ζωδια 10/12: η αφροδιτη στον αιγοκερω

ζωδια-αντιθεση-αφροδιτη-κρονος-astrologia-zwdia-αστρολογια

ζωδια 10/12: η αφροδιτη στον αιγοκερω

 

ζωδια: ετοιμαστείτε για αλλαγές στην ερωτική σας ζωή. Η ερωτική αφροδιτη, ήταν στο ζωδιο του τοξοτη από τα μέσα Νοεμβρίου, και από τότε διανύσαμε μία περίοδο όπου οι περισσότεροι διαθέταμε αυτοπεποίθηση, προσελκύσαμε περισσότερους υποψηφίους συντρόφους και βιώσαμε μία άνοδο στην κοινωνική μας ζωή.

 

Τώρα, ήρθε η ώρα να σοβαρευτούμε. Η αφροδιτη, ο πλανήτης του ερωτα, της ευχαρίστησης και της ομορφιάς, περνά στο γήινο ζωδιο του αιγοκερω στις 10 Δεκεμβρίου του 2014. Η διέλευση αυτή ενθαρρύνει την γλυκιά αφροδιτη να σταθεί αυστηρή απέναντι στο ρομάντζο, και φτάνουμε σε ένα σημείο όπου η πραγματική αγάπη πρέπει να κερδηθεί.

 

Η αφροδιτη στο ζωδιο του αιγοκερω, έχει μία ώριμη προσέγγιση απέναντι στις σχεσεις. Τα ζευγάρια περνούν περισσότερο χρόνο προσπαθώντας να λύσουν τα προβλήματά τους και κάνοντας δεσμεύσεις ο ένας στον άλλον για κοινούς στόχους και σχέδια. Δεν είναι καλή περίοδος για αποφυγή ευθυνών.

zodia-zvdia-22

 

Αν είστε ελεύθεροι, η διέλευση αυτή δεν ακούγεται τόσο διασκεδαστική όσο ήταν η αφροδιτη στο ζωδιο του τοξοτη, έτσι δεν είναι; Όμως τα καλά νέα είναι πως αν γνωρίσετε κάποιον τώρα, δεν θα είναι μία περιπέτεια που θα τελειώσει μόλις ξεκινήσει. Με την αφροδιτη στο ζωδιο του αιγοκερω, τα πράγματα σοβαρεύουν.

 

zwdia-3-zodia

 

Πέρα από την επιρροή της στον ερωτα και τις σχέσεις, η αφροδιτη στο ζωδιο του αιγοκερω, έχει επίσης την ίδια σοβαρή επιρροή σε όλα τα πράγματα που έχουν να κάνουν με την ομορφιά. Ίσως αρχίσετε να ντύνεστε λιγότερο επιδεικτικά, ή φτιάχνετε τα μαλλιά σας σε πιο σοβαρό στυλ. Αν διακοσμείτε το σπίτι σας, ίσως υιοθετήσετε συντηρητικό στυλ.

 

Επίσης, αν ενδιαφέρεστε για καλλιτεχνικές εκφράσεις, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να ξεκινήσετε. Ο αιγοκερως δίνει στη δημιουργική αφροδιτη την ώθηση να ξεκινήσει πρότζεκτ και να τα ολοκληρώσει.

 

Ο αιγοκερως δεν είναι επιδεικτικό ζωδιο –έχει να κάνει με τον ρεαλισμό και το χτίσιμο θεμελίων για το μέλλον. Για αυτό εκμεταλλευτείτε την στοργική ενέργεια του αιγοκερω και χρησιμοποιήστε την για να πετύχετε τους στόχους στη σχέση σας. Δουλέψτε σκληρά τώρα για να κερδίσετε την αγάπη που σας αξίζει.

 

ζωδια διαβάστε επίσης

 

zvdia-zwdia-tarw