη διάρκεια αυτού του μήνα θα κληθείτε να διεκδικήσετε τη θέση που πιστεύετε ότι σας αξίζει, κοιτώντας τη συνολική εικόνα των πραγμάτων. Όσο υψηλότερες είναι οι προσδοκίες σας, τόσο πιο πολύ θα πρέπει να κοπιάσετε – αλλά αναλογικά περισσότερα θα είναι και τα οφέλη σας. Το αστρικό περιβάλλον σας προτείνει να κινηθείτε σε οικεία πεδία, που εξυπηρετούν τους στόχους σας και μόνο. Αν λειτουργήσετε με θέληση και επιμονή, θα υποδεχθείτε πολλές αίσιες και ενδιαφέρουσες συγκυρίες!

zodia-098

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο οικονομικός και ο επαγγελματικός τομέας αναμένεται εξαιρετικά δραστήριος για εσάς μέσα στον Αύγουστο. Πολλά θα εξαρτηθούν από το κλίμα που θα διαμορφώσετε στις εργασιακές διεκδικήσεις σας, με την σταθερή σας στρατηγική.

Με άλλα λόγια, δεν πρέπει να βιάζεστε στις κινήσεις και τις αποφάσεις σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πατήσετε φρένο, γιατί έτσι θα παραχωρήσετε τις ευκαιρίες σας σε άλλους. Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι να σκέφτεστε εκ των προτέρων τι διεκδικείτε και να επιλέγετε την ενδεδειγμένη διαδρομή!

ζώδια ζυγός Αύγουστος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Όσοι Ζυγοί είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, ο Αύγουστος είναι η στιγμή να διαμορφώσετε τις καινούργιες συμμαχίες σας. Είναι η ιδανική περίοδος για να διαμορφώσετε την καλύτερη εργασιακή ομάδα σας, να επιλύσετε προβλήματα που σας ταλαιπωρούν πολύ καιρό, να κάνετε καινούργιες επαφές και να αναμορφώσετε τα επιχειρηματικά σας θεμέλια!

Μέσα στον Αύγουστο θα νιώσετε τη δημιουργικότητά σας να ανορθώνετε και θα σας δοθούν όλες οι ευκαιρίες για να πολλαπλασιάζετε τις δυνατότητές σας. Μην χάσετε αυτή τη συγκυρία, με υπερβολές ή καθυστερήσεις που θα θολώσουν την εικόνα των στόχων σας. Ο δρόμος έχει ανοίξει και μπορείτε να πάρετε ακόμα και κάποια μελετημένα ρίσκα, αρκεί να έχετε εξασφαλίσει τη συνεργασία όλων των πόρων σας. Να έχετε συνεχώς καρφωμένα τα μάτια σας στα αποτελέσματα που επιδιώκετε, για να μην παρεκκλίνετε από αυτά!

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια ζυγός Αύγουστος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Όσοι Ζυγοί εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, έχετε όλα τα φόντα να σημειώσετε σημαντική πρόοδο αν αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας. Είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί να κοπιάσετε λίγο περισσότερο μέσα στον Αύγουστο, για να διεκπεραιώνετε τις υποχρεώσεις σας με τρόπο που θα σας φτάσει πιο κοντά στην ανέλιξη που αποζητάτε.

Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού είναι ιδανικός για να βελτιώσετε τις εργασιακές σας δυνατότητες και να διευρύνετε το γνωστικό σας πεδίο. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, προκειμένου να ανακαλύψετε πιο αποτελεσματικούς καινούργιους τρόπους για την επίλυσης ακόμα και παλιών προβλημάτων!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66