zwdia-αστρολογια και επανασυνδεση

zwdia-astrologia-αστρολογια

zwdia-αστρολογια και επανασυνδεση

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

zwdia: Μια καινούργια στήλη στην διάθεση σας, μέσα από την οποία μπορείτε να ενημερωθείτε και να ζητήσετε ακόμα και συμβουλές για το κάθε προσωπικό-συναισθηματικό σας θέμα…όσο περίεργο και ιδιαίτερο και αν αυτό ‘το θέμα’ είναι. Θα επικεντρωθούμε στους χωρισμούς – προσωρινούς και μόνιμους-, και τις επανασυνδέσεις αυτών.

Όπως όλοι γνωρίζουμε οι συναισθηματικές σχέσεις των ανθρώπων είναι κάτι δυναμικό και όχι στατικό….ξεκινάει μια φιλία, εξελίσσεται σε έρωτα και οδηγείτε σε γάμο. Ένας γάμος αλλοιώνεται και καταλήγει σε διαζύγιο…και ίσως αργότερα μια απόπειρα επανασύνδεσης. Νέος ενθουσιώδης έρωτας…μετά απομάκρυνση και ίσως ένα τρίτο πρόσωπο… αναμενόμενος χωρισμός. Άπειροι συνδυασμοί, και κάποιος από αυτούς, είναι και η δική σας περίπτωση.

Ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο ανήκετε εσείς, και το άτομο που σας ενδιαφέρει, και σύμφωνα με τα αστρολογικά δεδομένα της ημέρας, σας συμβουλεύουμε για το πως θα πρέπει να κινηθείτε προκείμενου να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ως προς το θέμα που σας πονάει…γιατί αν δεν σας πόναγε δεν θα είχατε φτάσει να διαβάζατε μέχρι εδώ αυτό το άρθρο.

zodia-zvdia-22

Να ξέρετε ότι οτιδήποτε συμβαίνει αρνητικό η θετικό στην συναισθηματική σχέση δυο ανθρώπων, είναι για να εντοπιστούν τα λάθη και να επιλυθούν, πάντα προσπαθώντας για ποιοτικότερα αποτελέσματα.

Σαφώς και το 1/12 του πληθυσμού ( 12 ζωδια), δεν θα έχει τις ίδιες δράσεις και αντιδράσεις ακόμα και για το ίδιο θέμα…χωρισμός, απομάκρυνση, επανασύνδεση, παράλληλες και δεσμευμένες ζωές…σίγουρα θα έχουν διαφορετικά αποτελέσματα.

ζωδια-zwdia

Εδώ είναι που έρχεται η βοήθεια, μέσα από την Συμβουλευτική Αστρολογία, με την ανάλυση του εκάστου γενέθλιου αστρολογικού χάρτη- ερωτική συναστρία, ακόμα και συνδυαστικά με κάποια άλλη μαντική τέχνη ( χαρτομαντεία-αριθμολογία-κρυσταλλομαντεία).

Αθροιστικά και συμπληρωματικά εντοπίζεται το πρόβλημα, και δίνονται οι σωστότερες κατευθυντήριες…που μόνο αν θέλει ο ενδιαφερόμενος μπορεί να ακολουθήσει… Μην ξεχνάτε ότι ο ρόλος μας δεν είναι παρεμβατικός, παρά μόνο συμβουλευτικός και ενημερωτικός. Δικό σας το μονοπάτι!

Αν το άτομο που σας προβληματίζει ανήκει στο ζωδιο του…

Κριός: Σε ένα κερατοφόρο ζωδιο δεν πάμε ποτέ κόντρα στην ευθεία, θα χάσουμε…είναι δεδομένο. Θα κλείσει το τηλέφωνο, δεν θα ξαναεμφανιστεί….εκπροσωπεί το θεό του πολέμου, θα τον κάνετε εχθρό αν τον πιέσετε. Μετά την όποια ένταση, δώστε χρόνο και προσπαθήστε διπλωματική επικοινωνία. Θα σας αναγνωριστεί η κίνηση. Είναι το μωρό του ζωδιακού και θέλει να ασχολείστε εσείς μαζί του.

Τους αρέσει: Σίγουρα ένα ‘ανανεωτικό’ κρεβάτι-χωρίς πολλά λόγια…!

zwdia

Ταύρος: Από τα πιο αντιδραστικά ζωδια σε συναισθηματικά προβλήματα, το τραβάνε πααααρα πολύ. Βάζουν και τα 4 πόδια στην γή, και δεν κάνουν πίσω στα λόγια τους. Είναι ικανά να υποφέρουν για την αγάπη, αλλά να το θάβουν κάτω από τόνους δουλειάς και δημοσίων σχέσεων -φλερτ. Αν συγκρουστείτε με Ταύρο, μην προσπαθήσετε να τον πείσετε άμεσα με γλυκόλογα και κλάματα. Τα σιχαίνονται. Αφήστε τον να πάρει μια χρονική ανάσα και συζητήστε από κοντά.

Τους αρέσει: Ένα καλό γεύμα…και μια σοβαρή συζήτηση…!

Δίδυμοι: Εδώ τα πράγματα είναι πραγματικά δύσκολα. Αν έρθετε σε λεκτική αντιπαράθεση με το αέρινο αυτό ζωδιο, σίγουρα θα βγείτε χαμένοι…μην ξεχνιέστε είναι δυο!!! Πρέπει να εξηγήστε και στους δύο το λάθος της κατάστασης -δικό του / δικό σας-. Μην προσπαθήσετε με δώρα ή υλικά αγαθά. Εκπροσωπούν το πνεύμα…εκεί είναι το τρωτό τους σημείο. Μιλήστε τους…εξηγήστε τους και θα έρθουν. Ίσως στην επανασύνδεση σας, να είστε και καλύτερα από τη αρχική σχέση.

Τους αρέσει: Προτείνετε του ένα περίπατο με ενδιαφέρουσα συζήτηση…!

Καρκίνος: Αν έχετε πρόβλημα με Καρκίνο…ένα είναι το μυστικό για να αφήσει όλα και να τρέξει πίσω σας. Μην του μιλήσετε άσχημα και απαξιοτικά….κρατήστε την αξιοπρέπεια σας, και αφήστε τον να εκφράσει όλον το βάθος των πληγωμένων συναισθημάτων του. Δείξτε κατανόηση και περιβάλετε τον με πολύ αγάπη.

Τους αρέσει: Πείτε του κάτι ρομαντικό…τον ρίξατε…!

Λέων: Δύσκολη κατάσταση αν τσακωθείτε με έναν Λέοντα. Δεν αντέχει ούτε μύγα στο σπαθί του. Αν έρθετε σε αντιπαράθεση, και το θέλετε πάλι μέσα στην ζωή σας, αυτό το δύσκολο και απαιτητικό ζωδιο, κάντε ένα βήμα πίσω, θα το καταλάβει και θα σας το αναγνωρίσει δίνοντας ακόμα μια ευκαιρία. Μόνο μία όμως!

Τους αρέσει: Αναγνωρίστε του την υπεροχή και την δυναμική…!

zwdia

Παρθένος: Ένα ‘βαρύ’ ζωδιο που κρατάει μούτρα. Δεν αντιλαμβάνονται τον ρομαντισμό των συναισθηματικών εξηγήσεων, -το αλατοπίπερο των σχέσεων-. Μην δώσετε περιθώριο χρόνου, αντιδράστε άμεσα, εξηγήστε επιμείνετε και θα είναι δικός σας.

Τους αρέσει: Με ευγενικό τρόπο μιλήστε για επέκταση σχέσης-κοινό μέλλον…!

Ζυγός: Γενικά να ξέρετε τα αερικά, δεν αντιλαμβάνονται τον χρόνο που περνάει…ίσως και να τους αρέσει αυτή η συλλογή εμπειριών. Αν λοιπόν υποφέρετε για έναν Ζυγό, σίγουρα επικοινωνήστε, ζητήστε συνάντηση και τοποθετήστε τα επιχειρήματα σας. Μην παρελθοντολογήσετε…δεν θα θυμάται τι ακριβώς έχει γίνει.

Τους αρέσει: Κοιτάχτε τον στα μάτια και πείτε του το…!

Σκορπιός: Εδώ έχουμε τα ‘δυό στενά’. Με έναν Σκορπιό καλό είναι να μην τσακώνεστε. Προσπαθήστε να εξηγήσετε. Αν και δεν αντιλαμβάνονται την επικοινωνία. Υπάρχει μόνιμη αγωνία της αυτοσυντήρησης και του άκρατου εγωισμού. Μην γίνετε δεικτικοί απέναντι του. Δώστε χρόνο, και αν θέλει θα γυρίσει μόνος του. Δεν δέχονται πίεση…φεύγουν πιο μακριά!

Τους αρέσει: Εδώ μην πείτε τίποτα…κάντε καλό σεξ…!

Τοξότης: Ένα πύρινο ζώδιο που αν τσακωθείτε, θα σας ψάξει αυτό. Μην ανησυχείτε, απλά εξηγήστε την αληθινή κατάσταση, ακόμα και προβληματική να είναι. Την λύση, έστω και προσωρινή θα την δώσει από πλευράς του σκεπτόμενος πάντα και τα δικά σας θέλω.

Τους αρέσει: Υποσχεθείτε αιώνια πίστη…και είναι δικός σας…!

Αιγόκερως: Μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση ζωδιου, που αν σας θυμώσει τότε σίγουρα θα κλειστεί στην ασφάλεια της απομόνωσης του και δεν θα βγει αν δεν είναι εντάξει με τον ίδιο του τον εαυτό. Θέλει άπλετο χρόνο και εξηγήσεις. Δεν του αρέσουν οι υπερβολές. Ιδίως αν είναι άνω των 40+ ετών. Θα εμφανιστεί χωρίς πρόσκληση.

Τους αρέσει: Βρεθείτε σε κλειστό χώρο μαζί του και μιλήστε του ειλικρινά…!

zwdia

Υδροχόος: Το πιο δύσκολο στις επικοινωνίες αερικό. Αν κάτι δεν του αρέσεί ή το στεναχωρήσατε, μην καταναλωθείτε σε παρακάλια…δεν θα ακούσει, μάλλον δεν αντέχει, κάπου θα το έχει ξαναβιώσει! Δώστε χρόνο, αρκετό έως πολύ, και κινηθείτε παραθέτοντας τις θέσεις και τις μελλοντικές προτάσεις σας, θα εκτιμηθεί και σίγουρα θα ξανανοίξει η πόρτα…λίγο!

Τους αρέσει: Μην τον ρωτήσετε…απλά πάρτε τον μια αγκαλιά και ξημερωθείτε έτσι…!

Ιχθύς: Ευτυχώς και ένα ζώδιο που αντιλαμβάνεται γρήγορα τι του λένε. Αν βρεθείτε σε στενάχωρη κατάσταση ή απομάκρυνση, μην αφήσετε μεγάλα χρονικά κενά στις επικοινωνίες σας. Προσπαθήστε να εξηγήσετε και να είστε σίγουροι ότι θα το αναλύσει αρκετά, και θα το συμπληρώσει. Από τις καλύτερες και ισχυρότερες επανασυνδέσεις.

Τους αρέσει: Μιλήστε του αρκετά και με σωστά επιχειρήματα…!_

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Σε γενικές γραμμές φερθείτε έξυπνα…πατάξτε την δυναμική των υποκειμενικών συναισθημάτων, και σκεφτείτε τι πρέπει να κάνετε…μην το αφήνετε πάντα στον άλλον!

Για οποιοδήποτε συναισθηματικό – οικογενειακό θέμα αντιμετωπίζετε, όλη η συμβουλευτική ομάδα της ASROLIVE, στην διάθεση σας._

Τηλ. 875-876-8024 * Χρέωση 0.75Ε/1′

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

zwdia